Forum » Operacijski sistemi » Pomoč pri nalaganju radhat
Pomoč pri nalaganju radhat
Hatefild ::
Mam problem in sicer hočem si naložit linux radhat 9.0 sem začetnik se pravi nimam pojma.
Z neta sem potegno vse potrebno jih zapekel na 3 cd , nisem znal naredit boot cd da bi ga ob zagonu rač. zagnal,
zato sem si naredil zagonsko disketo, vse dela do takrat ko morem izbrat z katerega medija hočem nalagat izberem local cd ->ok, pa izpise da pac na cd-ju ni linuxov
zapekel sem se enkrat z pocasnejso hitrostjo in spet isto sranje ni linuxa na cd. PROSIM POMOČ
za odg se zahvaljujem!
Z neta sem potegno vse potrebno jih zapekel na 3 cd , nisem znal naredit boot cd da bi ga ob zagonu rač. zagnal,
zato sem si naredil zagonsko disketo, vse dela do takrat ko morem izbrat z katerega medija hočem nalagat izberem local cd ->ok, pa izpise da pac na cd-ju ni linuxov
zapekel sem se enkrat z pocasnejso hitrostjo in spet isto sranje ni linuxa na cd. PROSIM POMOČ
za odg se zahvaljujem!
Ales ::
Kaj si zapekel kar "neodpakiran" iso na cd?
Vglavnem, vstavi cd not in poglej kaj vidiš na njem. Če vidiš en file s končnico .iso, potem bo tu napaka... Huda :)
Sicer pa je RedHat-ov cd, če ga prav zapečeš, sam po sebi bootable in ti ni treba nič posebej narediti, da bi to postal...
Vglavnem, vstavi cd not in poglej kaj vidiš na njem. Če vidiš en file s končnico .iso, potem bo tu napaka... Huda :)
Sicer pa je RedHat-ov cd, če ga prav zapečeš, sam po sebi bootable in ti ni treba nič posebej narediti, da bi to postal...
Hatefild ::
Prosim se za malo bol natančen opis sedaj sem zapekel
nero->disk image->disc1.ISO->burn
sedaj je na cd-ju koncnica image ISO pa je ista pesem ne dela ne zažene ga!
nero->disk image->disc1.ISO->burn
sedaj je na cd-ju koncnica image ISO pa je ista pesem ne dela ne zažene ga!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2202 (2035) | Venturer |
» | Presnemavanje Linux CDjevOddelek: Operacijski sistemi | 957 (878) | moj_nick |
» | Problem pri SuSE inštalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 946 (768) | moj_nick |
» | Vprasanje navodila linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1262 (1088) | prix |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3957 (2974) | Soni |