Forum » Loža » Delodajalec je izvedel za moj zaposlitveni razgovor
Delodajalec je izvedel za moj zaposlitveni razgovor
feryz ::
stara mama je izjavil:
Nebi blo nič nenavadnega za javni sektor.In kaj potem, če pride z odvetnikom? A je zato kaj manj kradel?
Primer iz lanskega leta:
Zobozdravnik krade služben material iz ZD za v privat ordinacijo v kateri tudi dela.
Ko ZD to ugotovi in sproži sankcije, pride ta zobozdravnik na razgovor z odvetnikom.
Tako da take zadeve me sploh ne čudijo več, če je kdo mislil resno.
Takih pisem dobim jaz kar nekaj, "sem odvetnik ta in ta, pišem vam v imenu tega in tega...".
So fucking what? Strašilna pisma, ki bi v primeru bolj primernega papirja, imela uporabno vrednost vsaj na sekretu.
Tako pa še za to niso.
Machete ::
Stara mama se bolj zgraža, da je tako predrzen, da je prišel z odvetnikom, čeprav ve, da je lump. Nisi ga čisto dobro razumel.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Furbo ::
Iz ničesar objavljenega ni možno sklepati, da je on 'trosil informacije', pa tudi če jih je, je podpisal NDA?
Kaj ti blodiš, nekih stvari se ne govori naokoli, ne glede na nek papir.
Ponavljam, katere stvari? Nič ne veš, da je on kaj govoril.
Pa govoriš lahko kar hočeš. In tudi tisti, ki premišljuje, da bi te zaposlil ve, da boš o njem govoril isto.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
zobnik ::
Če se bo stopnjeval odnos na slabše potem menjaj službo do takrat pa sodeluj, saj kamor hodiš delat ti tudi plačajo.
Utk ::
Ponavljam, katere stvari? Nič ne veš, da je on kaj govoril.
Pa govoriš lahko kar hočeš. In tudi tisti, ki premišljuje, da bi te zaposlil ve, da boš o njem govoril isto.
Jaz ne vem, šef tudi ne, vsi pa vemo da se nekih stvari ne govori. Odvisno od tega kaj in kako dela. Nima tu veze noben papir. Snežinkice seveda lahko govorijo kar hočejo, dokler jim šef ne reče, da to tako ne gre. Potem pa jokajo. Buhu. In ne, nisi dolžen nikomur napovedovat kam greš na razgovor, ampak če imaš vsaj malo pameti, ne greš k šefovim kolegom.
Če seveda poznaš vse šefove kolege in sorodnike v ne vem katerem kolenu.
Jaz bi šel še na par razgovorov in upal, da me šef v kakem napadu jezice neupravičeno odpusti.
Jaz bi šel še na par razgovorov in upal, da me šef v kakem napadu jezice neupravičeno odpusti.
tony1 ::
"ampak če imaš vsaj malo pameti, ne greš k šefovim kolegom. "
Pljuvati vsevprek je najbolj enostavno. Če je tri mesece trajalo, da se je to razvedelo v OP-jevi firmi, to niso kolegi po nobeni definiciji.
Ko je npr. znanec res šel na razgovor k kolegu od šefa, ga je šef isto popoldne povabil na pijačo in rekel: "Slišim, da hodiš na razgovore". Ampak je bil dovolj normalen, da se ni šel mobinga, in človek je v firmi ostal še nekaj let.
Pljuvati vsevprek je najbolj enostavno. Če je tri mesece trajalo, da se je to razvedelo v OP-jevi firmi, to niso kolegi po nobeni definiciji.
Ko je npr. znanec res šel na razgovor k kolegu od šefa, ga je šef isto popoldne povabil na pijačo in rekel: "Slišim, da hodiš na razgovore". Ampak je bil dovolj normalen, da se ni šel mobinga, in človek je v firmi ostal še nekaj let.
Hja, živimo v demokraciji, vsak lahko dela kar hoče, če ni drugače napisano v kakem zakonu ali pogodbi, ne glede kolk je neumen ali kolk neumnega se dela da je, ampak ne potem jokat ko so posledice.
