» »

Otroci MORILCI

Otroci MORILCI

««
6 / 11
»»

k4vz0024 ::

Kaj imajo v Srbiji množično psihopatijo?

Scaramouche3 ::

k4vz0024 je izjavil:

Smešno tako govoriti ko bi se pri nas to skoraj zgodilo, če Američani nebi to preprečili!

Unchancy ::

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Smešno tako govoriti ko bi se pri nas to skoraj zgodilo, če Američani nebi to preprečili!

“Like, Americans are the good guys now?” :O
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

V tem primeru so!

PacificBlue ::

Valda ni slo skoz customs, lol.
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

yayo ::

sem zgubljen, kaj američani preprečili?

49106 ::

yayo je izjavil:

Tistemu fantu so našli pištolo v mikrovalolki.

https://www.dnevnik.si/1042954109

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Unchancy ::

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

V tem primeru so!

Te bo skupnost ja ekskomunicirala?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

satfinder ::

Oce od K.

Sina ima pa s prvo zeno:
https://is.gd/6ZKa5s
Korak do konca in Naprej :).

49106 je izjavil:

yayo je izjavil:

Tistemu fantu so našli pištolo v mikrovalolki.

https://www.dnevnik.si/1042954109

fak, čisto pozabil. Sreča, da ni bil sposoben najti lokalno.

PersonaRuda ::

Novi dan in že novi napad v Beogradu :(

Novi užas u beogradskoj školi: Bivša učenica izbola đaka i nastavnicu, određeno joj zadržavanje

Bivša učenica nožem je povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u tome u privatnoj školi Ruđer Bošković u Beogradu, prenose mediji.

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph...

c3p0 ::

Izvedela, da ji pravno nič ne morejo...

DamijanD ::

Jaz se spomnim, da ko sem enkrat streljal s pištolo, da je prva stvar na katero sem pomislil, da je zadeva čist preveč "močna", v parih sekundah bi lahko ubil vse okoli sebe. Niti je nisem hotel preveč dolgo imeti v rokah...

k4vz0024 ::

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Srbi imajo kult vojnih zločincev in mafije, ki jih kujejo v nebo!

Poleg tega srbski mulci poveličujejo dejanja mladega psihopata!

blay44 ::

En srbski Starš je izrazil kar veljavno poved.
"Smešni zakoni in pravila so imobilizirali družbo. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo kdo šibkega značaja problem skušal rešiti na takšen način."

Kapitan Jack ::

satfinder je izjavil:

Oce od K.

Sina ima pa s prvo zeno:
https://is.gd/6ZKa5s

Torej gre za res visoko kvalificirane ljudi. Otrok je najbrz imel vse razen starsev.

Ampak tole je res najbrz only in Serbia

Jedan učenik osnovne škole osvrnuo se i na veličanje napada u Beogradu na društvenim mrežama, ali i na ljude koji su radili parodiju nakon masakra, poput dječaka iz Obrenovca koji je u školu donio plastičnu repliku pištolja.

Zgodovina sprememb…

tikitoki ::

Mulc s plasticno pistolo rabi dobiti dve okoli kepe.

Jaz samo vem, da bo na koncu oce in sin izpuscen, pa se oskodnino bojo prejeli, ker se jih tako vlaci po internetu.

Očitno je to sprožilo copycat effect
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph...

Novi horor u Srbiji: I četvrta žrtva; Napadač opkoljen, puca na policiju; Upucao 18 ljudi? VIDEO

Matejjjjj ::

jaz se bojim, kakašne bodo posledice blodenj sedanjega šolskega ministra, ki bi se še bolj posvečal nadarjenim, ostale pa prepustil obupu pri prezahtevnem šolskem programu. Golob mora tega ministra takoj odstraniti, čisto je treba spremeniti pristop. ustaviti tekmovalnost med otroci, delati na sodelovanju.

mr_chai ::

k4vz0024 je izjavil:

Khm, treba je razumeti, da v civiliziranih družbah ni dovoljeno ubijati zaradi verbalnega nasilja.

Ja , ampak verbalno nasilje je tudi nasilje, tako kot je duševna bolezen enakovredna kakšni fizični bolezni. Otroci so v duševnih stiskah in potem kar je najhuje, da olje na ogenj prilivajo še učitelji sami, da se še sami postavijo na stran otrok, ki zasmehujejo druge. To sem že videl in občutil na svoji koži.

Kazen si je že spisal sam, saj bo imel na vesti 8 življenj in to celo svoje življenje. Pa tudi očetu in mami je uničil življenje.

