» »

Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)

Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)

PersonaRuda ::

Fajmošter je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

tonttu je izjavil:

Saj bi napisal, da ce je ze kdo po Japonski hodil, se mu maske na javnih mestih ne bi zdele nic posebnega, ampak pri teh hudo razgledanih teoretikih zarot je uspeh ce ze do Ljubljane enkrat v zivljenju pride, tako da so taksne stvari, kot so potovanja v tujino precej neverjetna stvar. In potem pac ta zaplankanost... ter argumenti iz YT in FB, ki posekajo vsako znanstveno argumentacijo.

Klasika za trole je, da si stvari zmišljujejo za druge in imajo največ en račun 1 leto, potem pa spet odprejo novi račun, s katerim pišejo nove laži.

Pa mimogrede, letos sem bil 2000 kilometrov stran iz Maribora, na jugu Španije in čofotal v morju. Ne verjameš? Lahko se greva staviti za 100.000EUR in če nisem bil dobiš od mene 100.000EUR, če sem bil pa ti meni daš 100.000EUR, vse skupaj pa prej pri notarju overiva in potem ti razkrijem svojo identiteto in s slikami, letalsko karto in bivanjem v Španiji, kjer je tudi zabeleženo datumsko v nastanitvi kjer sem bil, prav tako s plačili s kartico (ti dam vpogled v moj TRR in izpisek plačil iz Španije) potem dokazujem, kjer sem letos bil na dopustu. Sprejmeš izziv?

Seveda ne boš in boš še dalje lagal in si zmišljeval o nas, čeprav nas ne poznaš. Klasično za trola. Kdo še sploh resno jemlje takšne trole v tej temi (razen Pithlit), kateri imajo manj kot 1 leto odprt račun?

Sprejemam izziv. A te je fejst sonce opeku? A to si šel na sonce in morje po navodilih vlade? Hah ovca. Jaz sem v temi že od volitev dalje.

Lp

Kontaktiraj me na ZS, da se dogovoriva kdaj greva do notarja overiti in podpisati pogodbo za znesek 100.000€. Jaz ti ZS ne morem poslati. So mi onemogočili pošiljati kot prvemu...

Fajmošter ::

Ok. Pa gotovino imej s seboj.

fulk ::

globoko grlo je izjavil:

Ej, mal off, knjiga o pozaru na mauiu se je prodajala na amazonu glih ene 4 dni po pozaru. Nakljucje?

Cudna so pota gospodova, ane.

Okoli tega požara je ogromno buttfuckery. Sirene so zatajile, čeprav imajo redno kontrolo. Območje se je potegovalo za 15-minute city. Razne nepremičninske mahinacije.
Ampak samo Pithlit bo vedela kaj je resnica.
Me zanima kaj meni Pithlit o JFK asasinaciji... :))

---
Drugače pa te dni sem zasledil, da Kitajska in Rusija obtožujejo ZDA, da se gre nekih bioweapon zadev. Naj bi tudi nek vojaški laboratorij pojačal ekipo predkratkim.
BRICS-ofili bodo rekli, "ah, to nas američani želijo podjarmiti itd.".
Amerofili pa pravijo "ah tej butthurt vzhodnjaki želijo svoje faile projicirati na nas".

Moja interpretacija je. Nekaj se kuha. Napovedano je bilo.
Rekli so nam, da bo ta dekada zaznamovana s cepivi in biološkimi grožnjami. Zgleda da vsako desetletje ima svojo temo.
Jaz res pričakujem eno bolj orng pandemijo v tem desetletju.
Recimo nekaj z solidno smrtnostjo 1-2%.

Ali bo to mutacija covida, interakcija s cepilno (ne)imunostjo ali kaj tretjega, ne vem.
Dejstvo je, da so vsi mehanizmi še vedno aktivni, ne samo to, še pojačani so. WHO pandemic preparedness treaty je trenutno v igri.

V sorodnih novicah:
https://www.euronews.com/next/2023/02/0...

