Forum » Igre » Pridobivanje te neznane kode napake iz Robloxa
Pridobivanje te neznane kode napake iz Robloxa
Pouros29 ::
Živijo, poskušam namestiti Roblox na računalnik z operacijskim sistemom Windows 11. Ampak vsakič, ko sem naletel na to kodo napake 403. Ne vem, kaj bi lahko bila težava. Mi lahko kdo prosim pomaga?
celje ::
me je prav zanimalo...
prvi zadetek na netu pove: koda 403 pomeni biti blockan... ali imeti vklopljen vpn.... ali ....
vpisi error 403 roblox pa dobis mozne fix-e
prvi zadetek na netu pove: koda 403 pomeni biti blockan... ali imeti vklopljen vpn.... ali ....
Pouros29 ::
me je prav zanimalo...
V redu, vendar sem ta članek našel na spletu in od tam sledil nekaterim uporabnim metodam.
Na kratko opišem naloge, ki sem jim sledil.
Počisti lokalne podatke aplikacije
spremenil DNS in zaženi skeniranje SFC.
SFC skeniranje je zelo uporabno opravilo. Ne v tem članku, nekaj člankov je predlagalo, da je skeniranje SFC zelo pomembna naloga za reševanje tovrstne tehnične napake ali težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OnePlus One - obtičal pri Cyanogen logotipuOddelek: Mobilne tehnologije | 1900 (1570) | vilonja |
» | Namestitev Apache SVN na strežnik ApacheOddelek: Programska oprema | 947 (697) | Ales |
» | DNSOddelek: Omrežja in internet | 2842 (2452) | kyusss |
» | Kako shranit ~500 slik s serverja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1341) | OmegaBlue |
» | Whoa...Oddelek: Novice / Obvestila | 1903 (1903) | YouR MaMa |