Forum » Šport » NBA sezona 2023-2024
NBA sezona 2023-2024
Temo vidijo: vsi
globoko grlo ::
Pa lansk let se je ze sred sezone vwdl da bo dizastr, pa se mu vec ni dal, pa se pujskast je ratu :)
Letost dost bols vse skup.
Mi gre pa na organ k more celotna fransiza skor zgubit generacijsko cudo, da se mal zbudijo in zacnejo delat!!!
Letost dost bols vse skup.
Mi gre pa na organ k more celotna fransiza skor zgubit generacijsko cudo, da se mal zbudijo in zacnejo delat!!!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Horas ::
slaba ekipa letos res, powel kleber hardaway, pa še kaki junc brezveze.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Kurzweil ::
Pri Powellu smo tak navajeni... Kleber je precej out zaradi poškodb... nisem nek fan Hardawaya, ampak dejansko je razen tekme proti TOR in DEN letos zaenkrat odligral nad pričakovanji...
Jaz sem tako pričakoval, da bo prišlo to tega in instant razočaranja pri gledalcih... roko na srce, pa je imel DAL precej lahek razpored do sedaj, saj je imel tekmo samo proti DEN od teh najbolj resnih ekip.
Ne bi delal panike, stvar prav gotovo izgleda precej bolje kot lani.
Jaz sem tako pričakoval, da bo prišlo to tega in instant razočaranja pri gledalcih... roko na srce, pa je imel DAL precej lahek razpored do sedaj, saj je imel tekmo samo proti DEN od teh najbolj resnih ekip.
judoka ::
Boljse kot lani ja, ampak rabijo se 1 centra in 1 (obrambno) krilo. THJ je visek, kljub dobremu zacetku.
Neverjetna je razlika z in brez rookija v ekipi.
kixs ::
Sem gledal prvi polcas. Prvih 5-6 minut res dobra igra. Potem nekaj brezveznih akcij in se je Toronto priblizal. Druga cetrtina pa nekako samo brezglavo laufanje gor-dol in soliranje v napadih - pri vseh. Mocno se je poznalo, da ni centra, saj je Toronto dobival skok tudi veckrat v istem napadu. Po zadnji akciji druge cetrtine sem potem sel raje spat.
KosmataNoga ::
Pri Powellu smo tak navajeni... Kleber je precej out zaradi poškodb... nisem nek fan Hardawaya, ampak dejansko je razen tekme proti TOR in DEN letos zaenkrat odligral nad pričakovanji...
Kleber je totalno useless, ajd mogoce ma malo obrambe v napadu pa nic od nic.. Glede na to, da letos ni hotel niti za reprezentanco igrat, ker je jokica, potem sigurno ne bo dal veliko od sebe v klubu.. Pac za njega je to 9-5 job. Verjetno je notri samo zaradi Dirka in njegovega vpliva, ker druge razlage jaz ne vidim.
IL_DIAVOLO ::
Boljse kot lani ja, ampak rabijo se 1 centra in 1 (obrambno) krilo. THJ je visek, kljub dobremu zacetku.
In potem si bodo naredili novo vrzel, ko ne bo thj-a, seth je ze tudi star, irving tudi ni vec mlad. Ta dallas se ne bo za casa kariere doncica sestavil.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Irving je 31, majo se Hardiy-a, in Seth je za streaky shooterja vec kot zadosten.
Kako vrzel? Problem Dallasa ni napad in sploh ne pomanjkanje nekonstantnih shooterjev. Problem Dallasa
so skoki in obramba. Nic od tega THJ ne naslavlja. Irving je 31 (isto kot THJ) in se ni v strelski formi.
Za THJ-a je profesor.
Objektivno je ze tale premik, ki so ga naredili cez poletje mali cudez, glede na to koliko assetsov imajo.
Rabijo se en cudez, da bojo res konkurencni.
Kako vrzel? Problem Dallasa ni napad in sploh ne pomanjkanje nekonstantnih shooterjev. Problem Dallasa
so skoki in obramba. Nic od tega THJ ne naslavlja. Irving je 31 (isto kot THJ) in se ni v strelski formi.
