» »

Predsednica Nataša Pirc Musar [OFFICIAL]

Predsednica Nataša Pirc Musar [OFFICIAL]

««
19 / 20
»»

svecka ::

free_rider je izjavil:

Če loh mi plačamo, da Cigo Kralj svoje mulce okol vozi, bomo pa tut to. :*

Tako kot v Nemčiji, Franciji in Veliki Britaniji se tudi tukaj družba pomika v smer sovraštva do otrok...propad civilizacije je neizbežen. Samo to tisti brez otrok itak jih ne zanima, ker živijo samo za danes, za jutri pa tako kot vse 3rd world countries ne zanima.

mtosev ::

Zanimivo, da ni bila privezana. Slaba odločitev.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

karafeka ::

Bi bil presenečen, če se 50% politikov preveže zadaj. Pomoje se nihče ne.

deepsick ::

vem, da smo izjemni... ampak tako zelo? :D

T440 ::

feryz je izjavil:

Zavarovanice imajo svoje odvetnike, izplen ni ziher.
Če bodo tožile državo, je izid 100 procenten.

Ne vem, meni je tole mimo.
Dostikrat tudi samo kak nadebuden pravnik čuti potrebo po tem, da se malo pojavi v javnosti.

deepsick je izjavil:

vem, da smo izjemni... ampak tako zelo? :D

Jaz se privežem, ker me skrbi za varnost, in ker mi drugače nonstop piska. Teh izjemnih politikov pa očitno ne, ali pa jim ne piska, pa ne vejo, da se morejo.

fikus_ ::

Zelo verjetno imajo zavarovanje za avto v katerem so opredeljene tudi odškodnine za potnike. Še vedno pa potniki lahko civilno tožijo krivca za prometno nesrečo, v tem primeru verjetno voznik oz. državo kot delodajalca.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

endelin ::

Me ne bi presenetilo če bi se poleg musarke vozil še kakšen ruski vohun v MUSAR TAXI:))

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

deepsick ::

karafeka je izjavil:

Jaz se privežem, ker me skrbi za varnost, in ker mi drugače nonstop piska. Teh izjemnih politikov pa očitno ne, ali pa jim ne piska, pa ne vejo, da se morejo.

Zgodilo se je pravim, praviš? Ok, naj bo po tvoje :D

Kdo je pravi, po tvojem mnenju?
Malo prej si govoril o izjemnih....sem mislil, da misliš "izjemne" politike.

Seveda nobeni od teh dveh ponesrečenk te nesreče ne privoščim.

Gambino ::

endelin je izjavil:

Me ne bi presenetilo če bi se poleg musarke vozil še kakšen ruski vohun v MUSAR TAXI:))

Ja lej, če misliš, da če se pri Janezu Ivanu kriminalnemu to dogaja sploh z navezo z židi, še ne pomeni, da se pri drugih! Sicer pa predsednica nima neka huda pooblastila, da bi bila res škodljiva, dočim pri Šiptarju je!

Mora biti kar zajebano življenje, ko iz dneva v dan ugotavljaš da se motiš, a ne Gambino?

T440 je izjavil:

Mora biti kar zajebano življenje, ko iz dneva v dan ugotavljaš da se motiš, a ne Gambino?

To so samo vaše domneve, bi rekel mali veliki človek Janez Ivan Janša!

Bad Mijic
Good Musar

Kako kaj rdeči križ mahinacije?8-) kakšna oseba dela mahinacije s človekoljubnimi organizacijami?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

free_rider ::

svecka je izjavil:

free_rider je izjavil:

Če loh mi plačamo, da Cigo Kralj svoje mulce okol vozi, bomo pa tut to. :*

Tako kot v Nemčiji, Franciji in Veliki Britaniji se tudi tukaj družba pomika v smer sovraštva do otrok...propad civilizacije je neizbežen. Samo to tisti brez otrok itak jih ne zanima, ker živijo samo za danes, za jutri pa tako kot vse 3rd world countries ne zanima.

OFFTOPIC:
Ne, tvoje mišljenje je skrajno rasistično in očitno poveličuje samo otroke določene barve kože.
Medtem ko se število prebivalstva na Zemlji veča iz dneva v dan, ti širiš tako rasistično ideologijo.
Živiš v preteklosti, čas te je povozil.
Samo upamo in stremimo lahko k temu, da se družba ne bo pomikala proti tej prežvečeni ideologiji.
Imagine there's no religion :)

razor1911 ::

Omg, pa koliko prazne slame lahko še namlatite o eni brezvezni nesreči, ki se jih zgodi vsak dan 10.

