Forum » Pomoč in nasveti » Problem boot win XP
Problem boot win XP
Stayerc ::
Imam win XP sp1a z vsemi popravki. Sistem se mi boota nenormalno dolgo (priblizno 2 minuti). To se je zacelo pojavljati, ko sem nanovo naredil install. Prej teh problemov nisem imel. Ko se boota se ustavi pri loading your personal settings. Od hardwera nimam cist nic novega in prej je delalo vse bp. kaj bi lahko bilo narobe?
Pregledal sem racunalnik z ad-aware in z norton antivirus in ni nic nasel.
Lp
Pregledal sem racunalnik z ad-aware in z norton antivirus in ni nic nasel.
Lp
rap3r ::
Microsoft ma na svoji strani en programcek, ki ti pohitri boot sistema. Problem je le da sm pozabu kako se programček imenuje, mislm da je neki bootutil. Poglej na microsoftu.
Čene pa uzameš diskeeper, v katerem maš opcijo boot defrag in ti res lepo pohitri boot.
Čene pa uzameš diskeeper, v katerem maš opcijo boot defrag in ti res lepo pohitri boot.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Slowenc ::
Ko bi bilo res. Na M$ jevi strani dobiš tole obvestilo: The Bootvis.exe tool is no longer available from this site. . Ima mogoče kdo ta progi, in ga mi pošlje?
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12026 (9010) | vbohinc |
» | Počasen vklop in izklop windows xp sp2!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1161) | StratOS |
» | Predolg zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1089) | HIP_HOP |
» | Hitrejše nalaganje XPjev.Oddelek: Navijanje | 2081 (1357) | Pyr0Beast |
» | Dolgo zaganjanje racunalnika... (5 min)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1294) | iztok31 |