» »

Otroci MORILCI

Otroci MORILCI

««
5 / 11
»»

Unchancy ::

yayo je izjavil:

Kolikor vem pri nas, popravite me, ne moreš doma imeti kratkocevnega orožja vojaskega kalibra. Stirinastletnik z nožem pa je bistveno manj nevaren. Že tisti ubiti varnostnik bi verjetno opravil z njim.

Kaj je “vojaški kaliber”? Vse kalibre lahko imaš.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

yayo ::

Ajde ne zdaj dlake cepit za bit pameten. 7.65 tokarev, 9mm parabellum, kratka devetka, 38 special, 357... A zlahka dobiš orozni list? Ce ja bi bilo potrebno prepovedat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Kot rečeno, vse kalibre lahko imaš.
Pa zakaj tocno bi ti to prepovedal? Ker se toliko strelja po Sloveniji? Katere "nevojaške" kalibre bi pa dovolil?
Kuhinjske nože bi še dovolil? Rostfraj vilice?
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Mato989 ::

yayo je izjavil:

Kolikor vem pri nas, popravite me, ne moreš doma imeti kratkocevnega orožja vojaskega kalibra. Stirinastletnik z nožem pa je bistveno manj nevaren. Že tisti ubiti varnostnik bi verjetno opravil z njim.

In kako je z njim opravil na prejšnji strani ko je mulo zlamal učitlco ki mu je vzela nintendo? Pa ni mel niti noža
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

No potem pa se sprijaznimo s tem, da bo mogoče en dan kak mulc v kaki šoli pri nas streljal. V bistvu ne bi nic dovolil, niti .22 niti zracne puške. Ampak vem, da to ni izvedljivo. Drugače sem bil v JNA, v teritorialni, v "slovenski vojni" pa tudi streljal sem sportno z vsem mogočim v drustvu veteranov. Ampak imam druge hobije, ki me bolj vlečejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

bbbbbb2015 ::

energetik je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

Ne vem kako vas takšen dogodek preseneča - a ima kdo otroke v osnovni šoli npr? Pri nas je toleriranje nasilja na zelo visokem nivoju - spolno nasilje se mogoče še ukrepa, ve ostalo pa večinoma pomete pod preprogo. Nekateri otroci so trpinčeni leta, barabe pa uživajo v svojem trpinčenju. Nekaterim je, nekaterim še bo dopizdilo in res se čudim, da se pri nas še nobenemu otroku ni strgalo in ni s kakšnim nožem prišel v šolo in koga zaklal. Mislim da niti 5 let nebo potrebnih, ko bo to stalnica tudi v naših šolah. V našem razredu je samo letos šlo 5 deklet na urgenco (poškodbe rame, izpahi, etc). Povzročitelji so nič krivi in še vedno sedijo v razredu in se smejejo.
Meni samo ni jasno, da (premožni in recimo normalni) starši ne iztožijo starše kakšnega problematičnega sošolca do gat. Ker je očitno to v SLO edina rešitev. Denarja za dobre odvetnike imajo, pa raje tožijo šolo in učitelje, namesto da bi se spravili direktno nad problematične froce (njihove starše).

Tožarjenje v takih primerih ne pomaga kaj dosti, če sploh kaj. Kot prvič, če otroka vzameš iz šole, ga daš k doktorju, da so poškodbe vidne - stigmatiziraš lastnega otroka. Brez da nimaš trdnih dokazov, da je tvoj otrok utrpel škodo, sploh nimaš kaj.

Kot drugič, rabiš priče, otroci so varovana kategorija, vmeša se CSD, brez staršev ne smeš zaslišiti otroka, niti brez privoljenja staršev ne smeš zaslišiti otroka. Starši pa ponavadi skrbijo predvsem za svojega otroka, ter ga nočejo izpostavljati ne sodnim, ne drugim mlinom. Otroci so tudi nezanesljive priče. Enkrat se spomni, enkrat se ne spomni.

Kot tretjič, učiteljice, vzgojiteljice, razredničarke, ter ravnatelj(ice) čutijo nek (nedefiniran) fail na svoji strani. Morda so za bullyija ali psihopata opazile kaj, pa niso nič rekle. Morda so za žrtev oapzile, da je modrikast, spraskan ali ima strgano obleko - pa niso nič rekle. Zdaj bi to lahko bil potencialni fail na njihovi strani, pa so tiho. Šolsko osebje ni na strani žrtve. Je na svoji strani.

