» »

Imigrantski val 2.0

Imigrantski val 2.0

««
35 / 47
»»

Kayzon ::

Saj tko je po vseh vecjih drzavah evrope. V nemciji imas afriske tolpe,v franciji alzirske..

Primer anglije:

The UK government officially announced a taskforce to crack down on grooming gangs that sexually abuse children in the UK. However, Home Secretary Suella Braverman sparked a debate after she said that the perpetrators of such crimes are "groups of men, almost all British Pakistani".

WizzardOfOZ ::

Problem je ker se je ogromno orožja nabralo pri islamistih na bližnjem vzhodu in to orožje skupaj z skrajnimi islamisti še vedno prihaja v evropo. In ko bo počilo bodo oni že zelo dobro oboroženi. In na žalost počilo bo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

nejclp ::

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Saj ne pravim, da si avtističen, pravim, da lažeš. Zgolj v primeru, če misliš, da ne lažeš, je ena od razlag, da si avtističen in hkrati še neumen. Žaljiv sem do tistih, ki skušajo žaliti mene.

Si žaljiv, rasističen in verjetno še fašist po vrhu. Pa še lažeš. Pa mi lahko 100x rečeš avtist, neumen in druge žaljivke. RASIST. Vsi smo videli, kaj si pisal o azijcih in s kom si jih primerjal.:(

No, lažeš seveda ti, ne jaz. plus, vsi ste videli? Torej trdiš, da so tvoji kameradi enaki lažnivci brez hrbteničke, kot si sam? S tem bi se pa kar strinjal.

Poglej, da zaključka, da si rasist in po vsej verjetnosti povrh še fašist, sem prišel po preverjeni analizi.

Uporabil sem tvojo preverjeno metodo preverjanja rasizma in tako pač je. Nisem jaz kriv, da revolucija žre svoje otroke.

Nisem jaz kriv, če je tvoje zdravilo grenko za vse, tudi zate. Ti si pisal rasistično o azijcih, ne jaz.

Spet blebetaš? Kaj ma puhlica, da revolucija žre svoje otroke, veze s tem, da ti lažeš? Še vedno nisi pojasnil, kaj rasističnega naj bi jaz napisal o Azijcih. Kakšno preverjeno metodo? Ali lahko pojasniš metodologijo, ki naj bi jo ti uporabil? Nemočni bes, plus obupni poskusi, da bi me užalil ali kako?

arnecan1 je izjavil:

Samo indukcijsko sem izpeljal nejclp-jevo pisanje po njegovih kriterijih rasizma in prišel do zaključka, da je tudi on rasist. Pravzaprav še bolj hinavski, ker svojega rasizma ne vidi, druge pa kar naprej nekaj obtožuje.

Se pa drugače oproščam, ampak rad bi, da nejclp vidi tudi svoj rasizem, da se neha slepiti, da ni rasist do azijcev. Če bo to spregledal, to priznal in se s tem soočil, mogoče se bo spremenil in bo postal boljši človek. Bo pustil rasizem za seboj in mogoče celo odšel za vedno v kakšno azijsko državo. Kampučijo ali Vietnam npr. Jaz sem takoj pripravljen dati kakšen evro za enosmerno karto. Tu okoli njega smo tako ali tako baje vsi rasisti in fašisti baje. Verjetno mu je težko živeti v takšni sredini. Na koncu pa je še on rasist. To mora biti boleče.

Lol, kar zjokal sem se nad tvojim iskrenim izlivom čustev in tvojih željah o moji osebnostni rasti. Kaj če bi namesto induktivne metode (oz. indukcijske, kot si se izrazil) uporabil deduktivno, pa bi potrdil svojo hipotezo, glede na dejstva, ne pa glede na tvoje želje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejclp ()

Malidelničar ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Problem je ker se je ogromno orožja nabralo pri islamistih na bližnjem vzhodu in to orožje skupaj z skrajnimi islamisti še vedno prihaja v evropo. In ko bo počilo bodo oni že zelo dobro oboroženi. In na žalost počilo bo.

In kako naj bi to zgledalo? Masovni masakri, pogromi, nasilno izseljevanje celih skupin ljudi iz Evrope z vlakovnimi kompozicijami in na trajektih in ladjah?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Utk ::

Če bomo dovolj hitri, se bo izgnalo samo problematične. Če bomo prepočasni, bo zmanjkalo časa za filtrirat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

In kako naj bi to zgledalo? Masovni masakri, pogromi, nasilno izseljevanje celih skupin ljudi iz Evrope z vlakovnimi kompozicijami in na trajektih in ladjah?

Nimam pojma kako. Želim si, da bi se oni prilagodili našemu načinu življenja in bili svobodni ter bi živeli skupaj brez verskih idiotizmov na obeh straneh. Samo kot vse kaže tega nočejo ne naši verski idioti in ne njihovi in hočejo svojo vero in idiotizme izvajati tudi tukaj.

Meni se njihov način ne zdi pravilen in se ne sklada z mojim prepričanjem, da lahko ženske hodijo naokoli brez spremstva (in tudi pomanjkljivo oblečene) ter da se jih zaradi tega nihče ne sme dotikat, brez njihovega privoljenja.

Miki N ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Nimam pojma kako. Želim si, da bi se oni prilagodili našemu načinu življenja in bili svobodni ter bi živeli skupaj brez verskih idiotizmov na obeh straneh. Samo kot vse kaže tega nočejo ne naši verski idioti in ne njihovi in hočejo svojo vero in idiotizme izvajati tudi tukaj.

Idiotizmi, gor ali dol, tako to je - ta manija "socialnega inžiniringa" in "poučevanja dobrih navad" celega planeta je utopija in ... kot vidimo laž. Profesorji ostanejo profesorji, Belčkoti Belčkoti. Eskimi pa Eskimi.

Z vsem kar spada, sodelovanjem in ravsom. Zanikanje tega vodi v nesrečo v vseh pomenih besede. In obstajajo dežele narejene za ene ... in za druge in mešati to je ... no saj vidimo.

Dokler se je to - brez neke žlehtnobe in drame - sprejemalo kot običajno dejstvo so stvari napredovale - enrkat ko se je začelo tlačiti šraufe v premale luknje lol, gredo stvari hitro navzdol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

WizzardOfOZ je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Meni se njihov način ne zdi pravilen in se ne sklada z mojim prepričanjem, da lahko ženske hodijo naokoli brez spremstva (in tudi pomanjkljivo oblečene) ter da se jih zaradi tega nihče ne sme dotikat, brez njihovega privoljenja.

Hja na nek način imaš prav. Dobiš še dodaten plus za umetniški vtis.

Težava je v tem, da recimo je ta s tvoje strani zanimivo (in glede na leto 2023 čisto relevantno, imaš point) izbran kriterij, ki veliko pove o modernem stanju družbe - kako lahko ženske hodijo v javnosti - prvič: veljaven samo za zelo ozko skupino Zahodnih držav, torej EU, Oceanija, manjši del Azije, pa Severna in Južna Amerika. Tudi populacijsko to ni večina svetovnega prebivalstva, drugič: je relativno zelo novejši pojav. Glede oblek sploh tega ni bilo še 20 let nazaj glede samostojnega nastopa žensk v javnosti pa recimo v Franciji še tam leta 1960 ženska ni smela imeti lastnega bančnea računa, volilna pravica je bila v Švici za njih neobstoječa itd. Torej je takšen moderni družbeni kriterij sploh lahko kriterij, so progresivne "norme" v l. 2023 sploh lahko kriterij?

In tu je vprašanje, zakaj je post-1960 (oz. post-1990) spolno-progresivna levica delala tak multi-kulti od časa konca hladne vojne? In kako smo prišli do takšne diskrepance, da ta skrajni multi-kulti (kjer se v EU ne priseljujejo špansko govoreči Latinoameričani in niti ne Moldavci, Belorusi, Ukrajinci in belski Rusi, ampak Bližnjevzhodna populacija) kombiniramo s skrajno levo-progresivnimi družbenimi idejami v l. 2023 (LGBTQ in tudi trans ideologije), ki so nekaj povsem drugega kot leva alter scena v l. 1970 (ko se je ta val sicer začel)?

In drugo vprašanje, ali nimajo retrogradni konservativci, tradicionalisti in različne oblike skrajne, alt- in monarhistične, tradicionalistične desnice tu prav, da smo z libertinizmom ošibili Zahodno populacijo, ki se zato ne more soočiti s temi priseljenci? Če podpremo to tezo s statističnim dokazom: relativno bolje so jo tu odnesle ZDA, ki niso nikoli bile tako progresivne kot Evropa (tudi po letu 1960, ki so ga same sprožile, ne) in so bolje integrirali priseljence v ameriški talilni lonec, ki je deloval kot ekonom lonec, ki šele zdaj malce pušča. Medtem ko evropski model cepljenja priseljencev iz Tretjega sveta na skrajno levi ustroj evropske družbe, pušča konkretno že 30 let?

