Forum » Loža » Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)
Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)
49106 ::
V Avstriji so imeli ukazano obvezno cepljenje ce si ze pozabil... bedak. Mislim da je nosnja maske, pa magari v gozdu (tega zares pri nas ni nihce predpisoval v Italiji pac), precej lazji ukrep kot obvezno cepljenje in prepoved vec kot 500m oddaljevanja od lastnega prebivalisca. In verjel ali ne v Avstriji so imeli postavljene celo ograje ne samo "kontrolo" na mejah obcin, katera me je ustavila v vsem tem casu enkrat samkrat.
Imaš tole v mislih?
Austria has decided to suspend its mandate for compulsory Covid-19 vaccinations for over-18s, days before it was due to start enforcing it.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe...
https://www.theguardian.com/world/2022/...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
PersonaRuda ::
Dr Mateja Logar: " Seveda pa vina ne moremo piti z masko, tako da smo pri tem brez maske na razdalji, ki je krepko manjša od metra in pol."
Ker kostanj pa lahko jemo z masko?
Kaki idioti so nam vodili državo. To je možno samo, če pride SDS na oblast. Pod nobeno drugo vlado ne bi gledali teh idiotov med korono in ne bi brali takšnih njihovih idiotizmov.
primoz4p ::
V Avstriji so imeli ukazano obvezno cepljenje ce si ze pozabil... bedak. Mislim da je nosnja maske, pa magari v gozdu (tega zares pri nas ni nihce predpisoval v Italiji pac), precej lazji ukrep kot obvezno cepljenje in prepoved vec kot 500m oddaljevanja od lastnega prebivalisca. In verjel ali ne v Avstriji so imeli postavljene celo ograje ne samo "kontrolo" na mejah obcin, katera me je ustavila v vsem tem casu enkrat samkrat.
Obvezna je bila na odptem brez izjem.
11Direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milan Krek je danes potrdil, da je od inšpektorata prejel globo v višini 400 evrov, potem ko jeseni na bencinski črpalki, ko je točil gorivo, ni nosil zaščitne maske, čeprav je bila takrat obvezna tudi na odprtem.
https://vecer.com/slovenija/direktor-ni...
crniangeo ::
Potem putin ni uničil virusa? :)
To pomeni sledeče: Vojne v ukrajini bo kmalu konec, in sedaj nas bodo spet bombardirali z neumnostmi, ki ne bo imelo nobene veze s common senseom.
To pomeni sledeče: Vojne v ukrajini bo kmalu konec, in sedaj nas bodo spet bombardirali z neumnostmi, ki ne bo imelo nobene veze s common senseom.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
elektronorc ::
Jebeš korona ukrepe, jaz nisem spoštoval nič;upam da sem dosti osebam posredoval ta zloglasni virus.
tonttu ::
Imaš tole v mislih?
Austria has decided to suspend its mandate for compulsory Covid-19 vaccinations for over-18s, days before it was due to start enforcing it.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe...
https://www.theguardian.com/world/2022/...
Verjetno nisi dovolj inteligenten da bos razumel, da ce nekdo zeli ukiniti obvezno cepljenje, ga mora najprej uvesti. Torej, ja to sem mislil, Avstrija je imela obvezno cepljenje. In se enkrat, eno "malenkost" hujsi ukrep kot nosenje mask zaradi katerih te v nasprotju z Avstrijo in Italijo nihce ni preganjal ce jo sredi polja nisi imel. No ja bodi dovolj.
Kako je to po tvojem malenkost hujši ukrep, če v praksi ni obveznega cepljenja?
P.S.
Skrijte rogljičke in maske gor: policija na Šmarni gori in Rašici lovila ljudi brez mask (FOTO in VIDEO)
Decision comes four months after introduction of controversial vaccine mandate that was never enforced
P.S.
Skrijte rogljičke in maske gor: policija na Šmarni gori in Rašici lovila ljudi brez mask (FOTO in VIDEO)
Zgodovina sprememb…
StarMafijec ::
Fantje ni se za bati, sedaj imamo kompetentnega zdravstvenega ministra, ki pravi tole:
"To, da imamo val okužb, ki ni še tako velik, sredi poletja, je dobro. Zakaj? Dve naravni zdravili imamo proti covidu-19: sonce in slano morsko vodo. Odlično je, da imamo val okužb zdaj, ker gremo lahko vsi na morje in se tam pozdravimo. Ne hecam se, to je čista resnica," je dejal Golob.
Sicer pa je premier Robert Golob kljub naraščanju števila okuženih zatrdil, da vlada jeseni države ne bo zapirala.
