» »

Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)

Eris, nova Covid-19 mutacija (sezona 2023)

Slopek ::

hijogoc je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kaj pa TikTok medicinske sestre?

Tega pa ne poznam.

Ampak poznaš pa tiste antivakserje ane in to je važno v debati. Mogoče se pa samo malo hecaš?
V treh letih je bilo na to temo že veliko žolča prelitega in dokler spet ne "napadejo", je vsaka skrb popolnoma odveč. Potem, pa glede na subjektivne izkušnje, bo vsak ukrepal tako, kot se mu zdi najboljše. Konec koncev, je tako vedno v življenju.

feryz ::

Jaz bolj verjamem tiktoku (čeprav ne vem, kaj to je) in jutubu, kot kacinu in kreku.
Lahko pa me, seveda, prepričate, da se motim. Ampak bo, glede na izkušnje, zelo težko.

dexterboy ::

hijogoc je izjavil:

Miki N je izjavil:

Kaj pa TikTok medicinske sestre?
Tega pa ne poznam.

Spomin zlate ribice... ampak pameten pa si. Za tri. Pazi, da te ne ukradejo, ker si toliko vreden...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

tonttu ::

Miki N je izjavil:

Joj delate dramo. Ja se bomo spet malo hecali, ovčkljali, protestirali, se zmirjali in modrovali ... pa saj kar malo razumem tiste, ki imajo nostalgijo po tistih časih. Zanimivo je bilo, nekaj posebnega!

Saj vem da je prevec za razumeti, ampak a ni cudno da cisto vse threade na to temo odprete oz. odpirate tisti, ki so vam blizje teorije zarot kot znanost? In potem imajo ostali nostalgijo po teh casih? Ce kdo, jo kot vse kaze imate vi, ki se kar ne morete mimo tega.

hijogoc ::

feryz je izjavil:

Jaz bolj verjamem tiktoku (čeprav ne vem, kaj to je) in jutubu, kot kacinu in kreku.

Jaz tudi (odvisno od vsebin), pa zato še ne bom šel med ugabuge, ki pijejo varekino, žrejo konjska zdravila proti zajedalcem, si lepijo ključe na čelo in si domišljajo, da so cepiva genska terapija skupaj s korpusom zblojenih teorij in norih razlag.

Pač, če je diametralno nasprotno, še ne pomeni, da je pravilno.

In, če sta Kacin in Krek idiota (pa še celotna SDSova vlada zraven), še ne pomeni, da gremo nazaj v srednji vek, kuriti čarovnice, zlivat fekalije skozi okno in se ne-umivat, ker baje to škodi zdravju. Celotno kretensko antivaxerstvo v Sloveniji je bilo na nivoju organiziranju protesta proti globalnemu segrevanju ("vreme, čiračara, spremeni se") zaradi pobijanja nutrij na barju. Pač vsi norci so v enem šusu privreli na plano in oči so bolele, neprijetno spoznanje, da živiš med skoraj samimi narcistični idioti, vsak pigzigmer se je hotel pripeti na ču-ču vsesplošne nerazgledanost in fantaziranja, ker se je tam počutil kot doma. Pomemben. In ponovno obujanje teh tem je samo odtegnitveni sindrom.

dexterboy je izjavil:

ampak pameten pa si. Za tri.

Tudi tega ne razumeš, ne, da sem jaz tako pameten, ti nisi. Res ni težko biti "big in Japan".

Pa kakšen elektrolitek popijte, mogoče pomaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hijogoc ()

fulk ::

tonttu je izjavil:

fulk je izjavil:

Kako lahko sploh govorimo o dokazih, če pa ste beležili 28dni od pozitivnega testa?
Kje je študija, da so uradni podatki sploh verodostojni?

A ni hecno da po eni strani hoces ne vem koliko studij, po drugi strani ti je pa za nasproten argument vec kot dovolj dovolj en YT video nekega dusevno motenega osebka v jeziku, ki ga verjetno niti razumes ne?

Moj bias je, da če je iz establišmenta ali establišmentu prijazno, je vrjetnost laži višja.
Ni bilo vedno tako, ampak predvsem od takrat, ko smo dobili čisto pokvarjene oblastnike.

V ZDA so talali doktorji opioide in agencije niso mrdnile s kurcem.

Saj podobne probleme imate Zelenskofili. Tudi, če Putinu uspe ofenziva vse do kijeva, mu ne boste vrjeli, ker tako pogosto laže.

Da je modernina sekvenca v genomu je
1. Zaenkrat vsaj ena študija, ki to dokazuje in samo en znanstveni komentar, da "morali bi malo drugače to pogledat", ni pa zanikal.
2. Vemo o Dazsaku.
3. Fauci je odpikal stran dokler je lahko in se delal francoskega palčka.
4. Moderna je imela prvo cepivo narejeno, še preden je virus postal omembe vreden.

Razumem, da vi debilni avtisti rabite 10 peer reviewed študij, da ste pripravljeni poslušat, a svet ne deluje tako. Nenazadnje potalali so vam eksperimentalna cepiva z mnogo manj raziskav kot je to običajno, pa niste komplicirali in se piknili. Celo večkrat.

(Dumb fucks)

feryz je izjavil:

Lahko pa me, seveda, prepričate, da se motim. Ampak bo, glede na izkušnje, zelo težko.