Master_Yoda ::
Ce bi bil normalen/vredu sef bi ko bo izvedel te vprasal zakaj si isces drugo sluzbo, ti ponudil povisnico ce ostanes, poskusal izboljsati pogoje oz. eliminirati razloge za to. Ne pa emocionalen napad kako si upa suzenj drugega lastnika iskati ...
Dovie'andi se tovya sagain.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Hja, živimo v demokraciji, vsak lahko dela kar hoče, če ni drugače napisano v kakem zakonu ali pogodbi, ne glede kolk je neumen ali kolk neumnega se dela da je, ampak ne potem jokat ko so posledice.
Držim pesti, da boš sam znal videti ironijo, če boš kdaj sam iskal službo in nabasal na 2 butlja.
Zakaj bi iskal službo okoli butljev?
In vsak, ki poskuša ščitit svoj interes, ni butelj. Samo snežikice mislite, da lahko delate kar hočete, drugi pa ne smejo nič.
In vsak, ki poskuša ščitit svoj interes, ni butelj. Samo snežikice mislite, da lahko delate kar hočete, drugi pa ne smejo nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
D3m ::
Lahko bi mu povedal. :)
Mene so tudi vabili poslovni partnerji (3 firme v roku 1 leta) pa sem šefu to na sestanku povedal.
Najprej mi je predočil zakaj naj ostanem pri njemu nato mi je pa zvišal plačo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
"In vsak, ki poskuša ščitit svoj interes, ni butelj."
V bistvu imaš težavo, ker v svoji zaslepljenosti ne vidiš, da je tako ravnanje butlju od šefa samemu šefu škodilo.
Pameten šef ima a) interes obdržati delavca s katerim je zadovoljen, in b) je že dovolj časa na svetu, da ve, da bo b) kdaj moral tudi sam spleti kakšnega zaposlenega drugi firmi. In da je to najbolj normalen del trga dela.
Kar je naredil je bilo pa navadno zajebavanje zaradi frustracije, ker je situacijo dojel kot lasten poraz in nesposobnost. Ker si je suženj upal pogledati na drugo stran ograje. To je mentaliteta luzerja. OP je winner v tej zgodbi.
V bistvu imaš težavo, ker v svoji zaslepljenosti ne vidiš, da je tako ravnanje butlju od šefa samemu šefu škodilo.
Pameten šef ima a) interes obdržati delavca s katerim je zadovoljen, in b) je že dovolj časa na svetu, da ve, da bo b) kdaj moral tudi sam spleti kakšnega zaposlenega drugi firmi. In da je to najbolj normalen del trga dela.
Kar je naredil je bilo pa navadno zajebavanje zaradi frustracije, ker je situacijo dojel kot lasten poraz in nesposobnost. Ker si je suženj upal pogledati na drugo stran ograje. To je mentaliteta luzerja. OP je winner v tej zgodbi.
stara mama ::
Mene so tudi vabili poslovni partnerji (3 firme v roku 1 leta) pa sem šefu to na sestanku povedal.
Tudi jaz sem šefu to že naravnost povedal. Bil je dovolj normalen, da ni metal polen pod noge, čeprav mu to ni bilo všeč.
"In vsak, ki poskuša ščitit svoj interes, ni butelj."
Jaz priznavam pravico do tega, da nekdo hodi na razgovore na neke firme, čeprav to ni pametno, ti pa ne priznavaš pravice, da je nekdo butelj. Ti lahko hodiš kam češ, šef ti pa lahko reče kaj si misli o tem. Kdo ima prav in kdo ne, lej, vsi smo polnoletni in odgovarjamo zase in posledice. V čem je problem? Zakaj te skrbi za tega šefa, če dela proti svojemu interesu?
Ja, OP je winner...najbolje, da mu šef prepusti firmo, ker očitno je itak OP bolj pameten od njega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Prav ima OP. Kar je naredil nekdo iz nove firme je nagravžno, in tega se ne dela, kar je naredil OP-jev šef je pa butasto.
