» »

Težave z zvočno kartico

Težave z zvočno kartico

doma ::

Živjo!!

Mene pa zanima ko imaš 5.1 kanalni zvok, če ti vsi zvočniki delajo ves čas, al sam pr DVD filmu. A lohka daš na zvočno kartico katerekoli zvočnike, al daš lohka komplet. Jest sem zravn prključu še ene zvočnike pa niso deloval, sploh ni blo zvoka, seveda sem to probu pr DVD filmu. Aja imam zvočno kartico TYPHOON Acoustic 6?

LP :D

Urajmal ::

Če maš 5.1 sistem ti morajo vsi zvočniki delat razen centra ker je namenjen govoru pri dvd filmih in nekaterih bolje stiskanih divx/xvidih. Seveda to ne velja za logitechove zvočnike, ki imajo posebno tipko za vključitev še sredinskega pri glasbi (matrix) :\

doma ::

A lohka zato nastane problem, k dva pa po dva zvočnika različne firme prključm, en par na front, en par pa na rare. A so pri 5.1 kanalnih zvočnikih vsi zvočniki med seboj povezani, ali ima vsak svoj izhod??

Aja front dela k to naredim rare pa ne, če pa obrnm je spet isto, sam d drugi zvočniki delajo.

LP:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: doma ()

Urajmal ::

Daj ti meni najprej povej kere zvočnike maš al kere hočeš nabavit. Ker ponavadi je tak da maš vse satelite povezane v woofera če imaš računalniške zvočnike. potem pa grejo trije kabli ven oranžen, črn pa zelen in te kable priključiš na ustrezna isto pobarvana mesta na zvočni :D

doma ::

Misl kupt zvočnike Genius SW-5.1 Home Theatre leseni z daljincom, pa sm najprej hotu z navadnimi računalniškimi zvočniki sprobat kakšn je zvok če maš 4 zvočnike, pa tazadnji niso deloval, sprednji pa.

Hvala za odgovore :D :D :D

Urajmal ::

Eno je kak jih priiklopiš drugo pa kak nastaviš v winsih z softwerom za zvočno. Nikakor pa ne moreš primerjat navadne zvočnike s 5.1 sistemom ker majo čisto drugačno vezavo. Pa priporočam da nabaviš Logitechove Z-640 al pa X-620 :)

CaqKa ::

če ti en par ne dela. je stvar taka da so ali zvočniki hin ali pa povezava
imaš prave štekere za tiste zvočnike ki ne delajo?
imaš možnost da njihovo delovanje probaš kje drugje?

doma ::

Zvočnike sem sprobov in delajo, sam pri tej zvočni kartici pa ne??
Sploh nimam več pojma kva nej naredim??

Urajmal ::

Daj probej nastavit z softwerom za zvok ki si ga dobil zraven zvočne če ne gre drugače pa vzadaj poglej če si v prave izhode vtakno zvočnike ...

doma ::

Hvala za vse odgovore, zdej sem ugotovu kva je blo narobe..gonilniki z CDja niso bili narejeni za XPje čeprav gor piše da so. Pol sem šel pa na windows update pa sm najdu tm gor gonilnike. No uglavnm zdej vse špila.

Lep pozdrav
doma:D :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: doma ()

Urajmal ::

:))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 zvok v PC igrah?

Oddelek: Zvok in slika
384788 (1204) KTr1sk
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353355 (2885) connel
»

Povezava 5.1 zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
365722 (4776) Medo
»

Težave s 5.1 sistemom

Oddelek: Pomoč in nasveti
91271 (1156) cojss
»

abit nf7-s in 5.1 zvočniki??

Oddelek: Pomoč in nasveti
11998 (830) mamamia

Več podobnih tem