Kot četrtič, tistemu, ki se je zgodila škoda/nadlegovanje/nasilništvo, je treba pomagati takoj. Tožarjenje je proces - to dejansko žrtvi ne pomaga.

Pa ogromno je razlogov, zakaj sodnija v takih primerih ne pomaga dosti.

yayo je izjavil:

No potem pa se sprijaznimo s tem, da bo mogoče en dan kak mulc v kaki šoli pri nas streljal. V bistvu ne bi nic dovolil, niti .22 niti zracne puške. Ampak vem, da to ni izvedljivo. Drugače sem bil v JNA, v teritorialni, v "slovenski vojni" pa tudi streljal sem sportno z vsem mogočim v drustvu veteranov. Ampak imam druge hobije, ki Mr bolj vlečejo.

Ko sem bil sam mulc, sem cele dneve streljal z zračno puško, ampak mi nikoli ni prišlo na misel, da bi jo obrnil proti človeku.
V šoli je pa enkrat en starejši mulo prinesel žepni nož in grozil in mu je najbližja učiteljica opalila enih par orenk focnovin mu vzela nož in mu nikoli več ni prišlo na misel, da bi to ponovil. Pač takojšnja reakcija in fizično zatrtje neumnosti ni idealno, je pa učinkovito in preventivno.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

Ne, čisto vseh ne moreš imeti. Do vključno 12,7mm (pol cole) lahko imaš. To se šteje pod naboj. Vse, kar je več kot to, se šteje kot granata in orožje se imenuje top. Pač, meja nekje mora biti in so postavili pri pol cole.

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

Ne, čisto vseh ne moreš imeti. Do vključno 12,7mm (pol cole) lahko imaš. To se šteje pod naboj. Vse, kar je več kot to, se šteje kot granata in orožje se imenuje top. Pač, meja nekje mora biti in so postavili pri pol cole.

Itak da granat nisem imel v mislih.:)) Ampak model bi prepovedal vse, tudi .22 lr prdalice.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

Itak da granat nisem imel v mislih.:)) Ampak model bi prepovedal vse, tudi .22 lr prdalice.

Povedal sem že večkrat, da prepoved strelnega orožja ne reši ničesar. Niti v Ameriki ne, niti v Srbiji, niti v Sloveniji. To se najbolj vidi po tem, da večina Alahakbarjev v Franciji potegne nož (magari kuhinjski) in štiha vse na vlaku ali busu. Francozi so po tistem, ko je eden Alahakbarovcev ukradel policajem pištolo zaostrili dostop do strelnega orožja (!). Posledično se štihajo z noži. Alahakbarovci, namreč.

V Angliji pa ne. Tam so pa nobel. Tam se polivajo s kislino po frisu.

Veš, da v ZDA največ ljudi umre od.22 prdalic, ne?

yayo je izjavil:

A ne od “assault rifle” AR15?/s
Adijo mod Rdeči Kmeri.

bbbbbb2015 je izjavil:

Povedal sem že večkrat, da prepoved strelnega orožja ne reši ničesar. Niti v Ameriki ne, niti v Srbiji, niti v Sloveniji. To se najbolj vidi po tem, da večina Alahakbarjev v Franciji potegne nož (magari kuhinjski) in štiha vse na vlaku ali busu. Francozi so po tistem, ko je eden Alahakbarovcev ukradel policajem pištolo zaostrili dostop do strelnega orožja (!). Posledično se štihajo z noži. Alahakbarovci, namreč.

zdaj ti vsakemu čapcu z rabljenim bemvejem dovoli, da si nabavi Glock pa boš imel veš kaj? Beograd.

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

V Ameriki bi morali malce otežiti dostop, se mi zdi naša zakonodaja na tem področju dosti dobra, ker traja nekaj časa, moraš opraviti tečaje in izpit, potem pa še za vsako novo vrsto posebej izpit. In nabavno dovoljenje za vsak kos itd. Dovolj zahtevno, da odvrne jebivetre in da je človeku škoda to zajebat z neumnim obnašanjem.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

IL_DIAVOLO ::

Prepoved orozja je učinkovita, ko zraven se prepoves multikulti.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

c3p0 ::

Kapitan Jack je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Tako mlado osebo se da prevzgojiti.