Zagovarjati sužnjelastiško mentaliteto, kar počneš, je sprevrženo. Še en velekapitalist, predsednik uprave z 10.000 zaposlenih, ki za hobi piše po forumu.
" Ja, OP je winner...najbolje, da mu šef prepusti firmo, ker očitno je itak OP bolj pameten od njega. "
Kot v Maratoncih bo šef firmo prepustil sam sebi, ker mu bo ves normalen kader pobegnil. No, Utk bo ostal pri njemu.
Zagovarjati sužnjelastiško mentaliteto, kar počneš, je sprevrženo. Še en velekapitalist, predsednik uprave z 10.000 zaposlenih, ki za hobi piše po forumu.
" Ja, OP je winner...najbolje, da mu šef prepusti firmo, ker očitno je itak OP bolj pameten od njega. "
Kot v Maratoncih bo šef firmo prepustil sam sebi, ker mu bo ves normalen kader pobegnil. No, Utk bo ostal pri njemu.
2 nezadovoljna delata skupaj.Delodajalec je izvedel za moj zaposlitveni razgovor
Recept za uspeh.
bciciban_ ::
Si imel/imaš dobrega šefa.
Precej jih v takih primerih preklopi na grožnje/očitanje/vzbujanje občutka krivde/...
Invictus ::
Saj mu je grozil... S sankcijami. OP je samo malo premehak, naiven, prepošten, da bi ga steral v 3PM.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
GupeM ::
BRBR ::
Poglej za nazaj, zaposlitveni oglas za tole kjer si sedaj zaposlen.
Če je pisalo, da ti zraven neomejeno sladoleda in kokic zagotavljajo tudi osebnostno rast, no, to je to.
Če je pisalo, da ti zraven neomejeno sladoleda in kokic zagotavljajo tudi osebnostno rast, no, to je to.
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
McBoby ::
Sam to je prov bolano kok špinjunaže se to grejo nadrejeni nad svojimi podrejenimi. To pa res ni noben profesionalizem. Taki ljudje nimajo kej delat na takih položajih.
Včasih je veljalo, da samo ustrahovani in med seboj sprti delavci dobro delajo. Ponekod to velja še danes, vendar veliko lažje je delati v timu, kjer se vsi spoštujejo in medsebojno pomagajo. Kar se tiče teme bi jaz pri šefu izkoristil z zahtevo po višji plači ali pa mu povedal, da bom iskal naprej. Sam sem v 1,5 meseca zamenjal že 2 šihta, dogovarjam se že pri tretjem delodajalcu. Samo ne se pustiti jeb.a.t. Dela je kolikor hočete, podrobnosti so tiste predvsem plača, ki odtehtajo menjavo službe.
Si imel/imaš dobrega šefa.
Precej jih v takih primerih preklopi na grožnje/očitanje/vzbujanje občutka krivde/...
Sem ostal. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
MIHAc27 ::
Moral bi se na ves glas pri direktorju zasmejat, pa mu rečt "A lahko to pisno napišete, da se bova z odvetnikom skupaj na ves glas smejala."
IL_DIAVOLO ::
Master_Yoda je izjavil:
Ce bi bil normalen/vredu sef bi ko bo izvedel te vprasal zakaj si isces drugo sluzbo, ti ponudil povisnico ce ostanes, poskusal izboljsati pogoje oz. eliminirati razloge za to. Ne pa emocionalen napad kako si upa suzenj drugega lastnika iskati ...
Ce bi mu povedal, da je nezadovoljen in si isce boljso plačano službo, bi bili verjetno malo drugace. Ali pa tudi ne.
Biti hinavski crv, ki ne upa povedati sefu v obraz in si celo isce siht pri konkurenci(poslovne skrivnosti?), si kaj drugega niti ne zasluži.
Od kdaj je družba postala tako butasta, da ne razume, od kod "rage" delodajalca?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
FrRoSt ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Master_Yoda je izjavil:
Ce bi mu povedal, da je nezadovoljen in si isce boljso plačano službo, bi bili verjetno malo drugace. Ali pa tudi ne.