Vprašanje je zelo preprosto. Zakaj nek privatnik (četudi mislite, da je filantrop) ima tak vpliv na mednarodno institucijo, ki je recimo v tej pandemiji diktirala strategijo?
Jaz sem vedno imel filantrope kot ljudi, ki pomagajo na lastno pest, mimo neučinkovite države. Ta naš Windows človek pa bi rad kar zakone spreminjal.
Samo Pithlitinji je to normalno. Ni nobenih dokazev, da je Gates po tolikih Epsteinovih obiskih zares fondlal mladoletnice.
Jaz bi Gatesu kar pustil, da nam na novo spiše ustavo, zakaj pa ne. Itak ni dokazev, da bi želel kaj manipulirati z njo.

Fajmošter je izjavil:

Kaj zdaj trol, me boš kontaktiral? Sami gobec te je. Nobene gotovine ne potrebujem, si pa gledam na nepremičnine.net katero stanovanje si bom kupil do 100.000€ in ga naslednji mesec dal v najem. Čakam samo še, da me kontaktiraš in daš osebne podatke, da grem že v ponedeljek do odvetnika, da spiševa pogodbo in potem lahko gremo vsi skupaj že v torek vse to overiti pri notarju.

PersonaRuda je izjavil:

Fajmošter je izjavil:

Kaj zdaj trol, me boš kontaktiral? Sami gobec te je. Nobene gotovine ne potrebujem, si pa gledam na nepremičnine.net katero stanovanje si bom kupil do 100.000€ in ga naslednji mesec dal v najem. Čakam samo še, da me kontaktiraš in daš osebne podatke, da grem že v ponedeljek do odvetnika, da spiševa pogodbo in potem lahko gremo vsi skupaj že v torek vse to overiti pri notarju.

To ste meli pa lep sindikalni izlet letos?

tonttu ::

PersonaRuda je izjavil:

Kontaktiraj me na ZS, da se dogovoriva kdaj greva do notarja overiti in podpisati pogodbo za znesek 100.000€. Jaz ti ZS ne morem poslati. So mi onemogočili pošiljati kot prvemu...

Ce hoces stavit za 100.000eur moras najprej teh 100.000eur imeti. Notarsko podpisana stava (wtf???) mi bore malo koristi ce bi slucajno zmagal, ker mi je precej dobro jasno da ni boga da napraskas skupaj 100.000eur da bi to povrnil. Imas 100.000eur da se jih ob stavi polozi na kup? Ne? No potem ne blebetaj.

Dajte vaše internet drame res na ZS premaknit. Hvala.

Kamikaza slikaj se s stotimi jurji na postelji, lahko zakriješ obraz in si na desno joško napišeš današnji datum.

mtosev ::

Tema se je izrodila.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Dost je blo.

Ni se izrodila, "covid sezona" se šele začenja.
Samo te trolske drame ni potrebno tu izvajat.

tonttu je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kontaktiraj me na ZS, da se dogovoriva kdaj greva do notarja overiti in podpisati pogodbo za znesek 100.000EUR. Jaz ti ZS ne morem poslati. So mi onemogočili pošiljati kot prvemu...

Ce hoces stavit za 100.000eur moras najprej teh 100.000eur imeti. Notarsko podpisana stava (wtf???) mi bore malo koristi ce bi slucajno zmagal, ker mi je precej dobro jasno da ni boga da napraskas skupaj 100.000eur da bi to povrnil. Imas 100.000eur da se jih ob stavi polozi na kup? Ne? No potem ne blebetaj.

Imam 100.000EUR. Lastniško stanovanje, katero je dosti več vredno. 110.000EUR dobim v 1 uri, če postavim tak nizko ceno, drugače je dosti več vredno. Tako da kar pogumno. Piši na ZS, pošlji kopijo osebne ostalo bo odvetnik uredil in vse to lepo pri notarju overimo.

fulk je izjavil:

Ni se izrodila, "covid sezona" se šele začenja.
Samo te trolske drame ni potrebno tu izvajat.

Drži. Čakam trole, da me na ZS kontaktirajo pa imajo 1001 izgovor in me ne upajo kontaktirati...

Zgodovina sprememb…

Ka si ti ja nor Kamikaza mi je poslal sliko na ZS v svojem dosti več vrednem stanovanju zgoraj brez z denarjem po postelji, bilo ga je veliko. Jaz sem odstopil od izziva.

mtosev je izjavil:

Tema se je izrodila.

