» »

Stavka zdravnikov 2024

Stavka zdravnikov 2024

Temo vidijo: vsi
««
121 / 121
»
»»

Jure14 ::

@buggy
Pa daj mi ti povej, kako se ta "stavka" vidi. Kaj konkretno se zaradi "stavke" ne izvaja?

In pa, kakšne sankcije, proti komu in predvsem za kaj bi ti izvajal.

@le quack
Dela se to, kar plebs (večina) izvoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jure14 ()

LeQuack ::

Jure14 je izjavil:

@le quack
Dela se to, kar plebs (večina) izvoli.

Nima veze koga se izvoli, v teh letih je bilo že kar nekaj ljudi itvoljenih, ampak konstanta je vedno ena: slabši rezultat za paciente. Ergo volitve ne spremenijo nič.
Quack !

Buggy ::

@Jure14: torej pravis, da je stavka zgolj fiktivna in pacienti zaradi nje nimajo nobenih tezav? Cemu potem tak revolt?
Sankcije? Jaz upam da nad protagonisti, predvsem funkcionarji v zbornici, ki imajo ze kar nekaj (levo-sredinskih) vlad ko_te_zelijo_zadeve_urediti, agendo nagajati in drzati status quo v tem kaoticnem zdravstvenem sistemu se naprej, kjer se nikoli ne ve kdo pije in kdo placa...no ja ve se kdo placa.
Mnogo zaradi lastnih interesov, nekaj pa zaradi politicnih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Ja, trdim, da stavka nima nobenega voliva na obravnavo pacientov.
In te ponovno pozivam, da napišeš, kje konkretno se "stavka" pozna ali opazi.

111111111111 ::

Buggy je izjavil:

dohtarji in strajk so ze lanski sneg, tvoja je ze v tujini, ker je tolk sposobna cvekar?

retoricno seveda...ne rabis odgovorit, ker vem da ni in tudi ne bo, komoditeta steje ROFL

Ni v tujini, ni pa več v JS. :D In življenje je lepše in podprto z bistveno več denarja. :D

Buggy je izjavil:

...mah sej jaz vam zelim vse naj-naj, resno. Nisem nek privoscljivec, vsekakor pa me pogrejejo bullyiji, kar (doloceni) dohtarji z zbornico na celu s to stavko nad pacienti in drzavo so. Upam da bodo tudi sankcije, ko bo tega konec.
Dejstvo je tudi, da se bodo doma kapacitete hitro zapolnile tudi v privat klinikah oz. vsak "cvekar" ravno ne bo prisel na pozicijo, ki jo zeli, pa fluktacija in nesigurnost bo tudi obcutno vecja kot v sistemu kjer so sedaj.
Lej ni vse zlato kar se sveti in ni vsak dohtar tudi dohtar, kot bi moral biti ;)

Stavko nad pacienti? Mah ste pa res budale. MSM-ji+vlada furajo neko vojno proti dohratjem, javni sistem se bo sesul kot hišica iz kart. Ravno včeraj sem debatiral z enim kirurgom. Etičnega pogona zmanjkuje. Ni ga več. Ni motivacije. Pa jaz se brezveze razburjam. Boste že šli na banko dvignili denar in ga prinesli. Golobarji bodo pa pač našega od davkov pa po svoje zapravili.

In ne pozabi Buggy... Dohtarji so krivi.

Buggy je izjavil:

@Jure14: torej pravis, da je stavka zgolj fiktivna in pacienti zaradi nje nimajo nobenih tezav? Cemu potem tak revolt?
Sankcije? Jaz upam da nad protagonisti, predvsem funkcionarji v zbornici, ki imajo ze kar nekaj (levo-sredinskih) vlad ko_te_zelijo_zadeve_urediti, agendo nagajati in drzati status quo v tem kaoticnem zdravstvenem sistemu se naprej, kjer se nikoli ne ve kdo pije in kdo placa...no ja ve se kdo placa.
Mnogo zaradi lastnih interesov, nekaj pa zaradi politicnih.

Sankcije? Kakšne? Kaj pa kršijo? Imajo tudi dohtarji pravico do stavke.

Kje imajo pacienti težave? Kje?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

In other news:

Uporaba AI v medicini:
https://www.propublica.org/article/evic...

Sicer ne za postavljanje diagnoz, ampak za zavračanje zdravljenja.

To bo verjetno tudi pri nas prva stopnja uporabe AI v zdravstvene namene.
««
121 / 121
»
»»