Forum » Elektrotehnika in elektronika » NUJNO - Menjava molex conektorja na bateriji
NUJNO - Menjava molex conektorja na bateriji
`DoC ::
Lepo pozdravljeni,
potreboval bi pomoč nekoga, ki se spozna na materijo. In sicer gre se za molex konektor, katerega sem ob poizkusu ponastavitve naprave, izpulil iz kablov lociranih na bateriji.
Potrebujem nov molex connector, verjetno gre za Molex 51021-2P skupaj s pini in nekoga, ki bi mi to stisnil skupaj.
Sem iz Štajerskega konca. Zadeva seveda proti plačilu. Lahko me kontaktirate na ZS ali nič6devet devet53 dva75
Celotna mapa s slikcami in povezavami do modela konetktorja je dostopna->TUKAJ
potreboval bi pomoč nekoga, ki se spozna na materijo. In sicer gre se za molex konektor, katerega sem ob poizkusu ponastavitve naprave, izpulil iz kablov lociranih na bateriji.
Potrebujem nov molex connector, verjetno gre za Molex 51021-2P skupaj s pini in nekoga, ki bi mi to stisnil skupaj.
Sem iz Štajerskega konca. Zadeva seveda proti plačilu. Lahko me kontaktirate na ZS ali nič6devet devet53 dva75
Celotna mapa s slikcami in povezavami do modela konetktorja je dostopna->TUKAJ
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
- spremenilo: `DoC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagnati Napajalnik brez matične??Oddelek: Strojna oprema | 1566 (1308) | jureus |
» | molex 4 pinski priključkiOddelek: Kaj kupiti | 1141 (971) | strumf666 |
» | Problem z GeForce 6600GTOddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1098) | Sami |
» | Članek: Urejenje napajalnih kablov vprašanja in komentarjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3384 (2818) | ZaFo |
» | Kje do Molex Konektorjev v SLO?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2739 (2395) | Blup |