Forum » Šport » Trail tekaški copati - nore cene?
Trail tekaški copati - nore cene?
billy ::
vv, hervis ima samo še danes -30%...trgovine so v planu za zaprtje do julija, tako da bodo sigurno še boljši popusti...
dilema sedaj...ali grem danes po asics v hervis, ali tvegam, da bodo v tem tednu dali še večji popust kot 30?
dilema sedaj...ali grem danes po asics v hervis, ali tvegam, da bodo v tem tednu dali še večji popust kot 30?
Groot ::
A pa si sploh našel kaj pametnega v Hervisu? Gledal njihovo ponudbo že relativno takoj po začetku akcije pa sem bil konkretno "razočaran". Bodisi je bil izdelek v osnovi močno precenjen in ga torej popust ni naredil nič kaj bolj privlačega bodisi je tako ali tako šli za neke čunga lunga izvedenke priznanih znamk (npr. od Salomona ima Hervis en kup modelov čevljev, ki jih ne najdeš nikjer drugje in so torej nek bangladeški/turški crap delan za naš trg). Tudi zaloga oziroma številke jim hudo pešajo, se jasno vidi, da očitno od začetka leta sploh niso dobili zalog novih kolekcij.
Ja... baje so ASICS TRABUCO 14 spredaj širši od 100mm, kar bi bilo super.
Redna cena 160, minus 30%, prideš na ceno kot se dobijo v AT...pa glede na to, da lahko dobim danes copat in ne čakam 2 tedna na spletno dostavo...je tudi vredno tistih 20€ koliko bi lahko bili kje na spletu na voljo.
Redna cena 160, minus 30%, prideš na ceno kot se dobijo v AT...pa glede na to, da lahko dobim danes copat in ne čakam 2 tedna na spletno dostavo...je tudi vredno tistih 20€ koliko bi lahko bili kje na spletu na voljo.
Groot ::
Jah potem pa ne vem zakaj še karkoli čakaš. Glede na splošno mahnjenost Slovencev na "popuste" bo zelo verjetno zmanjkalo številk še preden boš videl večji popust. Sploh, če imaš velikost noge v najbolj popularnem območju 42-44.
Jah potem pa ne vem zakaj še karkoli čakaš. Glede na splošno mahnjenost Slovencev na "popuste" bo zelo verjetno zmanjkalo številk še preden boš videl večji popust. Sploh, če imaš velikost noge v najbolj popularnem območju 42-44.
ne, nimam, imam izvenserijsko širino noge za mojo velikost stopala, tako da mirno spim :D
Smartydug ::
Meni so se dokončno uničili Speedcros 6 Salomonke, iščem zamenjavo, ali je kdo nosil Ultra Glide 4 so okej. Sem pa tudi širši tobox, sem kar nekaj črnih nohtov imel preden sem Salomonke shodil...
mared ::
Ze kdo preizkusil Craft trail copate? Na privatesportshop.com imajo dobre cene.
kupil craft pure trail na mtbiker.si
https://www.mtbiker.si/shop/outdoor/obu...
imam tako mešane občutke. namreč mrežica ni ne vem kak trpežna, saj sem jo že natrgal na veji. so pa zračni, dovolj blaženja in primerni za široka stopala.
Evo...nabavil v hervisu včeraj tale asics TRABUCO 14 model...
Čeprav piše da je spredaj širok 10cm, je meni spet malo pretesno :( .. tako da očitno bom moral naslednjič iti prav na wide modele, saj mi serijski ne pašejo...
drugače pa prvi občutek da je top model, upam da se še kaj razširi.
Nima pa hervis več sinkane zaloge s spletom in seveda sem komaj našel, pa še to zadnjo številko, med ženskimi je bil skrit :)
Čeprav piše da je spredaj širok 10cm, je meni spet malo pretesno :( .. tako da očitno bom moral naslednjič iti prav na wide modele, saj mi serijski ne pašejo...
drugače pa prvi občutek da je top model, upam da se še kaj razširi.
Nima pa hervis več sinkane zaloge s spletom in seveda sem komaj našel, pa še to zadnjo številko, med ženskimi je bil skrit :)
Če je hervis uvoznik, potem bi rekel da ja, če pa samo prodajalec pa itak da garancijo uvoznik.
PunkDude ::
Jaz imam široko stopalo in mi nič ni odgovarjalo dokler nisem kupil Topo.
Izjemno zadovoljen. Izbral sem model Ultraventure 4.
Izjemno zadovoljen. Izbral sem model Ultraventure 4.
PunkDude ::
Pri Altri je potrebno paziti, mislim da imajo vsi modeli 0mm padca in kot taki zahtevajo dlje časa za prilagoditev. Vsaj za kake bolj resne traile/teke.
Pa imamo podatek, kakšno širino imajo ti ALTRA ali TOPO? ker sori, ampak subjektivne ocene so le subjektivne :(
Okapi ::
Za Altro se ve, preverjeno, da ima spredaj za prste (zlasti za palec) več prostora od večine drugih. Ampak to je relativno in je predvsem stvar oblike (tlorisa), ne absolutne širine. Za mere v milimetrih pa moraš pač poguglati, če so objavljene.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Mnja ja...sem zato nabavil tale asics, ko pisal gori, ki bi naj imel širine preko 100mm, pa me vseeno tišči, tako da tudi te mere so tako tako...verjetno je dosti važno tudi kako je ta širina narejena..pri meni ni problem palec, ampak mezinec...
Okapi ::
Mnja ja...sem zato nabavil tale asics, ko pisal gori, ki bi naj imel širine preko 100mm, pa me vseeno tišči, tako da tudi te mere so tako tako...verjetno je dosti važno tudi kako je ta širina narejena..pri meni ni problem palec, ampak mezinec...
Problem je, ker pri čevljih težko natančno (na milimeter) izmeriš karkoli, ker so nepravilnih oblik in "mehki", kakšnega posebnega standarda za merjenje čevlja pa, kolikor vem, ni. Imaš napravo za merjenje stopala, ampak mora proizvajalec obutve objavit, katere številke njihovih čevljev ustrezajo posameznim meritvam s to napravo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katere pohodne čevlje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 18484 (7161) | WizzardOfOZ |
| » | Prva Liga - Supege - Jože Urankar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14681 (4535) | 2dark |
| » | Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 278440 (54917) | theStranger |
| » | Športni čevljiOddelek: Loža | 13864 (11106) | krepki |