Forum » Loža » Zakaj ste odprli račun na S-T?
Zakaj ste odprli račun na S-T?
Temo vidijo: vsi
Fungi88 ::
Ob temi Kako izbrišem račun na ST? se mi je postavilo vprašanje, zakaj sem oz. ste naredili račun na S-T?
Je bilo to neko vprašanje in vam je bil S-T najbližji, ste si želeli debate o raznih tematikah (z upanjem na višji nivo)? Ali ste tu končali zgolj zato, ker je S-T še eden izmed redkih forumov v Sloveniji in da je kolikor toliko velik ?
In vezano na temo, ali ste kdaj razmišljali o zaprtju računa in njegovem posmrtnem življenju, vam je vseeno ali to ostane na netu ali bi želeli izbris ?
Je bilo to neko vprašanje in vam je bil S-T najbližji, ste si želeli debate o raznih tematikah (z upanjem na višji nivo)? Ali ste tu končali zgolj zato, ker je S-T še eden izmed redkih forumov v Sloveniji in da je kolikor toliko velik ?
In vezano na temo, ali ste kdaj razmišljali o zaprtju računa in njegovem posmrtnem življenju, vam je vseeno ali to ostane na netu ali bi želeli izbris ?
PersonaRuda ::
Preden sem se prijavil sem vsaj 5+ let bral novice in komentarje, potem pa sem želel sodelovati v debati in je posledično sledila registracija. Vseeno mi je, če račun ostane ali se izbriše dokler sem jaz kot pisec anonimen. Ko pa boš (nekoč v prihodnosti) lahko samo pisal, da boš registriran s svojim ID, no od takrat dalje pa več ne bom sodeloval v debatah, ker bi mi pisanje lahko nekoč tudi škodilo, če ne bom bil na "pravi" politični strani in ne bom hvalil lopove (politike). Danes mi ne more škoditi to pisanje, ker ne vedo kdo sem in četudi se izve, lahko vse zanikam, da to nisem bil jaz.
Ko pa bo enkrat potreben KYC in ID za dostop do neta, no takrat pa bo to druga pesem. Naj še omenim, da nimam niti fb, niti instagrama, niti X-a.
Ko pa bo enkrat potreben KYC in ID za dostop do neta, no takrat pa bo to druga pesem. Naj še omenim, da nimam niti fb, niti instagrama, niti X-a.
bciciban_ ::
Dolgo sem že bral forum, registriral sem se pa zarad enega malega oglasa.
Od tedaj naprej malo trolam in občasno napišem kaj resnega :)
Od tedaj naprej malo trolam in občasno napišem kaj resnega :)
krucymucy ::
Bil sem star 16 in sestavljal PC z Epox 8KTA3 in imel en majhen problem, ker nisem vedel kateri pini so +/- za priklop LED.
streki ::
Meni je ta forum kot časopis, berem ga vsak dan, sodelujem pa redko. Prijavil sem se pa spontano, ko sem dobil net in pc cca 15 let nazaj.
OutOfTheBox ::
Ko pa boš (nekoč v prihodnosti) lahko samo pisal, da boš registriran s svojim ID, no od takrat dalje pa več ne bom sodeloval v debatah, ker bi mi pisanje lahko nekoč tudi škodilo, če ne bom bil na "pravi" politični strani in ne bom hvalil lopove (politike).
To se navadnemu državljanu lahko zgodi samo v mami Rusiji in podobnih državah, do takrat nimaš kaj skrbet.
bozicek ::
Registriran 2002.
Mislim da zaradi oglasa
Pred tem ga tudi bral, ampak se nisem nikoli registriral. Kot na večino forumov.
Ker sem bil na dial up liniji je potekalo nekako tako:
Odprl forum, poklikal vse teme, ki so me zanimale, se odklopil iz neta in bral
Posledično tudi nerigistriran na forumih ker potem ko sem se odklopil nisem odgovarjal v temah
Mislim da zaradi oglasa
Pred tem ga tudi bral, ampak se nisem nikoli registriral. Kot na večino forumov.