Tko nekako.
Oni bodo vrjeli šele po enih 3 študijah, ki so preučile kaj je zares mislil Kacin ko je rekel "pejmo se mal hecat" in si nadel masko zgolj pred kamerami.

Dumb fucks, tokrat brez oklepajev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

Pithlit ::

fulk je izjavil:

Da je modernina sekvenca v genomu je
1. Zaenkrat vsaj ena študija, ki to dokazuje in samo en znanstveni komentar, da "morali bi malo drugače to pogledat", ni pa zanikal.
2. Vemo o Dazsaku.
3. Fauci je odpikal stran dokler je lahko in se delal francoskega palčka.
4. Moderna je imela prvo cepivo narejeno, še preden je virus postal omembe vreden.

1. Debunkan članek. Nič drugega.
4. A ti maš time machine? Ker drugače se pač gladko lažeš.

2. in 3. Nimam kaj komentirat ker ne vem za kaj se gre.
Life is as complicated as we make it...

1. Nikjer ni debunkan. Zgolj mnenje so podali, da zakaj lahko ne bi bilo tako. Češ gledali so sekvenco, ki bi lahko bila naravno naključna. Pač bereš to kar želiš.
Dejstvo ostaja, da nihče ni zares zanikal. Še sam Modernin CEO se tega ne upa storiti, ker ve, da šanse so mnogo več kot 0%.
Bolj normie razlaga tega je da, so kitajci v wuhanu enostavno illegalno skopirali Modernin patent in ga vložili v virus, ki je nato ušel.
Ampak it itak niti ne vrjameš, da je zadeva iz laboratorija, tko da kaj dosti nimava debatirati.

4. Nimam time machinea, se pa spomnem nekaterih ključnih novic v tistem času.

2. No, žalostno je, da tako lahkotno zmerjaš ljudi za teoretike zarot pa niti ne veš kam sodita ta dva.

Seveda je debunkan. V zna osi ni prostora za "u, moderna ima to sekvenco... dejmo pogledat če jo v virusu najdemo in jih lahko obtožimo". Na tak način najde človek marsikaj.

Če nimaš časovnega stroja pol veš da se zelo grdo lažeš.

Glede unih dveh vem kdo sta, brez skrbi. Ne vem pa praktično nič o tem na kar ti namiguješ, izven seveda informacij ki jih dobivam mal tu, pa mal tam, pa mal spet to... In se nikoli nisem lotila mal bolj resno preverjat. Zato pač ne morem komentirat ker ti pri najboljši volji ne morem it kontra (izmišljevala si pa, v nasprotju s tabo, ne bom). Lahko komot kdo drug, če ima željo.

Miki N ::

Bodimo realni. Na neki točki ima čisto vsak opravka z "trust me bro" situacijo, pa če si Ravnozemljaš, Slotech superman ali celo dejanski stručko. Ker koliko folka ima kombinacijo znanja, popolnega infota in ... časa? Tako da na koncu je za vsakega nek bro,kjer mora privzeti zaupanje.. zdaj pa odvisno kdo, kaj .. in koliko si za hece.

Spominja na sceno v večjih mestih, kjer tudi nimaš cajta preverjati ali so raznoliki mladeniči na vogalu nevarni. Instiktivno bi menjal ulico pa mir... samo stroka pa "trust me bro, raziskave kažejo, da se lahko oni bolj bojijo tebe, kot ti njih, pejt tja pa reči helou".

Pithlit je izjavil:

Seveda je debunkan. V zna osi ni prostora za "u, moderna ima to sekvenco... dejmo pogledat če jo v virusu najdemo in jih lahko obtožimo". Na tak način najde človek marsikaj.

Če nimaš časovnega stroja pol veš da se zelo grdo lažeš.

Glede unih dveh vem kdo sta, brez skrbi. Ne vem pa praktično nič o tem na kar ti namiguješ, izven seveda informacij ki jih dobivam mal tu, pa mal tam, pa mal spet to... In se nikoli nisem lotila mal bolj resno preverjat. Zato pač ne morem komentirat ker ti pri najboljši volji ne morem it kontra (izmišljevala si pa, v nasprotju s tabo, ne bom). Lahko komot kdo drug, če ima željo.

Bedak prokleti. Nihče ni obtožil Moderno, da je ustvarila virus. Zgolj, da se je ta patent našel notri v njem.
Kdo, zakaj, kdaj pa si lahko po svoje razlagamo.
Kot rečeno. Čisto preprosto je, da so kitajski raziskovalci "ukradli" sekvenco in jo uporabili v preiskavah. Kakšno presenečenje bi bilo, da bi kitajci ukradli kaj našega a?

Moderna je imela cepilnega kandidata za ta virus še preden je bil omembe vreden.
Eni so to razlagali češ "da moderna je napredna firma, ki išče potencialne viruse in dela raziskave vnaprej". IMO bullšit, ampak whatever. Sem pripravljen zavoljo miru sprejeti tudi ta normie argument.

Miki N je izjavil:

Bodimo realni. Na neki točki ima čisto vsak opravka z "trust me bro" situacijo, pa če si Ravnozemljaš, Slotech superman ali celo dejanski stručko. Ker koliko folka ima kombinacijo znanja, popolnega infota in ... časa? Tako da na koncu je za vsakega nek bro,kjer mora privzeti zaupanje.. zdaj pa odvisno kdo, kaj .. in koliko si za hece.

