» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
6 / 59
»»

Samael ::

Ne, seveda ne - zato pa smo navijači, ki se ob dobrih tekmah zabavamo, ob slabih nekoliko manj ... ti pa večno brundajoči nezadovoljnež, ki pod kamnom prežeč samo čaka svojo priložnost, da bo spet prilezel na površje, jamral pa težil ljudem. No tokrat si pa začuda ven zlezel že malo prej.

A ne moreš tako kot običajno vsaj še malo počakati, da bo prišla tista res ponesrečena tekma ali dve, ko boš s trdim zmagovito prilezel na plano in začel najedati do maximuma? :)
Samael != Samuel

Mato989 ::

Ne bom nič najedal, brez skrbi... pogledal sem prvo tekmo, naslednjič pogledam spet PO... če pridejo do tja, ker lani niso.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Ganon ::

Če mu ne bi posvečali pozornosti, ki jo mrzlično išče, bi se pogovarjal sam s sabo. Samo v razmislek.

Saj smo poskusili :P Pa ne gre. Tip je preveč trdoživ in vedno prileze nazaj :))
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO ::

Dont feed the troll je lazje reči kot storiti.

Aja Donke is da goat ;)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

Matheus ::

Tale letošnja Oklahoma je pa blazno simpatična.

Kurzweil ::

Pri Oklahomi je precej noro, ko pogledaš njihove draft picke za prihodnja leta... je pa res, da smo od njih to že zadnja leta kar vajeni... čakamo samo še čas, ko bodo šli na rezultat, ker večno vse razprodajat in nabirat draft picke ni ravno blazno zanimivo.

Pretekla leta sem, če nisem utegnil pogledat tekme, precejkrat gledal tekme za nazaj... bila ne neka spletna stran, kjer so bile HD kvalitete vse v preteklosti odigrane tekme, vsaj za kakšen teden nazaj, bi bil kdo prijazen in me spomnil katera stran je že to bila?!

Ni pa danes dan za tiste, ki ne marajo Luko... na vem kaj je bolj fascinantno, njegov stat line in general, njegov rekord 9ih trojk, njegov clutch met za 3 točke, ali dejstvo, da ni izgubil nobene žoge.

Verjetno je še kakšna, ampak če misliš nbahdreplay.com, ki smo jo nekakrat linkali na forumu, je poniknila.

Edit.
Hitro brskanje mi je našlo dve delujoči:
https://watchreplay.net/
https://fishkernba.com/
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Brez izgubljene zoge je zagotovo nekaj najbolj impresivnega v igri playmakerja.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

Kawhi ::

@Kurzwell, sam si tule skinem in v miru pogledam

https://720pier.ru/

Se moraš pa prijaviti

Hvala vama za linke...

Zaslužijo si medaljo. :))

judoka ::

Od tega drafta naprej navijam (tudi) za kingse. Si zasluzijo uspeh, ker so tolk pretrpeli (Divca) in
se mi zdi, da so si kings fani takrat najbolj zeleli Doncica.

hamez66 ::

https://www.espn.com/nba/statistics/rpm...

Ena lepa tabelica, kjer se malo vidi, koliko kdo prinese/odnese pri napadu ali obrambi. NBA Real Plus-Minus. Luka višji defensive rating (real defensive plus minus) kot Giannis. Žal kaže samo za 2022-2023 sezono, za predhodnje pa ne. 5. mesto je nekako skladno z dosežki prejšno sezono. Embiid zelo visoko, a se je potem v playoffu kot po navadi podelal v hlače. Embiid ima v playoffu okoli 8 pik manj na tekmo kot v regularni sezoni (recimo, da ne lažem preveč, že dolgo odkar sem gledal). Tatum kar presenečenje, je pa res, da so ga na polno hvalili in očitno upravičeno. Ima dober defense in off. James pred Nikolo.

RPM: Player's estimated on-court impact on team performance, measured in net point differential per 100 offensive and defensive possessions. RPM takes into account teammates, opponents and additional factors

Harden le dosegel svoje, gre v Clipperse.

Luka zaenkrat res odlično. Tudi % trojk so fenomenalni glede na število. Nič čudno da se še Mato in 2dark trola nista oglasila...

Pa saj Harden načeloma ni nekaj blazno problematik?
Mislim, ima epizode, pa veliko ljudi ga ne mara zaradi stila igre, ampak se mi, kar se odnosa do košarke tiče ne zdi primerljivo z recimo Kyriem in zna tudi vlečti ekipo, dokler mu ne začne presedati biti edini, ki to počne. Recimo v Netsih je bil on še najmanj kriv za vse kar je šlo narobe tam.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Ne more sprejeti dejstva da je njegova zvezda zbledela in da ni nikjer dosegel nic, čeprav je imel vsepovsod vip status. Tudi v phillyu se je ocitno nadejal nadaljevanje ze znane telenovele, pa se mu ni izslo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Tidule ::

Samael je izjavil:

Mislim, ima epizode, pa veliko ljudi ga ne mara zaradi stila igre, ampak se mi, kar se odnosa do košarke tiče ne zdi primerljivo z recimo Kyriem in zna tudi vlečti ekipo, dokler mu ne začne presedati biti edini, ki to počne. Recimo v Netsih je bil on še najmanj kriv za vse kar je šlo narobe tam.