Biti hinavski crv, ki ne upa povedati sefu v obraz in si celo isce siht pri konkurenci(poslovne skrivnosti?), si kaj drugega niti ne zasluži.
Od kdaj je družba postala tako butasta, da ne razume, od kod "rage" delodajalca?
Ne gre za to, ali mu ni upal povedati!!
Gre se za to, ali mu je DOLŽEN povedati, ali pa, če se malo strokovno izrazim; ali to vsaj spada med dobre poslovne prakse!??
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Točno za to se gre. Iz tega izvirajo frustracije, da je kot največji cepec izvedel zadnji, da se njegov zaposleni dogovarja pri poslovnem partnerju.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
FrRoSt ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Točno za to se gre. Iz tega izvirajo frustracije, da je kot največji cepec izvedel zadnji, da se njegov zaposleni dogovarja pri poslovnem partnerju.
Direktor naj si za svoje frustracije poišče raje STROKOVNO POMOČ!!
Za ugotavljanje klime v podjetju in med dlavci pa obstajo tudi druge DOBRE PRAKSE!! Naj se jih kar NAUČI!! Morda bi mu pa lahko kar OP kupil in podaril kakšen priročnik o tem!??
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
MadMax ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Iz tega izvirajo frustracije, da je kot največji cepec izvedel zadnji, da se njegov zaposleni dogovarja pri poslovnem partnerju.
Ahaha, polepšal si mi dan,HVALA!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
mirator ::
Uf, kakšni hudi komentarji.
Bistvo je, da ni nobene potrebe obveščati svoje šefe o nameri zamenjave službe. O tem se jih obvesti, ko službo že dobiš nekje drugje. Potem te imajo čas v odpovednem roku prepričevati, da ostaneš ali pa se oddahniti, da končno greš.
Če te pa nekdo izda, pa zopet ni nikjer zakona, ki bi to sankcioniral. To bi lahko bilo kaznivo samo v primeru, da si nekomu izrecno prepovedal informirati aktaualne šefe.
Bistvo je, da ni nobene potrebe obveščati svoje šefe o nameri zamenjave službe. O tem se jih obvesti, ko službo že dobiš nekje drugje. Potem te imajo čas v odpovednem roku prepričevati, da ostaneš ali pa se oddahniti, da končno greš.
Če te pa nekdo izda, pa zopet ni nikjer zakona, ki bi to sankcioniral. To bi lahko bilo kaznivo samo v primeru, da si nekomu izrecno prepovedal informirati aktaualne šefe.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Preveč čustveno gledaš na zadevo.
Posel je posel. Le zakaj misliš da folk dela? Za denar.
Če ga drugje lahko dobi več, bo šel pač tja.
Če šefa sprovocira vsaka trapa, potem ni material za šefa.
BorutO ::
Jaz sem z enim delodajalcem imel same probleme ... Najbolj sva se pa pičila, ko je žena rodila otroka, kateri je po porodu bil v porodnišnici še tri mesece in kasneje doma še rabil strogo kisik 24 ur na dan ... Seveda, ko sem vedel, kdaj prideta domov, sem hotel tisti dan imeti očetovski dopust, pa to sem mu še velikokrat prej omenil, da bom takrat rabil in je govoril da ja ipd ... Ker mi ga ni hotel dati zaradi povečanega obsega dela, sva se pičila. Poklical sem mu socialno delavko in tudi inšpekcijo. Naslednji dan je me je poklical v pisarno in se delal tako sladkega, da sem se še skoraj jaz stopil zraven, ko je tako slatko palamudil.
Nisem jebal sistema. Povedal mu sem kaj in kako bo, če mi ne bo dal dopusta ... pa mi zraven pametoval, da mu naj pokažem zakone, ki govorijo, da smo delavci nad njim itd ... Ker sem ga imel poln spodnji organ, sem mu vse to poslal, kar sem mu rekel prej, da mu bom.
