» »

Mobilni internet na Hrvaskem

Mobilni internet na Hrvaskem

Ashrack ::

Zivjo

Na Hrvaskem bom cca 5 mesecev kampiral v Porecu.
Verjetno se mi najbolj splaca kupiti Hrvasko SIM kartica za 5 mesecev za internetni prenos.

Kaj priporocate?
....
  • spremenilo: Ashrack ()

Daniel ::

kixs ::

Prakticno vsak kamp ima WiFi.

V-i-p ::

kixs je izjavil:

Prakticno vsak kamp ima WiFi.

Ki je praktično v qrcu ;].
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Magic1 ::

Moje izkušnje so take, da je res bilo zanič v preteklosti. Zadnja leta so se kampi močno podražal, vendar načeloma tudi ponujajo več. Tudi s wifijem nisem imel težav zadnjih par sezon. Itak pa mi zadustije tudi 10Gb tujine.
Magic

brizgo ::

Lahko si naročiš to hrvaško kartico 120 GB za 3 mesece https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/a1-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brizgo ()

Karen ::

Jaz imam Iskon na vikendu v Huaweiu B535-333, sicer je paket, ampak ga lahko kadarkoli odpoveš - ni vezave (jaz ga ne ker ga imam vseskozi), z a5 mesecev je mogoče zanimivo. 9,90 je na mesec, pa 80GB mesečno, če rabiš več je pa mislim da 6,90, ampak nikoli nisem skuril več.

Karen ::

p.s: poleti v špici (se pravi julij-avgust - to je zvečer od ene 19ih do 23ih) gre sicer kar počasi, ampak tudi slo gostovanje se takrat ustavi (A1, hot, bob...). Skratka mobilna omrežja so takrat zasičena pri vseh operaterjih.

Scorpy84 ::

Hrvaski telekom na bone imas neomejen net. Lani so imeli sicer en teden 7€, zdaj so podrazili na 10€. Ostale pakete podrazili za 50 centov. Tako da se splaca 3 dni neomejen nez za 3,5€.
Pa se letos imajo neke probleme pri obracunu, kdaj ti paket potece. Sedaj sem ze 10i dan, pa sem samo 1x doplacal... :)
Pa tudi bazne postaje so postimali, sploh 5g, dosegam 2-3x visje hitrosti kot lani in tudi lovi boljse. Posledicno lte dela dalec boljse, neo lite na dveh napravah v teh dveh mesecih niti enkrat ni zatrokiral.

silak ::

Se strinjam, ravno probavam Hrvatski Telekom, opcija za 3,5 eur za tri dni, oziroma za teden je zdaj akcija za 5 eur, zadeva na 5G leti od 30 do 600 Mbps.
Cena sim kartice je 2,5 eur in tudi toliko je ze na kartici.

G0zdar ::

A prodajajo sim kartice za Hrvatski Telekom v trafikah oziroma na pumpah?

Ja

Daniel ::

Če rabiš za novejši telefon, potem ponujajo tudi eSIM opcijo. Za modem pa itak v skoraj vsaki trafiki.

slon4 ::

Ashrack je izjavil:

Zivjo

Verjetno se mi najbolj splaca kupiti Hrvasko SIM kartica za 5 mesecev za internetni prenos.

Kaj priporocate?

Kaj zlodja pa si začneš skoraj pol leta v Poreču? Poreč pogledaš, posereš in zavržeš na koncu. Nimaš kaj doživet tam... razen če greš vsak teden kam drugam... Rovinj, brioni itd...

slon4 je izjavil:

Ashrack je izjavil:

Zivjo

Kaj priporocate?

Kaj zlodja pa si začneš skoraj pol leta v Poreču? Poreč pogledaš, posereš in zavržeš na koncu. Nimaš kaj doživet tam... razen če greš vsak teden kam drugam... Rovinj, brioni itd...

Kako ne? Sice offtopic, ampak vsak si vzame dopust po svoje, nismo vsi isti. V porecu, ce imas otroke oz. urejeno druzinsko zivljenje, je cisto dosti oz. se prevec. Ti pa bos moral sam s sabo urediti zadeve, da se ne utikas v druge.

Ni to nobeno utikanje. Samo želel sem informacije kako in kaj je na stvari...dejstva so znana. Mestece je majhno, če nimaš nekega velikega kroga ljudi tam... kaj boš? Pekel na žaru cele dni...

link_up ::

mah na jugu bit za pocitnice bo vedno manj aktualno...
In and Out

Ja sem videl letos. En dan sem bil v Umagu in mi je že ratalo dosadno... Hrvatija ni več to kar je bila ali pa smo se je že prenajedli... verjetno bo kar to... ne grejo v korak s časom...

slon4 je izjavil:

Ja sem videl letos. En dan sem bil v Umagu in mi je že ratalo dosadno... Hrvatija ni več to kar je bila ali pa smo se je že prenajedli... verjetno bo kar to... ne grejo v korak s časom...

Ja ne vem zate, jaz sem pred 5 leti prisel v istro dopustovati, pa sem se bolj v vukojebini, pa sem spoznal v tem casu x ljudi, otroci svojo druzbo. Da o sportni aktivnosti ne recem, sploh za mtb. Sicer ni hudih klancev... no saj vseen. Vsak si zna svoje narediti. Pa tudi veliko zabave je sploh koncertov, kar itak ti ne poslusas pa spet pride problem. Sicer pa v porecu je med sezono veliko ljudi, sem samo 10 min oddaljen, tak da, ne vem kaj ti rabis. Meni se zensko druzbo kot locenec, tukaj ni problem najti, sploh med domacinkami. Ce pa denar ni problem, je zabave se veliko vec.

c3p0 ::

silak je izjavil:

Se strinjam, ravno probavam Hrvatski Telekom, opcija za 3,5 eur za tri dni, oziroma za teden je zdaj akcija za 5 eur, zadeva na 5G leti od 30 do 600 Mbps.
Cena sim kartice je 2,5 eur in tudi toliko je ze na kartici.

Sam kupujem A1 kartice 100GB za 7,90 EUR, 10 dni. Večinoma bp leti 5G. Refillat se žal ne splača, boljše vedno novo SIM kupit, ekologija trpi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kampiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8111094 (2176) Mato989
»

Internet na hrvaškem - najcenejša mobilna opcija

Oddelek: Mobilne tehnologije