Skrajni čas je, da zahod začne bullying v šolah jemati ekstremno resno.

mr_chai ::

Horas ::

jp noro. nekaka verižna reakcija. preveč pozoenosti v medijih...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Utk ::

Temu se reče failed state. Če toliko časa delaš neumnosti in pumpaš ljudi z neumnostmi, bojo normalni odšli, bedaki pa ostali, in tudi normalni, ki so ostali, bojo slej ko prej postali bedaki. Stalno neko pumpanje proti Hrvatom, šiptarjem, zahodu, vsem, nekje se mora poznat. Kje piše, da ne more država propast, če 40 let dela vse kontra zdravi pameti. Ta narod bi moral it cel na zdravljenje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

feryz ::

Kapitan Jack je izjavil:

Jaz samo vem, da bo na koncu oce in sin izpuscen, pa se oskodnino bojo prejeli, ker se jih tako vlaci po internetu.
A bi ti vzel takega sina nazaj domov?
V takem primeru je fajn, da takoj zaaraš plac na britofu. Kakšnega dolgega življenja ni za pričakovati.

lisaac ::

To je pa to z današnjim svetom...vsak ima prav, pa ni važno kaj dela/govori.

OK.d ::

Matejjjjj je izjavil:

jaz se bojim, kakašne bodo posledice blodenj sedanjega šolskega ministra, ki bi se še bolj posvečal nadarjenim, ostale pa prepustil obupu pri prezahtevnem šolskem programu. Golob mora tega ministra takoj odstraniti, čisto je treba spremeniti pristop. ustaviti tekmovalnost med otroci, delati na sodelovanju.

Ja tole več ni šola, ampak samo še tekmovanje za petice.
LPOK.d

svecka ::

Namesto da bi delali šole po vzoru Finske, ki ima najboljši učni sistem na svetu, gremo v ravno nasprotno smer. Npr v osnovnih šolah sploh nimajo domačih nalog. In imajo dosti več družabnih dogodkov, kjer se otroci povezujejo in predvsem igrajo zunaj v naravi.

Na fakultetah pa imajo esejske izpite, kar pomeni 4 urni čas, da napišeš na odprta vprašanja vse kar znaš in veš in kaj misliš da je bistveno za tematiko vprašanja. Tako da sem doživel, da smo vsi na Finskem imeli isti izpit z istimi vprašanji in smo vsi sedeli eden ob drugim. Asistent, ki je nadziral, pa je v bistvu samo lepo sedel in bral časopis. In vsako uro se je asistent zamenjal.

Predvsem pa jih od majhnega učijo , da so pošteni.

AtaŠtumf ::

Leta in leta smo živeli v več ali manj enakem šolskem sistemu, v zadnjih letih smo preko MSM vzpostavili žrtveno ideologijo ipd. moderne oslarije in sedaj čutimo posledice.

Včasih si rekel za otroka, da je malce bolj aktiven, danes ima predpisana zdravila za ADHD in hiperaktivnost.

Včasih si rekel za otroka, da se igra z Barbiko in oblekcami, danes mu nekateri razlagajo, da ni fantek, amapak punčka in se mu da hormone.

Včasih je učitelj imel neko avtoriteto, danes pride starš z odvetnikom v OŠ, SŠ in tudi faks, ker njegov angelček je najbolj pametno in pridno bitje pod soncem.

Včasih smo se bali policije, danes se jim smejejo v glavo.

Včasih si padel po tleh in se ti je vlila kri, pa te je ata po riti usekal, kaj mažeš cunje, danes pa na urgenco.

Včasih si sam hodil v šolo, pa si lahko živel na vasi, kilometre peš do avtobusa, vlaka, danes te morajo starši voziti v šolo.

Včasih si se od dneva do noči igral zunaj, v parku, v gozdu, na igrišču, danes večinoma vse to sameva in smo zaprli vse otroke med 4 stene in jim dali ekran, da jih utišamo in nam dajo mir.

...

Najbolj žalostno od vsega tega pa je, da s(m)o starši bili vzgojeni in smo gor rastli v taki družbi, sedaj pa delamo škodo s svojimi bedastimi spremembami, kjer ščitimo svojega sončka in ga zavijamo v vato.
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

> Npr v osnovnih šolah sploh nimajo domačih nalog.

To lahko gre v obe smeri. Mi, ki smo klopi žulili v 80s, smo bili mnogo bolj obremenjeni s snovjo, manj počitnic, nenapovedane kontrolke in spraševanja, težje torbe, nasilje učiteljev, fizično in psihološko, domače naloge levo in desno, pa se nismo klali.

AtaŠtumf ::

c3p0 je izjavil:

To lahko gre v obe smeri. Mi, ki smo klopi žulili v 80s, smo bili mnogo bolj obremenjeni s snovjo, manj počitnic, nenapovedane kontrolke in spraševanja, težje torbe, nasilje učiteljev, fizično in psihološko, domače naloge levo in desno, pa se nismo klali.

