Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosni disk kupiti?
Kateri prenosni disk kupiti?
qqxxqq ::
Pozdravljeni,
imel sem prenosnik disk 1 TB WD, 3.0 usb. Ker je odpovedal (na disku utripa lučka, računalnik ga zazna, vendar ne more prebrati podatkov) iščem zanj ustrezen nadomestek. Prosim za predloge, idelano 1 TB ali več. Hvala.
imel sem prenosnik disk 1 TB WD, 3.0 usb. Ker je odpovedal (na disku utripa lučka, računalnik ga zazna, vendar ne more prebrati podatkov) iščem zanj ustrezen nadomestek. Prosim za predloge, idelano 1 TB ali več. Hvala.
qqxxqq ::
hojnikb ::
čisto vseeno je kaj kupiš, diskovje danes proizvaja sam WD, Seagate pa Toshiba...
#brezpodpisa
imi ::
Sam sem kupil v ta namen SSD disk (Samsung Shield 1TB). Razlogi:
- kompaktnejši/lažji
- zanesljivejši
- neprimerno hitrejši
- naj bi bil odporen na udarce/tekočine
Primer:
- kompaktnejši/lažji
- zanesljivejši
- neprimerno hitrejši
- naj bi bil odporen na udarce/tekočine
Primer:
https://www.emundia.si/samsung-t7-zunan...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imi ()
hojnikb ::
In bistveno slabši kar se tiče retencije podatkov.... SSDji za odklopljen storage pač niso...
#brezpodpisa
floyd1 ::
OP je v bistvu premalo povedal, za kaj točno potrebuje disk. Oz. govori le o prenosnem disku. Prenosni SSD je za prenos velikih količin podatkov super zadeva, ko to enkrat probaš, ne moreš več brez. Za nek arhiv, ki bo pol leta v predalu, pa verjetno ni OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri SSD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8792 (403) | Han |
» | zunanji disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12527 (3435) | Rias Gremory |
» | Prodaja diskov še naprej pada, medtem SSD-ji čedalje cenejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 11671 (7629) | bajker |
» | Hard disk error 303 quickOddelek: Pomoč in nasveti | 3036 (2346) | Riff |
» | Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9331 (7673) | smacker |