Za THJ-a je profesor.
Objektivno je ze tale premik, ki so ga naredili cez poletje mali cudez, glede na to koliko assetsov imajo.
čigra ::
Ne polagat velikih upov na Dallas, predvsem pa ne na LD.
2/10 je mel trice, ostala ekipa pa 15/31!
Vedno slabšo statistiko bo imel LD in zdi se, da je vedno bolj "utrujen". Kako šele bo utrujen po 20 krogih
V soboto jih bodo Clippersi nabunkali pošteno (gre za NBA cup, to bo 2 tekma, prvo so že zgubili).
Vedno slabšo statistiko bo imel LD in zdi se, da je vedno bolj "utrujen". Kako šele bo utrujen po 20 krogih
V soboto jih bodo Clippersi nabunkali pošteno (gre za NBA cup, to bo 2 tekma, prvo so že zgubili).
Kawhi ::
Irving je 31, majo se Hardiy-a, in Seth je za streaky shooterja vec kot zadosten.
Za THJ-a je profesor.
;) kok se na THJ spravljate. THJ je najmanjši problem Dallasa. V začetku sezone igra zelo dobro. Če bi ga še Kidd dobro manegiral bi bilo še bolje (pustil ko je hot, ko pa začne mimo sekat pa ven). Dosti večji problem je Green ki je nula v napadu in totalna luknja v obrambi. Vseskozi skuša preveč pomagati in se razpade celotna obramba, ena na ena pa tudi nobenega ne pokrije. Pa Kleber je povsem out, Powell je Powell, Holmes pa je izgleda še slabši ali pa mu Kidd pač ne zaupa. Curry v tistih minutah ki jih je dobil ni tudi nič pokazal, še met mu ne igra, v obrambi je pa tako nula. Zakaj so pa podpisali Morrisa namesto kakšnega Garubo ali podobnega igralca, ki bi lahko pokril močnejše krilne centre, pa vedo samo oni....
Ni point v temu da bi se "spravljal" na njega. Point je v temu, da (mocno)rabijo drugacen tip igralca in da je on
trade material (glede na solidne igre), ker bo naslednje leto v zadnjem letu pogodbe.Ce 16-17 mil kot jih zaseda pretvorijo v (kvalitetnega) centra/krilo) bi bil to napredek, ker bi naslovili sibkosti....obramba/skok.
trade material (glede na solidne igre), ker bo naslednje leto v zadnjem letu pogodbe.Ce 16-17 mil kot jih zaseda pretvorijo v (kvalitetnega) centra/krilo) bi bil to napredek, ker bi naslovili sibkosti....obramba/skok.
Bi, glede na njegove igre vsaj v prvih tekmah, kar manjkal njegov prispevek iskre s klopi. Curry ni niti približno to, Hardy pa vsaj zasedaj IMO tudi ne. Po drugi strani pa verjetno previsoko ceniš THJ tržno vrednost. Menda so ga ponujali pred sezono okoli, pa ni bilo nekega zanimanja.
Po cem sklepas da ga previsoko cenim? Zato ker bi ga menjal al kako? Sej je jasno da lahko v trade dodas picke ne?
THJ ni difference maker, nikoli ni bil. Naslednje leto bo v zadnjem letu pogodbe, to ga dela razmeroma vrednega. Ce jim uspe ga zamenjat za visino/obrambo bi bil to dober biznis, ker to dvoje jim manjka precej bolj, kot bi jih eventuelno tistih njegovih 15 neucinkovitih pik.
THJ ni difference maker, nikoli ni bil. Naslednje leto bo v zadnjem letu pogodbe, to ga dela razmeroma vrednega. Ce jim uspe ga zamenjat za visino/obrambo bi bil to dober biznis, ker to dvoje jim manjka precej bolj, kot bi jih eventuelno tistih njegovih 15 neucinkovitih pik.
18 pik, 40,5% za 3, 100% za 1, neučinkovito? Ok, če ti to praviš. THJ je en velik razlog da imajo do sedaj 6 zmag letos.
