Forum » Strojna oprema » Laptop + 2 monitorja
Laptop + 2 monitorja
dellovka ::
Klemen86 ::
Levo od HDMI je usb-c. Sklepam, da se prenosnik napaja preko usb-c. Če ima prenosnik še en usb-c, imaš lahko naslednjo kombinacijo: monitor1 - usb-c (1), napajanje - usb-c (2), monitor2 - HDMI. Obstajajo pa tudi ekrani, ki lahko napajajo prenosnik preko usb-c. V tem primeru priključiš ekran v usb-c na sliki in napajalnika ne potrebuješ več. Drugi monitor pa na HDMI.
Laptop se napaja s priključkom, ki je povsem levo. Ta drugi z desne je verjetno USB 3.0?
CallMeAl ::
Preveri, če ima USB-C "alt mode", kar pomeni, da prenaša tudi video signal. V tem primeru priporočam USB-C docking station, kar ni preveč drago in je daleč najbolj udobno. Sam sem se pri nakupu laptopa nasmodil, ker tega nisem preveril in sem moral po tem improvizirati. Ne koncu imam en monitor na HDMI in drugega preko vmesnika USB 3.0 -> VGA. Kupiti sem moral 2 taka vmesnika, ker prvi ni deloval na Win11. Če imaš Win10, lahko napišeš na ZS in dam adapter za testirati oz. ga prodam za par EUR, če bo vse delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CallMeAl ()
HolyFuck1 ::
Ustavite mal konje.
Dellovka, povej nam, katero firmo in model prenosnika uporabljaš, lahko pa tudi samo sporočiš serijsko številko in proizvajalca.
Da se ne bo kdo zasanjal v video čez USB-C, na koncu pa en Ideapad za 300€...
Dellovka, povej nam, katero firmo in model prenosnika uporabljaš, lahko pa tudi samo sporočiš serijsko številko in proizvajalca.
Da se ne bo kdo zasanjal v video čez USB-C, na koncu pa en Ideapad za 300€...
kixs ::
srus ::
Kje vidite v OP USB-C? Jaz vidim Thunderbolt. V Dell 7420 modelu ima Thunderbolt DP Alt in PD, verjetno je na drugi strani na voljo še en tak Thunderbolt.
Dellovka sedaj nam moraš zaupati kakšni priključki so na voljo na monitorjih. DP, DP daisy chain, HDMI, USB-C,... Če je na monitorjih na voljo le HDMI, potem je tvoj predlog za Thunderbolt - HDMI pretvornik v redu. Jaz sem za enako pretvorbo na Dell 7490 uporabil Ugrenovega, je delal brez težav.
Dellovka sedaj nam moraš zaupati kakšni priključki so na voljo na monitorjih. DP, DP daisy chain, HDMI, USB-C,... Če je na monitorjih na voljo le HDMI, potem je tvoj predlog za Thunderbolt - HDMI pretvornik v redu. Jaz sem za enako pretvorbo na Dell 7490 uporabil Ugrenovega, je delal brez težav.
scipascapa ::
One USB 3.2 Gen 1 port with PowerShare
Two Thunderbolt 4 ports with DisplayPort Alt Mode/USB4/Power Delivery
Najbolje vzeti originalnega, če odgovarja seveda.
Two Thunderbolt 4 ports with DisplayPort Alt Mode/USB4/Power Delivery
Najbolje vzeti originalnega, če odgovarja seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbolt in USB sta še vedno lepi parOddelek: Novice / Ostale najave | 4084 (2438) | Lonsarg |
» | USB A --> HDMIOddelek: Zvok in slika | 2320 (1526) | MrStein |
» | S čim priklopit 4k monitor na huawei matebook 13Oddelek: Zvok in slika | 4104 (3384) | yellowbe34 |
» | Display Port v Sloveniji ?Oddelek: Kaj kupiti | 5990 (4093) | Heisenberg |
» | Je Apple res kisknil z novimi MacBook Proji? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 83508 (68494) | c3p0 |