Just my 2 cents ......

Utk ::

Meni je (tudi) fascinantno kako levičarji nimajo nobenga problema s tem, da se sem naseli čim več najbolj zagretih in zategnjenih muslimanov, imajo pa problem, če nek dolenjc reče, da bo volil NSi. Mislim, sploh nimajo neke predstave kaj kaj pomeni in ko se zaletimo v realnost, bo problem.

Utk je izjavil:

Meni je (tudi) fascinantno kako levičarji nimajo nobenga problema s tem, da se sem naseli čim več najbolj zagretih in zategnjenih muslimanov, imajo pa problem, če nek dolenjc reče, da bo volil NSi. Mislim, sploh nimajo neke predstave kaj kaj pomeni in ko se zaletimo v realnost, bo problem.

Problem sta obe strani. Tako leva kot desna. Ena hoče lastno vero "crkljati" do neskončnosti, druga pa bi rada še eno enako bedasto (ali pa še bolj, glede na to, da ne dovolijo ženskam nič) pripeljala zraven, ker misli da bo s tem oslabila tisto, ki jo že imamo na naših tleh.
Tukaj bi bilo treba konkretno oboje po prstih, pa vero resnično ločit od države in jo magari prepovedat, če drugače ne gre.

Malidelničar je izjavil:

Če podpremo to tezo s statističnim dokazom: relativno bolje so jo tu odnesle ZDA, ki niso nikoli bile tako progresivne kot Evropa (tudi po letu 1960, ki so ga same sprožile, ne) in so bolje integrirali priseljence v ameriški talilni lonec, ki je deloval kot ekonom lonec, ki šele zdaj malce pušča. Medtem ko evropski model cepljenja priseljencev iz Tretjega sveta na skrajno levi ustroj evropske družbe, pušča konkretno že 30 let?

amerika so združene države, mi smo pa vsaka država zase, ki sledi ciljem dveh največjih držav v tej skupini. Zato pri nas vsak vleče na svojo stran, združeni pa ne bomo nikoli, ker je preveč interesov tako notranjih, kot zunanjih in preveč se vsi obešajo na zgodovino.
Tukaj bi morali presekat in narediti eno veliko državo (kot usa) in se bi morali tudi prebivalci tako obnašat (pa zgodovino dat malo na stran, ne da se nekateri še vedno prerekajo, kdo je zmagal v WW2).
Ampak vidimo, da vse kar je je da majhni sledimo dvema velikema igralcema, ki pa delata bedarije in jih širita še nad vse ostale.

c3p0 ::

Miki N je izjavil:

Danes rahlo tragikomičen "argument" pred leti je bil, da rabimo profesorje, ker "kdo nam bo pa rit brisal v domovih za starejše". No po zadnjih incidentih z babicami kaže, da te bodo mojstri v domu tvojo rit bolj nabrisali, kot ti jo obrisali. Nakar (opcijsko) pofentali in TikTok posneli.

Zato pa ko bom še pri zadnjih močeh, si nekje pridobim cianidno pilulo, da ne bom na stara leta interracial sex slave.

Miki N ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Tukaj bi morali presekat in narediti eno veliko državo (kot usa) in se bi morali tudi prebivalci tako obnašat (pa zgodovino dat malo na stran, ne da se nekateri še vedno prerekajo, kdo je zmagal v WW2).

Ja samo to je malo shizofreno. Ker točno delanje "ene države" je ciljni projekt "menedžerjev Evrope". Ja - bo ena država - njen državljan bo nek generični Profesor, stare nacije bodo potale generične industrijske in trgovske cone in terminali za prekladanje folka in robe - se pravi bo čisto vseeno kje boš, kebab bo povsod isti šit. In ko jih boš vprašal, kaj pa mi, Tastari ti bodo odgovorili z zenovskim "ja kdo pa sploh je PRAVI Evropejec danes, LOL?".

Tako da pazite, kaj si želite.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Mato989 ::

Sicer z vidika prakse sem tudi jaz za ZDE... ampak problem je ker ne zaupam majmunom v EU glede tega.

V osnovi kar bi morala EU naredit pa je to da bi čez celo EU zahtevali enako minimalno plačo (ali urno postavko) in da bi končno uredili investiranje EU wide enako v delnice (enaki davki itd...) pa tudi enake dohodninske lestvice itd... To bi prineslo na dolgi rok veliko dobrega... aja pa tudi tega kdo je kje davčni rezident bi se morali losat, torej direktiva EU bi morala bit da davke vedno plačuješ tam kjer DELAŠ oz. si zaposlen... penzije pa spremeniti v EU wide zadevo ne vladno.

Sicer ko enkrat davčno in penzijsko zakonodajo poenotimo potem kaj dosti več ne ostane ampak vseeno.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

arnecan1 ::

nejclp je izjavil:

Spet blebetaš? Kaj ma puhlica, da revolucija žre svoje otroke, veze s tem, da ti lažeš? Še vedno nisi pojasnil, kaj rasističnega naj bi jaz napisal o Azijcih. Kakšno preverjeno metodo? Ali lahko pojasniš metodologijo, ki naj bi jo ti uporabil? Nemočni bes, plus obupni poskusi, da bi me užalil ali kako?

Poglej, žalil si azijce in jih primerjal z neandertalci. Če so res podobni neandertalcem niti ni važno, saj JE po tvojem merilu vsak, kateri napiše kaj woke žaljivega po današnjih standardih o bilo kateri drugi rasi ali religiji, sigurno rasist ali celo fašist. In ti si to pisal. in jaz sem sledil temu, kako bi ti postopal in pisal v tem primeru.

Ergo, ti si rasist in močno te imam na sumu, da si tudi fašist. Sedaj pa me končno pusti na miru in se sprijazni s tvojo ideologijo ter s tem kaj si ti pisal in da si en navadni rasist.

P.S.: Sicer pa, kje sem te užalil, kot pišeš? Sem pisal, da si neumen, avtisti ali kaj podobnega? Niti enkrat. Si pa ti to pisal o meni. In drugih. Pravzaprav vsakim, s katerim se nisi strinjal. Sem pa napisal, da si rasist, da si lažnivec in da si mogoče celo fašist. To sem razbral iz tvojega pisanja, nisem pa razbral, da si avtist ali neumen, zato te tega nisem obtožil. Ker ne vem. Vidim pa, da pišeš neumnosti. In da pišeš kot neumen človek. To pa to.

Kayzon je izjavil:

Saj tko je po vseh vecjih drzavah evrope. V nemciji imas afriske tolpe,v franciji alzirske..

Primer anglije:

The UK government officially announced a taskforce to crack down on grooming gangs that sexually abuse children in the UK. However, Home Secretary Suella Braverman sparked a debate after she said that the perpetrators of such crimes are "groups of men, almost all British Pakistani".

Hm, malo sem poguglal za muslimanska posilstva otrok in mladoletnih. Sicer ne vem, če so Pakistanci ali iz Bangladeša, ampak vsekakor bi po imenih upat reči, da je možno, da jih je večina res iz Pakistana.

Telford child sexual exploitation scandal @ Wikipedia
Rotherham child sexual exploitation scandal @ Wikipedia
Aylesbury child sex abuse ring @ Wikipedia
Banbury child sex abuse ring @ Wikipedia
Bristol child sex abuse ring @ Wikipedia
Derby child sex abuse ring @ Wikipedia
Halifax child sex abuse ring @ Wikipedia
Huddersfield grooming gang @ Wikipedia
Keighley child sex abuse ring @ Wikipedia
Newcastle sex abuse ring @ Wikipedia
Oxford child sex abuse ring @ Wikipedia
Peterborough sex abuse case @ Wikipedia
Rochdale child sex abuse ring @ Wikipedia

Zgornji primeri so samo za Anglijo. Je pa še ogromno priemerov drugje, kjer živijo velike islamske skupnosti, npr. Belgija, Francija, Nemčija. Švedska, Avstralija.....

Če pa bi vključili še posilstva, pa lahko govorimo o pravi epidemiji. Sicer pa, poglejmo malo imena teh pedofilov.