Kaj je desničarska banda končno dobila dogodek, ki je resničen in imajo enkrat za glodat kost, ki ni njihova laž?
I've said it before
It's easy to write down some fighting words
But it all sounds the same

endelin je izjavil:

Bad Mijic
Good Musar

Kako kaj rdeči križ mahinacije?8-) kakšna oseba dela mahinacije s človekoljubnimi organizacijami?

Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani je v celoti zavrglo kazensko ovadbo zoper predsednico države Natašo Pirc Musar glede domnevnih finančnih nepravilnosti oziroma "mahinacij" v Rdečem križu Slovenije (RKS). Primer, ki se nanaša na dogodke iz leta 2015, ko je nekaj mesecev vodila to humanitarno organizacijo, je s tem pravno zaključen.

Dočim je poštenjak Janez Ivan Janša bil pravnomočno obsojen, obsodba pa bila potrjena na višjem sodišču. Pa da so nekoga v primeru Patrija obsodili, verjetno se ni sam sebe podkupil, ali pač?!?!

Samo v vednost, da boste imeli občutek, kaj je prav in kaj ne!

delavec44 ::

fikus_ je izjavil:

Zelo verjetno imajo zavarovanje za avto v katerem so opredeljene tudi odškodnine za potnike. Še vedno pa potniki lahko civilno tožijo krivca za prometno nesrečo, v tem primeru verjetno voznik oz. državo kot delodajalca.

Verjetno zavarovalnici tudi ne bo prav, da je voznik kršil cestnoprometne predpise (prevelika hitrost, premajhna varnostna razdalja) na nenujni vožnji.

"Varovana oseba je bila na dopustu, odpravljala se je na ne-službeni dogodek. Še vedno je upravičena do 24/7 varovanja, vendar zaradi nenujnosti dogodka ni upravičena do višje stopnje varovanja med prevozom. Vsled tega je voznik s prehitro vožnjo kršil prometne predpise, zaradi česar je prišlo do poškodb potnic. Za poškodbe je odgovoren voznik oz. njegov delodajalec. Tožnice napotimo na zasebno tožbo proti vozniku N.N. oz RS"

Jaz sem prebral, da so imeli vklopljene modre luči.

Gambino je izjavil:

Dočim je poštenjak Janez Ivan Janša bil pravnomočno obsojen, obsodba pa bila potrjena na višjem sodišču. Pa da so nekoga v primeru Patrija obsodili, verjetno se ni sam sebe podkupil, ali pač?!?!

Kaj je bilo pa potem s to potrjeno sodbo?

delavec44 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Tisto ustavno sodišče, po katerem Janez Ivan tako rad pljuva ga je vrnilo nazaj na prvo stopenjsko sodišče, potem pa je stvar zastarala, delno zaradi zavlačevanja Matoza, delno zaradi nesposobnosti sodišč, ki je primer vlekla! Ampak tip je bil pravnomočno obsojen in potrjen s strani višjega sodišča, nekdo je bil v tem primeru obsojen v drugi državi, sam s sam sebe ni podkupil, predvidevam!

feryz ::

karafeka je izjavil:

Torej še en prekršek več.
En gor ali dol, kdo bi se sekiral?
Babe zagotovo ne, njim to pripada.

V katerih primerih sploh lahko imajo vklopljene te luči? Ker zgoraj nekdo omenja, da sploh niso bili na uradni službeni poti, ampak je predsednica delala samo neko uslugo nekomu v Komendi.

Jaz sem prepričan, da je takih izigravanj pravil s strani naših politikov še veliko več, ampak nimajo pač te smole, da imajo vmes nesrečo in nikoli ne pride v javnost.

feryz, zakaj jih ti ne pelješ s svojo zafiro? Ti se itak rad hitr voziš, njim bi bilo pa bolj udobno kot tam v nekem kombiju, pa potegnes se kako dnevnico zraven..
Ves, kva bi bilo fovsarije kle

karafeka je izjavil:

V katerih primerih sploh lahko imajo vklopljene te luči? Ker zgoraj nekdo omenja, da sploh niso bili na uradni službeni poti, ampak je predsednica delala samo neko uslugo nekomu v Komendi.

