» »

Novi davek Oz. Obdavčitev dela v vrednosti 70eur

Novi davek Oz. Obdavčitev dela v vrednosti 70eur

«
1
2

simonchelo ::

Vsi vemo da je vlada uvedla "solidarnostni" prispevek, ki je obvezen. Ta prispevek ni nič drugega kot dodaten davek. Sem že daroval preko radia 1 pa Telekoma prostovoljno, sedaj pa par vprasanj:
- za solidarnost je šlo, ko si se prostovoljno odločil
- pljunek v glavo vsem ki smo že tako ali drugače pomagali
- kako so skorumpirani mediji da peljejo to zgodbo solidarnostnega prispevka
- ali potem se potrebujemo zavarovanje
- kaj bo solidarnostni prispevek vseboval

In pa 300 kosmatih najbolj pomembno kdaj bo protest proti temu. Jest imam kolo ready.
ciao

kriptobog ::

Ajde zorganiziraj pa pridem se jaz kolesarit.

redtech ::

To ne bo zadnji, sedaj bo za ranljive, za stare, za gasilce, za ...
Problem je, ker pobere se 100, upravičenec dobi nevem .. 20.

Pojišče za svinjad pa 80 ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: redtech ()

Kawhi ::

Eni bomo plačali kar mnogokratnik teh povprečnih 70€. Pa ne glede kolk smo že resnično solidarno - prostovoljno prispevali. Zadnjič da sem kaj dal splošno prostovoljno, od sedaj naprej samo v točno določene roke, ali pa sploh nič. Odjebe naj tale lopovska država, ki ima kao krizo zaradi poplav, zraven pa zaposluje kot nora, pa 160 milijonov bo odšlo iz proračuna za izstisnitev malih delničarjev iz elektro gospodarstev. To je res nujno potrebno letos - je, samo samo za Goloba, ki si pripravlja teren za privatizacijo in za špekulantske delničarje, ki bodo sedaj bogato poplačani.

IL_DIAVOLO ::

Kaj pa nasedate neobdavčenim humanitarnim akcijam. Seveda bo drzava sla v akcijo, ko vidi kaksne custvene razvaline ima pod seboj.

Radio 1 ftw :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

pingme ::

Država na skupščini ni nasprotovala predlogu uprave, da se v Telekomu in Cinkarni ne izplača dividend za 2022, ker bi sicer podjetji morali vrniti državno pomoč.
Ok, to je bilo pred poplavo, ampak sedaj ima še vseeno čas, da do konca leta skliče skupščino in predlaga izplačilo dividend - tako bi na popolnoma legalen način dobili dividende IN vrnjeno energetsko pomoč.
Da ne omenjam še podjetij, ki so 100% v državni lasti ala DARS in razna energetska podjetja.
Ampak seveda je bolj komot uvesti davek za vse in obdavčiti tiste, ki jih sicer ne bi mogli kar tako, sedaj so pa poplave dober izgovor.
Naj že vsaj nehajo uporabljati besedo solidarnost, ker davek in solidarnost ne gresta skupaj.
Podoben nateg kot ukinitev dopolnilnega zavarovanja - vse kar bo, bo zgolj sprememba iz prostovoljnega v obvezno, zamrznitev cene je pa zgolj fiktivna in se bo manjko pokrival iz proračuna.

c3p0 ::

Torej že imamo neko formulo, po kateri nam nabijajo vedno nove davke. Če si proti, pa: "glej ga, samo na svojo rit gleda".

T440 ::

VSE JE V REDU!
VSE JE POD KONTROLO!
VSE BO!
SAMO DA NI JANŠA!

celje ::

ce ne delas ob sobotah? bodo € ok...
ce nimas za svoje poloznice?
ce nimas za svoje prezivetje?

to ni nacin, enostavno ni, dosti jih je brez poplav na robu prezivetja.

ne glede kdo je na vrhu pri koritu, vedno najebejo revezi

TrumpDonald ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj pa nasedate neobdavčenim humanitarnim akcijam. Seveda bo drzava sla v akcijo, ko vidi kaksne custvene razvaline ima pod seboj.

Radio 1 ftw :))


Parkrat sem slisal tiste njihove akcije za te nabirke. Oni majo tok prikrite motive, sploh ne stekam kako jih folk ni skuzil. Njihove akcije so najbolj neiskrene, zlagane in predvsem - preracunljive. Oni vse skozi optiko klikov gledajo in potem nabijajo program okrog tega. Vedno skocijo na zadnji trend mase (npr navijanje za odbojkase ali druge sportne histerije) in masovna trpljenja. Absolutno degutantno.