Načelnik policije v Beogradu Veselin Milić je za RTS povedal, da je 13-letnik sam poklical policijo. "Ko je poklical policijo, je povedal, da je streljal na ljudi v šoli in da je psihopat, ki ga je treba pomiriti. Izjavil je, da ga je po tem, kar je storil, premagal strah, panika, zato se mu je zdelo prav, da pokliče policijo in prijavi dogodek," je dodal Milić.
Psihopat sam sebi pravi psihopat. Tu nekaj smrdi.

Glede na hladno preračunljivost je za pričakovat, da je tudi naštudiral kaj mora zdaj "glumit", da bo dobil čim milejše ukrepe.

fur80 je izjavil:

Ja samo ne 13 letnik!!! On je znal streljati že pri kaih 10-ih verjetno! Je to normalno? Daj 5 letnemu froco pištolo, te bo sigurno takoj ustrelil! Sploh veš zakaj so starši skrivali vžigalnike, ko si bil mali? Zato, da ne boš skuril sebe in njih.

Mi smo pri 10-ih streljali z zračno puško, zračno pištolo, lokom, samostrelom... Še smo tu, nikogar nismo ubili, še ptičev, ki smo jih plašili, mi je žal.

Skoraj bi pozabil, doma smo imeli pištolo v omari, zraven šaržer, drugi časi pač, nič nenavadnega ni bilo. Smo jo včasih vzeli ven in si jo ogledovali. Nihče ni sprožil, niti pomislil na kaj takega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Twomf!Twemf ::

c3p0 je izjavil:

Mi smo pri 10-ih streljali z zračno puško, zračno pištolo, lokom, samostrelom... Še smo tu, nikogar nismo ubili, še ptičev, ki smo jih plašili, mi je žal.

Enako, pa na glinaste golobe sem že streljal pri 13-ih, pa dve puški sta bili ves čas doma. In zanimivo, tudi jaz nisem ubil še nikogar.

Mogoče so nam včasih možgani bolje delovali kot pri milenijskih otrocih in njihovemu podmladku.

Zgodovina sprememb…

Unchancy je izjavil:

V Ameriki bi morali malce otežiti dostop, se mi zdi naša zakonodaja na tem področju dosti dobra, ker traja nekaj časa, moraš opraviti tečaje in izpit, potem pa še za vsako novo vrsto posebej izpit. In nabavno dovoljenje za vsak kos itd. Dovolj zahtevno, da odvrne jebivetre in da je človeku škoda to zajebat z neumnim obnašanjem.

V Ameriki sem bil večkrat in imel sem sodelavca, ki je imel diplomo iz IT IN zgodovine. Amerike. Da ne dolgovezim. Amerika je izredno konkurenčna država neskončnih možnosti. Malo je tistih, ki im,ajo neizmerno mnogo, ogromno pa tistih, ki se komaj prebijajo. To ni od včeraj, ampak po mnenju mojega kolega - se to vleče od njihove državljanske vojne naprej.

Takrat so sužnji bili osvobojeni a dejansko niso imeli od česa živeti. Lincoln se je poigraval z mislijo, da bi nacionaliziral premoženje plantažnikov, ter ga razdelil med sužnje. No, njegova smrt (atentat) je to preprečila. Potem je prišel Henry Ford - in delavcem dal delo.

Problem so rešili do nekje leta 1990. Od takrat "rust belt states" - industrializirana mid-Amerika propada. Ker pač ZDA ogromno uvažajo in lokalci furajo 2-3 šihte, da preživijo. To je ta trenutek največja rak rana Amerike. In ta napetost med ultra bogataši in vsemi ostalimi - povzroča vse to - napetosti, strelske pohode.

Evo, to je mnenje kvalificiranega Američana, kateremu se jaz pridružujem. Orožje tu ne prinese nič, ne odnese nič.

Srbija ima drug problem. Mafijska po-država, banana-republika, eni ultra bogati iz lufta, drugi garajo in komaj preživijo. Center Beograda razkoš, 1km izven Beograda, revščina. Srbija se še, po moje, išče. Srbi, seveda, imajo o sebi nenormalno dobro mnenje. Ki po moje ni upravičeno.

fur80 ::

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

Ampak verjentno bi ti bilo lažje, če pred tabo stopi 13 letni fant z kijem, ali s pištolo. ;) Mi je pravil prijatelj, da so bili v Mostarju par let po vojni najbolj nevarni pijani 15 letniki(tu okoli) z pištolami, ki niso znali razsodno oceniti kaj pomeni, če človeka ustreliš.
Otrokom tu v puberteti, pa je menda ja treba onemogočiti ukvarjanje z orožjem. Naj strelja pol, ko bo odsrasel in naredil test. Zakaj pa ne damo potem 15 letniku težkega motorja, ki leti 300km/h?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

V Ameriki sem bil večkrat in imel sem sodelavca, ki je imel diplomo iz IT IN zgodovine. Amerike. Da ne dolgovezim. Amerika je izredno konkurenčna država neskončnih možnosti. Malo je tistih, ki im,ajo neizmerno mnogo, ogromno pa tistih, ki se komaj prebijajo. To ni od včeraj, ampak po mnenju mojega kolega - se to vleče od njihove državljanske vojne naprej.