Dallas nima kaj dosti pikov za dodati v trade. Če bo letos nadaljeval s takšnimi igrami bo pa kar vreden na trgu. Ob koncu prejšnje sezone očitno ni bil. Še enkrat, so ga ponujali, pa ni bilo ugriza.
Dallas nima kaj dosti pikov za dodati v trade. Če bo letos nadaljeval s takšnimi igrami bo pa kar vreden na trgu. Ob koncu prejšnje sezone očitno ni bil. Še enkrat, so ga ponujali, pa ni bilo ugriza.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Badwolff ::
it's early, ampak THJ ima hot strat, če bo tako nadaljeval, bo to njegova najboljša sezona. Pa Dallas nujno rabi enga za štepat pike v 2nd unitu
18 pik, 40,5% za 3, 100% za 1, neučinkovito? Ok, če ti to praviš. THJ je en velik razlog da imajo do sedaj 6 zmag letos.
Kdo pravi da Dallas rabi dosti pickov za dodatek solidne visine/obrambe? Cemu kar nekaj predpostavljas?
In kaj ma veze dogajanja izpred pol leta napram temu kar se lahko zgodi cez par mesecev?
Gremo sklepat po parih tekmah itak....prirocno spustimo met za 2...itak.
Kariera: 42% za 2, 36 za 3
Letos: 44 za 2, 40 za 3
8 tekem zgleda prevlada nad kariernimi ciframi za lokalne pametnjakovice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: judoka ()
Alo, frajer usravi konje. Pogovarjaj se normalno al pa odjebi. THJ ima letos true shooting percentage 60,5% kar je zelo dobro in niti približno ne neučinkovito. Dvojk vrže relativno malo.
Pa ne vem al te jebe razumevanje al kaj. Ti si omenjal dodane picke, je pa dejstvo da so želeli letos menjati THJ pa niso, samo za njega+ 2.round pick, našli nič pametnega. Greena in Hardyja niso želeli dodati. Menda so tudi zaradi tega, ker so ponujali THJ in upali na uspeh, vzeli Curryja.
Pa ne vem al te jebe razumevanje al kaj. Ti si omenjal dodane picke, je pa dejstvo da so želeli letos menjati THJ pa niso, samo za njega+ 2.round pick, našli nič pametnega. Greena in Hardyja niso želeli dodati. Menda so tudi zaradi tega, ker so ponujali THJ in upali na uspeh, vzeli Curryja.
Majstr ne jebe mene razumevanje, ampak tebe. Ce omenim picke ne pomeni, da jih morjo v trade zmetat 5.
To da so ga ponujali pred x meseci ne pomeni 0 za potencialen trade cez x mesecev, ko bo imel do konca pogodbe se dobro leto. Vrednost (pogodbe) mu narasca s casom, a sem dost jasen?
8 tekem je nepomemben sample in oznacevat ga kot ucinkovitega shoterja zaradi takega sampla je fail logike. Po isti logiki je Irving z kariernim 47/39 % slab shooter, ker ima v prvih tekmah 43/28.
To da so ga ponujali pred x meseci ne pomeni 0 za potencialen trade cez x mesecev, ko bo imel do konca pogodbe se dobro leto. Vrednost (pogodbe) mu narasca s casom, a sem dost jasen?
8 tekem je nepomemben sample in oznacevat ga kot ucinkovitega shoterja zaradi takega sampla je fail logike. Po isti logiki je Irving z kariernim 47/39 % slab shooter, ker ima v prvih tekmah 43/28.
@judoka imas prav, ampak malo pa le spremeni nacin komuniciranja. Praktično v vsaki repliki uporabljaš ostre besede, za katere ni potrebe. Samo izmenjujemo mnenja, nekatera so malo manj logicna od ostalih. Torej, zdrava debata.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
Me veseli da si Irwinga omenil. Kai ima karierni TS% 58, THJ pa 55.2, v 5 sezonah pri Dallasu pa celo 56.5. To nikakor ni neučinkovito. THJ ima problem predvsem v nekonstantnosti. Enkrat meče noro dobro, enkrat pa noro slabo. Pa ja let agree to disagree. Sam menim da ima THJ kar mesto v ekipi. Sam bi prej trejdal Greena, Klebra, Curryja pa tudi Hardyja, ki me ne prepriča (upam da me preseneti sicer, je pa zame podoben tip igralca kot THJ, samo slabši zaenkrat), pa še koga. Powell je seveda vedno na tapeti tudi.
