Forum » Šola » Prepis iz gimnazije na srednjo računalniško
Prepis iz gimnazije na srednjo računalniško
anze544 ::
Obiskujem 2. letnik gimnazije in imam željo da bi se prepisal na računalniško srednjo šolo. V 1. letniku gimnazije sem bil dober(3,2 povprecje), letos pa sem dobil že nekaj slabih ocen in me zanima če se mi splača prepisati na drugo srednjo šolo?
Na drugo šolo sem že poklical in so rekli da imajo še prosta mesta, vendar pa bi moral opraviti 4 izpite iz strokovnih predmetov za lansko leto.
Zanima me koliko je računalniška šola lažja od gimnazije?
Sicer me računalništvo že od nekdaj zanima, vendar pa nikoli nisem programiral im me tudi zanima kako težko se bo programiranja naučiti, da opravim vse izpite?
Na drugo šolo sem že poklical in so rekli da imajo še prosta mesta, vendar pa bi moral opraviti 4 izpite iz strokovnih predmetov za lansko leto.
Sicer me računalništvo že od nekdaj zanima, vendar pa nikoli nisem programiral im me tudi zanima kako težko se bo programiranja naučiti, da opravim vse izpite?
- poskusil klonirati: anze544 ()
peaks ::
V mojih casih 25 let nazaj je bila racunalniška sigurno tezja kot gimnazija. 4. Strokovni, od tega dva zajebana...fizka, kemija, dva jezika, selektivna matematka So se kar lomil gor, predvsem prvi letnik, ko so mislili, da bodo igrce igral....Jaz priznam, da sem se mogu fajn potrudt.
WhiteAngel ::
V mojih casih 25 let nazaj je bila racunalniška sigurno tezja kot gimnazija. 4. Strokovni, od tega dva zajebana...fizka, kemija, dva jezika, selektivna matematka So se kar lomil gor, predvsem prvi letnik, ko so mislili, da bodo igrce igral....Jaz priznam, da sem se mogu fajn potrudt.
No ja.. na FRIju so bili tisti s srednjih strokovnih šol dost zanič. V glavnem zato, ker niso imeli samostojnega zicledra in guljenja. Veščine so bile v glavnem "dajmo se dobit in nekaj skup rešit". Tako da malo dvomim o težavnosti srednjih računalniških napram splošnim gimnazijam.
acookook ::
WhiteAngel je izjavil:
No ja.. na FRIju so bili tisti s srednjih strokovnih šol dost zanič. V glavnem zato, ker niso imeli samostojnega zicledra in guljenja. Veščine so bile v glavnem "dajmo se dobit in nekaj skup rešit". Tako da malo dvomim o težavnosti srednjih računalniških napram splošnim gimnazijam.
Pri selekciji sta lahko oba programa lahko prednost, lahko sta pa tudi oba zanič.......čist odvisno od posameznika.
.
eventyrer ::
Obiskujem 2. letnik gimnazije in imam željo da bi se prepisal na računalniško srednjo šolo. V 1. letniku gimnazije sem bil dober(3,2 povprecje), letos pa sem dobil že nekaj slabih ocen in me zanima če se mi splača prepisati na drugo srednjo šolo?
ne splača se ti. zakaj bi to storil?
končaj gimnazijo in pojdi na FRI, FE, Fiziko ali Matematiko.
računalniška gimnazija morda, računalniška srednja šola pa proti gimnaziji nima nobene veze.
torej daj obiskovat gimnazijo od katere boš imel več profita kot od neke "srednje šole", zraven pa se uči programirat.
na računalniški srednji šoli te ne bodo naučili nič bistveno uporabnega za kasnejšo fakulteto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
kow ::
OP ni napisal koliko ur tedensko nameni ucenju. Ce je dobil slabe ocene, ker ni motiviran, osnovni problem ni tezavnost.
eventyrer ::
napisal je da ni še nikdar programiral.
očitno hoče menjat šolo ker rad igra igrice in namešča programe.
očitno hoče menjat šolo ker rad igra igrice in namešča programe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
teslam2 ::
Če drugega letnika gim ne sfuras pol racunalniske tud ne bos. Nehaj bit lenuh pa nabijat fortnite pa se basat s fugo, rec fotru naj ti magari placa nekaj ur instrukcij, da te potegnejo nazaj na nivo, pa namest jamranja kako urco na dan mal v zvezke pogledas pa bos zvozu to gimnazijo ko keks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srednja ŠolaOddelek: Loža | 4839 (3919) | loveJDM |
» | Izbira srednje šole - Računalništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 16068 (13756) | amacar |
» | VegovaOddelek: Šola | 3115 (2772) | nononono |
» | 4. letnik gimnazije (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 27827 (26596) | Smurf |
» | Srednja šola za računalništvo in elektronikoOddelek: Šola | 7365 (6776) | amacar |