Haha, kako alt-right nabijanje s strani kao levosučnega predsednika vlade.
tonttu ::
Ce po tvoji cudni logiki sklepas da ukrepa ni ker so ga (po sprejetju) ukinili, potem lahko gladko recemo, da pri nas ni bilo nobenih ukrepov, saj so vse (prej ali slej) ukinili. Ok vse cool, nihce ni imel nobenih ukrepov.
Ce po tvoji cudni logiki sklepas da ukrepa ni ker so ga (po sprejetju) ukinili, potem lahko gladko recemo, da pri nas ni bilo nobenih ukrepov, saj so vse (prej ali slej) ukinili. Ok vse cool, nihce ni imel nobenih ukrepov.
Po moji čudni logiki sklepam, da je vseeno, če zakon je in se ne izvaja ali pa če ga sploh ni.
WizzardOfOZ ::
PersonaRuda je izjavil:
Še vedno večina misli da če masko nosiš da je to zato ker je tebe strah in to zase. Kar je največja možna neumnost na tem svetu. Z masko se ščiti druge.
Z masovno nošnjo mask ne rešimo ničesar. Smo že sprobali in videli da ni delovalo. Okužb nismo preprečili niti virusa nismo izkoreninili niti z maskami niti z cepivi. Pomaga edino, da si rizične osebe nataknejo gas maske ali pa oblečejo astronavtski skafander. Še bolje pa je da se rizične osebe čim manj gibajo v okolici, kjer se zadržujejo ljudje oz. se ne družijo z ostalimi.
Če si bil cepljen, si lahko okoli hodil, ne glede na to, ali si bil bolan ali ne. In cepljeni niso bili zaščiteni pred tem, da se nebi okužili, samo potek bolezni je bil bolj mil. In taki so virus okoli nosili, ker necepljeni so se morali vsak drug dan testirat.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Colt1911 ::
Ah, se bomo pač šli spet cepit, nazadnje se je odlično obneslo, RNA cepiva so se pa tudi že udomačila.
Proticepilski paničarji, pa bojo slej, kot prej dosegli leta, v katerih se smrtnost poveča... samo ne se cepit, slej, ko prej se bo tudi za vas virus našel.
Res, cepivo vsebuje Luciferium, pa povzroča raka, rast tretje roke, magnetizem, 100% smrtno za vse. Genski inzeniring. NE SE CEPIT!!!
Ne skrbi. Ni nobene potrebe , niti je nikoli ni bilo.
PersonaRuda je izjavil:
Dr Mateja Logar: " Seveda pa vina ne moremo piti z masko, tako da smo pri tem brez maske na razdalji, ki je krepko manjša od metra in pol."
Kaki idioti so nam vodili državo. To je možno samo, če pride SDS na oblast. Pod nobeno drugo vlado ne bi gledali teh idiotov med korono in ne bi brali takšnih njihovih idiotizmov.
Ne podcenjuj idiotov iz drugih strank. So isto govno.
PersonaRuda ::
PersonaRuda je izjavil:
To absolutno drži. So pa SDS prvaki med idioti in smo res imeli smolo, da je takrat Šarec odstopil. In ker sedaj SDS-a ni na oblasti tudi ne pričakujem takšnih idiotizmov jeseni ali pozimi, ko bo spet korona razsajala.
Pithlit ::
WizzardOfOZ je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
Še vedno večina misli da če masko nosiš da je to zato ker je tebe strah in to zase. Kar je največja možna neumnost na tem svetu. Z masko se ščiti druge.
Z masovno nošnjo mask ne rešimo ničesar. Smo že sprobali in videli da ni delovalo. Okužb nismo preprečili niti virusa nismo izkoreninili niti z maskami niti z cepivi. Pomaga edino, da si rizične osebe nataknejo gas maske ali pa oblečejo astronavtski skafander. Še bolje pa je da se rizične osebe čim manj gibajo v okolici, kjer se zadržujejo ljudje oz. se ne družijo z ostalimi.
Če si bil cepljen, si lahko okoli hodil, ne glede na to, ali si bil bolan ali ne. In cepljeni niso bili zaščiteni pred tem, da se nebi okužili, samo potek bolezni je bil bolj mil. In taki so virus okoli nosili, ker necepljeni so se morali vsak drug dan testirat.
A spet vlečemo kar iz riti? Jaz sem bila, kot polno cepljena, lepo 10 dni doma v karanteni ko sem jo fasala. Tko da te vaša "dejstva" si lahko nekam vtaknete.
Okol so pa virus trosili tako cepljeni kot necepljeni tepci. To, da je nekdo neodgovoren do soljudi, nima nič s tem kaj je komu dovoljeno početi. Dejstvo je to da kdor je bil pozitiven, je moral biti doma... ne glede na status cepljenja.
Life is as complicated as we make it...
