» »

USB Flash alternativa

USB Flash alternativa

twom ::

Na USB ključek kopiram executable, ki pa so velikokrat corrupted. Od neke točke dalje so izgleda datoteke prazne (F3 view v Total Commanderju).

Kakšne so alternative? Ali so zunanji USB SSD diski in razni CFast in SD card readerji bolj zanesljivi?

Ali obstaja kakšen majhen (fizična velikost) zunanji USB SSD disk? Da bi bil prenosljiv enako kot Flash drive.

Han ::

Uporabljalj kvaliteto, npr. SanDisk Extreme Pro, pa ne boš imel takšnih težav.

Sicer pa imaš na voljo kopico M.2 ohišij za SATA in NVMe M.2 SSD, ki so podobno majhni kot večji USB ključi. Malce zoprno je edino to, da moraš imeti v žepu še ustrezen USB kabel.

twom ::

Han je izjavil:

Uporabljalj kvaliteto, npr. SanDisk Extreme Pro, pa ne boš imel takšnih težav.

Sicer pa imaš na voljo kopico M.2 ohišij za SATA in NVMe M.2 SSD, ki so podobno majhni kot večji USB ključi. Malce zoprno je edino to, da moraš imeti v žepu še ustrezen USB kabel.
Ravno tega imam(o), SanDisk Extreme Pro. Pa še par drugih v firmi poleg mene. Tam kjer se napake ne more tolerirat, se je šlo na CFast readerje, jaz za teste pa pač še enkrat kopiram.

Se pravi... alternativa?

Han ::

Hmm, ste kaj analizirali mašine, na katerih kopirate? Defekten RAM ali USB kontroler? Prenašate ključe v zaščitnem ohišju?

Jaz imam v takšnem ohišju Crucial 1 TB MX500, ki deluje zanesljivo in brezhibno.

https://www.enaa.com/ohisja-za-diske/ss...

Žal teh M.2 SSD ni več naprodaj, tako da moraš poseči po alternativi.

https://www.enaa.com/ssd-diski/silicon-...

Za višje hitrosti na USB 3.2 Gen2 vzameš NVMe, npr. ORICO FV35C3-G2 + Crucial P5 Plus.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri USB ključek

Oddelek: Kaj kupiti
274618 (2862) FireSnake
»

Kateri 64 GB ali 128 GB USB Ključ? (strani: 1 2 )

5010573 (6722) Han
»

Usb 3.0

Oddelek: Pomoč in nasveti
111048 (667) Han
»

Nakup kvalitetnega 128GB USB ključa

71554 (1229) Isotropic

Več podobnih tem