Spominja na sceno v večjih mestih, kjer tudi nimaš cajta preverjati ali so raznoliki mladeniči na vogalu nevarni. Instiktivno bi menjal ulico pa mir... samo stroka pa "trust me bro, raziskave kažejo, da se lahko oni bolj bojijo tebe, kot ti njih, pejt tja pa reči helou".

Jp. Zato pa Pithlit nekako pretepejo in posilijo na vsakem koraku, ker čaka na konkluzivni dokaz. Vsi ostali pač osenimo glede na gut feeling, da nekaj ni vredu.
Včasih falimo, včasih deluje.

Ko mi Kacin in Boris rečeta "pejmo se mal hecat pred kamere/privatne zabave", potem vem, da je vse to zelo vrjetno bullšit.

In glede na to, da smo največjo pandemijo po 100 letih praktično čez noč pozabili in nihče je več ne omenja zares, potem več, da ni bilo zares to kar so nam reklamirali.
Kakšna naslednja je planirana še ne vem, lahko, da tokrat bo omembe vredna, jasno dopuščam to možnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

kotanyi ::

fulk je izjavil:

Razumem, da vi debilni avtisti rabite 10 peer reviewed študij, da ste pripravljeni poslušat, a svet ne deluje tako. Nenazadnje potalali so vam eksperimentalna cepiva z mnogo manj raziskav kot je to običajno, pa niste komplicirali in se piknili. Celo večkrat.

Ne razumem zakaj se sploh pogovarjaš z nami, ko pa je ja splošno znano v vaših RidingPutinDickTeroijaZaroteFlatEarthWeatherControlDeepStateLizardPeople krogih, da je vsak, ki se je špiknil, krepnil v 6-12 mesecih?

A te nič ne skrbi za mentalno zdravje ko se tkole pogovarjaš z mrtveci?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kotanyi ()

Slopek ::

Pa spet ne razumejo, da bi morali po vseh "pravilih" umreti necepljeni.
Nekdo mi hoče vsiliti vero v boga, kar ne sprejmem, potem pa ta hoče, da mu dokažem, da ta njegov bog ne obstaja.....

kotanyi je izjavil:

fulk je izjavil:

Ne razumem zakaj se sploh pogovarjaš z nami, ko pa je ja splošno znano v vaših RidingPutinDickTeroijaZaroteFlatEarthWeatherControlDeepStateLizardPeople krogih, da je vsak, ki se je špiknil, krepnil v 6-12 mesecih?

A te nič ne skrbi za mentalno zdravje ko se tkole pogovarjaš z mrtveci?

Saj se ne ukvarjam z vami. Vi ste tisti, ki pretežno žalite. Glih rit upognu vam pa ne bom.
Vi sprejemite možnost, da ta pandemija ni bila taka kot nam je bila prikazana, jaz bom sprejel možnost, da morda je res zgolj ušel iz laboratorija zaradi malomarnosti uslužbencev in Gates je zgolj podel poslovnež in ne del satanistov. Pošteno?

Sicer pa me živcira ko idjoti tipa Pithlit, ko mi omenimo, da Epsteinova zgodba, ki bi morala biti globalni pogrom z vsemi sortami investigacij, aretacijami itd., kar tako ponikne v pozabo, udeleženci dobijo pa zgolj zaušnico. Se nas zmerja za neke Q-anovce, ker "ni dokazev". Dokazov ni, ker so vse zaplenile obveščevalne in varnostne službe in potlačile nekam globoko v omaro. Cipa jedna.
In tudi, če ni še dokazev, bi jih morali izbezati vn in javno predstaviti. A se ni zgodilo nič. Popolnoma nič. Mxwellova mislim, da trenutno eclo neki predava na nekih konferencah, čeprav je obsojena ene najbolj podlih dejanj.

Jp. To je vse Qanon.
Cipa niti ni pripravljena sprejeti, da morda je Q-anon bil namenoma vržen vn kot distrakcija in diskreditacija, nečednosti elit.
Ali je huda avtistka ali zgolj podla cipa ali še huje, plačanka od establišmenta. Navijam za drugo opcijo.

fulk je izjavil:

Dejstvo ostaja, da nihče ni zares zanikal. Še sam Modernin CEO se tega ne upa storiti, ker ve, da šanse so mnogo več kot 0%.

Dejstvo je, da se s kretenskimi trditvami nihce ne ukvarja, zato nimas resnih znanstvenikov, ki bi z vec let trajajocimi studijami dokazovali da Zemlja ni ploscata, ter da vse niti iz ozadja ne vlecejo neki kuscarji. Taksne "trditve" se pac preskoci in gre naprej, ne da se ukvarja z njimi. To da nihce ni zanikal ali dokazal nasprotnega se zdalec ne pomeni, da se strinjajo s tem... zgolj se jim zdi prevec bolano, da bi trosili svoj cas s tem. Ampak ti to pac vzames drugace in ti je dokaz, da je to res. So be it...

fulk je izjavil:

Moderna je imela cepilnega kandidata za ta virus še preden je bil omembe vreden.
Eni so to razlagali češ "da moderna je napredna firma, ki išče potencialne viruse in dela raziskave vnaprej". IMO bullšit, ampak whatever. Sem pripravljen zavoljo miru sprejeti tudi ta normie argument.