Točno tako, pa si pizdil nad učiteljico in vsem svetom, pa te je vse to utrdilo in si bil pripravljen na resnični svet, danes pa prihajajo mehkužneži ven, ki jih vse moti!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

lisaac ::

svecka je izjavil:

Namesto da bi delali šole po vzoru Finske, ki ima najboljši učni sistem na svetu, gremo v ravno nasprotno smer. Npr v osnovnih šolah sploh nimajo domačih nalog. In imajo dosti več družabnih dogodkov, kjer se otroci povezujejo in predvsem igrajo zunaj v naravi.

Na fakultetah pa imajo esejske izpite, kar pomeni 4 urni čas, da napišeš na odprta vprašanja vse kar znaš in veš in kaj misliš da je bistveno za tematiko vprašanja. Tako da sem doživel, da smo vsi na Finskem imeli isti izpit z istimi vprašanji in smo vsi sedeli eden ob drugim. Asistent, ki je nadziral, pa je v bistvu samo lepo sedel in bral časopis. In vsako uro se je asistent zamenjal.

Glede crime rate-a so pa rahlo pod Srbijo in višje od Slovenije.
https://worldpopulationreview.com/count...

Utk ::

AtaŠtumf je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Točno tako, pa si pizdil nad učiteljico in vsem svetom, pa te je vse to utrdilo in si bil pripravljen na resnični svet, danes pa prihajajo mehkužneži ven, ki jih vse moti!

Sej to da te krivice motijo ni nič narobe. Problem je pol, kaj narediš s tem.

lisaac je izjavil:

svecka je izjavil:

Glede crime rate-a so pa rahlo pod Srbijo in višje od Slovenije.
https://worldpopulationreview.com/count...

Lahko ti iz prve roke povem, da je povečan crime rate predvsem na račun novih (migrantskih) priseljencih. Sem živel tam in imam vsakodnevne stike z avtohtoni Finci ki živijo tam in se je v 12 letih odkar me ni več tam konkretno spremenilo na slabše...od posilstev, štihanja na trgu itd. Je pa država krepko pred nami na vseh področjih, tudi na slabših področjih, prevsem samomorov, alkohola in depresije (večna tema, osamljenost, velike razdalje med kraji). So pa moški tam avtohtoni "poženščeni", tako da prve korake delajo ženske pri osvajanju.

link_up ::

So ocitno res same reve se med nami. Ja navadne nicvredne reve.
In and Out

stara mama ::

link_up je izjavil:

So ocitno res same reve se med nami. Ja navadne nicvredne reve.

S takim izražanjem si pa boljši?
Ta izraz sem največkrat slišal ravno v šoli, morebiti pa še nisi niti odrasel.

Twixz ::

c3p0 je izjavil:

Zato ker ko si prišel domov si je mama/oče vzela čas pa te malo vprašala kako in kaj je v šoli, bognedaj da si prinesel opomin, mene so ene petkrat s pasom fajn po riti, sem si zapomnil.
Zdej pa mame vse drugo, pa jst poznam in sem tudi inštruiral otroke 7. in 8. razred matematika, fizika, kemija samo zato, ker je blo lažje (no logično ravno ni) dat staršem men 100€ za 3 ure dela, kot pa da bi si sami malo pogledali in naučili.

Pa še na socialnih omrežjih kroži posnetek, kako so se otroci 2 dni nazaj v šoli smejali ko je mladenič postrelil nevem koliko ljudi, ker so mislili da so petarde v šoli, ne pa da se dogaja pokol. Bolano.

yansek ::

Pomislite kaj se plasira in posluša:

THCF X COBY - KRVAVI BALKAN (EXPLICIT VIDEO)
90 milijonov ogledov

COBY x MILI - JUŽNI VETAR GAS
37 milijonov ogledov

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: yansek ()

chucki ::

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Avenger ::

Uf, če je bil tisti prvi napad nekaj izrednega je tale novi.... simptom in rešitev absolutno ni v poostrenem nadzoru ali prepovedi strelnega orožja. Če ne bi bilo tega, bi pa s tovornjakom zapeljali v množico, če ni tovornjaka pa s kombijem, če ni kombija pa z avtom, če ni nič od tega pa doma narejena bomba, če še tega ni pa kaj pa vem, 100 nožev vrže dol iz 15. štuka stolpnice v centru, medtem ko je parada. Ne moreš zdaj sveta obleč v peno, da se ne bo kdo kam butnil.

