Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov s trdega diska
Reševanje podatkov s trdega diska
Siddh ::
Iščem ponudnika za reševanje podatkov s trdega diska. Google jih najde malo morje, ampak bi rad izbral zanesljivega, če ima kdo kakšne izkušnje...
Disk ni mehansko poškodovan, poskusil sem podatke iz njega rešiti z recuvo, photorec in podobnimi programi, ampak neuspešno. Če prav razumem program ni uspel obnoviti particijske tabele.
V glavnem iščem na štajerskem, če pa je dlje pa tudi ni problem.
Hvala za odgovore.
Disk ni mehansko poškodovan, poskusil sem podatke iz njega rešiti z recuvo, photorec in podobnimi programi, ampak neuspešno. Če prav razumem program ni uspel obnoviti particijske tabele.
V glavnem iščem na štajerskem, če pa je dlje pa tudi ni problem.
Hvala za odgovore.
Excavator ::
Pri https://resevanje-podatkov.anni.si/ zrihtajo vse.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
m3k ::
...poskusil sem podatke iz njega rešiti z recuvo, photorec in podobnimi programi, ampak neuspešno...
Edini program s katerim mi je kdajkoli uspelo povrnit podatke je GetDataBack Pro.
Mirko tipka na radirko ////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do podatkov trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2804 (2290) | Zoromer |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4879 (4072) | AC_DC |
» | Program za obnovitev zbrisanih datotek za XPOddelek: Programska oprema | 1688 (1467) | hmm23 |
» | USB kljuc - Ni na voljo. Datoteka ali...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1532 (1286) | T-Mac |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5057 (4770) | roller2 |