Jaz se tu gor ne obračam za take stvari (več) ... kar vedno pokličem inšpekcijo direkt, tam mi vse razložijo po členih, odstavkih pravice in ne pravice itd ... Ko kličem v lj na inšpektorat, mi stalno odgovorijo na vsa vprašanja po dolgem in po čez (Vse pohvale!). Seveda se prej vse prirpravim z vprašanji in postopki oz. dogodki, potem pa samo pišem kar mi pove in sporočilo kar direkt prenesem delodajalcu.
Ko delodajalcu rečem, da sem klical na inšpektorat v LJ in so mi vse povedali kaj in kako, pa takoj spremenijo glas, ton in tudi besede postanejo vedno daljše, ker ne vejo kaj bi rekli pa nekaj morejo reči.
Le pokliči na inšpektorat, povej za primer in kako je s tem, če bi te potem zaradi tega delodajalec buzeriral, ker si mu povedal, da si klical na inšpektorat ...
Nisem jebal sistema. Povedal mu sem kaj in kako bo, če mi ne bo dal dopusta ... pa mi zraven pametoval, da mu naj pokažem zakone, ki govorijo, da smo delavci nad njim itd ... Ker sem ga imel poln spodnji organ, sem mu vse to poslal, kar sem mu rekel prej, da mu bom.
Jaz se tu gor ne obračam za take stvari (več) ... kar vedno pokličem inšpekcijo direkt, tam mi vse razložijo po členih, odstavkih pravice in ne pravice itd ... Ko kličem v lj na inšpektorat, mi stalno odgovorijo na vsa vprašanja po dolgem in po čez (Vse pohvale!). Seveda se prej vse prirpravim z vprašanji in postopki oz. dogodki, potem pa samo pišem kar mi pove in sporočilo kar direkt prenesem delodajalcu.
Ko delodajalcu rečem, da sem klical na inšpektorat v LJ in so mi vse povedali kaj in kako, pa takoj spremenijo glas, ton in tudi besede postanejo vedno daljše, ker ne vejo kaj bi rekli pa nekaj morejo reči.
Le pokliči na inšpektorat, povej za primer in kako je s tem, če bi te potem zaradi tega delodajalec buzeriral, ker si mu povedal, da si klical na inšpektorat ...
IL_DIAVOLO je izjavil:
Normalen, zdravo samozavesten človek (tak, ki naj bi bil material za šefa) take situacije sploh ne bi dojel kot frustracijo.
Ta šef je navaden revček, z množico problemov, in razlogov, kako je sam pri sebi zintrepretiral razloge za občutke frustriranosti lahko naštejemo desetine. Nima jih smisla iskati, ker je preveč nepomemben za zapravljanje internetne povezave.
Strinjam se: služba je posel, toliko denarja in toliko narejenega dela. Sodelavci v službi nismo v žlahti, da bi se morali gledati celo življenje, pa tudi v vojski ne, da bi bila izdaja, če nekdo gre na boljše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Mama mia v kakšnih službah delate!
Kapo dol.
Da bi jaz tako žrl drek... ne hvala. Odkorakam prvo minuto.
Kapo dol.
Da bi jaz tako žrl drek... ne hvala. Odkorakam prvo minuto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Normalen, zdravo samozavesten človek (tak, ki naj bi bil material za šefa) take situacije sploh ne bi dojel kot frustracijo.
Ta šef je navaden revček, z množico problemov, in razlogov, kako je sam pri sebi zintrepretiral razloge za občutke frustriranosti lahko naštejemo desetine. Nima jih smisla iskati, ker je preveč nepomemben za zapravljanje internetne povezave.
Strinjam se: služba je posel, toliko denarja in toliko narejenega dela. Sodelavci v službi nismo v žlahti, da bi se morali gledati celo življenje, pa tudi v vojski ne, da bi bila izdaja, če nekdo gre na boljše.
Good point :thumbup:
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
BRBR ::
Moral bi se na ves glas pri direktorju zasmejat, pa mu rečt "A lahko to pisno napišete, da se bova z odvetnikom skupaj na ves glas smejala."
En bolj infantilnih komentarjev, drugi niso dost oddaljeni.