Name Age Charges
Mohammed Imran 38 Rape, conspiracy to rape and child prostitution
Akbari Khan 36 Rape, administering a substance with intent and conspiracy to rape
Arshad Jani 33 Rape and conspiracy to rape
Vikram Singh 45 Rape and administering a substance with intent
Asif Hussain 33 Rape
Taimoor Khan 29 sexual activity with a child

Name Age Charges
Ahmed Hassan-Sule 21 Found guilty of 13 counts of sexual activity with a child and one count of assault by penetration[2]
Mohamed Saleh 22 Found guilty of two counts of sexual activity with a child[2]
Said Saleh 20 Found guilty of one count of sexual activity with a child[2]
Kagiso Manase 21 Found guilty of three counts of sexual activity with a child, two counts of inciting a child to engage in sexual activity and one count of sexual assault[2]
Takudzwa Hova 21 Found guilty of one count of rape, one count of sexual activity with a child and two counts of causing or inciting a child to engage in sexual activity[2]
Zsolt Szaltoni 18 Found guilty of one charge of rape[3]

Perpetrator Conviction Sentence
Liban "Leftback" Abdi aged 21 Paying for sexual services of a child, admitted supplying cocaine and heroin, admitted a separate charge of assault occasioning actual bodily harm to a prison officer. 13 years and 8 months
Mustapha "Greens" Farah aged 20 Paying for sexual services of a child, admitted supplying her with heroin and cocaine. 13 years
Arafat "Left Eye" Osman aged 20 Paying for sexual services of a child, admitted supplying her with heroin and cocaine. 13 years
Idleh "Sniper" Osman aged 21 Facilitating child prostitution, admitted supplying heroin and cocaine. 10 years
Abdulahi "Trigger" Aden aged 20 Rape, possession of indecent pictures of a child, supplying heroin and cocaine. 13 years
Mustafa Deria aged 22 Rape 7 years and 6 months
Said "Target" Zakaria Rape, supplying heroin and cocaine 11+5 years
Mohamed "Deeq" Jumale Rape, sexual activity with a child, aiding and abetting Omar Jumale in sexual activity with a child. 10 years[8]
Jusuf "Starns" Abdirizak Rape 7.5 years
Sakariah "Zac" Sheik Rape 4 years
Abdirashid "Abs" Abdulahi Rape 4 years
Omar Jumale Sexual activity with a child 2 years
Mohamed "Kamal" Dahir Child prostitution 2 years

Name Conviction[1][2]
Abid Mohammed Saddique Rape, sexual assault, sexual activity with a child, perverting the course of justice, aiding and abetting rape, false imprisonment, making indecent images of children
Mohammed Romaan Liaqat Rape, sexual assault, aiding and abetting rape, affray, sexual activity with a child, making indecent images of children
Akshay Kumar Making indecent images of children
Faisal Mehmood Sexual activity with a child
Mohammed Imran Rehman Rape

Number Name Age Conviction Sentence
1 Razwan Razaq 30 Sexual activity with a child 11 years[134]
2 Umar Razaq 24 Sexual activity with a child 4 years, 6 months (later reduced on appeal)
3 Zafran Ramzan 21 Rape, sexual activity with a child 9 years
4 Mohsin Khan 21 Sexual activity with a child 4 years
5 Adil Hussain 20 Sexual activity with a child 4 years

Forename Surname Age Of Charges
Bilal Ziarab 21 Bradford 12 years for two counts of rape.
Faisal Khan 27 Keighley 13 years for one count of rape.
Hussain Sardar 19 Keighley 6 years in a young offenders’ institution for one count of rape.
Israr Ali 19 Keighley 3-and-half-years in a young offenders’ institution for one count of rape.
Khalid Raja Mahmood 34 Keighley 17-year extended sentence for two charges of rape and three charges of sexual activity with a child.
Mohammed Akram 63 Keighley 5 years for one count of sexual activity with a child.
Nasir Khan 24 Keighley 13 years for one count of rape.
Saqib Younis 29 Keighley 13 years for one count of rape.
Sufyan Ziarab 23 Keighley 15 years for two counts of rape.
Tauqeer Hussain 23 Keighley 18 years for two counts of rape against the first victim and one rape against another teenage girl.
Yasser Kabir 25 Keighley 20 years for three counts of rape against the first victim and four charges of rape, two charges of sexual assault, two charges of assault by penetration and four charges of causing a child to engage in sexual activity against two young girls.
Zain Ali 20 Keighley 8 years in a young offenders’ institution for one count of rape.

Mohammed Azram 35 Croydon Road Convicted of conspiracy to incite prostitution, sexual assault, supplying drugs to a victim
Jahangir Zaman 43 Hadrian Road Convicted of conspiracy to incite prostitution, rape, supplying drugs to a victim
Nashir Uddin 35 Joan Street Convicted of conspiracy to incite prostitution, supplying drugs to a victim
Saiful Islam 34 Strathmore Crescent Convicted of rape. Jailed for 10 years
Mohammed Hassan Ali 33 Bentinck Street Convicted of sexual activity with a child, supplying drugs to a victim. Jailed for seven years
Yasser Hussain 27 Canning Street Convicted of beating, possession of drugs. Jailed for two years
Abdul Sabe 40 Dean House Convicted of conspiracy to incite prostitution, trafficking within the UK for sexual exploitation, drugs offences
Habibur Rahim 34 Kenilworth Road Convicted of causing or inciting prostitution, drugs, sexual assault, trafficking within the UK for sexual exploitation
Badrul Hussain 37 Drybeck Court Convicted of drug offences
Mohibur Rahman 44 Northcote Street Pleaded guilty to conspiracy to incite prostitution, supplying drugs to a victim
Abdulhamid Minoyee 33 Gainsborough Grove Convicted of rape, sexual assault, supply of drugs
Carolann Gallon 22 Hareside Court Pleaded guilty to three counts of trafficking
Monjour Choudhury 33 Phillip Place Convicted of conspiracy to incite prostitution, supplying drugs to a victim
Prabhat Nelli 33 Sidney Grove Convicted of conspiracy to incite prostitution, supplying drugs to a victim
Eisa Mousavi 41 Todds Nook Convicted of conspiracy to incite prostitution, rape, supplying drugs to a victim
Taherul Alam 32 Normanton Terrace Convicted of conspiracy to incite prostitution, supplying drugs to a victim, attempted sexual assault
Nadeem Aslam 43 Belle Grove West Convicted of supplying drugs to victims
Redwan Siddquee 32 West Road Pleaded guilty to supply or offering to supply a class B drug. Jailed for 16 months

Kamar Jamil 27 Summertown, Oxford Found guilty of five counts of rape, two counts of conspiracy to rape and one count of arranging child prostitution.
Akhtar Dogar 32 East Oxford Found guilty of five counts of rape, three counts of conspiracy to rape, two counts of child prostitution and one count of trafficking.
Anjum Dogar 31 East Oxford Found guilty of three counts of rape, two counts of child prostitution, three counts of conspiracy to rape and one count of trafficking.
Assad Hussain 32 Rose Hill, Oxford Found guilty of two counts of sexual activity with a child.
Mohammed Karrar 38 Cowley Found guilty of two counts of conspiracy to rape, four counts of rape of a child, one count of using an instrument to procure miscarriage, two counts of trafficking, one count of assault of a child by penetration, two counts of child prostitution, three counts of rape, two counts of conspiracy to rape a child and one count of supplying a class A drug.
Bassam Karrar 33 Cowley Found guilty of two counts of rape, one count of rape of a child, two counts of conspiracy to rape a child, two counts of child prostitution, one count of trafficking and one count of conspiracy to rape.
Zeeshan Ahmed 27 Wood Farm, Oxford Found guilty of two counts of sexual activity with a child and perverting the court of justice.
Bilal Ahmed 27 Maidenhead Found guilty of serious sexual assault.
Mustafa Ahmed 26 London Found guilty of sexual assault.
Assad Hussain 37 Iffley Road, Oxford Found guilty of five counts of rape and two counts of indecent assault.
Moinul Islam 42 Wykeham Crescent, Oxford Found guilty of rape, two counts of indecent assault and supplying cannabis.
Kameer Iqbal 39 Dashwood Road, Oxford Found guilty of guilty of three counts of rape.
Khalid Hussain 38 Ashhurst Way, Oxford Found guilty of rape and indecent assault.
Alladitta Yousaf 38 Bodley Road, Oxford Found guilty of indecent assault.
Haji Khan 38 Littlegreen Lane, Birmingham Found guilty of conspiracy to rape.
Kamran Khan 36 Northfield Road, Bolton Found guilty of indecent assault and false imprisonment.
Raheem Ahmed 40 Starwort Path, Oxford Found guilty of four counts of indecent assault, false imprisonment and supplying a class B drug.
Naim Khan 38 Herschel Crescent, Oxford Found guilty of eight counts of rape, seven counts of indecent assault and one count of supplying a class B drug.
Mohammed Nazir 42 Wood Farm, Oxford Found guilty of seven counts of rape, eight counts of indecent assault and one count of supplying a class B drug.
Tilal Madhi 36 Friars Street, Hereford Found guilty of two counts of conspiracy to rape a girl under 16, conspiracy to indecently assault a girl under 16, one count of trafficking within the UK for sexual exploitation and one count of arranging or facilitating child prostitution of a child under the age of 18 years.
Salik Miah 34 Ferry Hinksey Road, West Oxford Found guilty of one count of conspiracy to rape, two counts of rape and one count of arranging or facilitating child prostitution.
Azad Miah 37 Riverside Court, Oxford Found guilty of one count of conspiracy to rape, two counts of rape and one count of arranging or facilitating child prostitution.