Ker sem bil na dial up liniji je potekalo nekako tako:
Odprl forum, poklikal vse teme, ki so me zanimale, se odklopil iz neta in bral
Posledično tudi nerigistriran na forumih ker potem ko sem se odklopil nisem odgovarjal v temah
Darila letos samo za poredne
mtosev ::
Že preden sem se registriral sem kakšno leto bral forum. Registriral sem se, ker sem rabil nekaj vprašati.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Telbanc ::
Ne vem več zakaj se se registriral pred ene 20 leti. Spremljal sem pa forum še ene par let pred registracijo.... Ble so pa takrat lepe teme o grafičnih, modifikacijah, zaj ni tak zanimivo. Preveć politike in premalo tehnike...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
PersonaRuda ::
@kamiKaZaA
Lahko se te identificira po stilu pisanja
Seveda se da. Obstajajo še drugi načini. Je pa velika razlika, če bi pisal z imenom in priimkom ali pa sedaj pod vzdevkom. In nekoč v bližnji prihodnosti se bo pisalo z imenom in priimkom, ter se kaznovalo neposlušne ljudi in tiste, ki bodo karkoli rekli čez vladarje...
mojsterleo ::
Član od 2004... s frendi smo geekal in špilal razne multiplayer igre, pa je bil ta forum eno od sredstev komunikacije (med nami pa tudi z ostalim folkom). V bistvu se forum ni veliko spremenil od takrat, še vedno minimalizem, niti avatarjev ni.
Je pa kar neverjetno, da je slotech preživel toliko časa in mu gre še vedno odlično. Burne čase je preživel tudi jokerjev mnenjalnik (ga sedaj upravlja jazbina?).
Je pa kar neverjetno, da je slotech preživel toliko časa in mu gre še vedno odlično. Burne čase je preživel tudi jokerjev mnenjalnik (ga sedaj upravlja jazbina?).
l0g1t3ch ::
Jaz sem kupil svoj(e) račune na ST.
Tako da se ne ve kaj je delo originalnega pisca in kaj je moje.
Pa še bolj resno izpadeš če ima račun 10+ let zgodovine.
OutOfTheBox ::
Pa še bolj resno izpadeš
Verjetno bi moral še kakšnega moderatorja podkupit da ti naziv odstrani za še bolj resno resnost.
l0g1t3ch ::
OutOfTheBox je izjavil:
Pa še bolj resno izpadeš
Verjetno bi moral še kakšnega moderatorja podkupit da ti naziv odstrani za še bolj resno resnost.
To je častni naziv.
Ali pa račun pustiš z ponastavljenim geslom zapisanim v polje za email, ime...
Tako tvoj račun dobi novo življenje, sam pa ustvariš novega.
Pa še ceneje je
V kontekstu brisanja sledi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fungi88 ()
PrimoZ_ ::
Ker je eden največjih slo forumov in recimo da je potencial za kake pametne debate.
Sem pa v zadnjih letih malo razočaran koliko covid idiotov je tu in sedaj še uporabnih ruskih idiotov.
To je nabijanje ali zares?
Sem pa v zadnjih letih malo razočaran koliko covid idiotov je tu in sedaj še uporabnih ruskih idiotov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrimoZ_ ()
gruntfürmich ::
mislim da sem se prijavil zato, ker sem rabil nekaj vprašat.
pa parkirišča pred študentskimi domovi so bila bolj prazna
V tistih časih ni bilo milenijcev na forumu.
pa parkirišča pred študentskimi domovi so bila bolj prazna
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
T440 ::
Prvi račun odprl, ker sem imel nekaj vprašanj. Imel sem ga precej od začetka foruma. Takrat so bile malo bolj resne in na nivoju teme.
S Covidom pa so prišli tudi anticepilci, antijanšisti, janšisti, ipd. in kvaliteta je šla v maloro. Odprl drug račun, s katerim pa občasno napišem kaj resnega, resnici na ljubo pa gre večinoma za špikanje anticepilcev, volivcev novih obrazov in zagovornikov rusije do lizbone.