Predvsem ga veliko ljudi ne mara, ker iz njega ni nic ko se ga najbolj rabi. V playoffu tip popolnoma odpove in to ljudem tezko sede.

Jaz mislim, da je z njim se kar veliko drame, cetudi mogoce ni tako vpijoca kot pri Irvingu. Primerov, ko dobesedno sabotira svojo ekipo se ne manjka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

DejchSLO ::

Samael je izjavil:

Stil igre ni folku tok šel na živce ampak bolj tist njegov foul bating.

Matheus ::

Samael je izjavil:

Bomo videli. Malo muhast je. Je pa res, da je takšnih večina teh super zvezdnikov. Ni pa to isti igralec od odhoda iz Houstona. Se mi zdi, da so Clippersi imeli vse potrebno, da končajo v TOP 6 v konferenci. Zdaj pa nisem več tako prepričan.

Zimonem ::

Mah svojih 150m je potegnil. Res da je zmeraj igral v ekipah z veliko talenta ampak tudi slabo kemijo, za katero niti ni bil sam uržah. Pa v v sej striptis barih ima VIP vstopnico. Po pravici povedano se pa tudi ni nikoli pretegnili.

Je pa po par tekmah lepo videt Dallas na 1. mestu na zahodu! Ali drugače, DAL je poleg Bostona zaenkrat še edina nepremagana ekipa v ligi NBA.

Naslednja tekma pa proti Denverju... nekaj samozavesti je, igra se v gosteh, tako, da če DAL preseneti, pa bi to bilo že res lepo videt. Tekma pa lepo iz petka na soboto.

kixs ::

Irving bo ze v igri?

aborko ::

Sem ponoči gledal celo tekmo. LD razen asistenc zelo povprečno za njegove standarde (proti koncu spet ena tehnična, 6 izgubljenih žog je preveč), ampak skoraj vsi ostali pa kapo dol (sploh G. Williams). Nove pridobitve letos zgledajo zelo solidno, borijo se, celo nekaj obrambe igrajo, skok ok, čeprav je bilo par komičnih situacij, ko so v enem napadu Bullsi 7x dobili skok, je na koncu Dallas imel 3 skoke več. Ne bo pa vsako tekmo šlo 20 trojk not, je pa res da bo verjetno LD tudi kaj več zadel.

Nisem gledal tekme, sem zaspal. Sem bral, da so ga podvajali oz. da so bili celo trije igralci na Luki, je to res?

Zimonem ::

So ga ampak ga vedno. Meni je Seth čuden. Nikjer drugje kot v Dallasu se ne najde.
Na splošno pa over all skozi te 4 tekme izgleda igra dallsa precej hitrejša od zadnjih let.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Evo, danes pa si nastavim uro ob 3:00, da končno pogledam eno tekmo to sezono, da bo to res od začetka do konca... nekak sem se psihično propravil, da bo Denver zmagal, tako da sem lahko na koncu samo še dobre volje.

globoko grlo ::

Hehe jest tut.

Aja, a ob 3eh se prenos zacne al tekma? Ker tile neo kapitalisti majo se eno uro reklam prej.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Zgodovina sprememb…

Najbolj zanimiva tekma ob najbolj zoprni uri. :D

Tole lepo prespiš, disciplinirano NE pogledaš rezultata in v miru jutri pogledaš. NE je težko ja...

globoko grlo ::

Eg, verjetn donke glavni krivec.
Dalas slab skok, ogromno izgubljenih zog, vec pa ze ne rabis.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Slaba tekma, ni mi žal, da sem spal. Kdo je prišel na idejo, da igrišče obarva modro?!

Bi rekel, da čisto pričakovan poraz, ne bi delal neke drame iz tega... Denver je vsekakor bolj kvalitetna ekipa...

Ima pa tale ekipa vsekakor marsičesa več, kot je temu bilo lani... več potenciala tako v obrambi, kot v napadu, pa tudi v skoku, če ne drugega mi je zelo všeč ofenzivni skok Livelyja.

Sem pa tudi jaz zaspal nekje sredi tekme, tako da sem zdejle še malce preletel prespani del...

Williams bo zlata vreden, Derrick Jones me preseneča, Green in Hardy bosta znala biti dodana vrednost, se tudi zdi, da ste v tem mid-seasonu napredovala... razen tekme proti DEN, me dejansko tudi THJ preseneča, eden boljših bench playerjev zaenkrat... po drugi strani ne vem, kako bo kaj s Prosperjem in Holmesom... Seth Curry imam tudi občutek, da ne bo neka dodana vrednost.... time will tell...