Je pa nekaj jasno, da je zdaj teh prostovoljnih nabirk dejansko konec. Ze predtem so izkljucno hoteli kanalizrat preko karitas in rdeci kriz (alo ej RK je se pirc musarjeve neke fejk fakture izdajala????) istocasno pa nek scaremongering kampanja da kdor da direkt bo slo v dohodnino. Buu huu pizda, 100 eur direkt + davek je se vedno cnej kot pa preko RK/karitas in za njihove place pa prostore in kaj vem kaj se vse finansirajo iz teh virov.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

celje je izjavil:

ce ne delas ob sobotah? bodo € ok...
ce nimas za svoje poloznice?
ce nimas za svoje prezivetje?

to ni nacin, enostavno ni, dosti jih je brez poplav na robu prezivetja.

ne glede kdo je na vrhu pri koritu, vedno najebejo revezi


Za Meseca so vsi te ljudje bogati prasci. Če zasluziš denar, tudi minimalca, si za njih kapitalist, ki ga je treba ožeti. Če imaš bajto/stanovanje vredno pol milijona ampak brezposeln ali upokojen, v tem primeru pa te ima Levica rada in ti bodo dali neomejeno denarja.
Quack !

TrumpDonald ::

Pa kaj je z golobom. Zdej ze dva mesca z berglam okol hod??

ZveeZ ::

TrumpDonald je izjavil:

Pa kaj je z golobom. Zdej ze dva mesca z berglam okol hod??

Poskodba gleznja pa caka na slikanje:)))

Glugy ::

Solidarnost pa obveza nista v navzkrižju eno z drugim. Konec koncev imamo solidarnostni sistem pokojnin ki je obvezen. Nevem zakaj se ljudje tok zatikajo pri nerazumevanju da je solidarnost lahko tud obvezna.

kgtjera ::

Nekateri smo tudi proti pokojninski ponzi shemi. Iz več razlogov!

Utk ::

Sedeči Holob na Odmevih. Upam da je na kakih močnih zdravilih, ker če je normalen tako šizofren, potem imamo pa res problem. Istočasno govori, da je zdaj pomembno samo reševat poplave in da se vse ostalo vse normalno odvija, čeprav se nič ne. Še ena časovnica nas čaka. In mrtvo hladno prizna, da v prvem mandatu itak ne bojo nič naredili, v drugem pa res. Dont think so. Da bo sploh drugi.

blackbfm ::

T440 je izjavil:

VSE JE V REDU!
VSE JE POD KONTROLO!
VSE BO!
SAMO DA NI JANŠA!


ma zanimivo da so se vsi zadržki do JJ izkazali za upravičene.. normalen človek,politik bi se zamislu kaj počne narobe da izgublja volitve in da ga večina ne mara, pri njem ta introspekcija ne deluje

T440 ::

Da, vse je res.
na vse smo pripravljeni, na davke, na sovraŽni govor, na lgbtq+-*#%, na azilante, na cvetoče zdravstvo, na račune v romuniji, na milijarde v elektro sistem, na delovne sobote,. vse
samo da ni janŠa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: pero12 ()

NuMaN ::

Z malimi črkami bi več dosegel ...

blackbfm ::

T440 je izjavil:

DA, VSE JE RES.
NA VSE SMO PRIPRAVLJENI, NA DAVKE, NA SOVRAŽNI GOVOR, NA LGBTQ+-*#%, NA AZILANTE, NA CVETOČE ZDRAVSTVO, NA RAČUNE V ROMUNIJI, NA MILIJARDE V ELEKTRO SISTEM, NA DELOVNE SOBOTE,.... VSE
SAMO DA NI JANŠA


ja nekdo iz prejšnje vlade mora sprejet odgovornost za slabo politko- policijsko uro, plinjenje mestnih središč, zapiranje petrol ročk, pretepanje ljudi pred trgovinami.. kdo bo to

StarMafijec ::

Mene niso presenetili. Leva oblast počne točno to, za kar se zavzema. Viša davke. Leva politika skrbi, da nismo preveč razslojeni.

Mato989 ::

Ja to je samo sleparija... kraja delovnim ljudem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

AndrejS ::

A ni Janša izjavil: "Primite se za denarnice!".

Iz slabe vlade gremo v slabšo.

kajtimara ::

V času Janševe vlade, v času, ko je umrlo 4000 ljudi, ni bil uveden NITI EN davek, samo talalo se je. Problem je nastal takrat, ko so ljudje začeli ta denar vračat.