S Covidom pa so prišli tudi anticepilci, antijanšisti, janšisti, ipd. in kvaliteta je šla v maloro. Odprl drug račun, s katerim pa občasno napišem kaj resnega, resnici na ljubo pa gre večinoma za špikanje anticepilcev, volivcev novih obrazov in zagovornikov rusije do lizbone.
Ker je eden največjih slo forumov in recimo da je potencial za kake pametne debate.
Povsem resno.
Vsaj trije moji računi so dobili novo življenje.
Jaz vsako leto naredim dva ali tri račune in jih potem pustim.
FrRoSt ::
NE samo ruskih! Tudi domačih in ukrajinskih!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
opeter ::
Forum in novice sem bral že skoraj od začetka nastanka (no, v resnici od poletja leta 2001), registriral pa nekaj let pozneje, ko sem rabil en nasvet in jo tudi dobil.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Je slotech največji tech forum v Sloveniji?
opeter ::
Je slotech največji tech forum v Sloveniji?
Če je največji, ne vem. Vsekakor pa spada med tisto peščico, ki še nekako deluje (lahko bi omenil mn3njalnik, jabuk.si, alter.si ipd.). Pri vseh teh je skupno to, da ni več toliko folka kot je bilo v preteklosti. Kaj češ, ljudje se starajo, interesi in teme se spreminjajo, čas pa gre naprej.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
FrRoSt ::
Mladi pa odhajajo na tiktok!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
acookook ::
Prvič, ko sem ga odprl, sem naredil to samo za domačo nalogo pri enem od predmetov na srednji računalniški. Ostal sem tudi zaradi drugih - predvsem umetniških tem (ocenjevanje fotk, 3d modeliranje), ki so na žalost danes izumrle. Prav tako ni nekega vzdrževanja, tako da se dolgoročno več ne vidim kot del tega communityja. Enostavno so ga zamenjali Discord in razni tiktoki, youtubei, threadsi....da ne omenjam raznih trolov, spammanja, poudarka na družboslovnih temah ter 0 dogodkov.....
Če bi vsaj bila želja po prenovi (tako UI kot funkcionalnosti), bi tudi sodeloval, tako bom pa počasi tudi sam iskal druge alternative.
Če bi vsaj bila želja po prenovi (tako UI kot funkcionalnosti), bi tudi sodeloval, tako bom pa počasi tudi sam iskal druge alternative.
.
d4vid ::
Jaz sem se slo-techu pridružil, ko sem kot mulc dobil net. Tehnika me je zanimala že od malega, vedno sem rad kaj "pošravfal". Še zdaj rad berem forum, sploh tehnične teme.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
FireSnake ::
Bil sem star 16 in sestavljal PC z Epox 8KTA3 in imel en majhen problem, ker nisem vedel kateri pini so +/- za priklop LED.
Tako: v tistem času so bile tu težke tehnične debate.
Enim smo pomagali od drugih smo se pa učili
Glede na moj ID 189 sem bil dejansko eden prvih.
Drugače pa nekaj ljudi z manjšim IDjem od mene tudi osebno poznam.
Tudi tebe
P.S. Registriran daljnega leta 2000.
Koliko bi bil potem vreden moj, ki je star 23 let?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Karen ::
Taprvi slo-techovci s(m)o prišli, ko je začelo na Mobisux-u smrdeti (pol je pa kmalu propadel), oz. ko je Vseved začel preveč najedat , ampak zdej je tud tle več Vsevedov, tako da ... jbg, zgodovina se ponavlja.
FireSnake ::
Mobisux ni bil slab. Z njim smo gor zrasli (sem tam sodeloval še na analogni liniji z modemom).
Ampak se je potem prodal (original laztnika osebno poznam).
Ampak se je potem prodal (original laztnika osebno poznam).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
solatko ::
Ko sem dobil internet, sem pač iskal določene informacije iz računalniškega področja in sem padel na ta forum. Ker je bilo veliko vprašanj, na katere sem pač znal odgovoriti in pomagati uporabnikom iz težav, sem se prijavil 2006, potem pa, ko je začelo tehničnih problemov zmanjkovat, sem se pač začel malo hecat tudi na drugih področjih, do pridobljenega častnega naziva PNG v času covid smešnic na S-T in nek občutljiv moderator mi je izgleda doživljensko zameril, da sem pač bolj levo usmerjen in razmišljajoč človek s svojim prepričanjem, zato še kar ne umakne tega.