Resno? Tema je izrojena ze v samem startu. Kaj pa si pricakoval da bo v taksni temi?

PersonaRuda je izjavil:

Imam 100.000EUR. Lastniško stanovanje, katero je dosti več vredno. 110.000EUR dobim v 1 uri, če postavim tak nizko ceno, drugače je dosti več vredno. Tako da kar pogumno. Piši na ZS, pošlji kopijo osebne ostalo bo odvetnik uredil in vse to lepo pri notarju overimo.

Ti hoces staviti za 100.000eur ne za stanovanje. Meni stanovanje v Mariboru cisto nic ne koristi. Torej kot ti je napisal nekdo... slikaj se s 100.000eur na postelji potem pa gremo naprej. Lahko posljes tudi kaksen drug dokaz da imas 100.000eur gotovine v startu, potem se pa lahko pogovarjamo naprej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tonttu ()

tonttu je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Ti hoces staviti za 100.000eur ne za stanovanje. Meni stanovanje v Mariboru cisto nic ne koristi. Torej kot ti je napisal nekdo... slikaj se s 100.000eur na postelji potem pa gremo naprej. Lahko posljes tudi kaksen drug dokaz da imas 100.000eur gotovine v startu, potem se pa lahko pogovarjamo naprej.

Dejstvo je, da si se pokakal, ker veš, da si se lagal, ko si trdil da eni nismo v življenju prišli dlje od Ljubljane, sedaj pa 1001 izgovor, ko se ti je ponudila stava. In to je bil ves point, da lažeš, podtikaš, ne poznaš nikogar, a hkrati pišeš in pišeš kar neke trol poste, kjer mečeš vse v isti koš. No, saj to tudi je razumljivo, ker si trol te teme in imaš račun manj kot leto dni odprt, torej račun izključno za trolanje takšnih tem.

Kdo še sploh jemlje resno tega trola?

PrihajaNodi ::

tonttu je izjavil:

Miki N je izjavil:

Joj delate dramo. Ja se bomo spet malo hecali, ovčkljali, protestirali, se zmirjali in modrovali ... pa saj kar malo razumem tiste, ki imajo nostalgijo po tistih časih. Zanimivo je bilo, nekaj posebnega!

Saj vem da je prevec za razumeti, ampak a ni cudno da cisto vse threade na to temo odprete oz. odpirate tisti, ki so vam blizje teorije zarot kot znanost? In potem imajo ostali nostalgijo po teh casih? Ce kdo, jo kot vse kaze imate vi, ki se kar ne morete mimo tega.

Dam ti hamburger ce se spiknes proti prehladu? Sestre plesejo pa kazejo ritke vmes pa vozijo na tone mrtvih. Saj vem da je prevec za taksne kot si ti in znanost zamenjajo s tistim kar pride iz televizije
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ti imas resno neke psihicne probleme s tem koliko casa ima kdo account na tem forumu. Kot da je to referenca ce ze 14 let bluzis s svojimi kretenizmi tu. To je prej negativna referenca ne pozitivna.
Drugace pa ja, tebe samo trolam, priznam. Saj te ne bi, ampak priznam da se na zalost resno ne da pogovarjati z nekom, ki trosi taksne nebuloze.

globoko grlo ::

In to se ne bo končalo, dokler ljudje ne bodo dobili toliko zavesti da bi ustavili ta notranji sprožilec

Ne gre se za zavest in sprozilce, gre se MOŽNOST postavljanja vprasanj uradnim dogmam, to je vse.

Ne vem kako to eni ne stekajo?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

darkolord ::

Znanost temelji na dvomu in postavljanju vprašanj.

Samo idiotizmi to niso.

globoko grlo je izjavil:

In to se ne bo končalo, dokler ljudje ne bodo dobili toliko zavesti da bi ustavili ta notranji sprožilec

Ne gre se za zavest in sprozilce, gre se MOŽNOST postavljanja vprasanj uradnim dogmam, to je vse.

HAHAHAHAHHAHAHHA a zdej ste že znanstveniki?