Premnogokrat se iz ust ljudi, ki so nasankali v tej nesreči sliši Božje ime. In zahvala njemu! ... da jih ni še bolj kaznovala zaradi odloćitve volitev!

Neurje je Božja kazen!
Najbolj so jo dobili tisti, ki so hoteli imeti raj ... ob vodi!

svecka ::

StarMafijec je izjavil:

Mene niso presenetili. Leva oblast počne točno to, za kar se zavzema. Viša davke. Leva politika skrbi, da nismo preveč razslojeni.


ja oni boto bogatuni, sredni sloj pa bo izginil in ratal reven..res manjša razlojenost...da bo elita mela še več. Zelo dobro ja.

Tilen ::

Kaj se pa zgodi s prispevki? Se pravi sobota je solidarnostna, neto gre ubogim, prispevkov ni potrebno plačati - a to pomeni, da so plačani oziroma jih časti država in se te ure štejejo v pokojninsko dobo?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Wrop ::

Solidarnostno bi bilo, da se ne štejejo v pokojninsko dobo in da gre vse za solidarnost.
Pa da uvedejo še solidarnostne sobote za gradnjo 30.000 javnih stanovanj, ko se že ukvarjajo s solidarnostjo. :))

starfotr ::

Mogoče bi dohtarji lahko malo solidarnostno delali. Da bi tiste popoldanske plačljive ure bile gratis.

Sparkxl ::

Ne vem kaj zdaj cvilite...ko ste v trumah v deliriju leteli na volišče volit nekoga, za katerega ste 14 dni nazaj komaj slišali, ste se vprašali kaj sploh volite? Ne, se niste. Vedelo se je v naprej, da se voli največjo socialistično komunistično greznico od časov sfrj naprej. Pa nobenega ni motilo...samo da se čelavega skine.

In pod socializem spadajo tudi "prostovoljni" in "solidarnostni" prispevki. To je komaj prvi, še mnogo tega pride. Tako da stfu...dobili ste kar ste si izvolili.

dexterboy ::

Sparkxl je izjavil:

Ne vem kaj zdaj cvilite...ko ste v trumah v deliriju leteli na volišče volit nekoga, za katerega ste 14 dni nazaj komaj slišali, ste se vprašali kaj sploh volite? Ne, se niste. Vedelo se je v naprej, da se voli največjo socialistično komunistično greznico od časov sfrj naprej. Pa nobenega ni motilo...samo da se čelavega skine. In pod socializem spadajo tudi "prostovoljni" in "solidarnostni" prispevki. To je komaj prvi, še mnogo tega pride. Tako da stfu...dobili ste kar ste si izvolili.
Kapo Dol za tale post! Respect, svaka čast! Ja, "čoban" je ogledalo owčk... in obratno ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

LeQuack ::

Sparkxl je izjavil:

Ne vem kaj zdaj cvilite...ko ste v trumah v deliriju leteli na volišče volit nekoga, za katerega ste 14 dni nazaj komaj slišali, ste se vprašali kaj sploh volite? Ne, se niste. Vedelo se je v naprej, da se voli največjo socialistično komunistično greznico od časov sfrj naprej. Pa nobenega ni motilo...samo da se čelavega skine.

In pod socializem spadajo tudi "prostovoljni" in "solidarnostni" prispevki. To je komaj prvi, še mnogo tega pride. Tako da stfu...dobili ste kar ste si izvolili.


Ti resno misliš da demokracije deluje v takem procesu kot je sedaj? Stranka se lahko zlaže karkoli želi in ima 4 leta proste roke za krasti. To da ljudje hočejo nekaj boljšega kot sedaj je logično, to da nikoli ne dobijo nič boljšega pa ni.
Quack !

TESKAn ::

StarMafijec je izjavil:

Mene niso presenetili. Leva oblast počne točno to, za kar se zavzema. Viša davke. Leva politika skrbi, da nismo preveč razslojeni.

Od kje si pa mislil da bo prišel denar za vse pufe in bombončke prejšnjih vlad?

AndrejS je izjavil:

A ni Janša izjavil: "Primite se za denarnice!".

Iz slabe vlade gremo v slabšo.

Edino tega ti ni povedal, da se primi za denarnico zaradi njegovih potez.

V času Janševe vlade, v času, ko je umrlo 4000 ljudi, ni bil uveden NITI EN davek, samo talalo se je.