Aja to te tebe moti? Za mRNA si slišal? Mogoče tudi za eno dokaj staro malenkost ki sliši na ime SARS (in ne, ne govorim o Srbih)?

Slopek je izjavil:

Pa spet ne razumejo, da bi morali po vseh "pravilih" umreti necepljeni.

Sej so. V neprimerno večjem številu kot cepljeni.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

dexterboy ::

hijogoc je izjavil:

Notnow je izjavil:

Če si tuk bogi,da si v tistem 1% ljudi ko jih lahko kovid sesuje,si še na slabšem če se cepiš...
O uau, antivaxerskemu delu mentalno mrtve populacije se je poslabšalo. Smešno.

globoko grlo je izjavil:

Sam vi kovidovci morte bit dobr plačani, da še kr trobite eno in isto.
Naah, ga ni denarja, da bi zombije prepričeval, da nimajo prav. Če verjamejo v take neumnosti, kot so vaše teorije zarot, ste nesposobni doumeti kako zabiti ste. Razlog je drugje, ne moremo verjeti svojim očem, potem pa znova in znova prihajamo preverit, ali je antivaxerska populacija res zmožna osnovnih funkcij, kot je branje in pisanje, hkrati pa klamfa take neumnosti. Res upam, da pride kmalu ven kaj res smrtonosnega z RNA cepivom kot edino preventivo. 10% najbolj duševno motenih fejstbukavih se bi odlično samoodstranilo in lahko bi se začeli pogovarjati o čem pametnem.
Izjava mentalno prizadetega bolnika, zrela za kazensko ovadbo in PNG naziv. Seveda, z obveznimi preiskavami na možganski topografiji.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Notnow ::

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Res upam, da pride kmalu ven kaj res smrtonosnega z RNA cepivom kot edino preventivo. 10% najbolj duševno motenih fejstbukavih se bi odlično samoodstranilo in lahko bi se začeli pogovarjati o čem pametnem.

Ti si pa tudi nek posebnež, a? Nekje na nivoju fulka.

Pithlit, tega ne bo nikoli konec, počasi bojo prešli še na osnovne zdravstvene funkcije, zanikanje potrebe po hrani, zraku in končen rezultat bo več mrtvih, kot, če se samoeliminirajo. Ne smeš pozabit, da so to pacienti, ki si lepijo na čelo ključ in poizkušajo dokazati, da so magnetni. In te genialci bojo imeli nekoč otroke, ki jih bojo že od rojstva futrali s svojim sranjem. Pač človeštvo je prešlo v popolen idiotizem in tega ne moreš več ustaviti, je pa iz dneva v dan slabše.

Oh našu enga...bolj kot se agresivno odzovete chad-waxxerji bolj vas neki gloda..srček špika,pa nisi prepričan kaj točno? :D
https://www.mdpi.com/2076-393X/11/5/991
raztolmač si tole,ali pa naj ti kir kavč slotech stručko razloži,pa mi povej po koliko boosterčkov boš šel :D

tole pa tak mal,kot zanimivost:
We present a male patient with Graves’ disease with the presence of TRAb even one year after mRNA vaccination. In the case of chest discomfort following the COVID-19 vaccination, we recommend assessing FT4 and TSH in addition to troponin in consideration of the possibility of thyroid disease. In general, Graves’ disease is more common in women and those with a history of autoimmune disease. However, post-vaccine Graves’ disease has been reported in males without a history of autoimmune disease (such as in the present case) and requires caution. Long-term data on post-vaccine Graves’ disease are unknown and require careful follow-up.
https://www.mdpi.com/2076-393X/11/5/934

Tole so kokice za nas čistokrvne,pogriženi nohi za chad-waxxerje...

Kayzon ::

Vceraj v btcju,mimo mene gospa za volanom pa cel avto poln otrok. Vsi maske gor,uzuni pa 35 stopinj.

dt711 ::

Kovid kriza je bila v po eni strani prelomna. Nekateri so zaradi zaprtij zamudili vsa otroška cepljenja in pričeli opažati, da so ti otroci bolj zdravi, družabni, radovedni in se hitreje učijo od ostalih: Klik.

huzu ::

Notnow je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Res upam, da pride kmalu ven kaj res smrtonosnega z RNA cepivom kot edino preventivo. 10% najbolj duševno motenih fejstbukavih se bi odlično samoodstranilo in lahko bi se začeli pogovarjati o čem pametnem.

Ti si pa tudi nek posebnež, a? Nekje na nivoju fulka.

Pithlit, tega ne bo nikoli konec, počasi bojo prešli še na osnovne zdravstvene funkcije, zanikanje potrebe po hrani, zraku in končen rezultat bo več mrtvih, kot, če se samoeliminirajo. Ne smeš pozabit, da so to pacienti, ki si lepijo na čelo ključ in poizkušajo dokazati, da so magnetni. In te genialci bojo imeli nekoč otroke, ki jih bojo že od rojstva futrali s svojim sranjem. Pač človeštvo je prešlo v popolen idiotizem in tega ne moreš več ustaviti, je pa iz dneva v dan slabše.

