Forum » Kaj kupiti » Namizna kamera visoke ločljivosti
Namizna kamera visoke ločljivosti
borzon ::
Pozdravljeni,
Zanima me Vaš nasvet kaj oziroma kje kupiti namizno kamero visoke ločljivosti 2k ali 4k in zooma, ki bi imela vgrajeno osvetlitev.
Torej iščem kamero za na delovni pult v finomehanični delavnici s katero bi lahko opazoval detaljne stvari pri popravilu. Kamera bi morala zajematio sliko in jo predvajati na PCju in mora omogočati zoom ter ostrenje slike na kratki razdalji 3-5cm ter imeti lastno osvetlitev
Do sedaj sem to počel s pomočjo mobilnega telefona in stvar je delovala. Težava pri tem načinu je le, ker ne najdem nekega pametnega mosilca na na delovno mizo, ki bi mi držal mobitel v raznih položajih.
Za vse konstruktivne nasvete se vam že v naprej zahvajujem.
Zanima me Vaš nasvet kaj oziroma kje kupiti namizno kamero visoke ločljivosti 2k ali 4k in zooma, ki bi imela vgrajeno osvetlitev.
Torej iščem kamero za na delovni pult v finomehanični delavnici s katero bi lahko opazoval detaljne stvari pri popravilu. Kamera bi morala zajematio sliko in jo predvajati na PCju in mora omogočati zoom ter ostrenje slike na kratki razdalji 3-5cm ter imeti lastno osvetlitev
Do sedaj sem to počel s pomočjo mobilnega telefona in stvar je delovala. Težava pri tem načinu je le, ker ne najdem nekega pametnega mosilca na na delovno mizo, ki bi mi držal mobitel v raznih položajih.
Za vse konstruktivne nasvete se vam že v naprej zahvajujem.
- spremenil: borzon ()
V-i-p ::
A kaj takega pa ne pride v poštev? https://www.amazon.com/Universal-Flexib...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemško podjetje oglobljeno z 10 milijoni evrov zaradi videonadzora zaposlenihOddelek: Novice / Zasebnost | 10847 (8127) | Seljak |
» | Videonadzor kako in kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14022 (10373) | starfotr |
» | Pinhole fotografija neposredno na papirOddelek: Zvok in slika | 1868 (1538) | no comment |
» | Snemanje policista v SlovenijiOddelek: Loža | 15616 (11796) | toplakd |
» | Moj kratki film za festival - vaši komentarji?Oddelek: Sedem umetnosti | 6197 (5517) | JohnMcclane |