Forum » Loža » Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Temo vidijo: vsi
iKst_ ::
Kolk običajno najamete potrošniškega kredita za letni dopust pa za kolk let? Ugotavljam, da če vsako leto vzameš, pa vsakič za mal daljše obdobje, se cena dopusta, ki mi jo vsak mesec trgajo od plače, že leta ne spreminja, tko da na vem o kakšnih podražitvah je govora...
Jaz nisem kreditno sposoben, moram keširat dopuste :(
damirj79 ::
Kolk običajno najamete potrošniškega kredita za letni dopust pa za kolk let? Ugotavljam, da če vsako leto vzameš, pa vsakič za mal daljše obdobje, se cena dopusta, ki mi jo vsak mesec trgajo od plače, že leta ne spreminja, tko da na vem o kakšnih podražitvah je govora...
Nič? Ampak jaz ne hodim na hrvaško na morje/dopust.
ZveeZ ::
Same here:(
Se vlogo za kreditno kartico so mi zavrnili prejsnji mesec.
Se dobro, da sem nasel rentacar, ki vzame debetno;)
Ni cudno, da mi denar ne povzroca sivih las, ko mi pa sistem ne dovoljuje, da bi se za karkoli zapufal:)
T440 ::
Vidiš, zato je pa zate dopust vsako leto dražji. Če pa dopust lepo enakomerno odplačuješ s kreditno kartico vsak mesec po malo se pa razlike ne poznajo tolk.
Bi res moral malo finančnega izobraževanja dat v šole. Saj če nisi kreditno sposoben je še zmer leanpay, ne?
krneki ::
free_rider je izjavil:
V petek sem se vračal iz Španije in na 2000km poti sem se edino zataknil v Sloveniji. Na ita-fr meji je bilo mogoče 15min za počakati (isto v obratno smeri), zaradi cestnine, ampak v Sloveniji pa cela ura več kot običajno. Štala.
Jaz sem se četrtek, petek in soboto vračal (mototrip) iz Španije. Delim mnenje. Kljub temu da ni vinjet ampak cestninske postaje s kolonami, začuda deluje tekoče. Maksimalno 5 min čakanja. In na AC ja 3 pasovi in vsi polno požirajo.
Nisem pa naredil te napake, da bi zavil na slo glavno žilo AC, ampak sem zavil proti Novi Gorici in v enakem času, kot bi ga zabil na stari cesti ali AC, preko Col-Godovič-Žiri-Loka prispel na Gorenjsko.
Lahko še to dodam, da na nobeni črpalki/obratu nisem plačeval za sanitarije, pa vse je bilo čisto.
Jas sem isto šel na Col, Logatec, Horjul pa potem v Šiško. Bila je mala skupina avtov pretežno tujih registrskih, ki so, verjetno isto kot jaz, vozili po priporočilu Google maps.
Včeraj sem šel do Cresa, preko Krka,pa ni bilo nobene gužve, verjetno ker je bilo 6 zjutraj.

endelin ::
valda se zadolžiš za potovanje. Pol ko placuješ 12 mescev do naslednjega potovanja se sploh ne poznajo tile majhni obroki čez leto. Valda se splača vzeti potovanje na kredo ker se sploh ne pozna11111
T440 ::
Še manj se pozna če vzameš na več let! Kje pa piše, da je treba vsakoletni dopust vsako leto odplačat.