Oh našu enga...bolj kot se agresivno odzovete chad-waxxerji bolj vas neki gloda..srček špika,pa nisi prepričan kaj točno? :D
https://www.mdpi.com/2076-393X/11/5/991
raztolmač si tole,ali pa naj ti kir kavč slotech stručko razloži,pa mi povej po koliko boosterčkov boš šel :D

tole pa tak mal,kot zanimivost:
We present a male patient with Graves’ disease with the presence of TRAb even one year after mRNA vaccination. In the case of chest discomfort following the COVID-19 vaccination, we recommend assessing FT4 and TSH in addition to troponin in consideration of the possibility of thyroid disease. In general, Graves’ disease is more common in women and those with a history of autoimmune disease. However, post-vaccine Graves’ disease has been reported in males without a history of autoimmune disease (such as in the present case) and requires caution. Long-term data on post-vaccine Graves’ disease are unknown and require careful follow-up.
https://www.mdpi.com/2076-393X/11/5/934

Tole so kokice za nas čistokrvne,pogriženi nohi za chad-waxxerje...

Ja, ja, le pojdi si lepit ključ na čelo. Deklariran antivaxer pri meni ne dobi službe. Čisto preprosto, ker je s samooklicanostjo postal tudi samooklicani idiot, teh pa ne rabim in v prejšnjem letu se je vprašanje o cepljenju že izkazalo, za še kako dobrobitno, da nismo določene zalege spustili v firmo. In praksa se širi vedno bolj, ker se je izkazalo, da so antivexerji tudi sicer problematični ljudje v glavo. Kako pa iščete izgovore, da niste debili mi je pa čisto vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: huzu ()

dexterboy je izjavil:

Izjava mentalno prizadetega bolnika, zrela za kazensko ovadbo in PNG naziv. Seveda, z obveznimi preiskavami na možganski topografiji.

Seveda, shitheadovski narcisi radi uporabljajo strokovne besede, da se delajo bolj pametne kot dejansko so. Bravo.

dt711 je izjavil:

Kovid kriza je bila v po eni strani prelomna. Nekateri so zaradi zaprtij zamudili vsa otroška cepljenja in pričeli opažati, da so ti otroci bolj zdravi, družabni, radovedni in se hitreje učijo od ostalih: Klik.

Seveda se shitheadi radi slepijo z naključnimi dogodki. Daj raje začni v džamijo hodit. Bi te poslal v cekrev, pa te bom raje tja, zaradi brain damage controla.

Pithlit: vidiš? So se že spravljali nazaj v Evropo vlačit davno izkoreninjene bolezni. Se še vedno ne strinjaš z mano?

Zgodovina sprememb…

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Ja, ja, le pojdi si lepit ključ na čelo. Deklariran antivaxer pri meni ne dobi službe. Čisto preprosto, ker je s samooklicanostjo postal tudi samooklicani idiot, teh pa ne rabim in v prejšnjem letu se je vprašanje o cepljenju že izkazalo, za še kako dobrobitno, da nismo določene zalege spustili v firmo. In praksa se širi vedno bolj, ker se je izkazalo, da so antivexerji tudi sicer problematični ljudje v glavo. Kako pa iščete izgovore, da niste debili mi je pa čisto vseeno.

Ojoj,mi je zelo žal,ti pa povem,da karkoli opažaš na zdravju sumljivega v zadnjem letu/dveh, je verjetno zato ker si se cepil.Žal.laži si dalje,pa good luck :)

Notnow je izjavil:

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Ojoj,mi je zelo žal,ti pa povem,da karkoli opažaš na zdravju sumljivega v zadnjem letu/dveh, je verjetno zato ker si se cepil.Žal.laži si dalje,pa good luck :)

Delodajalcev je omejeno število, odpri s.p. Ker tole je postalo že kar klasika, samo shitheadi se še ne zavedate v kakšno sranje ste se spravili.

Bomo pač razdelili družbo na fejstbukave shitheade in vse ostale, znebiti se vas je treba na en ali drugi način. Za dobrobit celotne družbe. Sami pa le živite v jamah, tjakar spadate.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo ::

Ej, mal off, knjiga o pozaru na mauiu se je prodajala na amazonu glih ene 4 dni po pozaru. Nakljucje?

Cudna so pota gospodova, ane.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Delodajalcev je omejeno število, odpri s.p. Ker tole je postalo že kar klasika, samo shitheadi se še ne zavedate v kakšno sranje ste se spravili.

Bomo pač razdelili družbo na fejstbukave shitheade in vse ostale, znebiti se vas je treba na en ali drugi način. Za dobrobit celotne družbe. Sami pa le živite v jamah, tjakar spadate.

O kakih delodajalcih ti bluziš? Brain fog mogoče?
Ampak bom zagrabil...Prjatu,mam s.p., mi dol visi za delodajalce,po drugi strani,če pa ti misliš da v fabrikah kirga direktorja brigajo tile ukrepi,pa nevem pod kerim kamnom se nahajaš lol..
Vem kak je blo med pandemijo,ni šans da bo mašina stala,ker nekdo ni želel nosit maske.je pač ni nosil.sam da je bilo narejeno pa da so se delale sobote in nedelje...
Čist vse si narobe razlagaš.Tudi svoje zdravstvene probleme si ;) waxek je kriv.