Pustimo se presenetit, bom rekel, zaenkrat po playoff, pa bomo potem kaj več :D

Prosper (in Lively) je rookie. Ne more jim sekira med past za 2 rookija v 1 sezoni, bo pac rabil cas.
Prve cetrtine iz neznanega razloga odigrajo slabse (v obrambi) kot ostale. Mozno da je to stvar uigravanja,
smo na zacetku sezone. Ce bo obicajna obramba taksna kot jo kazejo v zadnjih 3 cetrtinah, me ne skrbi za rezultat, ker v napadu ne vidim (vecjih) problemov.

Glede Prosperja in večine rookijev je jasno, jaz govorim na osnovi tega, kar sem videl v pripravljalnem delu... pa tudi glede na njegove karakteristike, bo težko kaj dodal, kar DAL že ne bi imel, razen seveda ultimate obrambe... nek Lively pa seveda pooseblja nekaj, s čimer ima DAL zadnja leta največ težav.

Overall pa težko komentiram DAL, bi vendarle imel večji vzorec tekem, da lahko kaj pametnega napišem oz. ne bi nekaj insinuiral in kritiziral, če še ni pravega vzorca, ki bi pokazal igro, prednosti in slabosti DAL...

Luka hoče prevečkrat izpasti cool z nekimi fensi no-look podajami, to se je že na tekmi z Bullsi dogajalo...Je za v highlightse ko gre skozi, ampak večkrat sledi izgubljena žoga in na drugi strani easy zabijanje ali pa celo trojka. Malo so LD tudi že naštudirali, ko prodre pod koš mu že dostikrat blokirajo passing lane. Ok sej tut Joker je 1x probal z fensi no-look podajo, je zajebal in je bilo to to, nadaljeval je z racionalno igro z neverjetnim izkoristkom.
Luka ko pride malo hitrejša ekipa, nima zgleda ne volje ne discipline se vračati v obrambo, raje gleda sodnike oz. se gre debatni krožek, pa sicer zna igrati obrambo ko se za to odloči. Sicer se strinjam z njegovo oceno, če že iščemo pozitivne stvari - lani bi takšno tekmo izgubili za 30.

Badwolff ::

Phi-Pho je pa prava antireklama za NBA.

Preklopi na Oli - Borac. Antireklama za ABA...

Tudi jaz izmenjujem med tole NBA in ABA tekmo... je pa fino videt Nurkića zdravega in tudi odlično igra. Drugače pa nobenega presežka ne, niti na eni, niti na drugi tekmi...

Glas je res naredil napako da je podpisal za Oli. Prav tako Ščuka. Dobivata samo garbage minute, brez ene same akcije za njiju, pravzaprav v 95% brez dotika žoge v napadu.

Ja, škoda za Glasa in Ščuko... bo pa zgleda vsaj tekma zanimiva do konca, za razliko od tekme PHO-PHI, kjer se zdi, da je tekma že odločena... sem mogoče kar malce presenečen nad bledim začetkom sezone PHO...

Nurkić igra... odlično? Wtf...
Izven te tekme, ko je bil slab

9 pik, 9 skokov, 3 asisti, manj kot blok, 1.4 ukradene(!)
41% iz igre, 28% za 3

Neke counting statse še ma, sam v napadu ne zadane bunnijev,ne zadane trije, v obrambi ga pa redno benchaj, Oz bi ga, če bi imel menjavo.

To sem napisal 30 min nazaj... do tistega trenutka je igral odlično, tut stat line je bil nadpovprečen, zdej do konca tekme pa je odpovedal povsem, tako kot celoten PHO...

Gledal sem samo prvi polcas3, ker nu bilo vzdržno. Zelo težko bi za kogarkoli rekel, da je igral odlično. Maxey je bil sploh obupen v tem času. Mogoče Tobias. Ko je pa KD sedel...ma skor bi rajši Parklje gledal. Kljub temu se Sixers niso mogli odlepiti.

Hispartija ::

A igra danes Doncic? Glede na vcerajsnje grimase.

Na injury listi je samo Kleber.

No je že sprememba. Kai in Luka sta vprašljiva.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kawhi ()

Tole se je splačalo bedeti, čeprav je bila B2B tekma, tudi ko zaostajajo 15, kr čakaš na 3 in 4 četrtino, ker veš da bo zanimivo... Za razliko od lani nikoli povsem ne odpovejo, da bi šli na -20, tudi proti Denverju niso. In ko začne obramba delovati zgleda tole kr vredu, tko za pol, mogoče celo finale konference vredu :)

Groot ::

Letos zaenkrat vsaj zame osebno največje presenečenje pri LD v njegovih predstavah v zadnji četrtini. Če je v prejšnjih sezonah po pravilu nekje sredi 3/4 počasi začel padati, je letos situacija precej drugačna. Se pa tudi vidi da ga je Kidd začel malce drugače rotirati proti koncu tekme in mu omogoča počitek za zadnjih 5-6min.

Bolji time management, boljsa pripravljenost, boljsi soigralci...vse se pozna
««
6 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733273839 (67472) mersault

Več podobnih tem