Forum » Strojna oprema » miška cherry stream
miška cherry stream
Ori ::
Zdravo
imam težavo z miško cherry stream brezžična in sicer s koleščkom. Drugače je v garanciji sam so mi rekli da to traja lahko 14 dni. Pa me zanima kako se miška odpre ker nisem najdel nobenega vijaka nikjer je vrjetno na kake zatiče. Rad bi pogledal da ni kakšna smet na tam pri koleščku.
hvala
imam težavo z miško cherry stream brezžična in sicer s koleščkom. Drugače je v garanciji sam so mi rekli da to traja lahko 14 dni. Pa me zanima kako se miška odpre ker nisem najdel nobenega vijaka nikjer je vrjetno na kake zatiče. Rad bi pogledal da ni kakšna smet na tam pri koleščku.
hvala
Ori ::
Zdravo
hvala
našel vijak
tema se lahko izbriše
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na kateri servis lahko nesem popraviti računalniško miško?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3154 (1476) | Gapi |
» | [Miška Logitech] MX1000 vs. RevolutionOddelek: Kaj kupiti | 1026 (790) | LordWorm |
» | Hitro preklapljanje med večimi odprtimi Internet ExplorerjiOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (914) | 5er--> |
» | IBM ohišjeOddelek: Strojna oprema | 788 (749) | jazzz |
» | Pretorijančev prvenec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 4573 (4573) | Paramedic |