Notnow je izjavil:

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

huzu je izjavil:

Notnow je izjavil:

hijogoc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

hijogoc je izjavil:

O kakih delodajalcih ti bluziš? Brain fog mogoče?
Ampak bom zagrabil...Prjatu,mam s.p., mi dol visi za delodajalce,po drugi strani,če pa ti misliš da v fabrikah kirga direktorja brigajo tile ukrepi,pa nevem pod kerim kamnom se nahajaš lol..
Vem kak je blo med pandemijo,ni šans da bo mašina stala,ker nekdo ni želel nosit maske.je pač ni nosil.sam da je bilo narejeno pa da so se delale sobote in nedelje...
Čist vse si narobe razlagaš.Tudi svoje zdravstvene probleme si ;) waxek je kriv.

Ja, nesposobnost HRja je legendarna v Sloveniji. Ampak se počasi prijemlje.

hijogoc je izjavil:

In, če sta Kacin in Krek idiota (pa še celotna SDSova vlada zraven), še ne pomeni, da gremo nazaj v srednji vek, kuriti čarovnice, zlivat fekalije skozi okno in se ne-umivat, ker baje to škodi zdravju. Celotno kretensko antivaxerstvo v Sloveniji je bilo na nivoju organiziranju protesta proti globalnemu segrevanju ("vreme, čiračara, spremeni se") zaradi pobijanja nutrij na barju. Pač vsi norci so v enem šusu privreli na plano in oči so bolele, neprijetno spoznanje, da živiš med skoraj samimi narcistični idioti, vsak pigzigmer se je hotel pripeti na ču-ču vsesplošne nerazgledanost in fantaziranja, ker se je tam počutil kot doma. Pomemben. In ponovno obujanje teh tem je samo odtegnitveni sindrom.

Točn tole!!!!

Hispartija ::

Lol a to si moral zdaj z drugega racuna sam sebi potrdit. bolnik

Hispartija je izjavil:

Peer review. :))

PersonaRuda ::

Miki N je izjavil:

Hispartija je izjavil:

Peer review. :))

Ta trol je eden največjih bučkotov na tem forumu. Samega sebe citira. Epsko! :)):D

Zanimivo, da antivaxerska drhal, še vedno misli, da so relevatni. Da s svojimi idiotizmi še vedno krojijo usodo še bolj zabitih od njih. In se počuti pomembne.

Kaj, če bi si kreteni našli kakšen drug, človeštvu manj škodljiv hobi, preden privlečete, že davno iztrebljene bolezni nazaj v Evropo? Nas čaka na zalogi še precej drugih, ebola in marburg mi prideta na pamet, pa še kakšne, bolj "počase", denga anyone. Dejansko bi spravil kokgarkoli, ki se zavzema proti cepljenju na okužena področja, da se idiot zave, kaj počne.

Me prav zanima, zvečer se klanjate v stilu muslimanov (samo v fizičnem stilu), da bi nalezljivim boleznim čimprej prišle in jih prosite za čimprejšnjo okužbo? Naj čimprej pride kuga?

Fucking bebci.

Hispartija je izjavil:

Pregovor pravi, da se tat najbolj boji, da ga bo kdo okradel. Projiciraš bedak?

Zgodovina sprememb…

teac ::

Bos moral malo besednjak spremenis da nebo tako ocitno. Bedak.

teac je izjavil:

Ne rabim. Pogovarjam se z možgansko mrtvimi idioti. Vseeno je kaj si "mislijo", ker ne mislijo. Nimajo s čim. Manjko možganov. Mimogrede, v svoji sredini možgansko mrtvih kretenov, imate tudi enega kretena od moderatorjev, ki me potihem bana. Sami nimate teh težav. Vam pomaga, da pod 30 nicki blebetate neumnosti.

Me prav zanima, zakaj se Pithlit ne oglaša več. Verjetno iz istega razloga. Ker jo je nek moderatorski moron bannal, pa nima 60+ nickov na zalogi, da izrazi svoje mnenje.

Zgodovina sprememb…

huzu je izjavil:

teac je izjavil:

Ne rabim. Pogovarjam se z možgansko mrtvimi idioti.

Dobro si sebe opisal. In projiciraš ravno ti, ko nam cepljenim proti otroškim boleznim praviš, da smo proti temu cepljenju. Ne, nismo. Mi samo ne podpiramo ne dovolj testitranih cepiv, kar pa je covid cepivo. Vsa ostala cepiva podpiramo. Ampak takšnim kot si ti se to ne da dopovedati in dobro si se opisal, kar je na koncu tudi razlog zakaj ti to moje pisanje ne bo nikoli jasno.

PersonaRuda je izjavil:

huzu je izjavil:

teac je izjavil:

Dobro si sebe opisal. In projiciraš ravno ti, ko nam cepljenim proti otroškim boleznim praviš, da smo proti temu cepljenju. Ne, nismo. Mi samo ne podpiramo ne dovolj testitranih cepiv, kar pa je covid cepivo. Vsa ostala cepiva podpiramo. Ampak takšnim kot si ti se to ne da dopovedati in dobro si se opisal, kar je na koncu tudi razlog zakaj ti to moje pisanje ne bo nikoli jasno.

Kot ne razumeš cepiv, ne razumeš kaj sem napisal idiot. Le razkladaj naprej, gnusoba človeštva. Ogabnež nemarni, sploh mi ne sede v vrednotni sistem, kako je lahko nekdo tako nemaren, da hoče drugim smrt, še fucking nacisti so imeli zadaj razdelano teorijo za žide. Ti si pa samo preprosto zloben, ker se rad počutiš pomembnega. Matr, napram tebi so še pedofili pravi amaterji.