Jaz sem prepričan, da je takih izigravanj pravil s strani naših politikov še veliko več, ampak nimajo pač te smole, da imajo vmes nesrečo in nikoli ne pride v javnost.

ma ja, ‘nekdo v Komendi’.
A si ravnokar iz jame prišel?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T440 ()

feryz ::

Zato ker jim ne pripada voziti se v takem avtu. Zato ga tudi nimajo. Imajo podoben, starejši model, mojo prejšnjo zafiro in to je to.

En krog bi jih pa lahko peljal, no.

feryz je izjavil:

karafeka je izjavil:

Motiš se!!!

Čeprav pot predsednice Nataše Pirc Musar na prireditev v Komendo ni bila nujna, sta imeli vozili v koloni vklopljeno rdeče-modro signalizacijo. To je bilo zakonito in upravičeno iz strokovnih in pravnih razlogov.

Zakon določa bistveno razliko med vozili s prednostjo (rešilci, gasilci) in vozili za spremstvo (policijska kolona).
- Reševalno vozilo sme vklopiti modro luč le, ko nujno rešuje življenje ali hiti na intervencijo.
- Policijska vozila za spremstvo pa smejo rdeče-modre luči vklopiti vedno, ko izvajajo naloge varovanja določenih oseb.

Voznik predsednice Nataše Pirc Musar s samim vklopom rdeče-modrih luči ni kršil zakona. Njegova ključna zakonska napaka, ki jo zdaj preiskuje Specializirano državno tožilstvo (SDT), je bila izključno neupoštevanje varne razdalje znotraj kolone, zaradi česar je v predoru Kastelec silovito trčil v predhodno vozilo.

Gambino je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Tisto ustavno sodišče, po katerem Janez Ivan tako rad pljuva ga je vrnilo nazaj na prvo stopenjsko sodišče, potem pa je stvar zastarala, delno zaradi zavlačevanja Matoza, delno zaradi nesposobnosti sodišč, ki je primer vlekla! Ampak tip je bil pravnomočno obsojen in potrjen s strani višjega sodišča, nekdo je bil v tem primeru obsojen v drugi državi, sam s sam sebe ni podkupil, predvidevam!

Ampak nima pa kartoteke in še odškodnino smo morali plačati. Torej bil je pravnomočno obsojen sedaj je pa nedolžen. Ne moreš povedati le pol zgodbe.

Predvidevanja brez dokazov so pa zafrknjena.

Gambino je izjavil:

feryz je izjavil:

karafeka je izjavil:

Motiš se!!!

Čeprav pot predsednice Nataše Pirc Musar na prireditev v Komendo ni bila nujna, sta imeli vozili v koloni vklopljeno rdeče-modro signalizacijo. To je bilo zakonito in upravičeno iz strokovnih in pravnih razlogov.

Zakon določa bistveno razliko med vozili s prednostjo (rešilci, gasilci) in vozili za spremstvo (policijska kolona).
- Reševalno vozilo sme vklopiti modro luč le, ko nujno rešuje življenje ali hiti na intervencijo.
- Policijska vozila za spremstvo pa smejo rdeče-modre luči vklopiti vedno, ko izvajajo naloge varovanja določenih oseb.

Voznik predsednice Nataše Pirc Musar s samim vklopom rdeče-modrih luči ni kršil zakona. Njegova ključna zakonska napaka, ki jo zdaj preiskuje Specializirano državno tožilstvo (SDT), je bila izključno neupoštevanje varne razdalje znotraj kolone, zaradi česar je v predoru Kastelec silovito trčil v predhodno vozilo.

Kot kaže sta od tega, ali ti bo uspelo prepričati slo-tech populacijo o legitimnosti / zakonitosti ravnanja predsednice države in njenega šoferja, odvisna tako moč kot trajanje tvoje erekcije :D.
Hej, kdo sem jaz da bi sodil različne fetiše :))

no comment ::

Če so vsi enaki, naj naša Nataša odstopi. Recimo, enkrat decembra 2027.

Telbanc ::

Torej Kunstelj na X kanalu, piše mal drugače. Vprašanje kaj se je zgodilo?

Varnostna razdalja, tle je situacija tko piše on, da mora bit čim majnša, da se kdo ne uštuli u kolono, zlomljena ključnica je tipična poškodba zaradi uporabe varnostnega pasa...8-)

Uradna verzija dogodka je "bullshit". Men je začela zadeva zaudarjat, že, ko so čakali en dan da kej sčvekajo. Sploh tista je bla dobra "o varnostni razdalji". Drgač no, posnetki kamer se hranijo 2 leti, preden se uničijo, to vemo že iz afere o porednih kužkih. Tunel je pokrit popolnoma s kamerami, iz varnostnih razlogov.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

FireSnake ::

DamijanD je izjavil:

karafeka : MB V300
Glede na članek, se musarjava niti ne sme privat peljat - torej vedno jo mora to njeno spremstvo vozit (ali pa policija). Meni se zdi normalno, da imaš potem kdaj tudi neuradne potnike zraven.