Name Age Crimes
Hassan Abdulla 34 Four counts of rape, and three counts of sexual activity with a child.
Renato Balog 19 Five counts of rape and four counts of sexual assault.
Jan Kandrac 18 Rape and two counts of sexual touching.
Yasir Ali 29 Four counts of rape, seven counts of trafficking for sexual exploitation, two counts of making indecent images of children, one count of engaging in sexual activity in the presence of a child and one count of intimidation of a witness/juror.
Daaim Ashraf 20 Five counts of trafficking for sexual exploitation, one count of sexual assault, one count of sexual activity with a child, one count of sexual activity in the presence of a child, and one count of intimidation of a witness/juror.
Mohammed Abbas 30 Two counts of sexual assault on a girl aged under 12 and two counts of sexual activity with a child.
'Unnamed Child' 14 Sexual activity with a child.
Muhammed Waqas 24 Sexual activity with a girl aged between 13 and 15.
Zdeno Mirga 18 Inciting child prostitution, eight counts of rape and four counts of sexual activity with a child.
Mohammed Khubaib 43 Rape and grooming offences.

Name Age Conviction Sentence
Ahdel Ali 25 "one charge of rape, 11 charges of sexual activity with a child, three charges of controlling child prostitution, one of inciting child prostitution, a charge of inciting a child to engage in sexual activity and meeting a child after grooming" 18 years[4]
Mubarek "Max" Ali 29 "four charges of controlling child prostitution, two of trafficking in the UK for sexual exploitation and a charge of causing child prostitution" 14 years[4]
Mohammed Islam Choudhrey 54 "paying for sex with a Telford schoolgirl" 2 years 6 months[4]
Mohammed Ali Sultan 26 "having sex with two teenage girls, one of whom was 13 years old" 7 years[4]
Mohammed Younis 61 "allowing his flat to be used as a brothel by allowing a man to have sex with a girl who was being controlled as a prostitute" 2 years 6 months[4]
Mahroof Khan 35 "having sex with a 15-year-old girl" 2 years 6 months[4]
Tanveer Ahmed 40 "controlling a child prostitute" 2 years 6 months

Name Age Conviction Sentence
Amjad Hussain 38 Indecent assault 4 years 6 months
Mohammad Rizwan 37 Indecent assault 5 years 6 months
Mohammed Ali Sultan 33 Rape and three counts of indecent assault Eight years with an extended licence of two years

Aesan Pervez 27 Halifax 4 years. Convicted by a jury after a trial at Leeds Crown Court on one charge of sexual assault on the girl[17]
Aftab Hussain 37 Halifax 6 years for sexual activity with a child
Amaar Ali Ditta 27 Halifax 9 years for sexual activity with a child
Azeem Subhani 25 Halifax 9 years for sexual activity with a child
Furqaan Ghafar 31 Derby 5 years and three months after he admitted one charge of sexual activity with a child.[17]
Haaris Ahmed 32 Halifax 12 and a half years for sexual activity with a child and supplying class B drugs
Haider Ali 41 Halifax 20 years for sexual activity with a child and causing a person to engage in sexual activity
Hedar Ali 36 Bradford 25 years for rape and trafficking for sexual exploitation
Khalid Zaman 38 Bradford 17 and a half years for rape and supplying class B drugs
Mansoor Akhtar 25 Huddersfield 6 years for sexual activity with a child and supplying Class B drugs
Mohammed Ramzan 35 Bradford 15 years for rape
Mohammed Ali Ahmed 43 Halifax 6 and a half years for sexual activity with a child
Sikander Malik 31 Halifax 7 years for sexual activity with a child
Sikander Ishaq 31 Halifax 6 years for sexual activity with a child
Tahir Mahmood 43 Halifax 11 years for sexual activity with a child and sexual assault
Talib Saddiq 31 Halifax 8 years for sexual activity with a child
Taukeer Butt 31 Halifax 10 years for sexual activity with a child

Saeed Akhtar 55 Bradford 20 years for two counts of inciting child prostitution and rape
Basharat Khaliq 38 Bradford 20 years for five counts of rape and assault by penetration
Parvaze Ahmed 36 Bradford 17 years for three counts of rape
Naveed Akhtar 43 Bradford 17 years for two counts of rape
Kieran Harris 28 Dewsbury 17 years for two counts of rape
Mohammed Usman 31 Bradford 17 years for two counts of rape
Izar Hussain 32 Bradford 16 years for rape and attempted rape
Faheem Iqbal 27 No fixed abode 7 years for aiding and abetting rape
Zeeshan Ali 32 Bradford 18 months for sexual assault

Mato989: Recimo meni je zanimivo, ok če kot nekdo s tradicionalističnimi nagnjenji in idejami, nisem zdej proti razbitju EU (to bi bila bedarija), če tvojo idejo o neki 1) skupni minimalni urni postavki nadgradimo z 2) skupno evropsko borzo.

Tako bi v duhu stare Cristianitas, imeli nek res enoten ekonomski okvir in s s tem približamo ideji gospodarskega bloka, kar je Evropa kljub zgodovinsko prisotnim carinam in mestnim državam, vedno bila (recimo italijanski bankirji na Flamskem v renesansi, itd.)

Penzije in socialo bi pa jaz spet po starem evropskem načelu, subsidiarnosti v večji meri res dal na voljo državam in tu bi se delala neka konkurenca. Pa še to skombiniraš z neko tvojo idejo evropskega davčnega rezidentstva, kjer imaš državljanstvo države, rezidentstvo pa se ti menja glede davkov, če se seliš po EU-ju in na koncu v penziji se ti vse lepo sešteje (npr. Nodi je uspel v Romuniji in na koncu s prihranki pride v SLO :)).

In obenem s fokusom na gospodarsko-trgovinski blok vzameš gorivo kritike EU-ja, ker se s tem zmanjša pomen prerazdeljevanja za namen ekologije, NVO-jev, LGBTQ-izmenjave. Presežna sredstva v budgetu EU, ki bi ji prihranili se pa da v res meddržavno izgradnjo hitrih železnic, avtocest, energetskih povezav, plovnih kanalov itd.

Tako v bistvu delujejo ZDA :):):)

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Poglej, žalil si azijce in jih primerjal z neandertalci. Če so res podobni neandertalcem niti ni važno, saj JE po tvojem merilu vsak, kateri napiše kaj woke žaljivega po današnjih standardih o bilo kateri drugi rasi ali religiji, sigurno rasist ali celo fašist. In ti si to pisal. in jaz sem sledil temu, kako bi ti postopal in pisal v tem primeru.

Ergo, ti si rasist in močno te imam na sumu, da si tudi fašist. Sedaj pa me končno pusti na miru in se sprijazni s tvojo ideologijo ter s tem kaj si ti pisal in da si en navadni rasist.

P.S.: Sicer pa, kje sem te užalil, kot pišeš? Sem pisal, da si neumen, avtisti ali kaj podobnega? Niti enkrat. Si pa ti to pisal o meni. In drugih. Pravzaprav vsakim, s katerim se nisi strinjal. Sem pa napisal, da si rasist, da si lažnivec in da si mogoče celo fašist. To sem razbral iz tvojega pisanja, nisem pa razbral, da si avtist ali neumen, zato te tega nisem obtožil. Ker ne vem. Vidim pa, da pišeš neumnosti. In da pišeš kot neumen človek. To pa to.

Ne, nisem žalil Azijcev in nisem jih primerjal z neandertalci. In nisem napisal, da si neumen, napisal sem, da namerno lažeš, če pa slučajno misliš, da ne lažeš, si najverjetneje avtist, dislektik al kaj drugega, saj ne razumeš stavčnih zvez.

arnecan1 je izjavil:

Hm, malo sem poguglal za muslimanska posilstva otrok in mladoletnih. Sicer ne vem, če so Pakistanci ali iz Bangladeša, ampak vsekakor bi po imenih upat reči, da je možno, da jih je večina res iz Pakistana.

Hm, a da si malo pogooglal? Tale spisek frekveno popaš semle, pa vsakič si "malo pogooglal", a moraš izpolniti kvoto, ali kako?