Zgodovina sprememb…

huzu je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

huzu je izjavil:

teac je izjavil:

Kot ne razumeš cepiv, ne razumeš kaj sem napisal idiot. Le razkladaj naprej, gnusoba človeštva. Ogabnež nemarni, sploh mi ne sede v vrednotni sistem, kako je lahko nekdo tako nemaren, da hoče drugim smrt, še fucking nacisti so imeli zadaj razdelano teorijo za žide. Ti si pa samo preprosto hudoben.

Spet projiciraš ;((

Oz. za druge pišeš (jim podtikaš vpise) to kar si sam dejansko želiš (smrt drugim) in na koncu za druge pišeš dejansko to kar si sam. Naci, hudoba, gnusoba, narcis in še bi lahko našteval.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

huzu je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

huzu je izjavil:

teac je izjavil:

Kot ne razumeš cepiv, ne razumeš kaj sem napisal idiot. Le razkladaj naprej, gnusoba človeštva. Ogabnež nemarni, sploh mi ne sede v vrednotni sistem, kako je lahko nekdo tako nemaren, da hoče drugim smrt, še fucking nacisti so imeli zadaj razdelano teorijo za žide. Ti si pa samo preprosto hudoben.

Spet projiciraš ;((

Oz. za druge pišeš (jim podtikaš vpise) to kar si sam dejansko želiš (smrt drugim) in na koncu za druge pišeš dejansko to kar si sam. Naci, hudoba, gnusoba, narcis in še bi lahko našteval.

O, zanimivo, niti znotraj teme nisi sposoben ne skopirat kar ti je nekdo drug rekel? Tako to deluje za fejstbukave? Nekritično in brez razumevanja kopiranje za drugimi v neskončni želji pikzigmerja po pomembnost? Kaj, če bi si našel psihiatra?

Ostali: a v imenu takih kretenov nastopate? Takim sledite? Imate vsaj malo samospoštovanja? Očitno ne... fucking ovce, s katerimi tako radi obkladate druge.

Zgodovina sprememb…

Fajmošter ::

Pa kaj se razburjaš no.. Vsem na forumu je jasno, da je kamikaza poseben dečko s posebnimi potrebami, ni nobene potrebe tako nastopat, lepo počasi in trotlzihr pisat, da bo razumel.

Hej kamikaza a še lezeš v ritko modom? Pacek.

Zgodovina sprememb…

Fajmošter je izjavil:

lepo počasi in trotlzihr pisat, da bo razumel.

Ne bo. Preverjeno. Mislim, ne bo ne tako ne drugače... tudi če na ventilatorju pristane ne bo razumel. Bo pa, ja, moderatorjem jokal vsakič ko njegovo provociranje povzroči da nekomu lajtnga poči. Sej imamo kar nekaj takih snežinkice na forumu.

GupeM ::

Kayzon je izjavil:

Vceraj v btcju,mimo mene gospa za volanom pa cel avto poln otrok. Vsi maske gor,uzuni pa 35 stopinj.

Ja, in? So te prisilili, da jo imaš tudi ti? Ne? V čem je potem problem? Zakaj se sploh sekiraš, če drugi skrbijo za tvoje zdravje? Namesto da bi se jim zahvalil...

Ma skrbi ona kurac za kogarkoli. Kdor trenutno nosi masko obstaja VELIKA verjetnost, da ni gladek - ta gospa poleg tega da terorizira svoje otroke s svojo zgrešeno "varnostno politiko" verjetno tudi napada folk po trgovinah, uradih lokalih. Mogoče razklada o izmišljenih boleznih folku po forumih. Mogoče je Slotech supermenka s kompleksi.

Par mesecev nazaj smo imeli eno tako maskerko v lokalni štacuni, ki se ji je utrgalo, da kao ji nekdo nekdo preblizu nalaga stvari na trak za njo. S tem, da placa je mela ogromno, ker folk se jo je že nagonsko izogibal in ji naredil veliko več prostora, ker se je kar čutila norost. Vedno glejte učke, če so nori. In verjemite med Kronco je bilo veliko, veliko norih učk za tistimi maskami. Ta folk nima realnega pogleda na svet, "vidijo duhove". Bogi otroci, upam da bodo v redu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Miki N je izjavil:

Ma skrbi ona kurac za kogarkoli. Kdor trenutno nosi masko obstaja VELIKA verjetnost, da ni gladek - ta gospa poleg tega da terorizira svoje otroke s svojo zgrešeno "varnostno politiko" verjetno tudi napada folk po trgovinah, uradih lokalih.

A misliš tko kot... Ti? Pa Kayzon? Pa še marsikdo od 'vaših'?

Saj bi napisal, da ce je ze kdo po Japonski hodil, se mu maske na javnih mestih ne bi zdele nic posebnega, ampak pri teh hudo razgledanih teoretikih zarot je uspeh ce ze do Ljubljane enkrat v zivljenju pride, tako da so taksne stvari, kot so potovanja v tujino precej neverjetna stvar. In potem pac ta zaplankanost... ter argumenti iz YT in FB, ki posekajo vsako znanstveno argumentacijo.

globoko grlo ::

To je mucenje, ne pa skrb za otroke, vosu en.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

tonttu je izjavil:

Saj bi napisal, da ce je ze kdo po Japonski hodil, se mu maske na javnih mestih ne bi zdele nic posebnega, ampak pri teh hudo razgledanih teoretikih zarot je uspeh ce ze do Ljubljane enkrat v zivljenju pride, tako da so taksne stvari, kot so potovanja v tujino precej neverjetna stvar. In potem pac ta zaplankanost... ter argumenti iz YT in FB, ki posekajo vsako znanstveno argumentacijo.