Takrat so sužnji bili osvobojeni a dejansko niso imeli od česa živeti. Lincoln se je poigraval z mislijo, da bi nacionaliziral premoženje plantažnikov, ter ga razdelil med sužnje. No, njegova smrt (atentat) je to preprečila. Potem je prišel Henry Ford - in delavcem dal delo.

Problem so rešili do nekje leta 1990. Od takrat "rust belt states" - industrializirana mid-Amerika propada. Ker pač ZDA ogromno uvažajo in lokalci furajo 2-3 šihte, da preživijo. To je ta trenutek največja rak rana Amerike. In ta napetost med ultra bogataši in vsemi ostalimi - povzroča vse to - napetosti, strelske pohode.

Evo, to je mnenje kvalificiranega Američana, kateremu se jaz pridružujem. Orožje tu ne prinese nič, ne odnese nič.

Srbija ima drug problem. Mafijska po-država, banana-republika, eni ultra bogati iz lufta, drugi garajo in komaj preživijo. Center Beograda razkoš, 1km izven Beograda, revščina. Srbija se še, po moje, išče. Srbi, seveda, imajo o sebi nenormalno dobro mnenje. Ki po moje ni upravičeno.

S tem se popolnoma strinjam, vzroki so v družbi - tukaj bi sam izpostavil še posebej problem zdravstvenega zavarovanja in ogromnih stroškov, ki jih Američani imajo, če zbolijo, kar lahko cele družine spravi na beraško palico in je misel na to stalno prisotna v njihovih življenjih. Res enostavna dostopnost orožja v že tako noro stresnih življenjih jim ne pomaga.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

WizzardOfOZ ::

Unchancy je izjavil:

yayo je izjavil:

A ne od “assault rifle” AR15?/s

Za to je pa malo obrnjen stavek - od američanov in izven zda :))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Unchancy je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

S tem se popolnoma strinjam, vzroki so v družbi - tukaj bi sam izpostavil še posebej problem zdravstvenega zavarovanja in ogromnih stroškov, ki jih Američani imajo, če zbolijo, kar lahko cele družine spravi na beraško palico in je misel na to stalno prisotna v njihovih življenjih. Res enostavna dostopnost orožja v že tako noro stresnih življenjih jim ne pomaga.

Ne no, ZDA so obljubljena dežela. Se je treba zgledovati po njih in zagovarjati SDSovo uničevanje zdravstva in podobno, mar ne? Dajmo še orožje v Merkatorjih prodajat, kaj bo to keša!

Zgodovina sprememb…

LeXani ::

Posledice zavoženega sistema, kje na prioriteti je empatija in pomoč do sočloveka? Pohlep, tekmovanje po statusni lestvici, sovraštvo do drugačnih.. Ne vem ne vidim nobene pozitivne stvari v današnjem sistemu.
Čas prve prijave 04.11.2005

Ne no, ZDA so obljubljena dežela. Se je treba zgledovati po njih in zagovarjati SDSovo uničevanje zdravstva in podobno, mar ne? Dajmo še orožje v Merkatorjih prodajat, kaj bo to keša!

V Nemčiji so imeli že pred 60 leti vse polno privat zdravnikov, ki so delovali na koncesijo pa jim boš težko očital amerikanizacijo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

LeXani je izjavil:

Posledice zavoženega sistema, kje na prioriteti je empatija in pomoč do sočloveka? Pohlep, tekmovanje po statusni lestvici, sovraštvo do drugačnih.. Ne vem ne vidim nobene pozitivne stvari v današnjem sistemu.

Ja, lepo si opisal ZDA in postmilenijsko Slovenijo.

Unchancy je izjavil:

V Nemčiji so imeli že pred 60 leti vse polno privat zdravnikov, ki so delovali na koncesijo pa jim boš težko očital amerikanizacijo.