IL_DIAVOLO je izjavil:
@judoka imas prav, ampak malo pa le spremeni nacin komuniciranja. Praktično v vsaki repliki uporabljaš ostre besede, za katere ni potrebe. Samo izmenjujemo mnenja, nekatera so malo manj logicna od ostalih. Torej, zdrava debata.
A kr v vsaki repliki al kaj
Ves ti dobro zakaj ti odgovorim na oster nacin, ko ti. Z leti mi pac toleranca pada.
@Kawhi
Ja ne strinjamo se. Green in Hardy sta 22 in 21, oba se na rookie pogodbah in oba z vecjim potencialom kot THJ, ki se ne bo drasticno spremenil. Irving ne samo da je boljsi shooter je lahko tudi play, kar THJ ni. Isto bo mogoce veljalo tudi za Hardy-ja. To soon to tell.
Mato989 ::
Majstr ne jebe mene razumevanje, ampak tebe. Ce omenim picke ne pomeni, da jih morjo v trade zmetat 5.
Potemtakem je tudi donkeja oznacevat po 8 tekmah kot odlicnega fail logike poves to vsem tu ki to delajo?????
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Tidule ::
Odlicna napoved, ni kaj.
Samael ::
Derrick Jones Jr., do katerega sem bil zelo zelo skeptičen, mi je zaenkrat eno večjih pozitivnih presenečenj sezone.
Škoda za Greena, da se ne najde in ne, čeprav pri njemu še ne bi vlekel nekih hitrih zaključkov, fant je mlad, stvari se lahko hitro obrnjejo, Williams je imel mislim da zdaj že dve slabi igri, je pa fino in tu se pozna razlika od prejšnih sezon, da tudi če ima kateri ključnih igralcev slab večer, je klop dovolj dolga, da drugi zapolnejo vrzel.
Trenutni se mi zdi da jim še najbolj manjka drugi center. Ko ni Lively-ja se igra izrazito spremeni in Powell ni odgovor. Maxi je zgolj bleda senca tega, kar je bil. Bi si pa namesto Powella želel kakšno minuto za Richauna Holmesa, da vidimo, če je res povsem neuporaben.
Škoda za Greena, da se ne najde in ne, čeprav pri njemu še ne bi vlekel nekih hitrih zaključkov, fant je mlad, stvari se lahko hitro obrnjejo, Williams je imel mislim da zdaj že dve slabi igri, je pa fino in tu se pozna razlika od prejšnih sezon, da tudi če ima kateri ključnih igralcev slab večer, je klop dovolj dolga, da drugi zapolnejo vrzel.
Trenutni se mi zdi da jim še najbolj manjka drugi center. Ko ni Lively-ja se igra izrazito spremeni in Powell ni odgovor. Maxi je zgolj bleda senca tega, kar je bil. Bi si pa namesto Powella želel kakšno minuto za Richauna Holmesa, da vidimo, če je res povsem neuporaben.
Samael != Samuel
Ganon ::
Kaj pa se je s clippersi zgodilo v 2. cetrtini? 47:18
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
DejchSLO ::
Kaj ga pa Jokić care raztura! Ga gledam že 6-7 let pa mi je neverjetno kako vsako leto dejansko napreduje! Taco Bell bi ga moral plačat v miljonih, k je tisto reklamo naredu svetovno znano!
Samael ::
Ja, res je fantastičen. S to višino deluje izrazito neatletski, ampak na samem igrišču z žogo ga je poezija opazovati.
Pa še smisel za humor ima :) Kdo ga ne bi imel rad.
Pa še smisel za humor ima :) Kdo ga ne bi imel rad.