Kar se dela z zlomljeno ključnico tiče. Jaz sem tudi delal z zlomljeno ključnico (ne spomnim se koliko sem imel bolniške takrat, vem pa da se je nekaj mudilo, da dokončamo). Ko sem lani zlomil roko, sploh nisem imel bolniške. Je pa res, da v IT svetu to gre, če bi bil pa fizični delavec, ki rabi obe funkcionalni roki, bi bil pa nekaj tednov na bolniški.

Ne, to ni normalno, da so zraven ljudje, ki niso varovane osebe.
Taki se peljejo sami.

Sploh zato, ker zdaj v primeru nesreče lahko tožijo državo.

razor1911 je izjavil:

Omg, pa koliko prazne slame lahko še namlatite o eni brezvezni nesreči, ki se jih zgodi vsak dan 10.

Kaj je desničarska banda končno dobila dogodek, ki je resničen in imajo enkrat za glodat kost, ki ni njihova laž?

Nobena brezvezna nesreča ni tole.
Tisti, ki so bili v vozilu neupravičeno lahko zdaj tožijo državo.

Verjamem, da bi eni kar malo po balkansko.
Ampak imamo pravila, ki se jih je treba držati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

kow ::

Predsednica tako rada moralizira, potem pa ni pripeta med voznjo na avtocesti? Mislim, da bi morala odstopiti ze zaradi tega. Trolololo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

mtosev ::

A bo plačala kakšno kazen, ker ni bila privezana?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

driftwood ::

Ne.Ker ima imuniteto.

PacificBlue ::

Izgleda, da se ji obeta ustavna obtožba.

https://www.rtvslo.si/slovenija/bo-pred...
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.

Za prometne prekrške?

luli ::

delavec44 je izjavil:

Za prometne prekrške?

Ne ker je lagala, da ni bila pripasana, čeprav je naša milica dala izjavo, da je bila. Ta ma še večjo demenco kot Trumpedar in Bidon skupaj. Sicer pa je tudi ogrožala druge, saj je sama povedala, kako deluje normalno človeško telo v primeru takojšnje zaustavitve. Če stopimo iz normalnega in vzamemo njeno telo dobimo skoraj balistično raketo. In ravno to je ruska agentka tudi testirala.
Q.E.D.
Mali štopl je zrel za ustavno obtožbo.

c3p0 ::

Ampak to ji lahko škodi na naslednjih volitvah, tega pa nočemo. 4 more years!

Lol fake news rtvslo že v bran musarki s tem da problematizirajo, ker je en minister kupil rabljen avto za 40 jurjev:))
Hahaha kako pathetic preusmerjanje pozornosti :D

Jambrek zanikal fake news rtvslo?

Zgodovina sprememb…

enavlaka ::

A potem ustavna obtožba za Rusarjevo bo ?

A bo pol tud za Iajota, ki se je družil z izraelci? Ustavna ali kakšna druga obtožba. 8-)

Zgodovina sprememb…

Utk ::

A smo v vojni z Izraelom?

Utk je izjavil:

A smo v vojni z Izraelom?

A smo v vojni z Rusijo? 8-)

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

"Društvo Slovenija Rusija je organiziralo tradicionalno spominsko slovesnost pri Ruski kapelici pod Vršičem, s katero so se poklonili spominu tam pokopanih ruskih vojnih ujetnikov, ki so med prvo svetovno vojno umrli med gradnjo ceste čez Vršič. Potekala je v letu 110. obletnice postavitve Ruske kapelice in 30. obletnice ustanovitve društva."

Zgodovina sprememb…

to je običaj da predsednik države vozi frende v blindiranih avtih? A so tudi jedle in pile in bivale na račun slovenskih revežev?

Narod vse pozlati ;)

Kot kaže je blo vse po zakonu, tko da nobeno jokcanje in ustavne obtožbe ne bojo spremenile ničesar.

