Forum » Pomoč in nasveti » kombiniran RAM, ne dela?
kombiniran RAM, ne dela?
twosocks ::
Imam starejšo plato s pentiumom 1. Gor imam možnost za 2 različna RAM-a, stare in novejše. Je vse delal normalno s cca 16 RAM-a. Pol sem pa kupil 128 RAM vtaknil not in tadam...32 MB??? kje je problem? bios, RAM, plata???
thanx za pomoč
thanx za pomoč
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
MadMax ::
BIOS in RAM. Ce bos dobil kje kak ful star 64M modul (PC66) ti ga bo verjetno prepoznalo, novejsih velikokrat zal ne... Za 128 palcko mislim da skoraj ni sans...
Probaj pa poiskat novejsi BIOS, morda bo delal.
Probaj pa poiskat novejsi BIOS, morda bo delal.
bastadu ::
Probi še različno kombinacijo vstavljanja. Imel sem podoben problem, ko sem kupil poleg 64 še 128MB rama različnih proizvajalcev... zdej nevem kera kombinacija je zdaj, sam prej mi nikakor nista hotela delato oba, prepoznalo je samo celega enega ali celega druga... pol mi je pa nekako gratal... probi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4GB rama na operacijskem sistemu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9109 (7918) | opeter |
» | Težave z preenosnikom.Oddelek: Strojna oprema | 1300 (1056) | Scorpia |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1889 (1191) | Tic |
» | Problem z ABITKO BE6-II in RAMI-i pomoč zaželjena!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1213) | Kekec |
» | XP-ji ali čudna druščina hardvera. Kdo je kriv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (999) | Fico |