Klasika za trole je, da si stvari zmišljujejo za druge in imajo največ en račun 1 leto, potem pa spet odprejo novi račun, s katerim pišejo nove laži.

Pa mimogrede, letos sem bil 2000 kilometrov stran iz Maribora, na jugu Španije in čofotal v morju. Ne verjameš? Lahko se greva staviti za 100.000€ in če nisem bil dobiš od mene 100.000€, če sem bil pa ti meni daš 100.000€, vse skupaj pa prej pri notarju overiva in potem ti razkrijem svojo identiteto in s slikami, letalsko karto in bivanjem v Španiji, kjer je tudi zabeleženo datumsko v nastanitvi kjer sem bil, prav tako s plačili s kartico (ti dam vpogled v moj TRR in izpisek plačil iz Španije) potem dokazujem, kjer sem letos bil na dopustu. Sprejmeš izziv?

Seveda ne boš in boš še dalje lagal in si zmišljeval o nas, čeprav nas ne poznaš. Klasično za trola. Kdo še sploh resno jemlje takšne trole v tej temi (razen Pithlit), kateri imajo manj kot 1 leto odprt račun?

GupeM ::

Miki N je izjavil:

Ma skrbi ona kurac za kogarkoli. Kdor trenutno nosi masko obstaja VELIKA verjetnost, da ni gladek - ta gospa poleg tega da terorizira svoje otroke s svojo zgrešeno "varnostno politiko" verjetno tudi napada folk po trgovinah, uradih lokalih. Mogoče razklada o izmišljenih boleznih folku po forumih. Mogoče je Slotech supermenka s kompleksi.

Verjetno. Verjetno si tudi ti bedak. Verjetno teroriziraš svoje otroke z izpostavljanjem virusu in verjetno napadaš folk, ki po svoji odločitvi nosi masko. Verjetno. Mogoče pa tudi ne, ampak verjetno.

OutOfTheBox ::

GupeM je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Ja, in? So te prisilili, da jo imaš tudi ti? Ne? V čem je potem problem? Zakaj se sploh sekiraš, če drugi skrbijo za tvoje zdravje? Namesto da bi se jim zahvalil...

S psihološkega vidika njih ne motijo maske direktno ampak ker folk "uboga", in ve da več kot jih bo "ubogalo", bolj bodo morali "ubogati" tudi oni.

Isto je s cepivi, virusom ipd. Korona je bila samo sprožilec za to, lahko bi bilo kaj drugega (npr vojna,..).

Ta skupina ljudi "ne more verjet", da jih večina posluša kar vodilni rečejo in zaradi insecuritija, so to pri njih veliki sprožilci. Na koncu se sploh ne gre za zdravje, ampak za boj proti temu kdo bo "ubogal" in kdo ne, pa če tudi jih pomre pol sveta, cepiva noben od teh ne bo priporočal ;((

Funny thing je zadeva identična pri cepilcih. Isti sprožilci obrnjen kontekst. In to se ne bo končalo, dokler ljudje ne bodo dobili toliko zavesti da bi ustavili ta notranji sprožilec.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Pa mimogrede, letos sem bil 2000 kilometrov stran iz Maribora, na jugu Španije in čofotal v morju.

Ja kaj naj ti recem. Cestitam... koncno si enkrat v zivljenju prisel dlje kot do Gradca. Bravo!

Fajmošter ::

PersonaRuda je izjavil:

tonttu je izjavil:

Klasika za trole je, da si stvari zmišljujejo za druge in imajo največ en račun 1 leto, potem pa spet odprejo novi račun, s katerim pišejo nove laži.

Pa mimogrede, letos sem bil 2000 kilometrov stran iz Maribora, na jugu Španije in čofotal v morju. Ne verjameš? Lahko se greva staviti za 100.000EUR in če nisem bil dobiš od mene 100.000EUR, če sem bil pa ti meni daš 100.000EUR, vse skupaj pa prej pri notarju overiva in potem ti razkrijem svojo identiteto in s slikami, letalsko karto in bivanjem v Španiji, kjer je tudi zabeleženo datumsko v nastanitvi kjer sem bil, prav tako s plačili s kartico (ti dam vpogled v moj TRR in izpisek plačil iz Španije) potem dokazujem, kjer sem letos bil na dopustu. Sprejmeš izziv?

Seveda ne boš in boš še dalje lagal in si zmišljeval o nas, čeprav nas ne poznaš. Klasično za trola. Kdo še sploh resno jemlje takšne trole v tej temi (razen Pithlit), kateri imajo manj kot 1 leto odprt račun?

Sprejemam izziv. A te je fejst sonce opeku? A to si šel na sonce in morje po navodilih vlade? Hah ovca. Jaz sem v temi že od volitev dalje.

Lp

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
1060100740 (79864) fikus_

S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8512231 (10456) Invictus

Več podobnih tem