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

Mato989: Recimo meni je zanimivo, ok če kot nekdo s tradicionalističnimi nagnjenji in idejami, nisem zdej proti razbitju EU (to bi bila bedarija), če tvojo idejo o neki 1) skupni minimalni urni postavki nadgradimo z 2) skupno evropsko borzo.

Tako bi v duhu stare Cristianitas, imeli nek res enoten ekonomski okvir in s s tem približamo ideji gospodarskega bloka, kar je Evropa kljub zgodovinsko prisotnim carinam in mestnim državam, vedno bila (recimo italijanski bankirji na Flamskem v renesansi, itd.)

Penzije in socialo bi pa jaz spet po starem evropskem načelu, subsidiarnosti v večji meri res dal na voljo državam in tu bi se delala neka konkurenca. Pa še to skombiniraš z neko tvojo idejo evropskega davčnega rezidentstva, kjer imaš državljanstvo države, rezidentstvo pa se ti menja glede davkov, če se seliš po EU-ju in na koncu v penziji se ti vse lepo sešteje (npr. Nodi je uspel v Romuniji in na koncu s prihranki pride v SLO :)).

In obenem s fokusom na gospodarsko-trgovinski blok vzameš gorivo kritike EU-ja, ker se s tem zmanjša pomen prerazdeljevanja za namen ekologije, NVO-jev, LGBTQ-izmenjave. Presežna sredstva v budgetu EU, ki bi ji prihranili se pa da v res meddržavno izgradnjo hitrih železnic, avtocest, energetskih povezav, plovnih kanalov itd.

Tako v bistvu delujejo ZDA :):):)

Ja samo pač bistvo kar bi morala EU zagotavljat je to da ni razlike če sem jaz kjerkoli v EU in delam kjerkoli v EU (remote) to enostavno bi morali z DEKRETOM prepovedat da te drkajo ampak bi moralo bit avtomatizirano prijazno do državljana... to je osnovni pogoj.

Drugo je pa to da bi moralo karkoli ZNOTRAJ EUja bit avtomatizirano da ne rabiš ti potem nekemu gnilemu nesposobnemu FURSu razlagat in prilagat in izpolnjevat papirjev

Zato imamo tehnologijo. Na EU pa je da to spravijo live... ne pa ravnost kumarc pa oblik banan...

Jaz kot državljan članice EU ne bi smel met nobenih bojazni in strahu in nobenih papirologij in birokracije če delam za Slovensko firmo remote v Sloveniji ali v Španiji celo leto

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

In če se naveževa na to temo: če imaš močan ekonomski blok potem mora ta blok imeti jasne meje kar pomeni, močan nadzor zunanjih meja EU, kar pomeni močan Frontex kar pomeni zatrtje ilegalnih migracij kar pomeni politično umiritev situacije :)

Malidelničar je izjavil:

In če se naveževa na to temo: če imaš močan ekonomski blok potem mora ta blok imeti jasne meje kar pomeni, močan nadzor zunanjih meja EU, kar pomeni močan Frontex kar pomeni zatrtje ilegalnih migracij kar pomeni politično umiritev situacije :)

Seveda... tu bi pač morala bit ničelna toleranca... jaz bi pač dal jasen signal in demonstracijo sile, ne pa človekove pravicem, prvič OBRNI SE, drugič streljaš v zrak in OBRNI SE, tretjič shoot to kill

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Hm, a da si malo pogooglal? Tale spisek frekveno popaš semle, pa vsakič si "malo pogooglal", a moraš izpolniti kvoto, ali kako?

Saj nisem pisal, kdaj sem guglal. Enkrat izgleda že sem. Ti vsakič napišeš, ko greš lulat ali kako?

P.S.: Škoda, da se ne vtakneš v to, zakaj seznam vsebuje toliko muslimanskih imen in kako to preprečiti v prihodnje. Da bele deklice tako vznemirjajo, oblačijo in se nastavljajo bradačem. Verjetno so rasistke in si to zaslužijo. Po tvojih standardih..

nejclp je izjavil:

Ne, nisem žalil Azijcev in nisem jih primerjal z neandertalci. In nisem napisal, da si neumen, napisal sem, da namerno lažeš, če pa slučajno misliš, da ne lažeš, si najverjetneje avtist, dislektik al kaj drugega, saj ne razumeš stavčnih zvez.

Seveda si žalil azijce. Primerjal si jih z neandertalci.

Da pa si nesramen in lažnivec, do tega imaš pač vso pravico. Malo je samo dvolično, ker po moje za šankom ne bi bil tako žaljiv, kakor si preko tipkovnice. Verjetno bi celi gostilni zapitke plačeval in šinfal čez lene Rome in neandertalske aziate.

V Aziji pa bi verjetno pil sake in šinfal čez faking negroide.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Saj nisem pisal, kdaj sem guglal. Enkrat izgleda že sem. Ti vsakič napišeš, ko greš lulat ali kako?

Ne, jaz sploh ne pišem, kdaj grem lulat. Očitno maš ti željo, da bi vsakič napisal, da greš lulat, saj večkrat popaš identične poste. Zgleda je za desnjakarski okus premalo kriminala med migranti, pa je treba poimensko, da je spisek daljši, ne pa podajati statistične podatke.

arnecan1 je izjavil:

P.S.: Škoda, da se ne vtakneš v to, zakaj seznam vsebuje toliko muslimanskih imen in kako to preprečiti v prihodnje. Da bele deklice tako vznemirjajo, oblačijo in se nastavljajo bradačem. Verjetno so rasistke in si to zaslužijo. Po tvojih standardih..

Seznam vsebuje toliko muslimanskih imen, ker si poiskal samo muslimanske pedofile, ostale pa izločil.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Seveda si žalil azijce. Primerjal si jih z neandertalci.

Da pa si nesramen in lažnivec, do tega imaš pač vso pravico. Malo je samo dvolično, ker po moje za šankom ne bi bil tako žaljiv, kakor si preko tipkovnice. Verjetno bi celi gostilni zapitke plačeval in šinfal čez lene Rome in neandertalske aziate.

V Aziji pa bi verjetno pil sake in šinfal čez faking negroide.

Nesramen seveda sem, lagal pa tukaj nisem nikoli. Lažeš ti in to evidentno. En tak prav komičen in patetičen lažnivček si.

Ne, v gostilni ne bi bil tako nesramen, kot sem za tipkovnico, nikakor pa ne bi šimfal čez Rome, samo zato, da bi me lokalni loleki vzeli za svojega. Ti si pač vesel, ker lahko tukaj izločaš sovraštvo in te kameradi trepljajo po rami, se počutiš sprejetega. Jaz sem tukaj preverjeno vsem zoprn, od levakov do desnjakov, predvsem pa "centristov" in to je tudi moj namen.

nejclp je izjavil:

Seznam vsebuje toliko muslimanskih imen, ker si poiskal samo muslimanske pedofile, ostale pa izločil.

Ne. Kayzon je pisal o tem. Jaz sem samo poguglal statistiko iz wikipedije. Zaradi tega menda še nisem rasist ali celo fašist ali kako? https://slo-tech.com/script/forum/vnoss... The UK government officially announced a taskforce to crack down on grooming gangs that sexually abuse children in the UK. However, Home Secretary Suella Braverman sparked a debate after she said that the perpetrators of such crimes are "groups of men, almost all British Pakistani".

To je ta rasistka, katera si je drznila obdolžiti eno skupino, da ne samo nadpovprečno sodeluje pri organizirani pedofiliji, ampak skoraj izključno. To, da je podatek pridobila iz uradnih statistik in da so resnični, seveda ne zmanjšuje dejstva, da je to trditi rasistično in je tudi ona rasistka. Mogoče celo fašistka.

nejclp je izjavil:

Nesramen seveda sem, lagal pa tukaj nisem nikoli. Lažeš ti in to evidentno. En tak prav komičen in patetičen lažnivček si.

Seveda si. Prvo že to, da nisi rasist. Že to je najbolj evidentna in dokazljiva laž.

NuMaN ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Utk je izjavil:

Problem sta obe strani. Tako leva kot desna. Ena hoče lastno vero "crkljati" do neskončnosti, druga pa bi rada še eno enako bedasto (ali pa še bolj, glede na to, da ne dovolijo ženskam nič) pripeljala zraven, ker misli da bo s tem oslabila tisto, ki jo že imamo na naših tleh.
Tukaj bi bilo treba konkretno oboje po prstih, pa vero resnično ločit od države in jo magari prepovedat, če drugače ne gre.

Prepoved vere se ponavadi obrne v kult osebnosti: Stalin, S. Koreja.

Bi pa bilo treba preobraziti verske organizacije v gospodarske subjekte.

NuMaN je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Utk je izjavil:

Prepoved vere se ponavadi obrne v kult osebnosti: Stalin, S. Koreja.

