» »

Windows XP se noce instalirat, jaz nimam vec pojma...

Windows XP se noce instalirat, jaz nimam vec pojma...

Realman ::

Torej racunalnik Duron 700Mhz, 128MB SDR, plosca Matsonic MS 8127C Rev.1.0.Imam dve particiji, zazenem Bootcd od Winsov, zadeva zacne normalno nalagat driverje, nakar spodaj levo pise starting windows, vse skupaj obstane.Disk nic vec ne pise cdrom neha brat.To je preden bi moral pokazat meni, kam naj instaliram winse tega menija mi ne vrze.Cd je 100% ok, sprobano...
Jaz nimam vec ideje.

Vsem ki se ze mogoce imeli podoben problem-napomoc.
za vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.

frenk ::

imel sem podoben problem...probaj iz compa pobrat ves nepotreben hardware in poizkusi znova...če to ne pomaga, pa daj disk v drug comp in tam naloži, potem pa ga daj nazaj...pri meni je delovala šele druga varianta:)

[SkA] ::

Lahko pa probaš za hec tudi z disketami, čeprav dvomim da bo kaj bolje...

Tlele imaš za Prof. verzijo (obstajajo seveda tudi za Home verzijo):

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=55820EDB-5039-4955-BCB7-4FED408EA73F

Realman ::

Pravzaprav sem ze vse ven pobral, sam graficno moram not pustit.Sam ne razumem, ce si winse nalozil na drugem racunalniku, ki po vsej verjetnosti ni imel iste plosce in graficne.A je stvar vseeno delala.Mislim, ker problem je v plosci, ko si winsi enkrat zapomnijo nastavitve od plosce jo tezko prepricas z drugo...

frenk ::

ja...druga plata je bla...in takoj ko je začel nameščat gonilnike sem izklopil in dal v drug comp:D...delal je pa kolikor toliko...včasih je bil kšn error:D

ToniT ::

Katero grafično karto imaš? Jaz sem imel podobne probleme z neko GeForce kartico (ne spomnim se modela). Potem sem inštaliral windowse z drugo grafično in je šlo. Kasneje je pa ta grafična kartica delala normalno.

alesrosina ::

hm, mogoce je pa cd pogon mal sfukan? Probaj zamenjat cd pogon, ce mas moznost.

McHusch ::

Ja, bili so problemi z GeForce 2 MX karticami, ker so se Windows XP množično obešali med namestitvijo. Poskusi instalirati z drugo kartico.

Načeloma je pa potencialni vzrok vsa periferija. Poskusi z drugim CD-jem, pomeči ven mrežne, zvočne, TV kartico in podobno šaro.

Realman ::

Koncno mi je uspelo, vse zivo sem ven pobral sam kartice pa se res nisem spomnil zamenjat.Pa tocno v njej je bil problem.

Se enkrat vsem hvala za pomoc.

Misel dneva: Vsak dan se nekaj novega naucimo.

jjohny ::

S katero grafično ni šlo??? Jaz sem imel GF Ti4200 pa sem tudi imel probleme. Potem sem premetal kartice v PCI slotih tako, da je graf. kartica imela svoj IRQ. Prej si ga je delila s kontrolerjem za hard disk. Sedaj ni problemov.

lp, jani

su37 ::

Men se je to enkrat nardil, ko so mi kar naenkrat xp ji nehal delat, eni errori, potem sem šel nanovo nalagat, nakar se je med instalacijo vse skup ustavlo. Pomagal mi je to da sem load-al defolt bios settings. Pol pa je šlo, prej sem pa že sve možne varijante poskušal. Očitno se je bios neki zmešal....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5511771 (10646) oracle
»

Call Of Duty 2 - prob.

Oddelek: Pomoč in nasveti
10921 (790) IvoJan
»

ali lahko kje downloadam win 7 trial?

Oddelek: Pomoč in nasveti
81042 (920) Gogo
»

Windows 7 64bit in CUDA

Oddelek: Zvok in slika
7936 (716) jan01
»

Bs player GPU podpora?

Oddelek: Zvok in slika
7843 (738) jan01

Več podobnih tem