Zgodovina sprememb…

kajtimara ::

Kaj je večja nevarnost?
fasat Covid ali šen ne tak vesoljni potop?

janezvalva_ ::

oh ne. nova covid varianta.
spet bomo kihali in kašljali. kva čmo?

huzu ::

kajtimara je izjavil:

Kaj je večja nevarnost?
fasat Covid ali šen ne tak vesoljni potop?

Za taksne je največja nevarnost, da Darwinovo nagrado dobijo: https://darwinawards.com/

darkolord je izjavil:

Znanost temelji na dvomu in postavljanju vprašanj.

Samo idiotizmi to niso.

Koliko pa ste vi podvomili v establišment to pandemijo? Čist tko, za referenco.

Kalibri ::

globoko grlo je izjavil:

Za postavljati vprašanja moraš biti pameten in moraš poznati temo. Glupa vprašanja so izguba časa. Poznavanje raznih zarot pa še ne pomeni, da poznaš temo.

Ne vem, kaj je boljše, glupa vprašanja (teh je polno) ali nobena vprašanja, ker pametnih itak ne srečaš.

globoko grlo ::

Hahaha, ni neumnih vprasanj, so samo neumni odgovori.

Pejt spat smrkec en.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Zgodovina sprememb…

globoko grlo je izjavil:

Hahaha, ni neumnih vprasanj, so samo neumni odgovori.

Pejt spat smrkec en.

Ja, to je vam je kar tolažba, ata smrkc.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()

CoolBits ::

In the UK their Office of National Statistics have just released an updated data set Death by Vaccination Status, England with data for 2023 until the May....

...
8,330 deaths (95.03%) were people vaccinated
436 deaths (4.97%) were people unvaccinated

https://www.ons.gov.uk/releases/deathsi...

https://twitter.com/ckellyuap/status/16...

A ni logično da so ravno rizični najbolj pocepljeni? A bo?

NEWSFLASH CEPIVO NI MAGIČNI NAPOJ NESMRTNOSTI.

Cepite se jesen gre not bodite odgovorni.

Zgodovina sprememb…

Kapitan Jack ::

V moji familiji, so zal vsi, ki so se spiknuli imeli najprej kratkorocne negativne ucinke, sedaj tudi dolgorocne. Krvni strdki, pri 24 letniku, pri njegovem ocetu so kar naenkrat lasje zaceli odpadati, sedaj je brez las. Mislim wtf. Potem pri drugi, zelezo totalno na zero. Potem mozganska kap.

In se eun tumur na nadledvicno zlezdo, no vsaj tu ni bil rakast. Ampak wtf je to vse.

V moji familiji po cepljenju in prejetih 4 boosterjih smo vsi ok, ne samo ok, babica dela salte od 3 odmerka dalje iz 3 štuka bloka v lavor vode. Znanost je super, čeprav letos babica ostane brez boosterjev, ker smo je že siti.

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

Uporabniško ime: Fajmošter
Čas prve prijave: 31.07.2023 21:29:09
Spol: Vesoljec
DON'T FEED THE TROLL
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Fajmošter je izjavil:

V moji familiji po cepljenju in prejetih 4 boosterjih smo vsi ok, ne samo ok, babica dela salte od 3 odmerka dalje iz 3 štuka bloka v lavor vode. Znanost je super, čeprav letos babica ostane brez boosterjev, ker smo je že siti.

Trolček be gone.

Stranskih učinkov imajo ta cepiva na pretek. Ker to niso zares cepiva in imajo precej drugačen mehanizem vzpostavljanja imunosti.
Zakaj ste se šli špikat s tem pa ne vem.

fulk je izjavil:

imajo precej drugačen mehanizem vzpostavljanja imunosti.
Precej dober mehanizem in bodo vsa bodoča cepiva šla v tej smeri.

Kapitan Jack je izjavil:

In se eun tumur na nadledvicno zlezdo, no vsaj tu ni bil rakast. Ampak wtf je to vse.

Sicer trolaš imo, vendar ali ste resno pričakovali, da po cepljenju ne boste nikoli več zboleli in živeli večno? Je pa precej srednjeveška miselnost, če se vse težave pripisuje enemu dogodku.