Seveda, saj ne, da so bili pod njihovo okupacijo desetletja.

Zgodovina sprememb…

Seveda, saj ne, da so bili pod njihovo okupacijo desetletja.

En del pa pod rusko. In ruski del se je priključil zahodnemu in ne obratno. Le zakaj?
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Ker niso vedel, da gredo iz dežja pod kap.

k4vz0024 ::

energetik je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Otroci so tam do 14. leta v zelo burno razvojni dobi. Težko presojajo kaj prav in ne, vsaj na splošno. Zato je zakonodajalec določil, da do 14. leta kazensko ne odgovarjajo. To ne pomeni, da zagovarjam storilčeva dejanja. Nasprotno, storilca je treba zapret na forenzični oddelek za mladoletne in kasneje v prevzgojni dom. Toliko časa, da se ga prevzgoji in da ni nevaren družbi. Je pa verjetno problem, ker država ni pripravljena na takšne ekscese.

In kdo ali kaj bo dolocalo, ce ni vec nevaren druzbi. Nihce se ne bo upal v "odpustnem pismu" dati svoj podpis in stati za tem.
Potem bo pač za zapahi za nedoločen čas. Taka oseba pač nima kaj početi na prostosti med drugimi ljudmi.
In ja, nima veze v kakšni dobi je, pri vsaj približno normalni vzgoji ne bo niti otrok pomislil, da bi koga ubil. Če bi otrok že bil v ne vem kakšnem afektu, bi se ustavil po prvem, ki bi padel po tleh in pogledu na kri. Tak, ki gre načrtno in hladno naprej, je psihopat in ni za v javno življenje.

Včasih je bila prevzgoja v psihiatrični bolnišnici daljša kot zapor. Pri zaporni kazni je obsojenec po polovici prestane kazni zaprosil za pogojno predčasno izpustitev. Pri psihiatričnem pridržanju tega privilegija nima!

primoz4p ::

I srbskega foruma

Dr Jelena Jerinić: Nadležni organi bi morali da reaguju- Vučić izneo zaštićene medicinske podatke o dečaku K.K.

,,Ovo je bilo još jedno sramno obraćanje predsednika Republike koje je iskoristio da ponovo uzurpira ovlašćenja više državnih organa, počevši od Vlade . Izneo je i brojne podatke iz istrage, uključujući i lične i zaštićene medicinske podatke dečaka i njegove porodice. Ovakvo iznošenje podataka zabranjeno je zakonom, ko god da ga čini i na to bi morali da reaguju nadležni organi", kaže za Danas Jelena Jerinić , poslanica Ne davimo Beograd i profesorka prava na Univerzitetu Union.

Komentarišući deset mera koje je na konferenciji za novinare predložio Aleksandar Vučić, Vladi Srbije, profesorka Jerinić kaže da nije prvi put da se u javnosti pojavljuje predlog da se snizi granica krivične odgovornosti. To je, kaže, populistička mera kojom se sva krivica za ovakve događaje svaljuje na maloletne počinioce i njihove porodice, bez ispitivanja sistemskih problema i odgovornih u okviru sistema.

,,Ovakve mere retko daju rezultate, jer ne odvraćaju od činjenja krivičnih dela, jer su njihovi uzroci u drugim problemima", navodi Jerinić.

Inače, kako kaže, Komitet za prava deteta je u jednom od svojih opštih komentara uz Konvenciju o pravima deteta 2019. istakao da granicu krivične odgovornosti ne treba snižavati ispod 14 godina i predložio je čak da se ona podigne na 15 ili 16 godina. Srbija je potpisnica Konvencije o pravima deteta i trebalo bi da sledi preporuke Komiteta.

,,Svakako treba preispitati primenu propisa o držanju i korišćenju oružja i utvrditi odgovornost svih koji su po zakonu odgovorni. Pored pravne, predstavnike izvršne vlasti treba još jednom podsetiti da postoje i moralna i politička odgovornost", objašnjava dr Jerinić.

