Forum » Omrežja in internet » youtube api upload
youtube api upload

karafeka ::
Malo sem se igral z api od youtuba, da bi naložil par videjev, pa sem na koncu ugotovil, da so videji uploadani z api-jem lahko samo zasebni.
Kolikor sem gledal, bi moral izpolniti nek obrazec (ki velja tudi za dvig upload kvot), kjer moraš vnesti podjetje in spletno stran podjetja ipd. Kaj če nimaš firme oz. nisi bogat normiranec, a potem sploh ne moreš uploadat javno vidnih videjev na youtube? Ima kdo kake izkušnje s tem?
Kolikor sem gledal, bi moral izpolniti nek obrazec (ki velja tudi za dvig upload kvot), kjer moraš vnesti podjetje in spletno stran podjetja ipd. Kaj če nimaš firme oz. nisi bogat normiranec, a potem sploh ne moreš uploadat javno vidnih videjev na youtube? Ima kdo kake izkušnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen API na MS SQLOddelek: Omrežja in internet | 2551 (1939) | nightrage |
» | [C#] Prehajanje na low levelOddelek: Programiranje | 1439 (1195) | krneki0001 |
» | Lokacija trol LPP - TelargoOddelek: Programiranje | 4076 (2560) | roko granata |
» | Spletni bralnik excel dokumentovOddelek: Programiranje | 2897 (2465) | b3D_950 |
» | WebCampLjubljanaOddelek: Novice / Ostalo | 6444 (4955) | jype |