To kar se dogaja je simptom, nekaj je v ljudeh, da jim sploh kapne kaj takega delat. Zakaj se množičnih streljanj po šolah niso šli pred 40 leti? Oziroma, ne da jih ni bilo sploh, ampak motivi so bili čisto drugačni, npr. maščevanje učitelju ali sošolcu. Pri streljanjih zdaj je pa nekako motiv naredit čim več škode, pobit čim več ljudi, kogarkoli ki je tam, naključno, morda je bila v prvem streljanju v Srbiji glavna tarča učiteljica, sošolci pa nek... bonus.

Ugibam, da se to dogaja, ker so učenci v nekem absurdnem sistemu, ki od njih algoritmično zahteva v praksi neuporabno znanje (in mimogrede - ne dobiš pa znanja, ki ga v lajfu krvavo rabiš), brez nekega jasnega razloga ali cilja zakaj bi morali to znat, s pritiski, da če ne bo znal, je pač idiot, ki ga bodo vsi prehiteli in bo komaj dovolj dober za jarke kopat.

Iz osnovne imam enega sošolca, ki je dvakrat padel, pa ni bil butast. V odrasli dobi je podjetnik, eno hišo - od staršev je obnovil, si sezidal še eno, poročen, otroci. Šolski sistem ti pa hoče prodat zgodbo, da če boš dobil 3 namesto 5 si praktično zaključil kariero.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

IL_DIAVOLO ::

21-letnega psihopata bomo obravnavali enako kot ta mlajšega psihopata? Par let psihiatrije in vključevanje nazaj v družbo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Rešitev je večplastna en od elementov pa je zagotovo povecana kontrola nad orožjem v lasti populacije. Vam so NRA in raznorazni ameriški YouTube punditi malček oprali možgane se mi zdi. Halo, živimo v Evropi ne v Far Westu. Koji kurac ti bo AR15 ali semi auto Kalaš, ce živiš v Celju, Bertokih ali Spodnji Kungoti? Z municije, ki je bila dizajnirana, da povzroči maksimalno škodo človeškim tarčam v vojnih scenarijih. Otroc...

IL_DIAVOLO ::

Sicer pa ce samo pogledamo scene v Beogradu, ko je prišel Real v goste k Partizanu, ta folk ni normalen.

Kaj zdaj naredit? Ce jih bos izoliral, bodo postali enako nevarni kot Severna Koreja.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

UHAPŠEN VEHABIJA U BEOGRADU! Na društvenim mrežama najavljivao HAOS, vežbao i pucanje
U Modriči izbegnuta tragedija: Muškarac pištoljem pretio da će ubiti dve osobe

wac gojing on?

copy cat klovni hočejo svojih 5 minut slave na televiziji.

21 morilec ki so ga zdajle prijeli je stari znanec policije...kradejo, grozijo z orožjem a nikoli obsojeni. Klasika. Takih pacientov je pri nas ogromno, samo vprašanje časa kdaj bodo tudi oni hoteli malo medijske slave in začeli s strelskimi pohodi.

49106 ::

Kdo je kriv, da jih kujete v zvezde?

Meiniken ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

21-letnega psihopata bomo obravnavali enako kot ta mlajšega psihopata? Par let psihiatrije in vključevanje nazaj v družbo?

Najbolje, da se jih kar odstreli, ane?

xseki ::

Zdaj je tudi uradno:

Vučić: Razorožili bomo Srbijo, v šole bomo napotili policiste

fur80 ::

Še ena zanimivost. Ne da se mi prevajat.

25 škola prijavilo da učenici rade popise i imitiraju tragediju iz Beograda

Nakon tragedije u školi na beogradskom Vračaru, a onda i krvavog pohoda mladića u Mladenovcu, u nizu školskih ustanova u Srbiji učitelji su prijavili kako djeca dolaze na nastavu s plastičnim pištoljima, rade navodne popise za odstrel, simuliraju pucnjavu ili zbijaju morbidne šale.

Kako javlja TV Pink, čak 25 škola prijavilo je takve incidente.

bbbbbb2015 ::

Kapitan Jack je izjavil:

UHAPŠEN VEHABIJA U BEOGRADU! Na društvenim mrežama najavljivao HAOS, vežbao i pucanje
U Modriči izbegnuta tragedija: Muškarac pištoljem pretio da će ubiti dve osobe

wac gojing on?

Kakor sem rekel že prej, pri tisti "najboljši" osnovni šoli. Zverinjak imajo.
««
6 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pritožba staršev zaradi zloma umetnega nohta!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597541 (4675) Horas
»

Starši, ki uničujejo svoje otroke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11930730 (26213) solatko
»

Otroka na rit. Kje je meja? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
596113289 (98491) mailer

Več podobnih tem