BigBoss ::
A spet vlečemo kar iz riti? Jaz sem bila, kot polno cepljena, lepo 10 dni doma v karanteni ko sem jo fasala. Tko da te vaša "dejstva" si lahko nekam vtaknete.
Okol so pa virus trosili tako cepljeni kot necepljeni tepci. To, da je nekdo neodgovoren do soljudi, nima nič s tem kaj je komu dovoljeno početi. Dejstvo je to da kdor je bil pozitiven, je moral biti doma... ne glede na status cepljenja.
Hodil okoli ali ne hodil okoli ni bistvo.
Jaz sem bil polno cepljen, pa sem zbolel. Ampak tudi kot ena od kritičnih skupin (srčni bolnik) čisto v redu preživel. Moj dober prijatelj, ki se ni cepil, pa je žal kmalu po tem ko je zbolel umrl.
Lahko da gre za biti ali ne biti, pa če verjameš ali pa ne.
Hodil okoli ali ne hodil okoli ni bistvo.
Jaz sem bil polno cepljen, pa sem zbolel. Ampak tudi kot ena od kritičnih skupin (srčni bolnik) čisto v redu preživel. Moj dober prijatelj, ki se ni cepil, pa je žal kmalu po tem ko je zbolel umrl.
Lahko da gre za biti ali ne biti, pa če verjameš ali pa ne.
Jaz pravim le da ni lepo bluzit o tem da je bilo cepljenim dovoljeno trosit virus naokoli. Ker je to navadna laž.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Potrdilo da je bil nekdo cepljen oziroma da je nekdo zadevo prebolel.
BlaY0 ::
Ni res, sicer bi se testirali tako kot necepljeni, na primer tudi za nakup nogavic.
Zgodovina sprememb…
Ni res, sicer bi se testirali tako kot necepljeni, na primer tudi za nakup nogavic.
Kdo se je testiral za nakup nogavic?
Vsak, ki je želel vstopiti v neživilsko trgovino, je moral izpol jevati PcT pogoj. Pa tudi za vse druge storitve je veljala ta omejitev.
Zgodovina sprememb…
...in je imel možnost, da to naredi s testom ali brez.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
...in je imel možnost da to naredi s testom ali brez.
Kako to misliš? Brez testa samo, če si slučajno izpolnjeval enega dugih dveh pogojev, na podlagi katerega ste dobili potrdilo, s katerim ste širili virus, ki se ga tako bojite.
Zgodovina sprememb…
Če se na vsak način ni želel testirat, se je pač cepil. V čem je problem? Če si pač proti cepljenju in si za dobrobit ostalim, se pač testiraš. V čem je problem?
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda je izjavil:
PersonaRuda je izjavil:
To absolutno drži. So pa SDS prvaki med idioti in smo res imeli smolo, da je takrat Šarec odstopil. In ker sedaj SDS-a ni na oblasti tudi ne pričakujem takšnih idiotizmov jeseni ali pozimi, ko bo spet korona razsajala.
Ti si večji humorist od Serpentinška.
Pričakoval bi da je potrdilo da ni kužen.
Ampak glavn da je birokracija štimala , jeb..š vagone mrtvih babic!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Colt1911 ()
Če se na vsak način ni želel testirat, se je pač cepil. V čem je problem? Če si pač proti cepljenju in si za dobrobit ostalim, se pač testiraš. V čem je problem?
Če si slaboumen, so pač slaboumen in ti pomoči ni, čeprav ti lahko poskusim razložiti tudi z risanjem. Gessuintheitpass je nacistična pogruntavščina in vsi, ki to potezo zagovarjate, ste tudi nacisti, nadrasa z večvrednostnim kompleksom.
Zgodovina sprememb…
Če si slaboumen, so pač slaboumen.
Slaboumen je tisti ki je na koncu bos, ker se ni cepil, ker se je testiral a hkrati ni šel v štacuno po nogavice, ker se je bal da ga bodo cepljeni okužili.
Če si slaboumen, so pač slaboumen.
Slaboumen je tisti ki je na koncu bos, ker se ni cepil, ker se je testiral a hkrati ni šel v štacuno po nogavice, ker se je bal da ga bodo cepljeni okužili.
Gessuintheitpass je nacistična pogruntavščina in vsi, ki to potezo zagovarjate, ste tudi nacisti, nadrasa z večvrednostnim kompleksom.
v čem se tvoj večvrednostni kompleks razlikuje od Hitlerjevega?
Zgodovina sprememb…
Imel si 3 možnosti, vse so ti bile zanič. Ne vali zdaj krivdo na kvazi nacistične metode, ker nacist ti da samo eno izbiro.
Zgodovina sprememb…
O fak. A res? A ti povem da sem se jaz testirala večkrat kot večina necepljeniih znancev? Kako misliš sem ugotovila da sem kužna? S kristalno kuglo?
