» »

Prime Video / Amazon in Nova KBM

Prime Video / Amazon in Nova KBM

fracture1991 ::

Zdravo,

me zanima če ima še kdo podoben problem. Do sedaj sem kakšni 2 leti bil naročnik Prime Videa, da sem potem lahko tudi uporabljal Twitch Prime.
Sedaj z novim letom pa so mi pričeli zavračati plačila za subscription. Kontaktiral sem Novo KBM, kjer so najprej trdili da je Amazon blacklisted, in so ga potem dodali na whitelisto, ampak to ni ničesar popravilo.
Danes pa so mi na podpori trdili, da je očitno problem z tem, da jim Amazon še ni poslal "novega načina avtentikacije" za uporabo v mDenarnici, ter da tukaj ne morejo storiti ničesar.
Obstaja kakšen workaround okoli tega? Ker kolikor vidim ne moreš plačati za Prime Video drugače kot z kreditno/debit kartico.

LP

Sparkxl ::

revolut ali n26 racun si naredi za to in podobne stvari in si resen vseh problemov...brezplacno

fracture1991 ::

Sparkxl je izjavil:

revolut ali n26 racun si naredi za to in podobne stvari in si resen vseh problemov...brezplacno

Sem porihtal vse z Revolut-om, hvala!

c3fizl ::

Ja, jaz sem mel identičen problem. Kako sem ga zrihtal nevem. Malo sem dodajal in odstranjeval kartice in je nakoncu sprejelo, tisto, ki je sploh nisem imel izbrano za plačilo. Mi na NKBM niti niso znal povedat kaj se je zgodilo. Seveda je ta mesec spet bila zavrnitev, ampak mi je tokrat po avtentikaciji na amazonu sprejelo plačilo (brez mdenarnice). Verjetno bo naslednji mesec spet ista scena.

tin01 ::

Ista težava - imam NKBM predplačniško VISO in debetno kartico. VISA je šla vedno, do letos.
Sem rešil z debetno - ta je šla ok.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
996158816 (48082) V-i-p
»

Nakup z mastercard brez ccv in potrditve.. (strani: 1 2 )

507594 (4937) energetik
»

Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )

261117664 (45585) Andro457

Več podobnih tem