Forum » Kaj kupiti » Kateri 17" CRT monitor
Kateri 17" CRT monitor
Alan Ford ::
Kateri monitor 17" CRT do 40k z ravnim ekranom mi priporočate , malce razmišljam o Samsungu.
samoj ::
Če hočeš ravni zaslon, vzemi Samsunga 757NF. DF je navidezno ravni ekratn - kr neki.
LP,
Samo
LP,
Samo
pikachu004 ::
hmmm
js mam pa lg f700b...... sm dal 45k za njega... je pa tko meglena slika da mislim da je megla v moji sobi.. pa so mi rekli da nej ga na servis nesem... pa so rekli da je to tak monitor pa da os usi taki... js sm ga hotu kr tam pustit
LG sux
js mam pa lg f700b...... sm dal 45k za njega... je pa tko meglena slika da mislim da je megla v moji sobi.. pa so mi rekli da nej ga na servis nesem... pa so rekli da je to tak monitor pa da os usi taki... js sm ga hotu kr tam pustit
LG sux
BoLhCa ::
predlagam Samsunga 757NF, ga ma moj frend pa je kr dobr...
drugace pa poglej za kaksnim Adijevim modelom f720, se mi zdi...
pa ne sparaj pri monitorju!!
ce se bos pa odlocil da ne bos sparal, pa svojim ocem privosci sony trinitron....
drugace pa poglej za kaksnim Adijevim modelom f720, se mi zdi...
pa ne sparaj pri monitorju!!
ce se bos pa odlocil da ne bos sparal, pa svojim ocem privosci sony trinitron....
Mitoholder ::
Ablolutno must Philips briliance 17 al 19 raven zaslon, neverjetna ločjivost z visoko frekvenco osveževanja, božanske barve in nikoli prej viden kontrast.
glinik ::
mashine
Pa si ti že videl Philipsa 109p???? Saj,jaz ga mislim kupit.Je res toliko bolši od Samsunga 959NF???
Prosim odgovori.
Lp
Pa si ti že videl Philipsa 109p???? Saj,jaz ga mislim kupit.Je res toliko bolši od Samsunga 959NF???
Prosim odgovori.
Lp
humanoid ::
Jaz imam Philipsa 107p in nimam nobenih pripomb, nekoliko težav sem imel z namestitvijo LightFrame-a (programske opreme), ker ni delovalo najboljše s Catalyst-i. Sicer pa to funkcijo lahko ročno vklopiš z izbirami od menuja. Slika je kvalitetna, dovoli ti nastavitev do resolucije 1900×1600 (ali nekaj podobnega), pri 1024×768 imam na 100Hz in deluje bp.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 17" monitor - Ali Samsung 757NF ali Philips 107P40 ?Oddelek: Kaj kupiti | 985 (822) | Big_Al |
» | Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1850 (1476) | eland |
» | MonitorOddelek: Kaj kupiti | 962 (812) | AngelOfDeath |
» | Sony,samsung,iiyama trinitron?Oddelek: Kaj kupiti | 1207 (930) | Dredd |
» | Kateri monitor z ravnim zaslonom?Oddelek: Kaj kupiti | 2486 (1980) | Uporabnik |