Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Gforce fx 5200. Prosim pomagajte...
Problem z Gforce fx 5200. Prosim pomagajte...
m4dj ::
Hi !
Pred dnevom sem kupil grafično radeon 9200 se 128ddr... ta mi na moji plošči žal ni delala, saj mi je pod system device napisalo sporočilo približno takole:
this device cannot work becaouse its need more resources... you have to uninstal some other system device on your system....
Grafična sploh ne dela ! Imam ploščo msi bx master staro 3 leta.
Milism da je to agp 4x čeprav mi piše pri sedanjih nvidai gonilnikih 2x agp
Sedaj imam gforce fx 5200 128ddr. To je sistem takoj detektiram. Imam winxp sp1
Imam directx 9.0b in drajverje 4.4.7.1 za sedaj. No na teh drajverjih mi ne delajo igre.
Naprimer v max payne 2 mi vmesni filmi ne delajo ampak mi tam naredi sliko zeleno-črno...
pravtako se dogaja pri igri halo, ki zahteva directx 9.0b. Pri slednji mi sploh ne pokaže slike ampak samo zvok. Nevem kje je vzrok te napake. Morda v gonilnikih ? Ali pa je problem v plošči ? Prej sem imel gforce 2 64mb in je vse delalo brez problemov.
Nisem še preizkusil novejših gonilnikov, nameravam pa v zelo kratkem času!
Lp
Pred dnevom sem kupil grafično radeon 9200 se 128ddr... ta mi na moji plošči žal ni delala, saj mi je pod system device napisalo sporočilo približno takole:
this device cannot work becaouse its need more resources... you have to uninstal some other system device on your system....
Grafična sploh ne dela ! Imam ploščo msi bx master staro 3 leta.
Milism da je to agp 4x čeprav mi piše pri sedanjih nvidai gonilnikih 2x agp
Sedaj imam gforce fx 5200 128ddr. To je sistem takoj detektiram. Imam winxp sp1
Imam directx 9.0b in drajverje 4.4.7.1 za sedaj. No na teh drajverjih mi ne delajo igre.
Naprimer v max payne 2 mi vmesni filmi ne delajo ampak mi tam naredi sliko zeleno-črno...
pravtako se dogaja pri igri halo, ki zahteva directx 9.0b. Pri slednji mi sploh ne pokaže slike ampak samo zvok. Nevem kje je vzrok te napake. Morda v gonilnikih ? Ali pa je problem v plošči ? Prej sem imel gforce 2 64mb in je vse delalo brez problemov.
Nisem še preizkusil novejših gonilnikov, nameravam pa v zelo kratkem času!
Lp
M4DJ
S-Master ::
meni tudi piše da imam AGP 2x
čeprav imam AGP 4x
ne vem zakaj - v BIOSu imam na AGP 4x nastavljeno ENABLED in grafična kartica je tudi AGP 4x
no... ta teden ali naslednji grem po radeona9800
čeprav imam AGP 4x
ne vem zakaj - v BIOSu imam na AGP 4x nastavljeno ENABLED in grafična kartica je tudi AGP 4x
no... ta teden ali naslednji grem po radeona9800
m4dj ::
Ojla !
Sem rešil problem. Namreč gonilniki, ki so priloženi zraven grafikulje sploh ne delajo pravilno....
Pregledal sem na strani nvidie in ugotovil, da ta verzija gonilnikov, ki se jo zraven dobi, sploh ni izšla na strani nvidie. Kaj pa vem zakaj jih sploh dajo potem zraven... Kartica je znamke Sparkle.
Pobral sem najnovejše s strani nvidie in sedaj je vse cool. Atijeva kartica pa mi sploh ni delala....
Lep pozdrav
Sem rešil problem. Namreč gonilniki, ki so priloženi zraven grafikulje sploh ne delajo pravilno....
Pregledal sem na strani nvidie in ugotovil, da ta verzija gonilnikov, ki se jo zraven dobi, sploh ni izšla na strani nvidie. Kaj pa vem zakaj jih sploh dajo potem zraven... Kartica je znamke Sparkle.
Pobral sem najnovejše s strani nvidie in sedaj je vse cool. Atijeva kartica pa mi sploh ni delala....
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4721 (3792) | Veron |
» | Katero grafično kupit!Oddelek: Kaj kupiti | 1601 (1084) | JamesBond |
» | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2603 (1480) | Deathlike M Tito |
» | radeon 9800Pro problem-iOddelek: Strojna oprema | 1796 (1434) | VASkO |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1206) | Senitel |