Kaj pa drugi, ki so zboli za istim, in so jim ravno tako izpadli lasje, pa niso bili cepljeni?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()

CoolBits ::

Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine Utilizes Nucleoside-Modified Messenger RNA (modRNA) Technology not mRNA, Pfizer Documents Reveal

https://www.thegatewaypundit.com/2023/0...

Kalibri je izjavil:

Precej dober mehanizem in bodo vsa bodoča cepiva šla v tej smeri.

Mhm. Smo videli kako dober je bil ja.
Idjoti mislite, da so sploh cepiva, čeprav niso nikoli bila zamišljena kot cepiva.

Srčno upam, da ne gremo v tej smeri. Upam, da je dovolj treznih glav nekje v ozadju, da bo to preprečilo.

CoolBits je izjavil:

Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine Utilizes Nucleoside-Modified Messenger RNA (modRNA) Technology not mRNA, Pfizer Documents Reveal

https://www.thegatewaypundit.com/2023/0...

Čaki, da pride Pithlit, sigurno bo kaj jamrala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

link_up ::

ja fantje, razumemo, da morate se vedno kokodakati, da se niste cepili. Nikogar vec ne zanima ane?
In and Out

Niti zares ne vemo kaj so nam prodali vi pa ste že pošpikali miljarde ljudi.
Imam občutek, da tisti, ki ste ponosni na pikico ste iz istega genskega bazena idjotov, ki so na veliko montirali azbestnocementno kritino, češ "to je najboljša stvar ever in upam, da vsi prešaltajo na to vrsto kritine".

Hja, ker za vse drugo, kar vtakneš vase, pa veš. Od cigaret, alkohola in frišnega lufta.

Do vsega premorem zdravo mero skepse. Tudi ljubljanski zrak ne vdihavam globoko, čeprav pravi ARSO, da je znotraj toleranc.
Cigaret in alkohola se pretežno izogibam.
Ko mi podjetje z miljardnimi odškodninskimi tožbami niti ne pove kaj mi zares prodaja pa se ga običajno izogibam. To je pač zdrava pamet in ne rabim farmacevtskega doktorata, da vem.

Saj vi tudi ne veste kaj ste si vbrizgali, ste pa vrjeli oblastem in stroki. Ampak ta se je samo malo hecala z vami.

Kakorkoli obrneš, vi ste izpadli bistveno večji idjoti v tej zgodbi kot mi, kao "flateartherji".

starfotr ::

Teorije zarote laufajo na polno. Že 2k+ let. Reptili, flaterherji, sedaj pa še vse ostalo z dopstop do interneta.

Put your money where your mouth is.
Pojdi po naslednjo pikico, ne samo pizdit, da smo neki nazadnjaki tu.
Ampak tako kot Pithlit, sumim, da si vzel svoje in zdravje okolice v svoje roke, namesto, da bi zaupal strokovnjakom. :))

fulk je izjavil:

Put your money where your mouth is.
Pojdi po naslednjo pikico, ne samo pizdit, da smo neki nazadnjaki tu.
Ampak tako kot Pithlit, sumim, da si vzel svoje in zdravje okolice v svoje roke, namesto, da bi zaupal strokovnjakom. :))

ST strokovnjakom? Neeeeeeeee.................................................
Boj se ST strokovnjakov.

Ti nisi ravno najbolj bister v družini, ne?

fulk je izjavil:

Ti nisi ravno najbolj bister v družini, ne?

Ne skrbi. Imaš svoje probleme, tako da se z domnevnimi mojimi res ni treba ukvarjati.

A za ta Eris je narejen nov zvarek ali se spika iz zaloge?

GupeM ::

Mi, ki smo že bili špiknjeni, dobimo zdaj upgrade na RC1. Vi, ki še niste cepljeni, pa dobite v0.1 beta.

Resno sprasujem. Ker ce je nov zvarek, pomeni, da bo treba zacet od nule.

starfotr ::

Nihče več se ne bo cepil. Tudi prisilno ne.

Prošla baka s kolačima.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
1060100727 (79851) fikus_

S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8512230 (10455) Invictus

Več podobnih tem