Forum » Mobilne tehnologije » Klic iz tujega omrežja brez +386
Klic iz tujega omrežja brez +386
EhydraD ::
Hi
V telefonu imam ogromno št. ki so shranjene v stilu 041...... Če kličem iz tujine moram vsako št. pred klicem "urejat"...386...
Se da kako celi imenik uredit...ali kako drugače poštimat? Sem že probal z nekimi app-i....pa naredijo pol celo zmešnjavo pri tujih številkah!
tnx.
V telefonu imam ogromno št. ki so shranjene v stilu 041...... Če kličem iz tujine moram vsako št. pred klicem "urejat"...386...
Se da kako celi imenik uredit...ali kako drugače poštimat? Sem že probal z nekimi app-i....pa naredijo pol celo zmešnjavo pri tujih številkah!
tnx.
Lonsarg ::
Sinhroniziraj z nekim cloud backup (to itak ze imas ce si resen), recimo Google in nato na racunalniku z proper tipkovnico vse porihtaj. Imas da zmores 5 sekund na kontakt ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
klemenSLO ::
Na androidu imaš pod nastavitvami klicanja pod 'Other Call settings' tudi opcijo ROAMING ASSISTANCE:
Automaticly add country/region code when calling contacts yoiu've called before
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemenSLO ()
EhydraD ::
Na androidu imaš pod nastavitvami klicanja pod 'Other Call settings' tudi opcijo ROAMING ASSISTANCE:
Žal te opcije moj nothing phone nima pač jajc od telefona. Sem pa številke uspel uredit zelo enostavno in hitro z app https://play.google.com/store/apps/deta...
Pravtako mi zdaj v roamingu prikazuje imena dohodnih klicev. Hvala vsem za ideje in pomoč
MrStein ::
A v tujini številke delujejo kot da bi imel lokalni telefon?
Ali je kaka druga logika?
Zanima me, ker sem pred časom v tujini poskusil poklicati eno lokalno številko in nikakor ni šlo. (v Grčiji)
Ali je kaka druga logika?
Zanima me, ker sem pred časom v tujini poskusil poklicati eno lokalno številko in nikakor ni šlo. (v Grčiji)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava Andriod - računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1530) | buick |
» | vgradnja novega diska v prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4000 (3412) | m0LN4r |
» | Sumljiva tel. št. in smsOddelek: Pomoč in nasveti | 2575 (1727) | Furbo |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12819 (4939) | primozzzz |
» | [divXvid] Gran prix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 11035 (6194) | jure1 |