Forum » Programska oprema » IIS-FTP ne dela v passive mode?
IIS-FTP ne dela v passive mode?
Cokolesnik ::
Imam WinXP in priložen IIS uporabljam za ftp strežnik.
Problem je v tem, da s klientom (npr. FlashFXP) ne vidim map na ftp strežniku, v kolikor ima klient vključen passive mode. Ko izklopim passive mode, imenike takoj vidim, a s tem resetiram naš glavni strežnik v podjetju (zaradi povezovanja z active mode).
Ko sem uporabljal Serv-U, sem lahko videl mape tudi, če je klient uporabljal passive mode za povezovanje s strežnikom.
Problem je v tem, da s klientom (npr. FlashFXP) ne vidim map na ftp strežniku, v kolikor ima klient vključen passive mode. Ko izklopim passive mode, imenike takoj vidim, a s tem resetiram naš glavni strežnik v podjetju (zaradi povezovanja z active mode).
Ko sem uporabljal Serv-U, sem lahko videl mape tudi, če je klient uporabljal passive mode za povezovanje s strežnikom.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Matri[X] ::
FTP v IIS je zanič in ga ne uporabljaj. Poskusi BulletProof FTP Server. Je 100x bolj nastavljiv in uporaben od IIS.
Cokolesnik ::
Serv-U pa tudi...
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | alternativa programa SERV-U za osebni serverOddelek: Programska oprema | 2601 (2055) | XPfrik |
» | Tezave z postavitvijo FTP streznika na WINXP ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (931) | refosk |
» | FTP server za routerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (1231) | RobyRob |
» | FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsodOddelek: Omrežja in internet | 1604 (1443) | bojanu |
» | FXP problemiOddelek: Omrežja in internet | 1239 (1118) | darh |