Ugani kaj se zgodi, če se tala izposojen denar. Ja, je treba vračat. Al desničarji zagovarjate da se pufamo do onemoglosti?

Ne vem kaj zdaj cvilite...ko ste v trumah v deliriju leteli na volišče volit nekoga, za katerega ste 14 dni nazaj komaj slišali, ste se vprašali kaj sploh volite?

Cvilijo janšisti, od katerih vsak pozna 'kolega, ki je volil goloba in mu je zdaj žal'. Če jaz zaradi česa 'cvilim' sem zaradi počasnosti pri pucanju RTVja.

In pod socializem spadajo tudi "prostovoljni" in "solidarnostni" prispevki. To je komaj prvi, še mnogo tega pride. Tako da stfu...dobili ste kar ste si izvolili.

To sem že vedel, da bom jaz tisti, ki bo plačeval za pufanje prejšnje vlade. In turistične bone. In krizne dodatke upokojencem. In 'maske' iz prtičkov in lastik. In tako naprej. No lahko pa rečemo golobu naj zapufa še za 10 milijard in od tega potala par sto milijonov 'owčkam', pa bo. Bomo potisnili problem vračanja pufov par generacij naprej.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

blackbfm ::

A ni Janša izjavil: "Primite se za denarnice!".

Iz slabe vlade gremo v slabšo.


nismo vsi mazohisti da nam paše represija in da nam vladniki govorijo da smo svinje

lisaac ::

Uh da bi Janša to naredu ..bi Ljubljana že gorela.

Wrop ::

Seveda. Tako so pa lahko samo tiho in krivijo prejšnjo vlado. :))

PacificBlue ::

Preveč jamrate, poglejte proračun je vsako leto večji:D
I’m out.
:3

energetik ::

TESKAn je izjavil:


V času Janševe vlade, v času, ko je umrlo 4000 ljudi, ni bil uveden NITI EN davek, samo talalo se je.

Ugani kaj se zgodi, če se tala izposojen denar. Ja, je treba vračat. Al desničarji zagovarjate da se pufamo do onemoglosti?
Do onemoglosti smo že zapufani, tako kot cel svet. To itak ni problem. Denar za pufe je bil ustvarjen iz zraka. Za poplačilo starih pufov se bo zadolžilo z novimi papirčki iz lufta.
Plačali so in še plačujejo vsi, ki so tačas držali papirčke na bankah in doma, z inflacijo.
vires in numeris

Wrop ::

100 letna poplava je Golobu kot voda na mlin vsakoletni poplavi novih davkov.
Župani že pristavljajo piskrčke. Predlog v LJ za povišanje plačila vrcev za 27 %. 1. star. obdobje na 732 €. Še malo pa bo letošnji minimalec. Tako da, Luka požen. Minimalec vsaj na 1100 € neto.
Da bo solidarnostni znesek 70 € vsaj zgledal kot drobiž, bo treba povečati davke vsaj na dodatnega jurja ali dva letno. :))

Avenger ::

To je državna varianta nabirke. Seveda niso tako uvidevni kot cerkev, ne prosijo ampak pač vzamejo. Za narodov blagor. Še ne ploskate vsi? Morda se obeta še davek na premoženje, ali pa davek, plačila vrtcev in glob sorazmerne premoženju, seveda vseh tistih, ki imajo več kot za burek ampak nimajo dovolj, da bi to skrivali na Cipru ali v 10 hčerinskih firmah. Kot vsi vemo so npr. Jankovići na papirju največji reveži, vse firme v dolgovih ali stečaju, nimajo prebite pare, praktično na sociali. Popovič v Kopru ni imel nobenega premoženja, stanovanje pa mu je kupila mama, ker "ga ima zelo rada". No, če imaš nekaj premoženja in nek mizeren dohodek, kar zavihaj rokave, da boš prispeval v skupno skledo VEČ.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

zuki ::

Oh, kako luškano, SDSovski fašisti so spet sklenili krog v novi temi:



(ni naključje, trije so, ki se pogovarjajo med sabo pod večimi nicki.)
Antifa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: delavec44 ()

link_up ::

Wrop je izjavil:

Seveda. Tako so pa lahko samo tiho in krivijo prejšnjo vlado. :))

Pa ne samo prejsnje, ne pozabijo niti tiste iz 2004. Seveda je 15 let razlike zanemarljive, ker je itak JJ bil ziv vmes. :)

Bi pa lahko sedaj prosili odpuscanja.
In and Out

zuki ::

link_up je izjavil:

Wrop je izjavil:

