» »

Huawei i3 10110u

Huawei i3 10110u

Robertop ::

Zdravo. Mam huawei matebook d15 i3 10110u. Zaj nisem raÄunalniÄar, mam pa neko znanje. Problem je ker nima grafiÄne, rad pa bi league of Legends normalno igral. Probal sem naviti Ĺže vse, pa niÄ ne deluje. RaÄunalnik celi dol zaklenjen. NiÄ ne moreĹĄ, niti nadgraditi dokupiti Al pa kaj. Äeprav marsikaj piĹĄe da se da Ali pa tudi ne. Me zanima Äe kaki mojster ko bi se dalo dokupiti pa vstaviti rame, baje 1 slot fraj. Bil sem v raÄunalniĹĄki trgovini, ko je gor odprl laptop je reko da ne gre. V glavnem ne procesorja, ne RamovĹĄ ne niÄ, ne gre navit undervolt, niÄ. Dobesedno niÄ. Taki kot je je. Jaz pa neverni JoĹža, si mislim da se ziher nekaj da. Star je komaj pol leta. Äe ma kdo kake izkuĹĄnje me lahko kontaktirati tudi na FB Roberto Pajek, slika ko tetoviram.

Ker Äe se nebo niÄ dalo, ga bom res mogo prodati oziroma zamenjati za kaj drugega.

Ales ::

Robertop je izjavil:

... ko bi se dalo dokupiti pa vstaviti rame, baje 1 slot fraj. Bil sem v raÄunalniĹĄki trgovini, ko je gor odprl laptop je reko da ne gre. ...

Morda je dodatna reža za RAM zasedena, morda je sploh ni, nisem preverjal modela laptopa. V glavnem, če drži, kar so ti povedali ob servisu, potem je to to.

CPU-ja ali grafične se tako ali tako ne da menjati, to kar pozabi.

V glavnem, prodaj in kupi nekaj drugega, če ti ta ni dovolj zmogljiv tak, kot je.

Robertop ::

ni bil zaj servis prav ono pac trgovina na tezno ko se ukvarja z racunalniki. ga je gor odprl pa nikjer nic ni vio da bi se dalo. zaj pa pise v sistemu da 1 slot fraj za ram. samo tega slota nikjer ni najso. da bi pa kaj spremenil biose bi pa mogo gore premikati. v glavnem na zalost bom primoran ga prodati,ce nebo druga. samo mi ga skoda res. ker samo malo vec moci,da bi mel. bi blo top.

huawei servis ko sem klico pa tema...nic nismo resli,ce se mmi hrvatica neka javla. pa se nisma znala zmenit. vse telefonske klice pa tja veze. pac mislo sem,ce ma kdo kake izkusnje da ga malo zboostam na nek nacin bi blo top. se thunderbolta nia,da bi zunanjo grafo priklopo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naroči me na upravno enoto (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
19537552 (18873) preiskovalec
»

Zaseg računalnikov in odškodnina

Oddelek: Loža
469414 (6881) an3333
»

PC zmrzuje

Oddelek: Strojna oprema
171729 (1337) mtosev
»

Kitajska poostrila nadzor nad uporabniki interneta, obvezna identifikacija

Oddelek: Novice / NWO
155714 (4413) [D]emon
»

Postavitev phpbb3 foruma

Oddelek: Izdelava spletišč
141869 (1538) KoMar-

Več podobnih tem