Forum » Kaj kupiti » iFixit magnetni nastavki?
iFixit magnetni nastavki?
SmeskoSnezak ::
Gledam za iFixit Pro Tech Toolkit - IF145-307-4
A imajo vsi iFixit kompleti magnetne nastavke, ali je treba posebej kupiti? Za to, da bi se lazje sraufalo.
Je kaksen komplet manjsi, lazji in cenejsi? Ta zgornji stane 80eu v eni trgovini.
LP,
Smeska
A imajo vsi iFixit kompleti magnetne nastavke, ali je treba posebej kupiti? Za to, da bi se lazje sraufalo.
Je kaksen komplet manjsi, lazji in cenejsi? Ta zgornji stane 80eu v eni trgovini.
LP,
Smeska
@ Pusti soncu v srce... @
matobeli ::
Imajo magnet notri v ročki, verjetno tudi v podaljšku. Sami nastavki niso magnetni (razen tistega ki je magnet, za pobirat vijake kjer s prsti ne dosežeš)
Steinkauz ::
SmeskoSnezak ::
Torej kje dobiti nastavke, ki so magnetni za lazje sraufanje?
Ali kaj se priporoca?
LP
Smeska
Ali kaj se priporoca?
LP
Smeska
@ Pusti soncu v srce... @
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
bozicek ::
Jaz imam iste kot Steinkauz. Za ta denar so super in so vsi nastavki notri ki jih večinoma potrebuješ.
Tudi magnet je zadosti močan da mi drži tudi tiste šraufe ki jih na roke zateguješ in so težji od običajnih
Drugače pa sam namagnetiš. Potrebuješ magnet in potegneš po njemu
Tudi magnet je zadosti močan da mi drži tudi tiste šraufe ki jih na roke zateguješ in so težji od običajnih
Drugače pa sam namagnetiš. Potrebuješ magnet in potegneš po njemu
Darila letos samo za poredne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iFixit želi popraviti svetOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6937 (2628) | PrimozR |
» | Samsung okusil efekt StreisandOddelek: Novice / Android | 6014 (4687) | xxxul |
» | Motorola kot prva začela ponujati uradne komplete za menjavo delov v svojih telefonihOddelek: Novice / Android | 6145 (3667) | MrStein |
» | Komplet orodji za računalničarje? pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2930 (2205) | Scorpia |
» | Kje kupiti tri-wing izvijač ?Oddelek: Kaj kupiti | 2423 (2210) | gazibo |