Forum » Pomoč in nasveti » Velika upočasnitev računalnika med snemanjem cd-jev
Velika upočasnitev računalnika med snemanjem cd-jev
sk8er ::
Ko snemam kakšen cd v Nero-u (6.0) se mi comp ful opočasni.
Npr če hočem med snemanjem odpret raziskovalca to traja kakšne pol minute
Kaj bi lahko bil vzrok ali je to normalno??
Procesor je skos obremenjen 100% razen vsake toliko časa obremenjenost pade in se nato zopet poveča na 100%
Zasedenih ramov pa mi kaže nekaj če 200Mb
Comp: AMD Xp 2200+
512 Mb RAM
52x24x52 Asus Cd-Rw
Win XP
Npr če hočem med snemanjem odpret raziskovalca to traja kakšne pol minute
Kaj bi lahko bil vzrok ali je to normalno??
Procesor je skos obremenjen 100% razen vsake toliko časa obremenjenost pade in se nato zopet poveča na 100%
Zasedenih ramov pa mi kaže nekaj če 200Mb
Comp: AMD Xp 2200+
512 Mb RAM
52x24x52 Asus Cd-Rw
Win XP
Flip that sh*t!
- spremenil: sk8er ()
__Nomis__ ::
To je normalno še posebej ,če maš švoh procesor in kakšne windowse xp ,ki so zelo požrešni tako kot tudi snemanje cdjev požre veliko procesorske moči.
LP
sk8er ::
mislim da procesor ni tako (pre)švoh.
en kolega ma XP 1600+ pa mu laufa čist ok med snemanjem,ma pa 7xx rama in Teac-ov writer
disk( wd800 8mb cache) mam defragmentiran
en kolega ma XP 1600+ pa mu laufa čist ok med snemanjem,ma pa 7xx rama in Teac-ov writer
disk( wd800 8mb cache) mam defragmentiran
Flip that sh*t!
MRtwister ::
ja, je mozno. ne vem kako je meni ratalo, sam disk mi ni hotel it v pio, na nobenem racunalniku ne. pa je hodilo pol ure v win in ko je stvar swapala je sla takoj obremenjenost CPU na 100%...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj 50% obremenjenost CPU med snemanjem?Oddelek: Strojna oprema | 1599 (1306) | AvtoFun |
» | počasnejše delovanje pcjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1698) | jastreb |
» | Čudni problemi pri snemanju cdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 836 (736) | Han |
» | problem z Recorder Bufferjem pri višjih hitrostihOddelek: Pomoč in nasveti | 2114 (1909) | ERGY |
» | problemi z DMA & pekacem v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1488) | fictionel |