Daj še kako sliko kiklašev ...

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne. Kayzon je pisal o tem. Jaz sem samo poguglal statistiko iz wikipedije. Zaradi tega menda še nisem rasist ali celo fašist ali kako? https://slo-tech.com/script/forum/vnoss... The UK government officially announced a taskforce to crack down on grooming gangs that sexually abuse children in the UK. However, Home Secretary Suella Braverman sparked a debate after she said that the perpetrators of such crimes are "groups of men, almost all British Pakistani".

To je ta rasistka, katera si je drznila obdolžiti eno skupino, da ne samo nadpovprečno sodeluje pri organizirani pedofiliji, ampak skoraj izključno. To, da je podatek pridobila iz uradnih statistik in da so resnični, seveda ne zmanjšuje dejstva, da je to trditi rasistično in je tudi ona rasistka. Mogoče celo fašistka.

nejclp je izjavil:

Seveda si. Prvo že to, da nisi rasist. Že to je najbolj evidentna in dokazljiva laž.

Link ti ne dela. Ne vem, kaj Kayzona tlačiš noter, ampak temo je odpr PacificBlue, oz, ne vem, kaj točno hočeš povedati. https://slo-tech.com/forum/t819398/p800...

Pakistanske tolpe posiljevalcev pa dejansko sestavljajo večinoma Pakistanci, ja, saj so Pakistanske, anede? Ampak, kaj pa teli:

England: In 2016–17 there were 43,522 recorded sexual offences against children under 16 years old, and a further 11,324 offences against young people aged over 16 and under 18. Police recorded 6,009 rapes of children aged under 13 years, and 6,299 rapes of children under 16 years.
Wales: In 2016–17 there were 2,845 recorded sexual offences against children under 16 years old. Police recorded 446 rapes of children aged under 13 years, and 340 rapes of children under 16 years.
Scotland: In 2016–17 there were 4,097 recorded sexual offences against children under 16 years old. Police recorded 196 rapes and attempted rapes of children aged 13–15 years, and 161 rapes and attempted rapes of children under 13 years.
Northern Ireland: In 2016–17 there were 1,875 recorded sexual offences against children and young people under 18 years old. Police recorded 360 rapes and attempted rapes of children and young people aged under 18 years
The Ministry of Justices prison population statistics (2020) show the total number of convicted sexual offence prisoners with an associated child sexual abuse offence to be 8,345. Of this number 43 did not have their ethnicity recorded or stated. Of those with recorded ethnicity, white prisoners were the majority with a total of 7,353. 464 were Asian, 310 were black and 175 were mixed and 'other'.

Če je Suella Braverman rasistka, tega pač ne morem vedeti, ampak imam občutek, da ti meniš, da ne more biti, ker so bili njeni predniki Indijci, ali kako? In Indijci se izjemno dobro razumejo s Pakistanci, anede?

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, nisem. To si si gladko izmislil, lažnivček. Lahko komot daš citat, kjer je karkoli sem napisal, kakorkoli rasistično.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Situacija se hitro lahko zaostri. Je to negativna spirala. Telih prišlekov že tako večina ljudi ne mara in se težko vključi v družbo, če želi. To potem tudi dodatno spodbuja kriminal in nasilje, kar pa potem dodatno poveča sovraštvo in tako dalje.

Zdej kako to rešit? Na obeh straneh bi se lahko naredile spremembe, žal pa so to le utopične sanje. To tako, da bi mi njih bolje sprejeli, kot to da bi se oni spremenili in pustili svoja nazadnjaštva in primitivna prepričanja in se integrirali v družbo. Druga najboljša rešitev je, da se jim ne dovoli prit v državo. Ampak najbrž bo prepozno, ko bo večina to dojela.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

NuMaN je izjavil:

A niso že? cerkev je dbd (družba brez davkov) že več kot 2000 let.

IgorCardanof je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Situacija se hitro lahko zaostri. Je to negativna spirala. Telih prišlekov že tako večina ljudi ne mara in se težko vključi v družbo, če želi. To potem tudi dodatno spodbuja kriminal in nasilje, kar pa potem dodatno poveča sovraštvo in tako dalje.

Zdej kako to rešit? Na obeh straneh bi se lahko naredile spremembe, žal pa so to le utopične sanje. To tako, da bi mi njih bolje sprejeli, kot to da bi se oni spremenili in pustili svoja nazadnjaštva in primitivna prepričanja in se integrirali v družbo. Druga najboljša rešitev je, da se jim ne dovoli prit v državo. Ampak najbrž bo prepozno, ko bo večina to dojela.

Vemo kaj rabimo od delavcev, zato se postavi filter, ki take ki so pripravljeni delat in se prilagodit sprejmeš, ostale naženeš nazaj domov. Tudi pri zaposlitvi ni nič drugače, greš skozi sito in če si taprav, dobiš službo, drugače ne.

Zgodovina sprememb…

Dbd ni v našem pravnem redu.
RKC Slovenija bi bila bodisi d.d. ali d.o.o., verjetno pa bi se registrirali kot zadruga ...

fulk ::

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

Naši vodje nemo stojijo ob strani, ali kar olajšujejo priseljevanje.
Storijo praktično ničesar, da bi se avtohtoni narod obdržal.
Mediji konstantno propagandirajo, da si itak ne zaslužimo obstajati. Da se moramo čimprej pomešati. Da naše kulture niso kaj dosti vredne. Da ne smemo imeti otrok. Da smo zločinski. Itd.
Nejci in Okapiji pa v prvih vrstah vneto vzklikajo v podporo.

Res ne vem, zakaj stokaš. Če ne bi bilo migracij in se tvoji predniki, izvorni homosapiensi, ne bi parili z neandertalci, ne bi bil tako lepo bel in kosmat. Naciji ste res hecni, groza vas je mešanja "ras“, sami pa ste produkt parjenja med vrstami.

Pa saj se niso veliko parili, ker je genov zelo malo. Če se je kdo paril je bil to ekvivalent tebe takrat. Globohomo pa to.

Sicer tebe in tebi podobne bi bilo treba nemudoma izselit iz države.

Genov je ravno dovolj, da smo se uspešno prilagodili neprijaznemu podnebju. Čisti, nemešani homosapiensi, polni melanina, nam na tem področju ne morejo parirati.

Pomoje bi se moralo nacije izseliti na Antarktiko, pa imejte tam svojo etnično čisto državo.

???
Od kje pobiraš te maloumnosti?

Pravi avtohtoni skandinavci so blond in malo poraščeni. A so to dobili od neandertalcev??
Poglej bližnji vzhod kjer je vroče. Tam so poraščeni.

Spet nimaš pojma kaj govoriš.

Te maloumnosti pobiram iz interneta, iz poljudno znanstvenih člankov, kjer so objavljeni rezultati raziskav.
Ko so se pojavili skandinavci, so neandertalci že zdavnaj izumrli. Jasno da so se predniki skandinavcev parili z neandertalci, saj majo tudi skandinavci sledove neandertalske DNK, ravno toliko, kot ostali Evropejci.

fulk je izjavil:

Glede antarktike pa si žal precej falu. Vi ste tisti, ki ne priznavate meja, zato ste vi tisti ki morate oditi in si najti kak no-mans land.
Predlagam, da vas vržemo v mednarodne vode sredi tihega oceana, tam pa lahko z morskimi bitji kreirate marksistično utopijo vse dokler ne evolvirate škrge.

Jaz seveda priznavam meje, predlog, da se vas izseli na antarktiko pa je gesta pomoči, očitno imate hude težave, ker čisti homosapiensi po vaše preplavljajo evropo in ogrožajo vašo eksistenco. Jaz pač nimam težav s črnci in se nikakor ne počutim ogroženega, malo melanina pa našemu potomstvu itak ne bo škodilo, zaradi podnebnih sprememb.

fulk je izjavil:

Tako fičo kot Ferrari oba imata štiri kolesa in motor, pa vendar je povsem drugače se vozit v enem ali drugem.
Švoh argument.

Ok, fičko. Ali pa hočeš reči, da si ferari in s tem še bolj fundamentalističen od islamističnih desnjakarjev?

Ti torej odkrito podpiraš genocid celotnih narodov?
Upam, da dobimo oblast, ki te bo ustrezno nevtralizirala. Čimprej take kot ti izselit.

fulk ::

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Ne vem kake debate sta imela ker sta zaspamala. Ampak rasizem pomeni da različno delaš z ljudmi glede na raso.

Dokler pa različno delaš glede na izobrazbo, izvorno državljanstvo in podobne zadeve pa je to kvečjemu diskriminacija, nikakor pa ne rasizem.

In definitivno je vsak, ki svoje državljane ne da pred tuje državljane ničvredna smet.