Ja najprej je bila pomoč drugim v težavah, tako, da so me še iz znanega SOSED-a poklicali za sodelovanje pa mi njihov način ni bil všeč.
Ja najprej je bila pomoč drugim v težavah, tako, da so me še iz znanega SOSED-a poklicali za sodelovanje pa mi njihov način ni bil všeč.
Delo krepa človeka
DjTonic ::
Tako: v tistem času so bile tu težke tehnične debate.
Enim smo pomagali od drugih smo se pa učili
Tudi jaz sem se najbrž dobrih 20 let nazaj prijavil zaradi kakšne tehnične debate, saj so to bili dobri stari časi, ko smo na balkonu v mrazu navijali računalnike. Tudi časov mobisuxa se spomnim.
Ijus ::
f*k ludje. vi vsako temo sprdite do amena in konca in še mal naprej.
v glavnem: OP sprašuje zakaj sem odprl račun tukaj na Slo-Tech forumu.
odgovor: ker je S-T tehnološko obarvan forum in, ker sem po, če tako rečem, duši računalničar, je ta forum pravi prostor za mene. - torej, da berem novice iz tehnološkega sveta (ki jih je sicer malo), da berem forum o tehnoloških zadevah in, da kdaj kaj vprašam v zvezi s tehnološkim svetom (po večini računalniške tematike al' zadeve).
simple as that.
... kaj se je pa sprdelo iz S-T-a pa vidite sami. en kup šitkarjev, ki samo nabijajo pa tekmujejo kdo ma večjega.
v glavnem: OP sprašuje zakaj sem odprl račun tukaj na Slo-Tech forumu.
odgovor: ker je S-T tehnološko obarvan forum in, ker sem po, če tako rečem, duši računalničar, je ta forum pravi prostor za mene. - torej, da berem novice iz tehnološkega sveta (ki jih je sicer malo), da berem forum o tehnoloških zadevah in, da kdaj kaj vprašam v zvezi s tehnološkim svetom (po večini računalniške tematike al' zadeve).
simple as that.
... kaj se je pa sprdelo iz S-T-a pa vidite sami. en kup šitkarjev, ki samo nabijajo pa tekmujejo kdo ma večjega.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
Riff ::
odpru račun 2006 da kaj vprašam im pomagam drugim pri težavah, pa da sodelujem v kašni debati
PacificBlue ::
Registriran od leta 2007, sem pa prebiral in sledil forumu že nekaj časa prej.
Zanimanje za tehnologijo in vesolje v prvi vrsti, pa tudi reševanje svojih in drugih uporabniških težav z računalniško opremo .
Drugi spekter pa je debate o družbenih in političnih vprašanjih, katere so bolj ali manj (one)-o-mogočene samo na mainstream medijih in nakazuje to na dejstvo, da pri nas manjka podobnih platform za večinsko necenzuirano izmenjavo argumentiranih mnenj.
Niso vse stvari perfektne, samo ta forum je po svoje edinstven v tem našem prostoru.
Zanimanje za tehnologijo in vesolje v prvi vrsti, pa tudi reševanje svojih in drugih uporabniških težav z računalniško opremo .
Drugi spekter pa je debate o družbenih in političnih vprašanjih, katere so bolj ali manj (one)-o-mogočene samo na mainstream medijih in nakazuje to na dejstvo, da pri nas manjka podobnih platform za večinsko necenzuirano izmenjavo argumentiranih mnenj.
Niso vse stvari perfektne, samo ta forum je po svoje edinstven v tem našem prostoru.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kripto začetek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 30890 (13038) | Mato989 |
» | Elektronski računi 01.01.2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 20042 (12547) | prtenjam |
» | Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 32966 (14543) | krneki0001 |
⊘ | Proteini (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37643 (35253) | Gandalfar |
» | Proizvodnja iPada 3 v polnem teku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 43197 (35786) | driver_x |