Forum » Loža » Kako gledat/brat tweete brez accounta?
Kako gledat/brat tweete brez accounta?
TrumpDonald ::
Sem probal, za silo je ampak mi odreze stavke, plus ne vidis slik/videa ce ga kdo pripne.
Moj bog kok je internet razmesarjen, to ni vec nicemur podobno. Te posiljene lokalizacije, kjer ti brute forcea ip in daje vsebine na podlagi tega.
Moj bog kok je internet razmesarjen, to ni vec nicemur podobno. Te posiljene lokalizacije, kjer ti brute forcea ip in daje vsebine na podlagi tega.
ViperR ::
Kakšen je sploh smisel twitterja brez accja? Saj ne moreš nobenemu sledit.. edin če gledaš tvite ki jih drugi sherajo sam pol pa moraš te druge spremljat..
Narediš fake acc pa je, followaš tistih par ki je kaj vrednih in tjt. Dost ti tud ne morejo vsilit.
Narediš fake acc pa je, followaš tistih par ki je kaj vrednih in tjt. Dost ti tud ne morejo vsilit.
IL_DIAVOLO ::
In zakaj ga ne bi imel?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
HotBurek ::
Preko katere strani pa lahko gledaš ig brez računa?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
gansta ::
TrumpDonald je izjavil:
A obstaja kaksna stran, npr podobno kot lahko ig gledas brez accounta?
Kako pa lahko ig gledas brez accounta? Naj bi slo par slik, samo potem pa konec ali?
blink ::
TrumpDonald je izjavil:
Ne vec. Naredi si account.
ales85 ::
TrumpDonald je izjavil:
Kako pa lahko ig gledas brez accounta? Naj bi slo par slik, samo potem pa konec ali?
Odpiras vsebine v novih zavihkih. Gre, ce ne rabis kaj starejsega (scroll).
PovemVfaco ::
TrumpDonald je izjavil:
Jaz poznam to. Če kaj fali in kolk, pa ne vem.
kajtimara ::
Ali ni sedaj ena čudna situacija, ko tisti Musk Tviter blokiral, da na dan lahko twit vidi sam 600 ljudi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook zahteva login?Oddelek: Omrežja in internet | 3794 (712) | MrStein |
» | Android telefon brez google računaOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (678) | MrStein |
» | Mega tako luknjičasta, da njeno šifriranje ni dosti vrednoOddelek: Novice / Zasebnost | 4367 (3422) | c3p0 |
» | TViN [Hacked APK][AndroidTV] (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19917 (82) | tinx |
» | Windows 10 tudi v Evropi želi, da uporabljamo spletni račun (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24566 (17286) | zmaugy |