Nejcoti sovražji lastno raso. Temu pravijo "reverse racism", je pa seveda to klasični rasizem, z nekaj dodatnimi, psihiatrično zanimivimi elementi.

Kje pa, jaz mam rad vse rase. Hudiča, si ne znam predstavljat, da recimo iz genetskega bazena izgine tale imenitni fenotip:

Kot socialist sem jasno podpornik biotske raznovrstnosti.

WizzardOfOZ je izjavil:

Obadva sta bumbarja. Nejc še tok bolj, ker je še izdajalec zraven, ki bi prodal lastne ljudi, da bi lahko sem pripeljal tujce. Nekako to so delali tabeli med WW2 - prodajal domače ljudi tujcem.

A, potem praviš, da arnecan laže? Ali pa skušaš uporabiti njegovo taktiko in mi naprtiti tisto, kar so počeli tvoji ideološki kameradi me vojno?

Sika je vrjetno fejk, ampak ok.
A ti veš zakaj v lovsko nabiralnih časih, kjer ni bilo veliko mobilnosti, kljub vseenu ni bilo veliko inbreedovskega hendikepa?
Ker je evolucija izločila vse nesposobne preživetja. In kljub majhni skupini se je rod uspešno nadaljeval.
Še dandanes če pogledaš posnetke odročnih plemen, skoraj nobeden ni hendikepiran. Kruto ampak resnično. Preživeli so samo funkcionalni.
Enkrat ko se začne civilizacija in medicina temu ni več tako.

Kot drugo, si preneumen za razumet. Ti ne boš imel samo malo več "melanina", ampak samo melanin. Ker razmerje črncev proti belcem bo morda 1:10.
In kot tretje, si ravno tako preneumen za razumet, da neglede na atmosferske pogoje, sonce ima svoj sevalni kot. Tudi po "globalnem segretju" bo za naslednjih nekaj eonov sonce prav isto obsijalo kožo kot danes.

Levičarji ste notorično zabiti ko deske, ti pa vsak dan dokazuješ, da se vedno še da nadgradit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

fulk je izjavil:

Upam, da dobimo oblast, ki te bo ustrezno nevtralizirala. Čimprej take kot ti izselit.

A si pritegnjen, ali kaj? Kot narod se bomo seveda obdržali, saj niti tvojim kameradom fašistom in nacistom ni uspelo, da bi nas izbrisali. Zgolj računam na več melanina v prihodnje, bi bilo dobrodošlo, poletja so vedno bolj vroča.

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

nejclp je izjavil:

Link ti ne dela. Ne vem, kaj Kayzona tlačiš noter, ampak temo je odpr PacificBlue, oz, ne vem, kaj točno hočeš povedati. https://slo-tech.com/forum/t819398/p800...

Pakistanske tolpe posiljevalcev pa dejansko sestavljajo večinoma Pakistanci, ja, saj so Pakistanske, anede? Ampak, kaj pa teli:

England: In 2016–17 there were 43,522 recorded sexual offences against children under 16 years old, and a further 11,324 offences against young people aged over 16 and under 18. Police recorded 6,009 rapes of children aged under 13 years, and 6,299 rapes of children under 16 years.
Wales: In 2016–17 there were 2,845 recorded sexual offences against children under 16 years old. Police recorded 446 rapes of children aged under 13 years, and 340 rapes of children under 16 years.
Scotland: In 2016–17 there were 4,097 recorded sexual offences against children under 16 years old. Police recorded 196 rapes and attempted rapes of children aged 13–15 years, and 161 rapes and attempted rapes of children under 13 years.
Northern Ireland: In 2016–17 there were 1,875 recorded sexual offences against children and young people under 18 years old. Police recorded 360 rapes and attempted rapes of children and young people aged under 18 years
The Ministry of Justices prison population statistics (2020) show the total number of convicted sexual offence prisoners with an associated child sexual abuse offence to be 8,345. Of this number 43 did not have their ethnicity recorded or stated. Of those with recorded ethnicity, white prisoners were the majority with a total of 7,353. 464 were Asian, 310 were black and 175 were mixed and 'other'.

Če je Suella Braverman rasistka, tega pač ne morem vedeti, ampak imam občutek, da ti meniš, da ne more biti, ker so bili njeni predniki Indijci, ali kako? In Indijci se izjemno dobro razumejo s Pakistanci, anede?

Hm, lepo si tole prekopiral. http://www.csacentre.org.uk/documents/c... Morebiti bi še jaz kaj dodal. Kar si ti "pozabil".

The conviction ratio varied according to defendants’ ethnicity, ranging from 45% for Black defendants to 72% for White defendants. Ko prečitaš, da je samo 45% črnih osumljencev obsojenih in kar 72% belih osumljencev obsojenih, si verjetno srečen. Ampak piše tudi naslednje:

This is likely to be related to the offences for which people from different ethnic backgrounds are prosecuted: White British defendants were more likely to be prosecuted for image offences than any other ethnic group, and these offences were more likely to result in a conviction.

Torej beli Angleži so večinoma storilci pedofilije gledanja porno slikic preko računalnika, ta vrsta kriminala je lažje dokazljiva, zato jih je tudi tako velik odstotek obsojenih in tako velik odstotek v končni statistiki. Tista težje dokazljiva pedofilija je izgleda bolj domena Pakistancev in ostalih, torej organizirani obroči pedofilov in pedofilija v družinskem krogu.

Zatorej ni med domorodnimi Angleži več pedofilov, samo več jih obsodijo, ker so dosti bolj pogosti med lažje dokazljivim dejanjem pedofilije. In gledanje slikic je tudi kriminalno manj resen zločin kakor pakistanski organizirani obroči poslilstev.

Pa zakaj enkrat ne poveš celotno resnico, ampak samo zavajaš?:8)

nejclp je izjavil:

Ne, nisem. To si si gladko izmislil, lažnivček. Lahko komot daš citat, kjer je karkoli sem napisal, kakorkoli rasistično.

Seveda. Azijce si primerjal z neandertalci: Vzhodni Azijci majo v povprečju 20% več neandertalske DNK, kot pa Evropejci.

Nenadertalci so vedno veljali za zaostale, brez ali z malo umetnosti, slabo razvitim govorom, slabše razvitim socialnim življenjem kakor kromanjonci, kot inferirona vrsta so jih predniki današnjega človeka potisnili v izumrtje. To je rasistično v skladu s tvojimi standardi določanja rasizma.

Ergo, si rasist in močno sumim tudi, da si fašist.

IgorCardanof je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Poznam kar nekaj ljudi, kateri so se kar dobro vklopili v slovensko življenje. Je pa res, da si to moraš želeti v prvi vrsti sam. In osebno bom vedno zaščitil migranta, kateri se trudi za integracijo, nekdo pa bi ga šikaniral.

V prvi vrsti pa mora emigrant v Slovenijo vstopiti legalno. In imeti željo delati in uživati sadove tega dela ter spoštovati kulturo in navade domorodcev. Ter ne zavijat žensk v rute. Taki lahko kar obrnejo nazaj tja, od koder so prišli.

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

A si pritegnjen, ali kaj? Kot narod se bomo seveda obdržali, saj niti tvojim kameradom fašistom in nacistom ni uspelo, da bi nas izbrisali. Zgolj računam na več melanina v prihodnje, bi bilo dobrodošlo, poletja so vedno bolj vroča.

Predlagam, da greš kar iskati melanin južno od Sredozemlja. V Azijo ne, ker jih nimaš rad. Pa tudi premalo melanina je tam.

fulk je izjavil:

Kako fejk, saj je selfie, pa tudi na SDS strani je še vedno gor,
https://www.sds.si/galerija/zan-mahnic-...

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

Tisti z več melanina te bodo zaradi tvoje spolne usmerjenosti s stolpnice vrgli. :)):)):))

PovemVfaco ::

fulk je izjavil:

si ravno tako preneumen za razumet, da neglede na atmosferske pogoje, sonce ima svoj sevalni kot. Tudi po "globalnem segretju" bo za naslednjih nekaj eonov sonce prav isto obsijalo kožo kot danes.

Levičarji ste notorično zabiti ko deske, ti pa vsak dan dokazuješ, da se vedno še da nadgradit.

Lj ovco fuknjeno, za ozon in njegov vpliv na sončno obsevanje še zgleda ni slišala, raje sanjari o nekih kotih, pa bi se napihovala o zabitosti. Hahahahaha.

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

Kako fejk, saj je selfie, pa tudi na SDS strani je še vedno gor,
https://www.sds.si/galerija/zan-mahnic-...

