Forum » Loža » Fitnes v Lj (Rudnik)
Fitnes v Lj (Rudnik)
i33a ::
Pozdravljeni,
zanima me kateri fitnes priporočate v Lj (Rudnik ali okolica)?
Ne potrebujem nič posebnega, le normalne naprave, ne preveč gužve in zmerno ceno.
Gledal sem Fit13 v Supernovi, a je cena skoraj 70EUR na mesec. Obstaja še kaka uredu in cenejša alternativa?
zanima me kateri fitnes priporočate v Lj (Rudnik ali okolica)?
Ne potrebujem nič posebnega, le normalne naprave, ne preveč gužve in zmerno ceno.
Gledal sem Fit13 v Supernovi, a je cena skoraj 70EUR na mesec. Obstaja še kaka uredu in cenejša alternativa?
recmajkemi ::
A prav vidim, da ti s tem članstvom niti vode ne pustijo natočiti?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Kayzon ::
Nene,mas bar ki ima energijske pijace s sladkorjem se mi zdi. Za to je potrebno dodatno placilo,pa tus je dodatno placilo. Drugace uporabljas komot garderobo in wc,saj itak vec ne rabis. Bcaa si kupis za 10e v proteini.si pa mesas lepo v svoji flaski z vodo.
MIHAc27 ::
Kje moraš tuš doplačat? V Fit13 na Brnčičevi sem ga lahko brez doplačila. Na Rudniku se mi zdi da je isto.
Kayzon ::
Shadowstorm je izjavil:
fitinn je poden, zato nizka cena, vsaj v šiški
Ja BTC ni kej boljsi,vendar je blizu in zelo ugoden. To mu gre edino na roke,pa tud ni neke razlike z drugimi fitnesi. Sem ze bil v Sokolu (Tivoli) pa v Oazi (Btc) pa nic posebnega,mogoce mal bl fino ker je drazje pa manj ljudi ampak konc koncev gledam da pridem skozi cim ceneje.
Steinkauz ::
Jst sm 3 leta hotu v fitinn v btc in je čist kul.
Odkar so ga razširil sploh. Clever fit je mogoče malo bolje opremljen, je pa tolk večja gužva.
Odkar so ga razširil sploh. Clever fit je mogoče malo bolje opremljen, je pa tolk večja gužva.
trololololo ::
cleverfit (šiška in situla - za btc ne vem) je ob določenih urah taka gužva, da včasih preprosto ne moreš več niti hodit med napravami kaj šele trenirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitness za začetnikeOddelek: Šport | 3421 (2424) | sass628 |
» | Izvor imen predelov v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17389 (13647) | StarMafijec |
» | Fitnes v Lj in okoliciOddelek: Šport | 8146 (7135) | Liniss |
» | Fitnesi v centru LJOddelek: Loža | 6196 (4312) | Izaso |