Forum » Loža » Material za graviranje/rezanje
Material za graviranje/rezanje

Tadejo9 ::
Živjo,
zanima me, če kdo pozna spletno stran, ki prodaja material za lasersko graviranje/rezanje?
Lep dan,
Tadejo9
zanima me, če kdo pozna spletno stran, ki prodaja material za lasersko graviranje/rezanje?
Lep dan,
Tadejo9
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()

fikus_ ::
"material za lasersko graviranje/rezanje" pa je kaj??? Boš moral biti bolj natančen v tem, kaj hočeš doseči.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Tadejo9 ::
Akrilne plošče,
Leseni izdelki ( obeski, rezalne deske, navadne plošče, ... ),
Aluminijasti izdelki ( obesek za psa recimo )
Kozarci,
Potrošni material, kot so spreji za graviranje na steklo
Tukaj je pa še spletna stran za referenco https://www.908ltd.co.uk/shop/laser-eng...
Leseni izdelki ( obeski, rezalne deske, navadne plošče, ... ),
Aluminijasti izdelki ( obesek za psa recimo )
Kozarci,
Potrošni material, kot so spreji za graviranje na steklo
Tukaj je pa še spletna stran za referenco https://www.908ltd.co.uk/shop/laser-eng...

s1m0n ::
Nekaj malega ima DBK.si (pleksi, pene...), rezalne deske (IKEA), ostali les katera koli žaga...
Obeski iz alu pa kitajska (pri nas tega kaj preveč ni na voljo)
Obeski iz alu pa kitajska (pri nas tega kaj preveč ni na voljo)

netopypy ::
kaksne motive si izrezujete-gravirate? nekaj se da videti iz lesa in podobnega od napisov, sestavljank, okrasov in podstavkov - nic super uporabnega, kar se tice mene, starega sitneza... tudi jhype je menda mimo, bi pa mogoce vzeli kot hobi, da mladini pokazemo. pogledujoc malo po netu, pa je bolj tako-tako in je in ni, mene ni posebej zagrabilo.

Poldy ::
Trg je preplavljen s šaro. Sem pa tja odrežem kako tablico za hišno številko, nabiralnik, vrata itd. iz Gravoply-a, to pa je tudi to. Včasih je bilo pa nekaj dronov. Vse za hobi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup stroja - podjetje - v kaj investirati denar?Oddelek: Loža | 4149 (3459) | TheBlueOne |
» | Sony bo začel izdelovati gramofonske plošče (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36787 (28779) | TheBlueOne |
» | Rezanje straniceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6424 (5219) | klinker |
» | Mnenje o računalniku PC PLUS Athlon X2 4400Oddelek: Kaj kupiti | 1609 (1511) | dzinks63 |
» | Računalnik v zmrzovalno skrinjo?Oddelek: Loža | 1958 (1325) | iso2000 |