Seveda. Tako so pa lahko samo tiho in krivijo prejšnjo vlado. :))

Pa ne samo prejsnje, ne pozabijo niti tiste iz 2004. Seveda je 15 let razlike zanemarljive, ker je itak JJ bil ziv vmes. :)

Bi pa lahko sedaj prosili odpuscanja.


sniff, sniff... sniff heil.
Antifa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: delavec44 ()

link_up ::

zuki je izjavil:

Oh, kako luškano, SDSovski fašisti so spet sklenili krog v novi temi:



(ni naključje, trije so, ki se pogovarjajo med sabo pod večimi nicki.)


ti si sploh luskan, ko vsakih 10 minut odpres nov acc. :) Sploh ne ves kolk je to kjut...buci buci :)
In and Out

zuki ::

link_up je izjavil:

zuki je izjavil:

Oh, kako luškano, SDSovski fašisti so spet sklenili krog v novi temi:



(ni naključje, trije so, ki se pogovarjajo med sabo pod večimi nicki.)


ti si sploh luskan, ko vsakih 10 minut odpres nov acc. :) Sploh ne ves kolk je to kjut...buci buci :)


Naah, bolj zabavno je, ko ti projiciraš, da vsakih 5 minut odprem nov account, medtem, ko jih ti rotiraš 30 in se delaš, da vas je fašistov 10x več na forumu kot vas dejansko je.

No zdaj je čas, da se zlogiraš z Wropom in mi poveš, kako je link_up pošten.
Antifa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: delavec44 ()

link_up ::

jasno, vsi smo jaz in jaz sem vsi. Bodi previden, da ne obmolknes tudi ti.
In and Out

Kawhi ::

Tale bebec s stotimi nicki ima samo en cilj; uničiti vsako temo kjer se karkoli kritično piše o ss vladi in za vse okriviti jajota. Je pač ali mali zmešanec ali mali plačanec, zelo verjetno pa oboje.

"moderator" kuglvinkl mu pa vneto asistira.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: energetik ()

zuki ::

Kawhi je izjavil:

Tale bebec s stotimi nicki ima samo en cilj; uničiti vsako temo kjer se karkoli kritično piše o ss vladi in za vse okriviti jajota. Je pač ali mali zmešanec ali mali plačanec, zelo verjetno pa oboje.

"moderator" kuglvinkl mu pa vneto asistira.


Seveda fašistično brezumje in populizem z večimi accounti na enkrat ne spremeni ničesar. Verjetno si hotel reči "sds vladi", mar ne link_up?

Se nadaljuje:
Antifa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: delavec44 ()

BuDi79 ::

PacificBlue je izjavil:

Preveč jamrate, poglejte proračun je vsako leto večji:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BuDi79 ()

link_up ::

zuki je izjavil:

Kawhi je izjavil:

Tale bebec s stotimi nicki ima samo en cilj; uničiti vsako temo kjer se karkoli kritično piše o ss vladi in za vse okriviti jajota. Je pač ali mali zmešanec ali mali plačanec, zelo verjetno pa oboje.

"moderator" kuglvinkl mu pa vneto asistira.


Seveda fašistično brezumje in populizem z večimi accounti na enkrat ne spremeni ničesar. Verjetno si hotel reči "sds vladi", mar ne link_up?

Se nadaljuje:


Pejt si raje vozicek poservisirat, da te bo mami se dolgo vozickala.
In and Out

zuki ::

link_up je izjavil:

zuki je izjavil:

Kawhi je izjavil:

Tale bebec s stotimi nicki ima samo en cilj; uničiti vsako temo kjer se karkoli kritično piše o ss vladi in za vse okriviti jajota. Je pač ali mali zmešanec ali mali plačanec, zelo verjetno pa oboje.

"moderator" kuglvinkl mu pa vneto asistira.


Seveda fašistično brezumje in populizem z večimi accounti na enkrat ne spremeni ničesar. Verjetno si hotel reči "sds vladi", mar ne link_up?

Se nadaljuje:


Pejt si raje vozicek poservisirat, da te bo mami se dolgo vozickala.


Daj se še v kakšen drug account prijavi no, da boš bolj verodostojen, saj veš, da potrjenim SDSovskim fašistom nihče več ne verjame, rabiš dodati kredibilnost. svečka account, mi je všeč, daj še malo z njim.
Antifa

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: FireSnake ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slaba gospodarska rast. (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
47654856 (27254) aviator

Golob nas je prevaral - kako naprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13320288 (8671) Malidelničar

Več podobnih tem