Forum » Operacijski sistemi » Kako uporabljati Ipad kot prenosnik in ne telefon
Kako uporabljati Ipad kot prenosnik in ne telefon
demokedes ::
Pozdravljeni,
Imam iPad z zunanjo tipkovnico. Vse mi je ok, vendar pa me moti, da naprimer takrat ko ga ne uporabljam dobiva vse notificaton-e.
Želel bi si, da vse notificatione dobivam kadar ga uporabljam, kadar pa ga ne uporabljam ne želim, da mi npr zvoni teams/viber, oziroma da dobiva notificatione o novem emailu.
Razumem da zaradi iOs operacijskega sistema to delujeo kot telefona, pa vendar me zanima, če ga lahko uporabljam na način, da takrat ko ga ne uporabljam, da je dejansko izklopljen, koncu koncev se tudi porablja baterija takrat ko ga ne uporabljam.
Hvala!
Imam iPad z zunanjo tipkovnico. Vse mi je ok, vendar pa me moti, da naprimer takrat ko ga ne uporabljam dobiva vse notificaton-e.
Želel bi si, da vse notificatione dobivam kadar ga uporabljam, kadar pa ga ne uporabljam ne želim, da mi npr zvoni teams/viber, oziroma da dobiva notificatione o novem emailu.
Razumem da zaradi iOs operacijskega sistema to delujeo kot telefona, pa vendar me zanima, če ga lahko uporabljam na način, da takrat ko ga ne uporabljam, da je dejansko izklopljen, koncu koncev se tudi porablja baterija takrat ko ga ne uporabljam.
Hvala!
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
No ja...ne morem se to navadit, da bom vsakič počel....Rabil bi kakšno bolj elegantno rešitev.
Lonsarg ::
Zakaj pa bi imel sploh notificatione sound na iPadu vklopljen, če pa iste notificatione že na telefon dobivaš. Lepo izklopi notification sound/vibration na iPadu pa bo? Saj med uproabo itak gledaš ekran in ne rabiš zvoka za notification.
Dobro edino auto sleep v tem primeru ni rešen, to pa ne vem če iOS podpira. Windows tablets are the way to go ;)
Dobro edino auto sleep v tem primeru ni rešen, to pa ne vem če iOS podpira. Windows tablets are the way to go ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Auto sleep imam vklopljen, ampak to ne pomaga. Vis notificationi prihajajo. Edin zaslon se ugasne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple je spet ravno dovolj izboljšal iPhone (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 121086 (104536) | MrNighthawk |
» | Bo Galaxy S5 predstavljen v Barceloni? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20236 (16056) | MrStein |
» | iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18061 (14953) | Mavrik |