» »

Obnovitev izbrisanih fb sporočil-NUJNO

Obnovitev izbrisanih fb sporočil-NUJNO

Sandi202 ::

Živjo,

nujno potrebujem obnoviti izbrisano fb sporočilo, ker potrebujem ime nekoga, ki mi je pisal. Poskusil sem kopirati podatke preko fb, ampak te osebe notri ni bilo. Lahko kdo pomaga?

Lp

OracleDev ::

113 je za klic v sili

Rias Gremory ::

Lahko kdo pomaga?

Ne. Razen če poznaš koga, ki dela za Facebook.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Miki N ::

Vprašaj ChatGPT, da ti napiše prošnjo Marku Zuckerbergu naj ti vrne sporočilo.

Mare2 ::

Sandi202 je izjavil:

Živjo,

nujno potrebujem obnoviti izbrisano fb sporočilo, ker potrebujem ime nekoga, ki mi je pisal. Poskusil sem kopirati podatke preko fb, ampak te osebe notri ni bilo. Lahko kdo pomaga?

Lp

Veseli me, a si se obrnil na člane slo-tech za tako težko vprašanje. :)

Ko hočem na svojem zidu nekaj izbrisati, mi ponudi možnost:
----------------------
Ali želiš to premakniti v koš?
Elementi v košu bodo samodejno izbrisano po 30 dneh. Iz koša jih lahko izbrišeš tudi pred tem, tako da odpreš dnevnik dejavnosti v nastavitvah.
------------------------------
Seveda, tako sporočilo najdeš v košu. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

Gagatronix ::

data takeout naredi, facebook nicesar *dejansko* ne izbrise.

GupeM ::

Verjetno je res, da ničesar dejansko ne izbriše, ampak tudi v data takeoutu zadeve ni. Sem enkrat namenoma izbrisal en pogovor in potem naredil data takeout, ker me je zanimalo, če bo ta pogovor noter. Ni ga bilo.

XIIT ::

GupeM je izjavil:

Verjetno je res, da ničesar dejansko ne izbriše, ampak tudi v data takeoutu zadeve ni. Sem enkrat namenoma izbrisal en pogovor in potem naredil data takeout, ker me je zanimalo, če bo ta pogovor noter. Ni ga bilo.

Seveda ni, so izbrisane stvari malo boljše skrili, da ne bi zaradi kake šalabajzarije spet dobili kakšne kazni.
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.

ninite ::

Chatgtp je napisal direkten odgovor na primarno vprašanje:

Preverite arhiv svojih sporočil: V Facebooku lahko najdete arhiv vseh svojih sporočil. To storite tako, da kliknete puščico navzdol v desnem zgornjem kotu in izberete "Nastavitve". Nato izberite "Vaše informacije na Facebooku" in nato "Prenos vaših informacij". Izberite "Določite elemente" in potem izberite "Samo sporočila". Nato pritisnite gumb "Ustvari datoteko" in počakajte na e-poštno sporočilo z arhivom vaših sporočil.

Uporabite programsko opremo za obnovitev podatkov: Obstajajo tretje osebe, ki ponujajo programsko opremo za obnovitev izbrisanih podatkov na vašem računalniku. Vendar pa je treba poudariti, da so ti programi lahko nevarni in da obstaja tveganje za varnostne incidente.

Kontaktirajte Facebook podporo: Če nobena od zgornjih možnosti ni uspešna, lahko poskusite stopiti v stik s Facebook podporo in jim podati prošnjo za obnovitev sporočila. Vendar pa ne morem zagotoviti, da bo Facebook to storil, saj običajno ne obnavljajo izbrisanih sporočil.

Sandi202 ::

XIIT je izjavil:

GupeM je izjavil:

Seveda ni, so izbrisane stvari malo boljše skrili, da ne bi zaradi kake šalabajzarije spet dobili kakšne kazni.

Skrili ali izbrisali?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbris obsodbe iz kaz. evidence ?

Oddelek: Loža
2312936 (3000) St235
»

Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
8214558 (7428) Baja
»

Facebook dobil možnost brisanja poslanih sporočil

Oddelek: Novice / Ostale najave
166236 (3755) Phantomeye
»

Android Skype ne sprejema sporočil sproti

Oddelek: Mobilne tehnologije
101081 (948) mojsterleo

Več podobnih tem