Samael != Samuel
Pol Srbije ga ne mara :). Ker večkrat manjka v reprezentanci. Pri tem je Luka res večji car...
@Ganon, videl sem samo quote zadnjega stavka... prav veliko se zmotil ni... res noro, kako je LAC padel z njegovim prihodom, me zanima kako dolgo bo v LAC... bo pa ob odhodu iz tega kluba še toliko težje našel klub... je pa res, da se da mestoma najdit tudi kakšno analogijo s Kyriejem
Kaj se je zgodilo s Hardenom na osebni mentalni ravni? Namreč pred forsiranjem iz odhoda iz Houstona, je vedno pač mel neke fore, sam so bli kar uspešni z njim, dobr chipa niso osvojil, sam so bli konkurenčni. Pol pa k je začel forsirat odhod je v vsaki ekipi naredil, da je ekipa slabša kakor prej (dobr neki cajta v Brooklynu so celo bli uredu).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DejchSLO ()
Horas ::
ekipa je močna kakor njen najšibkejši člen, in to je on, tako, da se potem pozna to na mentalni ravni ekipe. podobno kot v zvezi, kjer en partner drugega hebe.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Tidule ::
Pogledal sem dve tekmi LAC in sta Harden in Westbrook popolnoma nekompatibilna. Igra se dobesedno razpade, ko sta oba tam. Tako, da bo zanimivo videt čez par tekem, ko bo eden od niju moral v drugo linijo.
Pa saj a nista bla že skupaj v Houstonu pa tud ni baš neki deloval, ne vem zakaj so ga pol vzel še klipersi. Če to ni neka zadeva za un zadnji tradeline pa da bodo kej probal, kdo bi vedel kaj so mel v mislih.
Likalnik ::
a te je kej sram zdej , ko pogledaš za nazaj, kakšne bedarije pišeš? Še mene je, kako more biti šele tebe kot avtorja tega skropucala
GupeM ::
hamez66 ::
Pogledal tekmo v celoti. New Orleans je deloval kot neka drugorazredna ekipa proti Dallasu. Rezultat ne pokaže dominacije Dallasa. Super je, po do sedaj videnem ne bi smelo biti težav z uvrstitvijo v končnico. Lepo je tudi to, da v Dallasu ne delajo drame s tem, kakšen je in kakšen ni Kyrie Irving. Pred leti je tip dal kako izjavo za medije, pa so mediji obrnili stvar na tak način, kot bi ga obrnil kdo z zelo nizkim IQjem, potem so pa Kyrija napadali na podlagi iluzij, ki so zrasle v glavah novinarjev. V Dallasu ga sprašujejo normalna vprašanja, povezana s košarko, in na normalen način.
LA Clippers with James Harden on the court: -67
LA Clippers with James Harden on the bench: +24
Chemistry in the making
LA Clippers with James Harden on the bench: +24
Chemistry in the making
Zimonem ::
Ne pretiravajte, šele 10 tekem je. Tam okrog novega leta se nekje vidi kdo kaj sodi. Trenutno je 3 tekme razlike za 10 ekip. Je pa soliden začetek, da te ne grabi panika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Ganon ::
Pogledal tekmo v celoti. New Orleans je deloval kot neka drugorazredna ekipa proti Dallasu. Rezultat ne pokaže dominacije Dallasa. Super je, po do sedaj videnem ne bi smelo biti težav z uvrstitvijo v končnico. Lepo je tudi to, da v Dallasu ne delajo drame s tem, kakšen je in kakšen ni Kyrie Irving. Pred leti je tip dal kako izjavo za medije, pa so mediji obrnili stvar na tak način, kot bi ga obrnil kdo z zelo nizkim IQjem, potem so pa Kyrija napadali na podlagi iluzij, ki so zrasle v glavah novinarjev. V Dallasu ga sprašujejo normalna vprašanja, povezana s košarko, in na normalen način.
Irvingove izjave bolj podrobno spremljam šele zdaj, odkar igra za Dallas in moram reči, da govori zelo pametno, trezno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 273851 (67484) | mersault |