dober komentar

Treba vama operisati mozak svima. Otvoriti glavu da se vidi šta ima unutra. Svi sve znate. Sankcionisati roditelje? U školi uče decu da ako dobiju ćušku od roditelja onda treba prijaviti policiji. Kada ćušneš dete odeš 48 sati u policiju, zatim ti se 30 dana zabrani ulazak u sopstvenu imovinu. S tim krše se zakoni države Srbije i Ustav. Krivična odgovornost tek od 14. godina. Zakon pisale NVO za vreme DS-a. Šta smo dobili? Pa svu prodaju droge na ulicama rade deca do 14. godine.
Ja sam IT-ovac, a ove zakone koje pišu kreteni sa pravnog mi bi rekli da imaju 1000 bagova i da su skrpljeni.
Ukoliko pravite model da roditelj treba da bude odgovoran onda roditeljima trebate dati sva prava da o tome odlučuju i ne sme biti prepreka. Ukoliko roditeljima zabranite da utječu na dete i šamarom ako treba onda trebate napraviti mehanizam gde roditelj treba da prijavi neposlušno dete i da to dete bude sankcionisano kroz sistem.
Usto, "pravi roditelji" gledaju Farme i Parove, mislim da je to problem Srbije. Malograđanština, poltronizam, kretenizam je atmosfera u kojoj odrastaju naša deca. Ja sam odrastao uz Branka kockicu, a moja deca uz Daru Bubamaru, Jelenu Karleušu, Lunu Đogani i ostalu stoku.

primoz4p je izjavil:

I srbskega foruma

Dr Jelena Jerinić: Nadležni organi bi morali da reaguju- Vučić izneo zaštićene medicinske podatke o dečaku K.K.

Vučić urgentno rabi povišico. Špila predsednika, psihiatra, tožilca, sodnika, psihologa in odvetnika. To vse za isto plačo. Madona. Mora še k nam pridt. Bomo nardili še golobjo košarico. Ker tako poceni javnega sektorja mi nimamo.

Zgodovina sprememb…

U školi uče decu da ako dobiju ćušku od roditelja onda treba prijaviti policiji. Kada ćušneš dete odeš 48 sati u policiju, zatim ti se 30 dana zabrani ulazak u sopstvenu imovinu. S tim krše se zakoni države Srbije i Ustav.

Usto, "pravi roditelji" gledaju Farme i Parove, mislim da je to problem Srbije. Malograđanština, poltronizam, kretenizam je atmosfera u kojoj odrastaju naša deca. Ja sam odrastao uz Branka kockicu, a moja deca uz Daru Bubamaru, Jelenu Karleušu, Lunu Đogani i ostalu stoku.

Še kako res. Pa poleg tega poveličevanje kriminalcev in množičnih morilcev v Srbiji tudi rodi določene rezultate.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

IL_DIAVOLO ::

bbbbbb2015 je izjavil:

primoz4p je izjavil:

I srbskega foruma

Vučić urgentno rabi povišico. Špila predsednika, psihiatra, tožilca, sodnika, psihologa in odvetnika. To vse za isto plačo. Madona. Mora še k nam pridt. Bomo nardili še golobjo košarico. Ker tako poceni javnega sektorja mi nimamo.

Vse je boljše od Pahorja.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Unchancy je izjavil:

U školi uče decu da ako dobiju ćušku od roditelja onda treba prijaviti policiji. Kada ćušneš dete odeš 48 sati u policiju, zatim ti se 30 dana zabrani ulazak u sopstvenu imovinu. S tim krše se zakoni države Srbije i Ustav.

Še kako res. Pa poleg tega poveličevanje kriminalcev in množičnih morilcev v Srbiji tudi rodi določene rezultate.

To je normalno, vse države počnejo to že od nekdaj. Ok, razen nemci :)

Zgodovina sprememb…

c3p0 je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Tako mlado osebo se da prevzgojiti.

Načelnik policije v Beogradu Veselin Milić je za RTS povedal, da je 13-letnik sam poklical policijo. "Ko je poklical policijo, je povedal, da je streljal na ljudi v šoli in da je psihopat, ki ga je treba pomiriti. Izjavil je, da ga je po tem, kar je storil, premagal strah, panika, zato se mu je zdelo prav, da pokliče policijo in prijavi dogodek," je dodal Milić.
Psihopat sam sebi pravi psihopat. Tu nekaj smrdi.

Glede na hladno preračunljivost je za pričakovat, da je tudi naštudiral kaj mora zdaj "glumit", da bo dobil čim milejše ukrepe.

fur80 je izjavil:

Ja samo ne 13 letnik!!! On je znal streljati že pri kaih 10-ih verjetno! Je to normalno? Daj 5 letnemu froco pištolo, te bo sigurno takoj ustrelil! Sploh veš zakaj so starši skrivali vžigalnike, ko si bil mali? Zato, da ne boš skuril sebe in njih.