Tudi sam sem mnenja, da se je cepljenih testiralo ravno toliko kot necepljenih ali celo več.
O fak. A res? A ti povem da sem se jaz testirala večkrat kot večina necepljeniih znancev? Kako misliš sem ugotovila da sem kužna? S kristalno kuglo?
Predvidevam, da si več hodila po opravkih. Drži?
Ne, samo večkrat je imela simptome podobne covidu in se je preventivno testirala.
Zgodovina sprememb…
Imel si 3 možnosti, vse so ti bile zanič. Ne vali zdaj krivdo na kvazi nacistične metode, ker nacist ti da samo eno izbiro.
Kdo pa je kriv, če ne nacisti, ki nam ponujate izključno te tri opcije.
Pravilno bi bilo, če bi vse testirali, tako ste pa manj odgovorni in neodgovorni dobili dovoljenje, da virus trosite.
Zgodovina sprememb…
Pravilno bi bilo, če bi vse testirali
Ne, to je potem šele nacizem! Nacisti so vse testirali, premerili od glave do pete.
...tako ste pa manj odgovorni in neodgovorni dobili dovoljenje, da virus trosite.
To so tvoje insinuacije. Koliko je bilo teh in koliko tistih ki so se cepili in še testirali?
Zgodovina sprememb…
Ne, to je potem šele nacizem! Nacisti so vse testirali, premerili od glave do pete.
Nacisti so testirali drugorazredne državljane, žide.
Ja kako hudiča so pa vedeli da je nekdo žid? Tako da so testirali oziroma pretresali takšne ali drugačne informacije o njih.
Mah brez veze, pejt se testirat.
Zgodovina sprememb…
To so tvoje insinuacije. Koliko je bilo teh in koliko tistih ki so se cepili in še testirali?
Zanemarljiv delež, ker se je večina cepila, da lahko šla neovirano na dopust.
Zgodovina sprememb…
Ne, samo večkrat je imela simptome podobne covidu in se je preventivno testirala.
Ne.
Samo jasno mi je da cepljenje ne zagotavlja 100% imunosti in sem se zato samoiniciativno testirala tako kot je bilo svetovano. Za razliko od večine necepljenih "men pa že ne bo noben govoril!" herojev. Me je bilo pa vedno groza opazovat kako so se sodelavci testirali (vatko pol cm v nos in gasa)...
Nacisti so testirali drugorazredne državljane, žide.
Ja kako hudiča so pa vedeli da je nekdo žid? Tako da so testirali oziroma pretresali takšne ali drugačne informacije o njih.
Mah brez veze, pejt se testirat.
Mal si zabluzil.
Strinjam se, da je brez zveze, ampak ravno zato je testiranje nesmiselno.
Ne.
Samo jasno mi je da cepljenje ne zagotavlja 100% imunosti in sem se zato samoiniciativno testirala tako kot je bilo svetovano. Za razliko od večine necepljenih "men pa že ne bo noben govoril!" herojev. Me je bilo pa vedno groza opazovat kako so se sodelavci testirali (vatko pol cm v nos in gasa)...
In kljub temu se nisi testirala vsakič, preden si šla v trgovino po gate?
A so bili strahovi upravičeni, glede na to da so še tam?
Zgodovina sprememb…
Jest sem se vsakič ko sem šel po gate. Priznam pa da se enkrat nisem, ko sem šel po modrc za ženo...
Jest sem se vsakič ko sem šel po gate. Priznam pa da se enkrat nisem, ko sem šel po modrc za ženo...
Ti si prvorazredni državljan. Ponosno si se priklonil telebajskom, ki so odprli gostilne, ko so jih tam zasačili, zato smeš več.
Zgodovina sprememb…
Ne.
Ne. Ti se tudi nisi. Glede na tvoj nivo debate hudo dvomim da si se na vsakih 48 ur, kot je bilo rečeno.
Ti si prvorazredni državljan. Ponosno si se priklonil telebajskom, ki so odprli gostilne, ko so jih tam zasačili, zato smeš več.
Jasno, saj nosim gate, moja žena pa modrc!
Ne.
Ne. Ti se tudi nisi. Glede na tvoj nivo debate hudo dvomim da si se na vsakih 48 ur, kot je bilo rečeno.
Itak, da se nisem. Sem se pa strogo držal omejitev dokler se vladna covid hišica ni začela podirat… pct kljub temu, da je bil edini primeren kriterij T
Da ne omenjam razne gremo se hecat, hojs pa mama gresta plačat račune, čiščenja bazena na krku.
Jasno, saj nosim gate, moja žena pa modrc!
žene nacistov so se načeloma imele zelo lepo.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 100658 (79782) | fikus_ |
⊘ | S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12221 (10446) | Invictus |