Tud če bi blo kaj narobe, hipotetično pišem, kdo ma to sploh za mar, saj lih danes ne joči Peter imel celo idejo da je potrebno ustavno sodišče ignorirat. 8-)

:D

endelin je izjavil:

Lol fake news rtvslo že v bran musarki s tem da problematizirajo, ker je en minister kupil rabljen avto za 40 jurjev:))
Hahaha kako pathetic preusmerjanje pozornosti :D

Jambrek zanikal fake news rtvslo?

Verjetno ga je poklical kakšen stric po telefonu.

https://svet24.si/lokalno/osrednja/novi...

"Jambrek je po osamosvojitvi postal predsednik ustavnega sodišča, kasneje pa je bil krajši čas tudi notranji minister. Njegov vnos na spletni enciklopediji Wikipedia sicer trdi, da se je ukvarjal tudi z vohunstvom; verjetno gre za to, da je bil Jambrek registriran sodelavec Udbe s tajnim imenom Vito. V svojih zrelih letih je obveljal za ideologa desnice, kar je bilo opaziti že ob vodenju Zbora za republiko, lani pa je z Ernestom Petričem in Dimitrijem Ruplom ustanovil Katedralo svobode."

A ni to zanimivo za brat.

Se spomnite enomesečno nabijanje MSM po bivši kmetijski ministrici iz Desus zaradi kozarca vina in neke nočitve?

Če musarca ne bi bila del kamarile bi sedaj prebirali po 10 člankov dnevno kako pa kaj. Novinarji bi izbrskali vsako podrobnost o frendicah. Tako pa ne vemo skoraj nič:))

Psi čuvaji!8-)

NO KINGS!!!

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Kot kaže je blo vse po zakonu, tko da nobeno jokcanje in ustavne obtožbe ne bojo spremenile ničesar.

Zakaj pa ti tako braniš tole?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Prvo tveganje je povezano z možnostjo, da bi osebi, ki se pogosto zadržujeta v neposredni bližini predsednice, v primeru morebitnega napada postali tarči skupaj z njo. Takšna situacija ne bi ogrozila le njiju, temveč bi dodatno otežila delo varnostne ekipe, ki skrbi za zaščito predsednice.

Drugo tveganje se nanaša na samo varovano osebo. Zakon namreč določa, da mora policija opraviti varnostno preverjanje vseh posameznikov, ki imajo z varovano osebo neposreden in trajnejši stik. Če takšen odnos traja že dalj časa, je to pomemben vidik celotnega sistema varovanja.

Ob tem se odpira tudi možnost tretjega tveganja. "Glede na to, da naj bi bila ena od teh dveh prijateljic ruska državljanka, bi se s temi potencialnimi tveganji – ne trdim, da obstajajo – morala pozabavati tudi SOVA," je dodal.

Poleg tveganj, da so neprivezani sopotniki projektili in da lahko ti projektili lahko sedaj tožijo državo, če že predsednice niso uspeli ubiti. Zakaj se nista peljale v praznem vozilu spremstva raje?

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Zakaj pa ti tako braniš tole?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Prvo tveganje je povezano z možnostjo, da bi osebi, ki se pogosto zadržujeta v neposredni bližini predsednice, v primeru morebitnega napada postali tarči skupaj z njo. Takšna situacija ne bi ogrozila le njiju, temveč bi dodatno otežila delo varnostne ekipe, ki skrbi za zaščito predsednice.

Drugo tveganje se nanaša na samo varovano osebo. Zakon namreč določa, da mora policija opraviti varnostno preverjanje vseh posameznikov, ki imajo z varovano osebo neposreden in trajnejši stik. Če takšen odnos traja že dalj časa, je to pomemben vidik celotnega sistema varovanja.

Ob tem se odpira tudi možnost tretjega tveganja. "Glede na to, da naj bi bila ena od teh dveh prijateljic ruska državljanka, bi se s temi potencialnimi tveganji – ne trdim, da obstajajo – morala pozabavati tudi SOVA," je dodal.

Poleg tveganj, da so neprivezani sopotniki projektili in da lahko ti projektili lahko sedaj tožijo državo, če že predsednice niso uspeli ubiti. Zakaj se nista peljale v praznem vozilu spremstva raje?

Same nebuloze! Ena od teh rusko državljanstvo ima tudi SLOVENSKO državljanstvo, tako da ne nabijaj!
««
19 / 20
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11422555 (5109) anoq
»

Nataša Pirc Musar preseneča (strani: 1 2 )

919094 (5983) mihor

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

662167001 (108232) T440
»

Digitalni bon 55 - nateg?

214653 (3697) floyd1

Več podobnih tem