Ne laži, to je fejk, levakarji so podtaknili na SDS stran. Prava je tale, neobdelana, original

Ohranimo belo raso s pravo odločitvijo na volitvah:

Ni se lepo delati norca iz ljudi, vsakdor je slikan kdaj iz nepravega kota:

Zgodovina sprememb…

Ka teli niso pripadniki bele rase? Drugač pa, če si skoz fotkan z napačnega kota, potem ni kot problem.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

Hm, lepo si tole prekopiral. http://www.csacentre.org.uk/documents/c... Morebiti bi še jaz kaj dodal. Kar si ti "pozabil".

Kje, pa, uporabil sem isti vir, kot ti, wikipedijo. Child sexual abuse in the United Kingdom @ Wikipedia

arnecan1 je izjavil:

Pa zakaj enkrat ne poveš celotno resnico, ampak samo zavajaš?:8)

Uporabljam podatke, ki jih imam. Če dobim kakšne nove, jih z veseljem preštudiram. Bi bilo fino, če bi bil kje podatek, koliko je to "more likely " in bi postregli z deležom "neškodljivih drkačev" na otroke glede na "raso". A to je kje, v tej brošurici, ki si jo linkal?

arnecan1 je izjavil:

Ni se lepo delati norca iz ljudi, vsakdor je slikan kdaj iz nepravega kota:

Hudiča, in ti misliš, da bi jaz rad zbrisal take primerke bele rase? Nasprotno, to je treba ohraniti.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Seveda. Azijce si primerjal z neandertalci: Vzhodni Azijci majo v povprečju 20% več neandertalske DNK, kot pa Evropejci.

Nenadertalci so vedno veljali za zaostale, brez ali z malo umetnosti, slabo razvitim govorom, slabše razvitim socialnim življenjem kakor kromanjonci, kot inferirona vrsta so jih predniki današnjega človeka potisnili v izumrtje. To je rasistično v skladu s tvojimi standardi določanja rasizma.

Ergo, si rasist in močno sumim tudi, da si fašist. .

Kot prvo, ne, azijcev nisem primerjal z neandertalci, da imajo Vzhodni Azijci v povprečju 20% več neandertalske DNK, kot pa Evropejci, je dejstvo.
In kot drugo, dejstvo, da imamo Evropejci več neandertalske DNK kot črnci na sploh, tisti v podsaharski Afriki pa niti v sledovih, pač govori v prid trditvi, da nam je mešanje z neandertalci samo koristilo, ko je šlo za prilagajanje podnebju. In, jasno, mogoče bi malce revidirali podobo neandertalca, očitno ga je treba rehabilitirati, zdaj ko je jasno, da smo belci in ostali, mešančki z neandertalci, se boste pa ja tudi ti in tvoji kameradi strinjali s tem?

Zgodovina sprememb…

Nekateri si še kar zatiskate oči in si domišljate, da so migranti prišli sem zato, da bodo delali. :)):)):))

nejclp je izjavil:

Predlagam, da greš kar iskati melanin južno od Sredozemlja. V Azijo ne, ker jih nimaš rad. Pa tudi premalo melanina je tam.

Žal ne morem kar aplicirat melanina nase, a ti ni jasno, kako deluje evolucija, ali kaj?

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Žal ne morem kar aplicirat melanina nase, a ti ni jasno, kako deluje evolucija, ali kaj?

Pa ajde, neke približke se da

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Kje, pa, uporabil sem isti vir, kot ti, wikipedijo. Child sexual abuse in the United Kingdom @ Wikipedia

Saj pravim, wikipedija pa je kopirala iz linka, katerega sem podal jaz. Skratka, spet si zavajal in podajal 1/2 podatke, oz.prikrojil resnico.

nejclp je izjavil:

Kot prvo, ne, azijcev nisem primerjal z neandertalci, da imajo Vzhodni Azijci v povprečju 20% več neandertalske DNK, kot pa Evropejci, je dejstvo.
In kot drugo, dejstvo, da imamo Evropejci več neandertalske DNK kot črnci na sploh, tisti v podsaharski Afriki pa niti v sledovih, pač govori v prid trditvi, da nam je mešanje z neandertalci samo koristilo, ko je šlo za prilagajanje podnebju. In, jasno, mogoče bi malce revidirali podobo neandertalca, očitno ga je treba rehabilitirati, zdaj ko je jasno, da smo belci in ostali, mešančki z neandertalci, se boste pa ja tudi ti in tvoji kameradi strinjali s tem?

Seveda si jih primerjal. Rasist. In imam prav, saj uporabljam tvoje metode merjenja stopnje rasizma. Torej se ne morem motiti. Sedaj samo izvajaš abecedno akrobacijo in semantiko. S tem si tudi dokazal, da nisi samo rasist, ampak tudi fašist.

Sicer pa: Cultural enrichment in Dublin.

https://t.me/RadioGenoa/350

National Geographic Italy. Cultural enrichment from Lampedusa has come to Parma.

https://t.me/RadioGenoa/267

Zgodovina sprememb…

Hm, tole poglejte do konca: National Geographic Spain.

https://t.me/s/RadioGenoa

UK, London.

https://t.me/RadioGenoa/279

Medtem: Vegan activists pay homage to the fallen at the meat counter.

https://t.me/RadioGenoa/280

The refugee seeking asylum has integrated.

https://t.me/RadioGenoa/281

From Tunisia to Lampedusa. Italian journalists see women, unaccompanied minors and children in this video. And if you don't see it too they say you're racist.

https://t.me/RadioGenoa/284

Dutch police in Amsterdam.

https://t.me/RadioGenoa/285

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Saj pravim, wikipedija pa je kopirala iz linka, katerega sem podal jaz. Skratka, spet si zavajal in podajal 1/2 podatke, oz.prikrojil resnico.

Se pravi, če ti kopiraš podatke iz wikipedije je to legit, če jih jaz, je to zavajanje? A hočeš dokazati, da si dejansko slaboumen in ne čisto navaden lažnivček?

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Seveda si jih primerjal. Rasist. In imam prav, saj uporabljam tvoje metode merjenja stopnje rasizma. Torej se ne morem motiti. Sedaj samo izvajaš abecedno akrobacijo in semantiko. S tem si tudi dokazal, da nisi samo rasist, ampak tudi fašist.

Definicija fašista je, da zavaja z besedno akrobacijo in semantiko? Plus, ne, nisem jih primerjal. Očitno ne razumeš, kaj to pomeni "primerjati". Bodisi, ker lažeš, bodisi zaradi disleksije, avtizma, ali ostalega, kar sem že naštel.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Se pravi, če ti kopiraš podatke iz wikipedije je to legit, če jih jaz, je to zavajanje? A hočeš dokazati, da si dejansko slaboumen in ne čisto navaden lažnivček?

Ne, prilepiš polovične podatke. To is pozabil:
The conviction ratio varied according to defendants’ ethnicity, ranging from 45% for Black defendants to 72% for White defendants. Ko prečitaš, da je samo 45% črnih osumljencev obsojenih in kar 72% belih osumljencev obsojenih, si verjetno srečen. Ampak piše tudi naslednje:

This is likely to be related to the offences for which people from different ethnic backgrounds are prosecuted: White British defendants were more likely to be prosecuted for image offences than any other ethnic group, and these offences were more likely to result in a conviction.

The usual suspects beat up a defenseless woman in Milan. Due to uncontrolled immigration, Milan has become the most unsafe and dangerous city in Italy.

https://t.me/RadioGenoa/287

The usual suspects in Spain have integrated. So much enrichment.

https://t.me/RadioGenoa/289

Pope Francis has visions: "There is no immigrant invasion, it's just alarmist propaganda."

https://t.me/RadioGenoa/290

Rainbow Police UK.

https://t.me/RadioGenoa/292

From Lampedusa to Milan, naked cultural enrichment throws glass bottles at Italians.

https://t.me/RadioGenoa/296

Cultural enrichment has come to Germany from Lampedusa.

https://t.me/RadioGenoa/298

Zgodovina sprememb…

Cultural enrichment has found a new girlfriend in Europe.

https://t.me/RadioGenoa/299

From Lampedusa to La Spezia, cultural enrichment harasses and threatens train passengers.

https://t.me/RadioGenoa/300

From Libya to Italy. Pope Francis says it is not an invasion.

https://t.me/RadioGenoa/302

Zgodovina sprememb…

mr_chai ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Jaz si npr za Švedsko ne predstavljam da bo karkoli počilo. Kar poglej si kakšni so danes povprečni moški avtohtoni švedi, pa mi pol povej kako bo počilo.
««
35 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3821388686 (1312) Gagatronix
»

Kanadsko prebivalstvo se je prvič povečalo za več kot 1 milijon (Letna rast 2,7%) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17122306 (1914) Mr.B

Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Problemi človeštva
1242100276 (73958) vostok_1

Več podobnih tem