Forum » Programska oprema » Firefox - takojšnje nalaganje slik
Firefox - takojšnje nalaganje slik
HotBurek ::
Dobro jutro.
Od kar sem na novejši verziji FF (102, prej 70~80), sem opazil, da se slike, ki niso v vidnem polju brskalnika, nalagajo kasneje (ali pa šele, ko poskrolaš da so v vidnem polju).
Zanima me, če je kje v about:config možno nastavit, da se ugasne ta lazy load. Tako, da brskalnik loada slike kot, da smo leta 1996.
Od kar sem na novejši verziji FF (102, prej 70~80), sem opazil, da se slike, ki niso v vidnem polju brskalnika, nalagajo kasneje (ali pa šele, ko poskrolaš da so v vidnem polju).
Zanima me, če je kje v about:config možno nastavit, da se ugasne ta lazy load. Tako, da brskalnik loada slike kot, da smo leta 1996.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
HotBurek ::
Sem spremenil in na hitro potestiral, in zgleda, da je to to. Hvala.
root@debian:/# iptraf-ng
Runner71 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10417 (7724) | knesz |
» | Izšel Firefox 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17627 (13574) | medenko |
» | Izšel Firefox 3.6, podpora odslej tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12211 (7850) | Jst |
» | Razlog za vztrajanje pri Firefoxu 2.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 7002 (3140) | Bakunin |
» | Varnostna luknja v večini brskalnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13651 (10858) | Trinitron |