Forum » Operacijski sistemi » linux-windows commander similar tool
linux-windows commander similar tool
dexter_II ::
zlo sem navezan na wc se iz dos casov, explorer mi nikakor ni sel v winsih, linux pa tud cudno zgleda s terminalom pa okencki
mogoce kdo pozna kak projekt ali paket, ki bi deloval podobno kot windows comamnder v llinux-u, dva okna, tko da lahko listas in imas skorcute (F3,F4,F5,F7...) ...verjetno imate predstavo o cem govorim
uceraj sem usposobu rehat9 na 2.4.22-1.2115 jedru tko da 8rda+ zacuda dela, atijevi opengl driverji pa trgajo, tko da bi se en cajt zadrzu v tem OS-u
mogoce kdo pozna kak projekt ali paket, ki bi deloval podobno kot windows comamnder v llinux-u, dva okna, tko da lahko listas in imas skorcute (F3,F4,F5,F7...) ...verjetno imate predstavo o cem govorim
uceraj sem usposobu rehat9 na 2.4.22-1.2115 jedru tko da 8rda+ zacuda dela, atijevi opengl driverji pa trgajo, tko da bi se en cajt zadrzu v tem OS-u
jlpktnst ::
jaz bi rekel da je 'mc' bolj uporaben in bolj pregleden (če imaš fb vsaj 1024x768) od grafičnega - vsaj za moje oči. Pa nekatere vrste datotek zna lepo odpret (recimo kodo ti pobarva v edit načinu), za druge pa imaš dodatne programe.
LP
LP
dr.J ::
Kzanimivo, tale krusader. Samo v konzoli pa očitno ne gre.
pri dobrem starem mc-ju pogrešam scp/sftp možnost
pri dobrem starem mc-ju pogrešam scp/sftp možnost
Gandalfar ::
Zgleda, da te moznosti se nekaj casa ne bo. Zal. sftp support in MC
Mislim, da obstaja nek huda stvar, ki ti omogoca da transparentno mapas mnogo protokolov v folderje in potem lahko nad tistim z mcjev izvajas operacije.
Mislim, da obstaja nek huda stvar, ki ti omogoca da transparentno mapas mnogo protokolov v folderje in potem lahko nad tistim z mcjev izvajas operacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Mint ali open SuseOddelek: Operacijski sistemi | 3174 (708) | link_up |
» | [c++] wxWidgets sizerji problem oz. težavaOddelek: Programiranje | 1063 (927) | zhigatsey |
» | Suse to the data rescueOddelek: Operacijski sistemi | 1277 (1182) | Jst |
» | Inštalacija programov v SLACKWARE-u(vodič)Oddelek: Operacijski sistemi | 1498 (1441) | Nerdor |
» | Linux File Manager - Konqueror (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3974 (3190) | d0rK |