Forum » Strojna oprema » Epox 8kha+ problem pri ugašanju
Epox 8kha+ problem pri ugašanju
borcita ::
Imam Epox 8kha+ matično kadera deluje odlično vse do trenutka, ko je treba vgasniti računalnik. Windowsi se sicer normalno ugasnejo, z računalnikom pa je malo drugače: napajalnik se vgasne tako, da ne bi smelo biti problema, vendar dobi računalnik preko mrežne kartice napetost, tako da laufajo vsi ventilatorji, diode brlijo,.. sama plošča pa je ugasnjena, pravtako diski in ostali hardwer. Mrežna je za Kabelski net, modem pa je TERAYON TJ715. (če modem izklopim potem ni problema)
PS:na prejšnji plošči (K7S5A) tega problema nisem imel.
Kaj mi je storiti???
PS:na prejšnji plošči (K7S5A) tega problema nisem imel.
Kaj mi je storiti???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
fitipalDDi ::
A veš, da se men tut nekaj podobnega dogaja ... sicer ... imam 3 OS ... XP ... XP SP1 ... WIN2000 .... pri XP in WIN 2000 se vse ugasne kot je treba, pri XP SP1 ... se pa ugasne tko kot pri WIN95 ... vse se ugasne,razen ventilatorjev in diod na plati ... in da tam napiše še ... pritisnite tipko za izklop ... tuki pa isto ... sam dotaknem se gumba za vklop ... in se čist ugasne ...
borcita ::
Če bi kaj pomagalo, bi bilo v redu..(to je bila prva stvar katero sem sploh probal)
Kot sem že rekel: ugasne čisto vse, tudi led display na plati itd., le ventilatorji laufajo s kako četrtino moči, pa diodi na mrežni gorita - to pa je vse. Če stisnem stikalo za vklop, se vse lepo zažene..
Vseeno hvala
Kot sem že rekel: ugasne čisto vse, tudi led display na plati itd., le ventilatorji laufajo s kako četrtino moči, pa diodi na mrežni gorita - to pa je vse. Če stisnem stikalo za vklop, se vse lepo zažene..
Vseeno hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5033 (3161) | Riff |
» | Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 2867 (2121) | fosil |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1436) | amigo_no1 |
» | Asus A7V600-X crknila ?Oddelek: Strojna oprema | 1146 (1016) | dustphoenix |
» | Končno: MODUL ZA VKLOP ČRPALKEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3750 (3157) | Jackal |