Forum » Loža » kanal/škatla za kable
kanal/škatla za kable
bigbada ::
Zanima me kako naj zakrijem te kable? Ima kdo kako idejo? Rabil bi neko preprosto rešitev / samolepilno po možnosti.
Z navadnimi samolepilnimi kanali ne gre (saj je optični kabel precej debel in trdi in ga težko usmerjaš), pa še stena je spodaj lesena in malo "štrli ven". tisti del ko je pod kotom. Zgoraj na stropu enako... Je bolj razvejano in ne pridejo ti simpl kanali v poštev...
Sicer me ne moti, lahko tudi tako ostane, same me zanima če obstaja kaki trik da bi to zakril ali pa naredil bolj "estetsko"?
Z navadnimi samolepilnimi kanali ne gre (saj je optični kabel precej debel in trdi in ga težko usmerjaš), pa še stena je spodaj lesena in malo "štrli ven". tisti del ko je pod kotom. Zgoraj na stropu enako... Je bolj razvejano in ne pridejo ti simpl kanali v poštev...
Sicer me ne moti, lahko tudi tako ostane, same me zanima če obstaja kaki trik da bi to zakril ali pa naredil bolj "estetsko"?
- spremenilo: bigbada ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22175 (127) | Yossarian |
» | Katero matično ploščo naj kupim ? ASUS TUF GAMIG B650-PLUS ali ASUS TUF GAMIG B650-PLOddelek: Kaj kupiti | 682 (449) | WinXP |
» | Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 163623 (14094) | J.McLane |
» | lcd displayOddelek: Zvok in slika | 655 (393) | mtosev |