Skoraj bi pozabil, doma smo imeli pištolo v omari, zraven šaržer, drugi časi pač, nič nenavadnega ni bilo. Smo jo včasih vzeli ven in si jo ogledovali. Nihče ni sprožil, niti pomislil na kaj takega.

Saj jaz ko grem na banko tudi ne pomislim, da bom oropal tisto gospo in mi sploh ni jasno zakaj je neprebojna šipa vmes. Včasih je v naši vasi poštar nosil penzije v taki usnjeni torbi in pil pri vsakem penzionistu, ampak vedno prišel do konca, včasih težje včasih lažje, pa ga nobeden ni oropal, v kakem Beogradu najbrž ni tako?

Tudi pri nas ni več tako. Ker so jih preveč oropal.

:)) včasih smo mulci gledali Tarzana, Winnetoua in Buda Specenrja v kinu in nismo sanjali o internetnih "gore" vsebinah. Cela družba je bila bolj nedolžna in nenasilna. Ni primerjave s sedanjostjo. In ZDA je tista, ki nakazuje smer v nasilnem obnašanju, ostali pa posnemamo.

Ja ker Bud Spencer je bil nenasilen.... HAHAHAHAHAHAHA :))

Gre se samo za to da smo to sicer gledali ampak ker smo gledali Bud Spencerja meni vseeno ni prišlo na misel da bi prebutal kogarkoli ali kot Winnetu šel postrelat v šolo kot je on pokal tam...

Ker smo pač imeli postavljene MEJE in ker so nas starci prtisnili pa še učitelji v šolah

Mato989 je izjavil:

Itak, da je bil, če tisto gledaš se lahko samo režiš, enako A-Team, McGyver, KnightRider,... najdi mi eno kapljico krvi v kateremkoli od teh filmov.

Miki N ::

Mislim, da je tukaj bolj aktualen film Rane .. ;)

Mato si butla ali se delaš? :P Seveda je bila cela poanta Buda Spencerja in Terencea Hilla v pretepih ampak je šlo za fizično komedijo in mulci smo to perfektno razumeli. Pretepi so bili komični. Winnetou in Old Shatterhand st bila heroja, ki sta nasilje uporabljala za zaščito nemočnih in nedolžnih. Poanta je v moralnem kodeksu pravičnosti, tudi pri Budu Spencerju. Tega danes ni več, danes je zgrabi več kot zmoreš in kdo jebe vse ostale. Moja sestra je bila več kot deset let učiteljica, povedala mi je za primer skrajno problematičnega mulca bogatih staršev, tako problematičnega, da ga šešolski avtobus ni hotel spustiti gor, ker je delal preveč pizdarij. In potem, ko je enkrat en učitelj znorel in ga primil za ovratnik so prišli starši v šolo z advokatom in grozili s tožbo in inšpekcijo. In dosegli svoje. V mojih časih te je učitelj komot za uho potegnil in si razumel, da je konec šale. Če si se staršem doma potožil si mogoče še od očeta dobil s copato po tazadnji. :))

c3p0 ::

To je problem nezmotljivih sončkov in vzgajanja preko socialnih omrežij, samo da je mir pred mulcem. TikTok še posebaj in razni "challenges".

Ko nezmotljivi sonček pride pred prepreko ne ve kako se z njo soočiti, saj on ima vendar vedno prav. Očitno je problem v okolici, ne v njem in mali narcisek reagira kakor edino zna.

Tudi pri nas je žal le še vprašanje časa, kdaj bo prvi pokol.

c3p0 je izjavil:

To je problem nezmotljivih sončkov in vzgajanja preko socialnih omrežij, samo da je mir pred mulcem. TikTok še posebaj in razni "challenges".

Ko nezmotljivi sonček pride pred prepreko ne ve kako se z njo soočiti, saj on ima vendar vedno prav. Očitno je problem v okolici, ne v njem in mali narcisek reagira kakor edino zna.

Tudi pri nas je žal le še vprašanje časa, kdaj bo prvi pokol.

Se strinjam. Pa splošna razširjenost narcisoidnosti in primerjanja po socialnih omrežjih tudi ničemur ne koristi.

In to so bili milenijci. Zdaj te vzgajajo svoje otroke, ne čudim se nobenemu pokolu več, vzgojili smo pošasti in jim pustili, da vzgajajo svoj podmladek. Ne more biti huje.

