Forum » Operacijski sistemi » Windows 2003 Standard Edition + Particije
Windows 2003 Standard Edition + Particije
d0rK ::
Ello,
torej, ko sem koncno preveil ali bo linux preveril vse kontrolerje na maticni plosci sem izbisal vse particije na disku ter naredil eno 30 gigabajto NTFS. Sem sem inštaliral Windows 2003 Standard Edition.
Sedaj pa bi na ta disk dodal se 2 particiji. Ext3 ter swap.In tukaj se pojavi problem ...
S cim naj naredim te particiji, saj vsak program, ki sem ga sprobal ne deluje na trj razlicici windowsew.
Prosim pomagajte ... Saj sem se toliko namucil, da sem do sem prisel, da se m zdi da morem nadaljevati.
torej, ko sem koncno preveil ali bo linux preveril vse kontrolerje na maticni plosci sem izbisal vse particije na disku ter naredil eno 30 gigabajto NTFS. Sem sem inštaliral Windows 2003 Standard Edition.
Sedaj pa bi na ta disk dodal se 2 particiji. Ext3 ter swap.In tukaj se pojavi problem ...
S cim naj naredim te particiji, saj vsak program, ki sem ga sprobal ne deluje na trj razlicici windowsew.
Prosim pomagajte ... Saj sem se toliko namucil, da sem do sem prisel, da se m zdi da morem nadaljevati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprememba logične particije v primarnoOddelek: Strojna oprema | 2654 (2315) | BlaY0 |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2910 (1966) | izi12 |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Win98 & Win NT dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1096) | su37 |
» | DISK NE GRE NOTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (934) | TheHijacker |