Odvisno koliko je OP star, če je dost in je že dovolj govna dobil serviranega, kar sploh ni težko, si lahko predstavljam samo globok spontan sarkastičen smeh.
Brez odvetnika, to je za dojenčke.
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Jaz ne pravim, da se bi moral kaj dost, oz. sploh kaj, sekirat zarad tega kar je šef reku. Samo pravim, da ne hodiš k šefovim znancem na razgovore in da če že pride to šefu na uho in ti reče, da moraš malo pazit kam hodiš in kaj komu govoriš, preneseš to like a man, ne pa da potem jokaš in kličeš odvetnike. Če nima "slabe vesti", da je šel tam na razgovor, v čem je problem? Če mu šef še kaj več teži okoli tega, mu pa tudi komot pove svoje, predvsem kaj ga moti na trenutni firmi, da sploh išče okoli.
Mato989 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Master_Yoda je izjavil:
Glavno vprašanje jem, zakaj je šef tak butelj da ne ve da so njegovi delavci nezadovoljni in iščejo drugje!!! Tu je srž problema, to kar ti pišeš je posledica.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kje pa piše, da so nezadovoljni?
Kaj, če ima pa samo OP problem sam s seboj?
Kaj, če ima pa samo OP problem sam s seboj?
|HP EliteBook|R5 6650U|
delavec44 ::
Če ima delavec problem, ima šef problem. Tudi če le objektivno. Dober šef bo to ugotovil.
Glavno vprašanje jem, zakaj je šef tak butelj da ne ve da so njegovi delavci nezadovoljni in iščejo drugje!!! Tu je srž problema, to kar ti pišeš je posledica.
Dandanes ne rabiš biti nezadovoljen, enostavno je treba menjati službo na dve leti, ker tam kjer si, ti ne bodo zvišali toliko, kot drugje dobiš na sveže zaposlen.
Kolega je tudi delal v isti firmi 10 let, vsak nov vajenec je dobil v startu več kot on, z vsemi izkušnjami.
Zdaj dela drugje.
Lepe zgodbe.
Ampak še vedno smo pri OPu in njegovi slabi komunikaciji s šefom glede sestanka pri poslovnemu partnerju.
Ampak še vedno smo pri OPu in njegovi slabi komunikaciji s šefom glede sestanka pri poslovnemu partnerju.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Lepe zgodbe.
Kakšni komunikaciji? Da boš firmi olajšal mobing, kršitev tvoje ustavne pravice do dela?
Tega se v Slo. ne pove, dokler nimaš v roki nove pogodbe, ker se lahko nadrejeni na drugi strani spremeni v psihota in ti začne metati polena pod noge. Če ostane normalen, in imaš interes ostati, se lahko še kaj pogajaš; če interesa ni, pa greš.
ReRMh ::
ker se lahko nadrejeni na drugi strani spremeni v psihota
samo to je menda kar blizu resnice!
poznam enega, ko ni hotel podpisati zelo slabe b2b pogodbe z eno firmo, pa ga tehnični toliko, res malo, da ga ni začel mlatiti - menda je strašno agresiven postal, pravi kolerik...
par dni kasneje je menda stranka direktno poklicala znanca, sta se kar fino zmenila, potem je še tisti prvi nekaj klicaril, ko je izvedel, in nabijal na telefonu, da mu je sicer znanec nekaj dolžan, lahko pa sicer še neke super biznise menda zrihta...
znanec je rekel, da je dal tega in njegov povezan krog dal na blokado na telefonu, edine ljudi sploh, pa je res že kar v letih ...
Lepe zgodbe.
A ti šefa kličeš tudi če greš na dopustu srat al kako?
Glih toliko ga briga, če si delavca ni 'zaklenil' k sebi s kako pogodbo in ustreznim finančnim dodatkom za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijava na razpis in višanje plače (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13507 (9388) | fikus_ |
» | Plačilna lista (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12215 (9137) | FrRoSt |
» | Dobra vprasanja za novo delovno mesto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13867 (10191) | Invictus |
» | Kako se obnašati do arogantnega ''bodočega'' šefa? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13484 (10947) | MIHAc27 |