Twomf!Twemf je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Itak, da je bil, če tisto gledaš se lahko samo režiš, enako A-Team, McGyver, KnightRider,... najdi mi eno kapljico krvi v kateremkoli od teh filmov.

Saj jaz se danes tudi režim kako slabi filmi so ne glede na to koliko je krvi 8-)

yayo je izjavil:

Mato si butla ali se delaš? :P Seveda je bila cela poanta Buda Spencerja in Terencea Hilla v pretepih ampak je šlo za fizično komedijo in mulci smo to perfektno razumeli. Pretepi so bili komični. Winnetou in Old Shatterhand st bila heroja, ki sta nasilje uporabljala za zaščito nemočnih in nedolžnih. Poanta je v moralnem kodeksu pravičnosti, tudi pri Budu Spencerju. Tega danes ni več, danes je zgrabi več kot zmoreš in kdo jebe vse ostale. Moja sestra je bila več kot deset let učiteljica, povedala mi je za primer skrajno problematičnega mulca bogatih staršev, tako problematičnega, da ga šešolski avtobus ni hotel spustiti gor, ker je delal preveč pizdarij. In potem, ko je enkrat en učitelj znorel in ga primil za ovratnik so prišli starši v šolo z advokatom in grozili s tožbo in inšpekcijo. In dosegli svoje. V mojih časih te je učitelj komot za uho potegnil in si razumel, da je konec šale. Če si se staršem doma potožil si mogoče še od očeta dobil s copato po tazadnji. :))

Seveda, samo to kar opisuješ je problem, dejanski, ampak krivda je v odvzemu pooblastil učitelja hkrati pa v zakoniku in debilnih starših

In kaj sem jaz rekel že davno tega pa sem bil fašist in darwinist?

ZA VSAKO PIZDARIJO RABI OSEBA PAPIR, IZKAZNICO, DOVOLILNICO, za froce delat pa samo trdega kurca z aktivnimi spermiji in plodno babnco... PSIHOLOŠKE IN FINANČNE TESTE preden dovolimo razplod

NUJNO

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

tikitoki ::

Mato vsaka cast, da si zelis prepreciti razplod.

Poglejte samo koliko je teh videospotov na youtubu in dokumenatrcev o podzemlju.

Kot pri nas harmonikarjev! ;)

Če te pa še foter nauči streljati in ti da pištolo pri 13-ih letih je pa rezultat tukaj.

THCF X COBY - KRVAVI BALKAN (EXPLICIT VIDEO)

PacificBlue ::

Vec kot 25let nazaj je v moji okolici osnovnosolka ubila svojo mamo s pistolo. Pomagala ji je moja sososolka, bila je zraven.
Pistolo sta na skrivaj ukradli od njenega starega oceta.

Ni vse v internetu in danasnji mladini, tudi razmere v druzini in vzgoja od prvih korakov naprej je odlocilen faktor.
I’m out.
:3

Mato989 je izjavil:

ZA VSAKO PIZDARIJO RABI OSEBA PAPIR, IZKAZNICO, DOVOLILNICO, za froce delat pa samo trdega kurca z aktivnimi spermiji in plodno babnco... PSIHOLOŠKE IN FINANČNE TESTE preden dovolimo razplod

NUJNO

Mato, saj to veš, da si v nebo vpijoč primer problema, ki bi pobijal penzioniste za lastno korist? Tako, da to ti svojemu fotru povej.

Miki N ::

fur80 je izjavil:

THCF X COBY - KRVAVI BALKAN (EXPLICIT VIDEO)

Ta komad gre pa v uho!
Samo bi se ga dalo modernizirati za Slotech spopade: "Danas vozi se EV, sutra ćeka te CZ ... "

Evo razlike med pištolo in nožem. Verjetno niti ne bi bilo v novicah, če ne bi bilo včeraj tragedije.

Novi napad u Beogradu: Bivša učenica u školi izbola učenika i nastavnicu

Napadnuti nisu teško ozlijeđeni.
Djevojčica ih je napada kuhinjskim nožem, javio je Telegraf.
Škola je evakuirana i svi su ispred.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nov...

feryz ::

Zgledi vlečejo. Ampak ta je že več kot štirinajst. Ne bo šla tako zlahka skozi.
««
5 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pritožba staršev zaradi zloma umetnega nohta!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597541 (4675) Horas
»

Starši, ki uničujejo svoje otroke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11930730 (26213) solatko
»

Otroka na rit. Kje je meja? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
596113288 (98490) mailer

Več podobnih tem