Forum » Strojna oprema » Ob priklopu HDDja se računalnik ne prižge
Ob priklopu HDDja se računalnik ne prižge
Omch ::
Zdravo velemojstri!
Imam en problem. Prejšnji teden sem naložil nov bittorrent program. Ko sem dodal vse obstoječe torrente v program, mi je po 20ih minutah zmrznil računalnik.
Ko sem ga ugasnil in še enkrat prižgal, se operacijski sistem preprosto ni več naložil.
OS imam naložen na ssd disku, sekundarnega pa (hdd) pa uporabljam za download.
HDD mi od takrat naprej oddaja čudne zvoke, tk tk tk. Seveda sem predvideval, da je crknil disk.
Danes sem hotel priklopiti novega (kupljen pri mimovrsti), in oddaja še bolj čudne zvoke. Ali je mogoče narobe kaj z matično?
https://youtube.com/shorts/3PLOoxj08Mg?...
Imam en problem. Prejšnji teden sem naložil nov bittorrent program. Ko sem dodal vse obstoječe torrente v program, mi je po 20ih minutah zmrznil računalnik.
Ko sem ga ugasnil in še enkrat prižgal, se operacijski sistem preprosto ni več naložil.
OS imam naložen na ssd disku, sekundarnega pa (hdd) pa uporabljam za download.
HDD mi od takrat naprej oddaja čudne zvoke, tk tk tk. Seveda sem predvideval, da je crknil disk.
Danes sem hotel priklopiti novega (kupljen pri mimovrsti), in oddaja še bolj čudne zvoke. Ali je mogoče narobe kaj z matično?
https://youtube.com/shorts/3PLOoxj08Mg?...
PacificBlue ::
Mogoce si si namestil tudi kaksn adware poleg bittorent klienta.
A sistem se ti zdaj vzpostavi?
Mogoce najboljse na novo namestit OS.
A sistem se ti zdaj vzpostavi?
Mogoce najboljse na novo namestit OS.
I’m out.
:3
:3
hojnikb ::
tole smrdi po problemu z napajalniku... probi ta disk v kakem drugem kompu, ce ga mas.
Sistem se ti samo z ssdjem ne postavi?
Sistem se ti samo z ssdjem ne postavi?
#brezpodpisa
Omch ::
Ko odklopim HDD, se mi sistem normalno vzpostavi. Tudi sam malo sumim na štrom, ker se mi še ni zgodilo, da bi bil nov disk nedelujoč
MIHAc27 ::
Danes ni nič nemogoče, tudi da bi bil nov disk zanič. Sprobej disk še v drugem računalniku, če lahko. če tam dela imaš problem z napajanjem, če pa ne dela... pa disk reklamiraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8983 (7540) | ngc2392 |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17609 (11101) | opeter |
» | Disk problemOddelek: Strojna oprema | 820 (639) | Anney |
» | Reševanje podatkov z diskaOddelek: Strojna oprema | 4813 (4059) | Spajky |
» | Trdi Disk - Obrnjen ''na glavo'' !??Oddelek: Strojna oprema | 1864 (1401) | Odpadnik |